Sziasztok!
SzMariann,
Vegyél torokfájásra Septofortot vagy Strepsilst, én azt szoktam szopogatni. Egy kendõvel pedig kösd be a torkod, melegít, és még öltöztet is.
Norci,
Az, hogy a vérképed "hatcsillagos", szerintem ne idegesítsen. Az enyém is sok csillagos volt, a doki néni viszot azt mondta jó. Gondold, csak el, 50%-al több vérünk lesz/van abban több a vérsejt is. Mindenféle vérsejtbõl több van. Szóval ne aggódj.
Zsuzs,
Nekünk is így volt, a kiscica legalább a 23-24.-hétig semmit nem produkált a papájának, utána kezdte el, hogy belesimult a tenyerébe, elõször egyészen óvatosan, olyan édes-drága volt
utána meg már rugdalja is
papa persze boldog. Sokszor még a szeme is homályos amikor érzi õt
imádom!
Viszont a nagymamákkal még most sem haverkodik. Szerintem fülét-farkát behúzza amikor meghallja "Hagy simogassa meg mama az õ pici unokáját!"
Bikinivonal: én sehogyse szörtelenítem. Nem látom, így nem zava milyen
- fú, tényleg, milyen dzsungel lehet már arrafelé
Rita,
Akkor úgy látszik sorostárasak vagyunk
Csak Neked még nagyon sok van hátra
"Szerencsére" nekem az elején nem voltak gonoszak. Igaz, azt senki nem kérdezte soha, hogy hogy vagyok, de nem is bántottak. Mostanában kezdõdött ez a rosszindulat. Én is WCben szoktam sírni, mint te.
Viszont kitaláltam, hogy behozok CDket és zenét hallgatok fülhallgatóval. Sokat segít ám, dikert vidám számokat hallgatok. Nekem mindig is erõs adott a zene. Esetleg próbáld ki ha van rá lehetõséged. Nekem azért is jó, mert nem hallom ki mit pletykál. Megpróbálom még húzni az idõt, és kitartani. Hátha sikerül. Nekem most nagyon rosszul jönne ha táppénzre kellene mennem, így sem állunk valami jól.
Nagyon vigyázz magadra kérlek! És ha megteheted menj táppénzre!
Helga,
Drukkolok! Ez a legizgibb, amikor már beilleszkedett és várod, hogy megszülessen
De jó neked! Én még csak azt várom, hogy hátha a 3D UHn megláthatom a kis arcát!
Köszönöm mindenkinek az aggódó szavakat és az együttérzést! Nagyon nagyon jó, hogy ti vagytok, hogy ti megértetek! Nem is tudom mi lenne ha nem bátorítanátok, biztosan ezerszer rosszabb állapotban lennék!
Örök hála Lányok!
Pusszantás, bocs a hosszért....
Mamacica(27hét4nap)