Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, helyzet változatlan, szerencsére nem romlottak az értékeim, továbbra is C2001. Babóca viszont még mindig óriás, 3000gr a 33. héten, így csütürtökön kórházi vizsgálatokat csinálnak, vér, vizelet, ismételt uh, hát meglátjuk mi lesz. Méretei alapján 36 hetes vagyok, nem akarok senkit sem beelőzni, de ha még 4 hétig benn marad én nagyon boldog leszek, csak egyre kisebb erre az esély.

Jó éjszakát mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Hát egy hete nem jártam erre (nem mintha valakinek feltűnt volnaKép - vagy gondoltátok, csalánba nem üt a mennykő?), erre megjön az Első Baba!!!

Györesz, nagyon örülök, meg gratulálok!!!Kép

Remélem, azóta a szopigond már meg is oldódott.

Marica!
Neked nincs valami jó vajákos szered erre a derék/csípőfájásra, amiről írtál? A hét végén már nemhogy fölkelni nem tudtam, de a másik oldalamra átfordulni is alig! Eddig is fájt kicsit felkelés után, de most már nagyon durva!!!

LivKép,
Dávid egy mintapasas. Udvarias, figyelmes, elbűvölő.Kép Ha lányom lesz, stoppolom!KépKép

Dia, drukkolok neked is. Egyébként lakásügyben (város vs. falu), azon nem gondolkodtatok, hogy kijöttök Pest mellé (HarasztiKép, MiklósKép, meg Barbi, hol is laksz?)? Akkor a férjed tudna dolgozni, mint most, meg neked/nektek is csak jobb lenne! A panel speciel itt olcsóbb is, újabb is, jobb is, mint Pesten.

Amúgy teljesen OFF, de kicsi fiam most kezd beszélni, és egész nap olvadozok. A kutyáink meg (Sáa és Böbíí = Sára és Döme) eszik a diót.Kép Szerintetek ez oké?!

Hülye show-któl megóvott a Jóisten, elromlott a tévé, és a szerelő elfelejtett jönni. Most ülünk ketten a csöndben. Mindjárt feldobok valami zenét, tutira jobban járunk, mint Mónikával meg ki van még.Kép

Tetőtérben férjemuram végzett az ajtók beállításával (a baba süket lesz) meg a fürdőszoba szigetelésével (a baba beszipuzott). Kezdi a burkolást, meg jövő héten jön a festő. Úgy látszik, ezt senki se ússza meg.Kép

Na puszi, igyekszem gyakrabban jönni. (Kép?Kép?)

Vica
mvica

Sziasztok!Kép

Csak beköszönök és már megyek is,ma megint annyit dolgoztam,hogy alig tudok megmozdulni a fáradtságtól.Tegnap is így voltam,ehez képest kb.3 órát tudtam aludni éjjel.Ha ez így megy tovább összerogyok valahol a fáradtságtól.Nincs valami trükkötök amitől jobban lehet aludni?

Mindenkinek szép estét,puszi,Saxi.
saxi

Üdv Motiot! JÓ hogy jelentkeztél! Kép A dagadás, vizesedés már lehet, hogy azt jelzi, közel az idő. Neked már alig több, mint 2 heted van (irigy-irigy!), szerintem mostmár bármelyik pillanatban jöhet! Nagyon szurkolok! A kádat én is szivesen kipróbálnám, nem tudom Szegeden van-e ilyen. Talán majd pénteken kiderül. Meg a szülőszék érdekel még, szivesebben szülnék azon, mint fekve. Remélem lesz rá lehetőségem!
Várjuk a fejleményeket, értesits bennünket ha lesz valami! Kép

