Mégsem:
Sütöttem 3 tököt, most lett kész, nagyon finom!
Mondjátok már meg léci, céklát hányszor lehet adni egy héten? Ma megfőztem egyet (2 órahosszat) Eszternek (imádja-végre már valamit
), evett is belőle, de holnap adhatok Neki? Tudjátok, spenótot
csak 1x 1 7en. 10 hós lesz holnap ;)
Gira,
A dokiválasztásról:
A kórházban viziteknél az volt az első kérdés a vizitelő dokitól, hogy ki a dokija?
Viszont amikor benn voltam, feküdt egy anyuka, akinek nem volt fogadott dokija. Császáros volt és a Kornél doktor minden nap 4-5 alkalommal (!) bement hozzá megkérdezni, hogy van, hogy érzi magát. Ilyen is van.
Nekem éjjel 1/2 11-kor folyt el a magzatvizem (fájásom nem volt), bementünk a kórházba, nagy álmosan kijött az ügyeletes doki, felvette az adataimat azzal a nagy kopogós írógéppel, majd elment.
A éjszakás szülésznő nagyon aranyos és kedves volt, befektetett a szülőszobába (2 szülést hallgattam végig), többször bejött hozzám, kaptam nyugi-szurit is. Felhívták a dokimat, aki ellátta utasításokkal őket, aztán ennyi. Reggel bejött (már 3/4 6-kor), úgy kabátban megkérdezte, hogy vagyok... ekkor már 5 percesek voltak a fájások. Rendes volt, meg minden...
Szerencsére délelőtt én voltam az egyetlen vajúdó és a szülésznő szinte végig velünk volt (Apa is ott volt).
Reggel 6-kor volt műszakváltás, reméltem, h ugyanilyen rendes szülésznő lesz a délelőttös is. Nem csalódtam
.
Mondta, h nyugodtan ordítsak, ne foglalkozzak senkivel. Azt csináljak, ami jólesik. Séta, fekvés, pisi, stb. Nagyon jó fej volt, Neki köszönhetem, hogy a nagy fájások ellenére sikerült megőrizni a humorérzékemet. Ő mondta, h mekkora haja van a babának!
CTG-re a kórházba jártam és mindig ő volt ott.
Aztán sajna csak csaszi lett (ő a dokinál hamarabb mondta, hogy az lesz).
Szóval érdemes szülésznőt is fogadni, nagyon sokat számít!!!
Én legközelebb tuti megfogadom, a neve Simonné Katika. Fantasztikus ember.
Amúgy ma indul megint a Szülőszoba a kettesen, 3/4 11-kor.
A témához még annyit, hogy Kandász Andreát idézzem:
A fogadott doki azért kell, mert nem mindegy, kire bízod az életeteket.
Tényleg eldugulok!
Kriszti