Sziasztok csajok!!!
Lejelentkezem, kicsit húzós hét áll mögöttem.
Hétfőtől szerdáig tréning, fejtágítás, aztán csütörtökön egész nap meló, pénteken nem dolgoztam, de annyi munka lett itthon.... Aztán szombaton 2-ig suli, utána este 7-től munka és csak ma reggel fél 11-re értem haza... Most aludtam 2 órát, hát mosott kaka vagyok. Ja és holnap reggel 7-este 7-ig megint meló. De mindegy, nem bánom
Képzeljétek, mi történt. Nem tudom emlékeztek e rá, hogy az előző munkahelyem miért hagytam ott. Nem voltam bejelentve, ha igen csak 4 órába, nem kaptam fizetést..... És most a volt főnököm kígyót-békát kiabál ránk, de nagyon durva dolgokat, még véletlen sem az igazságot mondja. Először nem reagáltunk rá, de mikor már azt hallottam vissza, hogy a lakásunkba ő fizette az összes bútort (férjem csinált neki konyhabútorokat és ő azzal együtt fizette ki a mienket is
, magyarul átvágtuk))akkor nagyon bemérgedtem és felhívtuk. Nagyon csúnyán viselkedett akkor is, csúnya dolgokat mondott és azóta egyfolytában hívogat minket, én meg nem veszem fel....
Tudtam, ha megtudják hova megyek dolgozni, balhé lesz. Hát lett is
Tegnap este jött a szálloda tulaja és kérdezte, hogy hogy hívták az előző főnökömet, mert valaki felhívta. Igaz a név nem egyezett, de tudom, hogy ők voltak, 2 dologgal árulta el magát. A legelső az, hogy megmondta neki, hogy honnét tudta meg a telefonszámát.... Szóval olyanokat mondott neki, hogy őneki van egy ismerőse, aki oda jelentkezett recepcióra és nem vették fel, bezzeg engem akkor miért, mert én hogy viselkedtem az előző munkahelyemen is, mindenkire fújtam, nem tudtam senkivel kijönni....
Ez nem igaz
. És amitől a legjobban padlót fogtam és nagyon-nagyon aljas dolognak tartom.... Azt mondta, hogy engem nem kellett volna felvennie, mert én lombikprogramban veszek részt, csak azért mentem el oda dolgozni, mert szülni akarok és legyen honnan eljönnöm, ami majd a főnöknek sok pénzébe fog kerülni
... Egyetlen szerencsém van, hogy a tulaj nagyon jó fej és meg is mondta az én kedves egykori főnökömnek, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli, tudja, hogy fiatal vagyok, benne van a pakliban az, hogy elmegyek szülni, de ő annak örülni fog. Azt is megmondta neki, hogy ezzel pont az ellenkezőjét érte el nála, mint szerette volna és ő ezért engem nem fog elküldeni. Úgyhogy szerencsére mellém álltak és meg van a véleménye, ami nem igazán jó
. Elmondta mindenféle parasztnak meg bunkónak, hogy idáig süllyedt
Na ez jó hosszúra sikeredett.
Aviubi,
mi a helyzet???