Márti: nem lehet, hogy elszámoltak még az elején? Ez óriási baba! (Bár az is lehet, hogy egy picit kisebb, Györesznél sem lett akkora, mint jósolták)Még képes leszel beelőzni! Pedig már én is előrébb hoznám 1 héttel a szülést, de többel nem lenne jó! (na, max. 2-vel) Most is elég kemény a pocim, nem tudom miért nyavalyog? Állandóan nem fekhetek, pedig csak úgy a jó.
Már izgulok, mert holnap délelőtt megyek CTG-re ide a kórházba (igaz én Szegedre járok, csak nem reklámoztam). Nem baj, ha itt is megismernek, mert mi van ha rohamléptekkel indul a dolog és nem merjük bevállalni az 1 órás kocsikázást Szegedig? Meg inkább nézzenek meg 2 helyen is, biztos, ami biztos! Kép

Dia: azért jó lenne, ha a felszerelt gép tudná mérni a vérnyomásod, mert éjszaka gondolom nem fogsz felkelni méregetni, az pedig akkor is mérné. Nem tudsz senkit elérni, aki szakértő ebben?

Gigi: ez igen, tényleg jó hosszú lesz a fiatalúr! Kép Ti magasak vagytok? Vagy valamelyik nagyszülőtől örökli? Én is kiváncsi lennék ilyenekre, de nekem sose mondják, hogy hány kg lehet, meg hogy milyen hosszú lesz. Na, majd kiderül nemsokára. Az NST jó lett? Az ugyanolyan, mint a CTG, igaz? Holnap remélem jókat tudok irni az én eredményeimről! Már úúúúúúúgy várom! Szorítsatok ám! Kép

Marica
marica69

Dia,

a zsinor jol all, ha felfele megy, mert ugy lehet atvezetni a valladon es a masik oldalt zsebben, vagy kis taskaban tartani a merot. Az a lenyeg, hogy a karodon levo szalag eleg erosen legyen fent es jo helyen, tehat ne csusszon le a konyokodre. Ha nem eleg feszes, akkor csuszkalhat, es az nem jo meresi eredmenyt ad.

Udv,
Mica
mica

Vajákosság Kép

Saxi: neked egy bögre tejecskét javaslok, attól én nagyon jókat alszok. (Mondhatnám: alszok, mint a tej! Kép )

Vica: becsipődött a derekad? Kép Ebben Saxi is tud biztosan valami okosat mondani, sajnos ő is érdekelt. Én csak annyit javasolnék, hogy apával masziroztasd óvatosan. De leginkább csak testápolóval, mert más krémek kismamáknak nem ajánlottak!

És közérdekü: bár ezt már leirtam, csak most nincs kedvem visszakeresni, hogy el tudtam-e küldeni, vagy ez veszett el reggel.
Szőrtelenítésre legalkalmasabb időpont (a hold állása szerint) a jövő hét hétfő-kedd! Kép Cél előttieknek az utolsó alkalom!
Na, nyugovóra térek, még mielőtt valaki eléget, mint egy boszorkányt! Kép

Marica
marica69

Sziasztok!

Dia!
Csúnya-csúnya Kata,tényleg mondtad,hogy ma miért nem leszel reggel.Látod,nekem már csak az ebéden jár az agyam.Kép
Milyen értékeket mértél a saját vérnyomásmérőddel?
Nagyon várom,hogy holnap mit mondanak,remélem minden rendben lesz!
Nagyon szorítok és gondolok majd Rád!Kép
Én legutóbb 3 hét alatt 4 kilót híztam.Kép
A baba mért adatai miatt ne aggódj,tényleg nem egyenletesen növekednek és anem is tudják őket annyira pontosan mérni.
Az viszont biztos,hogy szépen fejlődik!Kép

Gigi!
Nálam most volt a védőnő először,majd valamikor szülés után jön csak.
Ti már megkaptátok a recepteket a babának,vagy majd szülés után adják oda?

Zsófi!
Azt hiszem Györesznek okozott elég sok kellemetlenséget a gyomorsav,úgy rémlik a Rennie-t szedte.Bevált az alma?

