Új privát üzeneted érkezett!

Gyabi,
Barbikánál az afp-m nekem is 0,79 lett és nem mondta a doki,hogy ismételni kellene. :shock: :shock: Ilyenkor sokat számít pár nap is, ha megismétlitek holnap akkor már tuti határon belül lesz. :lol: :lol: :lol:

Ne izgulj, szerintem nem nagy az eltérés. :lol: :lol: :lol:

Képet nem kaptál???? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Gratula az ótóhoz! A gyarapodáshoz szintén.

Gyabi: Nálunk jónak számít a 0,79 (asszem...), de azt is hangsúlyozták, hogy tutira 16 hét felett legyünk, amikor leveszik az afp-t. Egyébként meg megbízhatatlan cucc az egész. :roll: Kombi teszten nem voltatok ezek szerint.

Nekem 2 hetem van hátra kb....mármint a terhességből. Remélem, kettő azért van. Puhul a méhszájacskám és rövidülök is hála a sok keményedésnek. :roll: Hétfőn lesz az utolsó uhu, akkor meglátjuk, mekkora lesz kb. Zalán. Nst-n ügyeske volt.
jaimee1

Judy,
gratula a súlyodhoz, nagyon ügyes vagy, na meg az autóhoz is!
Hogy még mindig megpróbáltatatások vannak, azt sajnálom, de mostmár nem kell sokat várni, és a karodban tarthatod Izi babát, és nem lesz semmi gond. Ezek szerint kb. 6 hét múlva... :D

Gyabi,
nem értek hozzá, de szerintem az a 0,1 nem nagy eltérés, biztos, hogy minden rendben, meg egyébként is én sem értem az ismétlés logikáját... :?

Jaimee,
gratula Zalánnak, hogy ügyes volt az nst-n!
De miért is vagy ennyire biztos abban, hogy két hét múlva szülni fogsz? Császár lesz? Mert az még csak a 38. hét, nem biztos, hogy beindul magától a szülés...
sirkici

Jó reggelt,

Gyabi,
Még annyi, hogy nálunk is a 0,7 az alsó határ. Szóval nyugi, minden ok. :lol: :lol: :lol:
Jaimee,
Örülök, hogy ilyen jól halad a méhszájad. Lehet úgy fogod elhagyni Zalán babát, mint én Danikát. Úgy ugrasztottak fel a szülőágyra, mert a buksija már a hüvelyben volt. :lol: :lol: :lol:
Másik topic-on láttam, hogy ovinézőben voltatok. :lol: :lol: Aszem én is elkezdek most már nézelődni, bár mi majd csak jövő szeptemberben tervezzük az óvodát. :lol:
Sirkici,
Hát igen, valahogy ez a 9 hónap nem úgy sikerült, mint az eddigiek. Meg is fogadtam, hogy soha többet....... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
:lol: :lol: , de nem úgy van, hogy ha császár lesz, akkor alapból megoldják, hogy ne legyen soha többet... :roll: :cry:
sirkici

Sirkici,
De igen, de egyre jobban hezitálok. Na nem azért mert hogy szeretnék még babát, csak hát most már nem csak kötnek, hanem el is vágják a petevezetőket. :roll: :roll: :roll: :roll: És ez olyan félelmetesen és véglegesen hangzik,és végül is mg csak 36 vagyok. :oops: :oops: :oops:

Rólunk:
Barbi tiszta takony, fogalmam sincs hol fázott meg ennyire. Az orrát nem akarja porszívózni, kifújni meg még nem tudja annyira alaposan.:oops: :oops: :oops:

Én meg egyre nehezebben bírom. Már mindenem fáj,legfőképpen a szeméremcsontom,és nagyon szúr a méhszájam. Lábamra alig bírok ráállni. Szóval most értem el a nagyon terhes vagyok időszakot. :lol: :lol: :lol:

Nagyon nem bánnám, ha a 38. hét utánig nem várnánk. :roll: :roll: :roll:

Szobát átrendeztük, kiságy bekerült a helyére,már csak mosnom kell,meg vasalnom. Barbi egyfolytában bele akar mászni a kiságyba, bezzeg amikor neki kellett volna ott aludnia akkor nem tette. :lol: :lol: :lol:

Ja,és aludni nem tudok,jó ha 4-5 órát szunyálok, azt sem egyfolytában. Hulla vagyok.
Napközben meg nem igen tudok pihenni,mert Barbit 1 percre sem lehet egyedül hagyni a szobában,mert csak a galibát csinálja, ha
meg elalszik, akkor főzök. Játszóra is muszáj menni, mert imád csúszdázni meg hintázni,ott is emelgetnem kell........hát nem egyszerű. :wink: :wink: :wink:

