Sziasztok!
Tegnap megvolt az ünnepség, elmentünk, Petinek még pénteken du. volt egy kis gond a pocijával, de rájöttünk, hogy megint megfázott, és a köhögés felrázza a gyomrát... De a köhögés is hol van, hol nincs, ma pl. reggel felkelt, krákogott ezerrel, de azóta semmi. Igaz, kapott Stodalt...
Szilcsi, köszi a drukkot, mint fentebb írtam, azóta semmi komoly. Hétfőn elmegyünk az orvoshoz igazolásért, mert pénteken összevont rendelés volt, a másik orvos rendelt, így nem mentünk be, remélem, hétfőn lesz a mi dokink, így reggel gyorsan kérek egy igazolást, hacsak addig nem lesz rosszabb.
Hm, a helyedben én is pipa lennék... Ennyit ingyen is lehet várni az ambuláns rendelésen...
A mandulákról annyit, hogy épp pár napja volt a tévében, hogy mandula kivétel után sajnos meghalt egy kislány, és akkor nyilatkozott a Heim Pál egyik orvosa, aki szerint a torokmandula kivételére jelenleg a protokoll minimum két tüszős mandulagyulladás...
A Zyrtec szerintem is gáz, szerintem nem kellene ennyire erős gyógyszert adni a csemetédnek, az Aerius elég lett volna, legalábbis nekem Peti orvosa azt mondta, hogy akármi is van, inkább váltsam ki az Aeriust (van itthon Zyrtec csepp, és kérdeztem, hogyha dől a ház, adhtanám-e...).
Zitaaa, na akkor szerintem írni kellene egy levelet, és azt aláírnák innen egy jó páran, és csak nem tesznek ki egyszerre tíz beteg gyereket a kórházból anyástól-apástól.
Zsuzsu, kösz az infot, majd íratok kúpot hétfőn, és megpróbálom ki is váltani.
Anyáknapi ajándék mamának és anyának:
Peti és az egyik óvónénije:
Szép napot!