(Jó fej,nem Konta)Barbara!Kép
Ez a hasmenés elég rosszul hangzik.Kép
Jobban vagy?
Alaphelyzetben is pocsék,gondolom "aranyoskával"még inkább az.

Marica!
Eltűnt hozzászólás?Mondd,mi bánt!Itt a cihológus néni!Kép
Szerintem sem baj,ha a két egymást követő CTG.
Egyesek aztán tudnak közlekedni,aztán meg még általában nekik áll feljebb.Kép

Motiot!
Ez a vizesedés nagyon pocsék dolog,nekem kicsit jobb a helyzet,mióta hűvösebb van.
Szerencsére már tényleg nem kell ezeket a kelemetlenségeket sokáig elviselni.Kép
Ez az elbeszélgetés tök jó dolog,akkor elmondhatod,hogy mit hogy szeretnél?
Remélem ezt errefelé is bevezetik.Kép

Márti!
3000 gr?!nem semmi!!!Kép
Jó,hogy egyenlőre bírod a súlyt.
Tudsz sokat pihenni?

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!Kép
Fél nyolctól a saját géppel ezek az eredmények vannak:Tamás méri.Ezt ő mondta,hogy írjam ide.Kép
19.30 132/70
20.00 115/67
20.30 119/61
21.00 115/72
Na szóval szerintem már tök jók az eredmények.KépA gép OFF.KépMajd éjszaka is mérjük egy párszor,mert a csipogásra úgy is felébredünk.Én is remélem,hogy minden ok lesz holnap.Csak este felé érek haza,de,hogy ne izgulj Giginek írok Sms-t,hogy mi volt.Látod milyen rendes vagyok?KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Na jól van,ezekkel az eredményekkel elégedett vagyok!
Jó kis gépet kaptál,gondolom a szerelés a szomszédasszonnyal sokat javított az állapotán!Kép
Tényleg rendi vag,de Tamás is az!Kép
Akkor holnap várlak!!!KépKépKép

Liv!
Nagyon örülök,hogy ilyen jól van Dávid és Te is!
A másik topikon szoktalak olvasni.Kép

Vica!
Nekem is volt ilyen derékfájásom,alig tudtam járni.Sajnos semmi nem enyhítette igazán,egyik napról a másikra magától szűnt meg.
Remélem Téged sem kínoz sokáig!
Kutya-témában nem vagyok szakértő,talán a többiek tudnak valami okosat mondani.Éppen pár napja láttam,hogy a szomszéd kutyája a nyers krumplit eszi és a szárazbabot a kertben.Úgy tűnik eddig kutya baja.Kép
Jajj,kisfiad nagyon aranyos lehet,én is élveztem ezt az időszakot (is).Kép
Nálunk is hasonló munkálatok vannak,párom csinálja.A tiéd is szokott közben olyan jóízűeket káromkodni?Kép

Marica-Banya!Kép
Holnap Neked is szorítok ám!!!)
Majd írjál!

Na,bedugulok mára.Kép

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Jo sokat irtatok ma delutan, alig gyozom visszaolvasni.

Dia:
Melyik utcaban laktok? Az en kisbabam, Bianka mar 6 honapos es a Berzsenyibe jarunk mi is a csecsemoorvoshoz. A vedononket nem birom. Az elso 6 hetben jott minden heten 1x bejelentes nelkul. Ezutan megkerdeztem, hogy mindig igy lesz-e, s akkor mondta, hogy mar csak havonta fog jonni. Nekem kellett kernem, hogy legalabb elozoleg megbeszelt idopontban jojjon. Aztan jott a nyar, sokat voltunk videken a nagyszuloknel es abban maradtunk, ha vege a nyaralos idoszaknak, akkor majd felhivom. Azota is sunyitok, mert nagyon nem tetszik, hogy jon hozzank. Semmi hasznat nem vettem meg, sot inkabb a hatranyomra volt a hulyesegeivel, a hasznavehetetlen tanacsaival. Csak idegesiteni tudott. Szerintem neki meg nincsen gyermeke, s a konyvekbol mondja a dolgokat. Szoval nekem ne jojjon tobbet, igy nem hivom. Remelem, ti jobbat fogtok ki. Tenyleg, lehet egyaltalan vedonot valasztani? A csecsemoorvoshoz mindig elmegyunk, mikor keri, tehat ellenorzes alatt van a babocam. Amiatt, hogy nem jo korulmenyek kozott es nem szereto, odaado szulok kozott no fel, nem kell aggodnia. Neked ki a vedonod es a csecsemoorvosod?
Jol veszem ki a tegnap kuldott tablazatbol, hogy dec. 15-re vagy kiirva? Ki a dokid a Szt. Istvanban? ...a multkor a masik topikbol nem sikerult megfejteni.