Kezdek kicsit tartani, hogy hogy fogom kezelni a helyzetet nyáron, amikor is mind a 4 gyerek itthon lesz. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyabi,
Elkészült már az ismételt AFP-d??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
ez tényleg félelmetes, viszont van 4 gyerkőcöd, de igaz, hogy csak 36 vagy, másfelől meg nem is akarok meg tudok rá mit mondani, mert nemtudom, hogy hogy érezném magam a helyedben (és sosem fogom megtudni).
Nyugi, már nincs sok hét, bár könnyű mondani, de nemsokára már más gondok lesznek, amik sokkal szebbek, jobbak...
Barbika szerintem nem megfázott, egyszerűen csak van valami virus, vagy valamilyen nyavaja, mert mi is már több, mint két hete benne vagyunk, legalábbis én, Niki kezdte, orrfolyással, aztán jött a köhögés, de mivel piros volt az egyik füle nagyon, meg a torka, igy kapott rá szirupot, neki már elmúlt, de az orrát nagyon sokáig kellett porszivózni, én meg még mindig nem megyek ki belőle, már kiszakad a tüdőm a sok köhögéstől, főleg éjszaka, bár nem is szedek semmit, nem tudok mit, meg sok ismerős van, aki ugyanigy van!

Jaimee,
?????????????????

Gyabi,
?????????????????
sirkici

Vagyok-vagyok, csak olvasásra maradt mindig idő.
Pénteken voltam vérvételen, eredmény 2 hét múlva. Akkor kell majd a dokit újra hívni... :roll:

Beni állandóan csak kint lenne, TÁ-TÁ kiabálással és raplival toporzékol a kapuban.

Lekopogjam minket a "takonykór " elkerült.

Ja és Benike már nagy ágyban alszik egy hete, azt hittem húzósabb lesz, mert kiságy függő volt a lelkem. De megbeszéltük, hogy nagyfiúknak-nagy ágy való, azóta szó nélkül oda veszi az irányt alváskor!

Úgy látom mindenki időhiányban szenved...gondolom Jaimeemami is szülésre kész!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: 2 hét??? Mi a jóistent csinálnak addig? Nálunk másnapra van afp eredmény. :roll: Jaimee mami még nem szülésre kész, az még odébb van, szeretnék a 38. hétig egyben maradni vele, aztán jöhet. :-) Egyébként még nem tartok az "elengedés" fázisánál, jó vele együtt, még ha menni már nem is tudok. :lol:

Nagyágyhoz gratula, nekünk is könnyen ment az átállás. Képet nem teszel fel?

Judy: Le a kalappal előtted! Ha Réka alszik, én is fekszem, alszom. A kaját hordjuk, játszótérre Apa jár Rékával. Mindenhová kocsival megyünk, mert két lépés után keményedem, de nagyon. És nagyon nagyon fáradt is vagyok sokszor. Ez nem panasz volt, hanem helyzetjelentés. Egyébként minden nagyon hepi. :-)

Én nem köttetném el magam a helyedben....az tényleg olyan végleges...fene tudja.

Barbi jobban van már?

Sirki: Nektek is jobbulást! ++++

Rólunk még: Réka teljesen szobatiszta lett, pelenka elfelejtve. Nagyon ügyes!!! Remélem, ha itt lesz kistesó, akkor sem gondolja meg magát.... :D
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee:

Hogy elszaladt az idő, szinte hihetetlen, de tényleg mindjárt szülsz.
Nem csodálom, hogy fáradékony vagy...
A második babánál már minden más.
Nem tudsz akkor és annyit pihenni amennyit szeretnél.
Én sosem tudtam aludni, mert, ha Domcsi elaludt akkor főztem mostzam takarítottam.
:?
Szerencsés vagy, hogy jut időd a pihenésre is.
Réka nagyon ügyes, hogy szépen bilizik.
Szerintem nem lesz gond akkor sem, ha megszületik a kis öcsi.

Nekünk Domcsi már este is pelus nélkül alszik 2 hete, és egyszer sem volt baleset.
:D
Ha pisilnie kell szépen felkel és bilizik.
Eleinte még felkeltett, hogy pisilnie kell, de már nem, csak reggel látom, hogy nem üres a bili.

Betsy:

Szívből sajnálom ami az apukáddal történt, remélem minél hamarabb sikerül feldolgoznod a történteket!

Kép
Kép
sz.niki

Sziasztok!

Tudom, tudom, de talan ha valaki .......
Olyan egeszseges 30 ev alatti not keresek aki sajat petesejttel vallalna terhesseget. Nem ingyen gondoltam.
egy.ket.esely@gmail.com
esely

ELŐRE IS MINDENKINEK:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Hello mindenkinek!

Kinek hogy múlt a tegnapi nap? Mi nagyon jól elvoltunk, amennyire féltem, hogy majd Niki nem találja fel magát, annyira jó lett a végére, nem is akart elmenni a mamához se, bár akkorra már volt kaki, és utána lett jókedve, le se lehetett lőni még itthon éjjeli tizenegykor sem. Bár ehhez hozzá teszem, hogy már három teljes napja nem kakilt, nemtudom mit csináljunk vele, két hónapja kb véres a kaki, több, mint két hete issza a hashajtó szirupot, és akkor se semmi, kemény, véres, és ha kell is neki nem meri nyomni, fáj neki, sir, és csak egy ördögi körbe lépünk bele... Valakinek van erről valamilyen tapasztalata? Kamilla tea, szilvalekvár, szilvalé, meleg vizben ülés, masszirozás kipróbálva.

Gyabi,
ez nagyon szép, milyen aranyosan kukucskál Beni, köszönjük!
ÉN IS MINDNEKINEK BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KIVÁNOK! Legyen szép napotok!

Bambika,
GERGŐNEK BOLDOG SZÜLINAPOT! Bár nemtudom olvasol-e?

Betsy,
nekem akartam már napok óta irni, hogy bár nemhiszem, hogy olvasol, de ha mégis, tudd, hogy sokat gondolok rád/rátok, remélem jobban vagytok, vagy mihamarabb jobban lesztek egy kicsit...
sirkici

Judy,
akartam már régóta kérdezni, hogy hogy is működik Barbika laptopja, az az Első beszélő laptopom nevű? Már volt róla szó, de elfelejtettem, hogy miket is lehet vele csinálni, hogy kell használni, mire tanitsa meg a gyereket? Ha még nem beszél, akkor is jó? Légyszi, ird le, hogy mit tud?! Gondolkozunk Niki szülinapi ajándékán, azért kérdezem!
sirkici

Sirkici!

Hasonló cipőben járunk. Milyen szirupot isztok? Mi Laevolac-ot. Már megittunk belőle több, mint 1,5 litert. De még mindig nem jutottunk előrébb. Lassan megőrülök, mert ő sem akar kakilni. Sikitozva, sírva kakil, de akkor is csak nagyon kicsit. Naponta többször. Napi 8 pelusnál többet használunk. Megbolondulok. Mi ittunk tejes kávét, gyüm. leveket, barack befőttet, szilva befőttet stb. Semmi nem oldotta meg a problémát. Gyerekorvos szerint ez életkori sajátosság. Részüknek érzik a kakit, és nem akarnak tőle szabadulni. Szerinte nem kell vele foglalkozni. De hogyan nem lehet vele foglalkozni, mikor szinte az egész napot végig sírja és kiabálja, hogy nem nyomom, nem akarom, fáj a kaki.
Szóval sajnos nem tudok segíteni. Mi voltunk belgyógyásznál, ő is csak azt mondta, hogy sok rost és folyadék. De azt hogy lehet ekkora gyereknél megoldani? Ha nem akar, nem iszik, hiába próbálom itatni. Zöldség, gyümölcs, főzelék minimális, amit eszik. Állítólag Joghurtot kéne ennie müzlivel. Nem eszi meg.
Mi ittunk éh gyomorra Actimelt 10 ml Laevolaccal. Semmi eredmény.
Szóval átérzem a helyzeteteket. Tudom, hogy ez nem vigasztal, és nem segít. :?
Klárika csokit, kakaót még látásból sem ismer. Nem eszik kakaós csigát stb. mint a többi gyerek. Ilyenkor olyan "irigy" vagyok a többi gyerekre, hogy ők kakaós csigát esznek kakaóval, az én gyerekem még rá sem nézhet. :?

Na csak gyors bekukk volt. Sziasztok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
kösz a hozzászólást, akkor nálatok is áll a bál! Niki ma van negyedik napja, hogy nem kakil, voltunk dokinál, kapott valamilyen zselét, aminek 5-20 perc múlva hatni kellene, de semmi, már kész vagyok, most ott van a mamánál, nemtudom azóta lett-e valami. Mi is mindent kipróbáltunk, de mivel semmi sem használ, igy a csokit én nem vonom meg tőle, úgyis mindegy, nem az a gond, Niki igaz, hogy nem iszik, mert hiába mondom neki, hogy igyon, ha nem akar, egyébként rengeteg zöldségfélét eszik, csokit azért nem vonom meg, mert ritkán eszik, és mégis, nála már inkább az a gond, hogy visszatartja, mert fél a fájdalomtól, és azért nem akar kakilni. Mi portalak szirupot iszunk, már két kanállal, vagy a másik neve Laktulóza, az összetevője a laktulóz.

Többiek????

Jaimee,
még 2in1?

Judy, Gyabi,
hol vagytok?
sirkici

sziasztok,

Bocsi lányok,hogy nem jövök, de már nem bírok ülni, nagyon kényelmetlen,és éppen hogy csak elolvasom,hogy kivel mi van,aztán már állok is fel. :oops: :oops:

Nálunk megint fennforgás van.