En is mar alig varom, hogy Bianka mondjon par szot legalabb. Mikor kezdenek el beszelni?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Dia!
Ezek az eredmények már teljesen jók! Remélem továbbra sem fogod magad izgatni!

Én most megyek védőnénihez. Remélem nem fog sokáig nyaggatni!

Nektek szokott zsibbadni a kezetek ébredéskor? Ma reggel különösen ügyes voltam, mert reggel 6:15-kor mikor csörgött az óra egyszerűen nem éreztem az ujjaimat. Elkezdtem püffölni az órát de mivel egy pici gombot kell megnyomni a leállításához - nem gondoltak a merev kezü kismamákra - nem akart sikerülni. Végül a férjem átmászott az én oldalamra és kikapcsolta az órát. Én úgy röhögtem, hogy majdnem bepisiltem! Hát így kezdődött a reggelem!

Kata!
Köszönöm már jobban vagyok! Tegnap teljesen kipucolódtam, ennek örömére vacsira már sült kolbászt kajoltam! Nem vagyok normális! Kép

Engem is elért a vizesedés réme! Szerencsére a jegygyűrűmet még le tudtam magamról aplikálni, de a másik gyűrű az rajtam ragadt. Beszéltem az ötvös ismerősünkkel - hétvégén megyek gyűrűt vágatni és utána meg is javítja. Egy a bibi, hogy 3 színű aranyból készült és elég macerás lesz javítani. Hát ez van! Ti figyelmeztettetek!

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok!

Barbara, aki nem Konta Kép
Tényleg nagggyon rossz az a műsor, állítólag nem is túl nagy a nézettsége. Én sem értem azokat az embereket, akik nyílvánosan beszélnek a szerelmi, cekcuális, stb. életükről. Már amennyiben beszédnek lehet nevezni, amit ott mekegnek-makognak az intelligens delikvensek. Kép

Gigi
Rendes a babócád, hogy így sprórolja neked a fájásokat. Lehet, hogy egyszer majd csak azt veszed észre, hogy egy kötéllétra ereszkedik le belőled, és ő szép, lassan lemászik rajta. Kép
A Jakupcseket én is szerettem, annyira értelmes az a nő, és nagyon jó témák voltak a műsorában. Kár, hogy vége lett. Kép

Márti
Hűha! De nagy a babád! Kép

Vica
Az én egyik kutyámat is Sárának hívják, a másik meg Liló.
A dió evés az nem probléma, mert Sára kutya is imádja, már habzik a szája, de csak nem hagyja abba. Sőt, pl. a fáról ette a cseresznyét is. Na nem mászik fel rá, hanem vannak olyan ágak, amik alacsonyabban vannak.
Meg volt egy régi kutyám, ő is velem ette a mogyorót, és a diót. Szóval ne aggódj! Egyébként héjastól eszi, vagy már a pucolt diót? Mert az enyémek csak a mogyorót törik maguknak, de a dióval megvárnak engem. Kép