Voltam este a dokimnál, méhszáj 3000-es,totál zárt, Izi fejjel lefele, viszont kevesebbnek látja megint a magzatvizet. Ez sajna lehet a pozitív ellenanyag miatt, sőt a baba ödémássá válhat miatta.Kérdezte is hogy nem érzékeltem-e magzatvíz szivárgást.
Ráadásul a ma reggeli méreckedésem -2kg-ot mutatott, és félek, hogy tényleg a víz szivárog.
Na meg a magzatmozgások is elégé fájdalmasak, lehet már a víz nem fogja fel annyira. :oops: :oops:

Berendelt ma 10-re a kórházba, hogy az ottani gépen is megnézzen, meg csinál egy áramlás vizsgálatot és súlybecslést.
Azt is mondta, hogy lehet előbb elkezdjük az NST-t, és valszeg minden héten látni akar a kórházban.
Viszont ha szivárog a magzatvíz, akkor be kell feküdnöm és figyelnek, hogy meddig lehet húzni. :oops: :oops:

Igazából a baba miatt annyiból már nem izgulok, hogy tudom már életképes.
Inkább amiatt aggódok, hogy ha nem leszek itthon magasról le fogja tojni mindenki Bazsit,és most van az év végi hajtás és témazárók, ezektől függ az év végi jegye. nem szeretném ha az egész éves küszködésem a semmibe veszne. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: majd írd meg, hogy mi volt a mai vizsgálaton, remélem nem fektet be...bár lehet, hogy nektek jobb lenne, ha ott lennél szem előtt...mondjuk mondni könnyű...biztos beleőrülnék, ha benn kellene lennem, nekem az az 1 hét is sok volt szülés után. :?

Sirki: amikor valaki ilyeneket ír, mint pl. te is a kakival kapcsolatban,eszembe jut, hogy Úristen, nekünk ilyen még soha nem volt...és ez lekopogjam elég sok dologgal van így ( fülfolyás, mandulagyulladás stb. ) Mi már a legkisebb orrfolyásnál pánikolunk...főleg Apa.
Remélem azért helyreáll a "rend" és nem lesz semmi gond Nikivel.

Nekem ma jött meg az AFP, 1,49...tehát lehet hogy a dokinak volt igaza és tényleg nem jókor vették le!!!!! Holnap megyek vizitre!!!

Kép
Kép
gyablonka

SZiasztok!

Írtam múlt éjjel, de elszállt. :twisted:

Sirki, Christell: Szomorúan olvastam, amit írtatok, ez borzasztó lehet. :( :( :( Gondolom, már mindent kipróbáltatok, például meleg tejre szilvát, amitől egyébként hasmarsot kap az ember...Drukkolok, hogy megoldódjon mindez....Esetleg valami másik doki?

Judy: SZivárog a magzatvíz? Én ezt nem értem, mert akkor megrepedt a burok. Ha meg megrepedt, akkor ott szülni szoktak iziben. Úgy érted, hogy felszívódik a magzatvíz? Bocsi, hogy értetlenkedem. Mesélj, mi volt a dokinál, vagy üzenj! Izgulok értetek, azért jó lenne még pár hét egyben.....

Gyabi: Gyere majd hírekkel!

Niki: Nincs iccaka sem pelusunk már vagy 2-3 hete. :D
jaimee1

sziasztok,

Na,hát a dokim magános uh-ja megint megviccelt minket. A kórházi gépen minden ok, annyi hogy hajszálnyit kevesebb a víz, de nem annyira hogy aggodalomra adjon okot. Az áramlás is rendben van.

Azért innentől minden hét csütörtökjén meguhuz és csinál áramlást is.

BPD-88
AC - 303
FL - 67
Becsült súly - 2500 gr
Lepény - II fokban érett.

Azt is mondta, hogy néz minden héten, és ha az uh és az NST nem mutat semmi aggodalmat, akkor szépen megvárjuk, hogy meginduljon magától. :lol: :lol: :lol:

Chris,Sirki,
Tényleg szörnyű lehet a kakival szenvedni szegényeknek. Kopp-kopp nekünk csak pár hétig volt gond, aztán szépen beállt. Napi 1x, de valamikor 2x is kakil.Azt tudom, hogy anno nekünk a kamilla tea bevált. :oops: :oops:
Jaimee,
Igazából én sem értem, hogy tud szivárogni, de azt mondják a terhesség vége fele már előfordul, hogy csökken a víz mennyisége. :oops: :oops:
Te hogy érzed??? Kihúzod végig, már nem sok van hátra...... :lol: :lol: :lol:
Gyabi,
Látod, nincs semmi gond, és tényleg csak előbb lett levéve az afp.
:lol: :lol: Tökéletes eredményed lett. :lol: Ja,és gratula a félidőhöz.
:lol: :lol: :lol:

Képzeljétek el, múlt éjszaka elfelejtettem Barbira pelust adni,és nem pisilt be. :lol: :lol: Úgy döntöttem ma éjszaka is megpróbálkozok a pelus nélküliséggel, hátha bejön. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Igen, a vége felé normális, hogy picit kevesebb a víz. De az nem szivárog, csak nem termelődik teljesen újra.

Ezek jóóó hírek! :lol: :lol: :lol:

Barbinak gratula!!

Én legkésőbb jövő héten szülök, ééérzem! :lol:
jaimee1

Judy,
akkor már megint volt riadalom, hát... tényleg már majdcsak megszületik Izi baba, amin keresztül mentek vele... de a lényeg, hogy minden rendben!
Barbika éjjelre hogy áll a pelussal? Költöd is, hogy pisiljon, vagy reggelig nem pisil be?

Gyabi,
örülök, hogy végül jó lett az eredmény!

Jaimee,
38. hét, már nagyon izgalmas, szinte bármelyik pillanatban szülhetsz! Úgy izgulok! Talán azért is ennyire érted, mert még mindig emlékszem a szüléstörténetedre, annyira becsülöm a kitartásod, meg én is ilyenkor szültem, és egyre inkább jönnek elő az emlékeim, immár megszépülve, az idő tényleg mindent elintéz...
Nagyon szoritok nektek Zalán babával!
Esetleg egy utolsó pocakkép??????????
Pelus nálatok hogy történt, hogy éjjelre nincs? Ugyanaz a kérdésem, mint Judynál, hogy költöd-e éjjel Rékát?
sirkici

sziasztok,

Tegnap azt hittem megszülök, egész délelőtt takarítottam, délután meg vásárolni mentünk, estére aztán már annyira fájt a derekam és a hasam,hogy görcsölgetett. :oops: :oops: Kb egy órán keresztül rendszertelenül jöttek, de aztán pihi után elmúltak. :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem egy kicsit vissza kell vennem. Úgy döntöttem szülésig már csak egyszer vagyok hajlandó nagytakarítást csinálni. :lol: :lol:

Sirkici,
Alvás előtt megpisiltetem és csak egy korty innivalót kap, így szépen kibírja reggelig. Fel nem ébresztem, mert sajna olyan típus, hogy ha felijed, vagy felébresztik idő előtt,akkor képes egy órán keresztül is hisztizni,és semmiért nem hagyná ám abba. :lol: :lol: :lol:

A múltkor kérdezted a laptop-ot, csak kiment a fejemből bocsi.:oops: :oops:

Az alábbi funkciók vannak rajta:
1. Elmondja, hogy mit látsz a képen (alma,körte,orr etc....)
2. Keresd meg a hallott képeket.
3. Elmondja, hogy milyen színre kattintottál.
4. Keresd meg a hallott színt.
5 Elmondja, hogy milyen formára kattintottál.
6. Keresd meg a hallott formát.
7. Elmondja, hogy hányas számra kattintottál.
8. Keresd meg a hallott számot.

Asszem ennyi,elég sok mindent meg lehet vele tanulni, színeket, formákat, számokat etc...
Jaimee,
Akkor nagyon drukkolok, hogy bejöjjön az érzésed.
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

És egy kis pocakbuli tegnap estéről. :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=irdy4j6RHUc

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirki: ha pisilni kell neki, éjszaka is felkel. Engem ébreszt. De ez ritka, általában reggel szokott egy jóóó nagyon pisilni.

Judy: Pihi, pihi!!!

Én még egyben, de cx 1100.
jaimee1

Sziasztok!

Ha van időtök, légyszi szavazzatok Klárikára!

Köszi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy,
köszi! Egyébként ugyan már, semmi gond, van neked mit csinálnod, gondoltam, hogy kiment a fejedből! Hát nemtudom, mivel még nem beszél, de talán attól inkább jó lenne, na majd meglátjuk, pénteken megyünk szülinapi nagybevásárlásra, ha minden jól megy!
Néztem a videót, jó kis buli volt, jóhogy keményedtél! :lol:

Jaimee,
neked is kösz! Mostmár tényleg nagyon-nagyon izgalmas! Szoritok!
sirkici

sziasztok,

Jaimee,
Tök jó a méhszájad, bár az enyém lenne ilyen, akkor legalább lenne esélyem a sima szülésre. :oops: :oops: :oops:
Már lehet jövő héten örömködünk nektek. :lol: :lol:
Sirkici,
Szerintem nagyon jó ez a fajta laptop, nekünk volt többféle, de ez viszi a pálmát, pedig talán ez volt a legolcsóbb. :lol: :lol:
Mindjárt szülinap. :lol: :lol:
Gyabi mami,
Hol jársz??? :lol: :lol:

Végre rávettem magam, hogy kimosom végre a babaruhákat.
Szétválogattam őket színek szerint, a franciaágyunk tele lett jó nagy ruhakupacokkal. :lol: :lol: Annyi cuccot örököl Barbitól, hogy szerintem a fele nem is lesz rajta. :lol: :lol: És ezek igazán még csak a nyári és 1-2 őszi ruhadarab. :roll: :roll: És akkor még a textilek, ágyneműk sehol sincsenek. :lol: :lol:
És még ezután jön a vasalás, amit annyira de annyira utálok. :roll: :roll: :roll:

Holnap megint megyek uh-ra a kórházba, kiváncsi vagyok mennyit nőtt kis csajom 1 hét alatt. :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltam a bankban is,érdeklődtem mi a helyzet deviza lakáshitel fronton,és szabályosan végigbőgtem a délutánt. :oops: :oops: :oops:
Azt már mondtam, hogy 6,3 milla hitelt vettünk fel CHF-ben és a tegnapi tőkénk 7,4 milla. :shock: :shock: :shock: :shock:
52000ft jelenleg a törlesztő és ez 62-re fog emelkedni szeptembertől, mert eddig türelmi idő volt. 40-ért adjuk ki,illetve most annyiért sem, mert 1 hónap mulva kiköltözik az albérlőm, és jelentkező nuku. :oops: :oops: Szóval még én fizetek 20ezer ft-ot, hogy lelakják a lakásomat. Totál kész vagyok.
Akkora bukás volt ez a devizahitel, mint az atom. Jövő februártól eladható lesz a lakás, és minél hamarabb meg akarunk szabadulni tőle, mert csak folyamatosan szívjuk azt a bizonyos "f" betűset. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Adósvédelmi programmal meg csak szarabbul járunk, mert igaz, hogy 1évig kevesebbet fizetek, de a különbözetet, amin ugye van kamat hozzávágják a tőkéhez és még egyszer ráteszik a kamatot.
1 év után pedig 69-re nőne a törlesztő. :twisted: :twisted:

Ha meg ft-ra átváltom ezt a tőkét akkor 70 lenne a törlesztő+ kellene hozzá vagy előtörlesztés vagy egy másik ingatlan fedezetül. :twisted: :twisted:

Ha meg az áthidaló kölcsönt választom, max 2 évre, fizetek 20ezret, a különbözetet az állam fizeti és gyűjti nekem egy számlára mint hitelt feléjük. Szóval 2 év után ugyanúgy megvan a magas devizatörlesztésem+ még felgyülemlik kb 1 milla az állam felé is, amit szintén fizetnem kellene. :twisted: :twisted:

Futamidőt meg nem tudok hosszabbitatni,mert így is a max időre vettük fel.

Úgyhogy nem tudom mi a nagy segítség ezekben a programokban. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyabimami egyfolytában az udvaron jár!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Judy: pocakbuli nem semmi, nekem még annyira távolinak tűnik, pedig kettecske rendesen rugdosódik már most is!

Sirki: Niki lassan 2 éves...olyan hihetetlen!

Jaimee: na az igazi csajos fekhely után felrakok egy pasisat...a múltkor elfelejtettem. :oops: :oops: ( anyukám varrta )

Kép

Kép
Kép
gyablonka

sziasztok,

Már tegnap akartam jelentkezni, de sajna nem nagyon volt időm.

Szóval, tegnap voltam a kórházban, a dokim már reggel elkapott, hogy beszélt az Orosz főorvossal az ellenanyagomról, és hogy főorvosi bemutatásra kell mennem hozzá, mert lehet adnak egy tervezetet arra, hogy meddig tartják még bent a kislányomat.
Így tegnap elkezdtük az NST-t, volt UH is, áramlásvizsgálat. Az egész délelőttöt ott töltöttem, iszonyat lassan ment mindent+sütiztek a dokik meg a nővérek, így mindenhova 3/4 órákat kellett várnom.

UH-on minden ok volt. Izi baba adatai BPD-90, AC-333, FL-72, Becsült súly-3000gr
Áramlás is jó volt és a magzatvíz is átlagos mennyiségű.

Aztán jött az Orosz főorvos , kérdezgetett, hogy kaptam-e mindegyik gyerek után anti-D-t, volt-e probléma az RH összeférhetetlenségből, kaptam-e anti-D-t az amnio után etc....., végül arra a következtetésre jutott, hogy ismételjük meg az ellenanyagos vizsgálatot, és majd annak a függvényében döntenek hogy mi legyen.
Így tegnap még átmentem a véradóba vérvételre, ma délután mehettem az eredményért, ami megint pozitív lett.
Hívtam a szülésznőmet, mivel a dokim ügyeletes volt, hogy érje majd el őt a másik számán, mert az Orosz mondta, hogy ha megvan az eredmény akkor értesítsem a dokimat, ő meg majd értesíti őt, és megtárgyalják, hogy mi legyen.

Most ott tartunk, hogy várom, hogy visszahívjon a szülésznőm, hogy mit sikerült beszélnie a dokimmal, vagy hogy egyáltalán elérte-e. :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirki: Itt a szülinaaaaap! Mesélj, hogyan készültök?

Judy: Mi újság? Írd majd meg! Ha stimmel a becsült súly, akkor szép súlya van Izinek. :) Hitel kapcsán sok helyről hallom sajnos ugyanezt.
:( :(

Gyabi: Klassz kis kuckója van Banditádnak!