Kata
Nem tudom, mi vállt be a gyomorsavra, ittam sok vízet, ettem almát...és egyszerre elmúlt. Persze utána jött más, egész nap szédelegtem. Mondta is a férjem, hogy minek iszik, aki nem bírja. Kép Kis kedves. Kép De olyan aranyos volt, mert este megcsinálta a mai ebédünket...egy helyen dolgozunk, és így mindig együtt kajálunk. Kép Ez olyan jó! Így azért többet láthatom. Bár nem egy osztályon vagyunk, de azért akad közös munkánk. Kép Na, most még lelkesedem, aztán lehet, hogy 10 év múlva már nem akarom ennyit látni. Kép Bár remélem nem lesz ilyen! Kép Kép

Dia
Remélem, ma már mindent rendben fognak találni nálad. Azért tényleg megnéztelek volna, ahogy a szomszéddal együtt buheráljátok a gépet. Kép Kép
Ezt, azért majd a dokinál ne hangoztasd. Kép

Puszi,
Zsófi
mzsx

Sziasztok!

HAtha erdekel valakit:
kaptunk egy KIKa-s reklamujsagot, okt. 4-31. kozott 6 reszes gyerekagy-szett akcio van (a leiras szerint félár): átalakitható 70x140-es gyerekágy, hozzá kokuszmatrac, gumislepedo, baldachin allvany, paplan-parnagarnitura, 4 reszes agynemu (paplan-, parnahuzat, fejvedo, baldachin) osszesen 29990 Ft.

Nincs tul sok idom mostanaban, Zsombi nagyon anyas lett, allandoan rajtam log. Kép Es hat tortent egy "kis" baleset is, tegnap 20 oran keresztul a Janos Korhaz gyereksebeszeten voltunk megfigyelesen, mert Kistoportyum legurult 3-4 lepcsofokot es beverte a fejet. Kép Agyrazkodas-gyanu miatt nem engedtek haza minket a vizsgalat utan a korhazbol, csak egy nap elteltevel, de azt is csak az allapotomra valo tekintettel....jo nagy volt az ijedelem, de szerencsere nagyobb volt a dolog fustje, mint a langja. Kép Most mar jol vagyunk, bar az en idegeim kicsit meg lettek tepazva. Kép

Majd igyekszem azert jonni,
Gombóc
gombóc

Sziasztok Csajok!
KatA!Kép
Na megjöttem a dokitól.Nagyon,nagyon szar a kedvem!KépOda adtam a főnővérnek a gépet mondván nem jó.Erre elkezdi nyomogatni a gépet és működik.KépAztán elkezdet minősíthetettlen hangnemben beszélni velem,hogy én haza mentem és levettem a gépet stb.Mondtam neki,hogy kikérem magamnak ezt a hangnemet és ha én is nyomogattam volna a gombokat akkor biztos nekem is jó lett volna.megkerestem a dokimat és elpanaszoltam neki,hogy,hogy beszélt velem a nővér.Erre még ő is nekem támadott,hogy gondoljak má bele,hogy mennyit keres a nővér és jó,hogy így beszél.Ekkor már sírtam,de úgy ,hogy hang nem jött ki a torkomon csak potyogtak a könnyeim.KépErre megint rám szól,hogy ne bömböljek,különben is ha ilyeneken sírok akkor mi lesz velem akkor ha üvölt a gyerek.Kép"Ez,hogy jött ide nem tudom."Ja és ha a boltban így beszélnek velem akkor ott is sírnék?Erre mondtam,hogy ott megmondanám a magamét,de itt nem kiabálhatok a nővérrel.KépSzóval nagyot csalódtam a dokimban!KépJa ezek után megmérte a vérnyomásom hát persze,hogy 150 volt.KépAztán mondta,hogy látja,hogy itthon jók voltak az eredmények ezért írt fel kolenfágot és hétfőn vérvétel és megint rám teszik a gépet.A tegnapi vizeletemben nem volt fehérje.Ugye akkor az azt jelenti,hogy nem tartós a magas vérnyomásom csak ingadozik?Szóval elegem van mára!Ezek a fránya hormonok!Kép