Mi még egyben. :D Zalán bébi nem akar kibújni, pedig már nagyon várjuk, alig várom a fájásokat. :lol:
jaimee1

Jaimee,
na végre nagy nehezen megtaláltalak!!! :) Drukkolok én is nagyon, és örömmel olvasom, h. kisfiú és gyönyörű a neve is! :)

A többieknek is puszi (Gyabi, Neked is gratu a kis pocaklakóhoz)!!!! :)

Kép
arikon78

Judy,
hirek?

Gyabi,
nagyon szép Bandita kis kuckója!

Jaimee,
:lol: igen, te kifejezetten "szereted" a fájásokat, és nem emlékszel annyira szörnyűre, ez olyan jó! :lol: Bár már én is máshogy emlékszem, sőt, mostanában, igy a szülinaphoz közeledve annyira szép, jó érzésű emlékeim vannak Nikici születésével kapcsolatban, sőt, még a terhességgel kapcsolatban is.
Nagyon drukkolok, hogy mostmár Zalán baba gondolja meg magát, és bújjon ki!
Szülinapra készülünk már ezerrel, Niki is nagyon várja, most volt szerdán apáé is, arra is úgy készült, csinálta velem a kalácsot, irtunk neki egy képeslapot, Niki is "aláirta", pecsételt rá szivecskés macit, meg tudja, hogy apáé után lesz a baba szülinapja, mindenkinek nagy örömmel adta oda a meghivót, remélem jól fog minden sikerülni. Tortát, kalácsot, most én sütöm, attól egy kissé félek, mármint a diszitéstől, de remélem jó lesz minden. Ajándékot végül egy malmot vettünk neki, vizet is meg homokot is lehet bele önteni, meg egy macskát, amelyik integet, valami misztikus cica, az eldorádóban vettem. Kapott még gyurmázó készletet, az nagyon tetszik neki.

Arikon,
hogy vagy? Hogy haladtok?
sirkici

Jaimee írta:
[quote]
írta:
7 óra:
4 óra óta 5 perceseket fájok. Ha nem múlik, irány a kórház.A szülésznő már vár, Doktorúr ügyel ma 24 órában.

7 óra 30:
Nagyon erősek........... indulunk
Vendég

Jajjjj....milyen szuper hírekre jövök, akkor ma már Jaimee babázni fog. :lol: :lol: :lol:
Drukkolok,hogy villámszülésed legyen. :lol: :lol:

Betsy,
Veletek mi a helyzet???Hogy vagytok?? :roll: :roll:
Arikon,
Mesélhetnél mi újság nálatok??? :lol: :lol:
Gyabi,
Nagyon szép kis fekhelyetek van. Nagyon ügyes anyukád van. :lol: :lol:

Bocsi, hogy eltűntem, de nem vagyok jó passzban. Már semmihez nincs kedvem, nagyon fáradt vagyok, el sem tudjátok képzelni mennyire fájnak a rugások és szúr a méhszájam, ráadásul a császárheg is elkezdett szúrkálni.

Még mindig nem tudok semmi biztosat, csak annyit, hogy az ellenanyagnak a "direkt cooms" része negatív, ami azt jelenti, hogy nincs közvetlen kapcsolatban a babával, tehát egyértelmű a szuritól van, ezért idő előtti indításra nincs szükség. De nem jó, ha egy negatívos anyuka szervezetében ellananyag kering miközben terhes. Ez alapján várom a dokim hívását, hogy mit döntöttek, de szerinte a 38. hétre engedélyezni fogják a császárt.

Jó hír viszont, hogy a tegnapi védőnői látogatásnál, ami egyben az uccsó is volt, a mérleg meg sem mozdult.
Így a 6kg-al le is zárhatjuk a terhességet, nem hiszi, hogy most már híznék, hacsak valamiért el nem kezdenék nagyon vizesedni, de erre kicsi az esély,mivel alig szedtem fel + súlyt. Vérnyomásom tökéletes, fehérje nincs a vizeletemben. Pénteken még jön cukrot nézni, aztán vele már csak a baba születése után talizok újra. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: Hogy hogy vagyunk, azt inkább ne kérdezd meg, még mindig nagyon nehéz.. Fiúkkal minden oké. Petiéknél lassan 2 hete volt az anyák napja, nagyon ügyesek voltak, szép műsort állítottak össze. Videót iwiw-re raktam fel, ha esetleg érdekel.. Bencének tegnap jött meg a felvételi értesítő, és azt is jelezték, hogy már szeptember 1-én kezdheti az ovit. Június 8-án lesz az első szülői értekezlet neki. Sajnos beszélni még mindig nem beszél, tehát nem szerkeszt mondatokat, rengeteg szót mond, mindent megért, de nem beszél úgy, mint ennyi idősen kellene. Dokinéni, védőnő szerint nem gond (megjegyzem, az apukája 3 évesen szólalt meg először, ehhez képest ügyes, viszont ha Petihez hasonlítom, ő már 1,5 évesen beszélt..), de azért jó lenne, ha beindulna a beszéde. Éjszakára a pelust mi még nem vettük le, várjuk a jó időt. Kistesót érthető módon most nem tervezünk, 2011. márciusig dönthetünk, hogy mi legyen, akkor kell visszamennem dolgozni, ha visszamegyek, akkor már nem fogok eljönni szülni..
A szúrás, fájás, rúgás tényleg nagyon rossz lehet, nekem a vége felé volt nagyon rossz, menni alig bírtam, talán Nálad is ez már a végét jelzi. Várom majd az üzidet Izi baba érkezéséről, addig is pihengess!
Vendég

JAIMEE HÍRADÓ:
[quote][ írta:size=150] Doki burkot repesztett, 5 perces fájások vannak, egyelőre tűrhetőek.. [/size]
Vendég

HHHHHHHHHHHHúúúúúúúúúúúúúúú milyen hírekre jön itt az ember...

Remélem már túl van a szülés fájdalmas részén, és ott "örömködik" együtt az egész család!!!!!

Betsy: olyan jó, hogy jöttél...jöhetnél gyakrabban is.
Adhatnál nekem tippeket pl:hogyan kell összeszokatni 2 gézengúzt, mert lövésem sincs...viszont para az van. Egyenlőre még minden olyan bonyolultnak tűnik!!!! :roll:

Ja és megvettük végre az ülőrészt...szuper lett, ágyazható és hatalmas...apa bőven elfér rajta a közel 2 méterével... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

JAIMEE HÍRADÓ:
[quote][ írta:size=200]Ma délután fél 4 tájban megszületett kisfiunk. Zalán Tibor 3760g és 54 centi. Anya és kisfia jól vannak, természetes szülés volt :lol: Puszi.[/size]
Vendég

Jaimee,

GRATULÁLOK A KIS NAGYFIÚHOZ, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Gratulálunk Jaimeemami!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon sok boldogságot az egész családnak!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sirkici,

BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NIKICI NAGYLÁNYNAK!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

[quote="gyablonka"]
írta:
gyablonkaBetsy: Adhatnál nekem tippeket pl:hogyan kell összeszokatni 2 gézengúzt, mert lövésem sincs...viszont para az van. Egyenlőre még minden olyan bonyolultnak tűnik!!!! :roll:
Ja és megvettük végre az ülőrészt...szuper lett, ágyazható és hatalmas...apa bőven elfér rajta a közel 2 méterével... :lol: :lol: :lol:

GYABI: Nincs tuti tippem, szerintem ilyenen ne parázz. Idővel meg fogja szokni Beni, hogy már nem csak ő van Nektek, hanem ott a kistesó is. Akkor lesz nehezebb, hamár a pici nagyobb, és veszekednek a fiúk, ilyenkor nehéz eldönteni, melyiküknek adj igazat.. Arra figyelj csak, hogy a kistesó születése után próbálj meg továbbra is ugyanannyit foglalkozni Benivel, csináljatok csak ketten közös programokat, ha jönnek látogatni a rokonok, mondjad nekik, hogy Beninek is hozzanak valami apróságot, vele is foglalkozzanak, mert ilyenkor a nagyobb picit háttérbe szorul. Majd meglátod, sokkal jobb lesz, hogy ott van Beni is Veled, segít majd pelenkázni, betakargatja a kisöcsit, játszanak együtt. Legalábbis nekem sokkal jobb érzés volt, hogy nem egyedül voltam itthon Bencével, hanem Peti is itt volt velünk. Ülögarnitúráról raksz képet?
Vendég

Betsy: hát remélem igazad lesz...de Bandita annyira örökmozgó, hogy nem tudom hogyan kellene egy kicsit lelassítani...

Ülőrész: 3 m x 1.6 m, kihúzva nagyobb lesz mint egy franciaágy, alul ágyneműtartó! Lábánál+karfánál bőr, amúgy "safari" mintás.

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Baromi jó ez az ülőgarnitúra. :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekünk is kellene egy ilyen, ezen elférne apa is, én is meg a 2 kicsi kölök is. :lol: :lol: :lol: :lol:
Betsy,
Szerintem sincs okod az aggódásra a beszéd miatt. Még van ideje bőven. Nálunk Dani kezdett el későn beszélni, de sokkal szebben mint Bazsi aki viszont előbb karattyolt. Bazsit még logopédiára is kellett vinnem nagycsoportban. Danit meg nem. :lol: :lol:
Akkor még kb 1 évetek van a kistesó projectig. :lol: :lol:

Nincs képünk Zalán fiúcskáról???? :lol: :lol:

Holnap megint NST és UH. Sajna a dokim nem lesz, mert orvoskonferencia lesz Debrecenben és ott lesz.
Szerintem az egész délelőttömet ott fogom ülni, mert nem lesz protekcióm. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Jaimee:

GRATULÁLOK A PICI FIÚCSKÁHOZ SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

Sirkici:

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Nikinek!

Kép
Kép
sz.niki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?