Sly!
Az István topikban a te dokidról írtam.Az enyémet Bínó Brúnónak hívják.Kép"Most nagyon haragszom rá."A védőnőm Jámbor Mihályné én meg vagyok vele elégedve.A gyerek dokinénit még nem ismerem.Én úgy tudom,hogy nem lehet védőnőt választani.Mi a Széchenyi utcában lakunk.És ti?Jól vetted ki a táblázatból,dec.15-re vagyok kiírva.Kép

Lányok köszi mindenkinek az aggódást.KépPuszi nektek,Dia 30+0KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi, megpróbáltam felvarázsolni a profilomba új képet Dávidról, de nem sikerült, úgyhogy majd megkérem a férjemet, hogy segítsen.

Dia, majd írd meg, mi van vérnyomásügyben!

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Dia 30(!!!)+0!Kép
Hát nem térek magamhoz!!!KépKépKép
Mégis mit képzel a nővér és az orvosod?!
Én se keresek sokat,de megnézhettem volna magam,ha így beszélek valamelyik beteggel a kórházban,pedig nem kismamák között,hanem sokszor masszív alkoholistákkal voltam napi kapcsolatban,akik leköptek,stb.!
Az orvosod is keveset keres ezek szerint?!
Húúúú,ha látnád hogy füstöl most a fejem!
Corinfárt írt fel?Mennyit kell szedned belőle?Vizelet eredménye megvan?
Tartósnak egyáltalán nem nevezném a magas vérnyomásod,szerencsére.Kép

Barbara!
Kolbász vacsira?Értem,tehát most kísérletezed ki,hogy mi az,amitől tuti a hasmenés?Kép
Szerintem a kézzsibbadás a vizesedéstől van.

Zsófi!
Nálunk is a férjem főzött tegnap!Kép
Örülök,hohy jobban vagy,viszont nem tudnád megméretni a vérnyomidat?A szédülés miatt.

Gombóc!
Nálunk is volt hasonló eset a fiammal,nagyon megijedtem.
Szerencsére általában a gyerkőc feje az erősebb.Kép

Puszi.

Kata
33+4
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Gombóc
Kép Szegény zsombi!!!! De most már minden rendben van vele, ugye?

Dia
Kép Hát te is elég rossz passzban vagy mostanában! De én ezt komolyan nem értem, hogy azért, mert valaki keveset keres, akkor így lehet neki beszélni? Most a Margitos topicban is valami hasonló a téma, csak ott egy dokival. Szerintem, aki ilyen területre megy dolgozni, hogy nap, mint nap emberekkel találkozik, az igenis erőltesse meg magát. Meg ez sem egy indok, hogy keveset keres...akkor nem tudta, hogy mennyit fog keresni, amikor oda ment. Na mindegy, nem morgok, de nagyon sajnállak, hogy így kifogtad!
Gratulálok a 30+0-hoz! Kép Kép Kép

puszi,
Zsófi
mzsx

Kata!Kép
Igen azt a Corinfárt írta fel,de úgy ,hogy ha hétvégén magas a vérnyomásom szopogassak el 2x1-et.Na most itthon mindig jó a vérnyomásom.KépLehet,hogy ez pszihésen van?Az biztos,hogy hétfőre vetetek ki szabit Tamással és viszem magammal.Nem hiszed el,de rendesen félek attól a nővértől.KépAnnyira majom egy nő!Nem tudom miért volt ilyen a dokim is!?Akkor jött ki egy megbeszélésről ott volt az egész nőgyógyász doki.Lehet,hogy ott kaptak letolást??Nincs meg a vizelet eredménye,csak a doki mondta,hogy jó nincs benne fehérje.Annyira szar a kedvem,hogy csak bőgnék egész nap.KépMondtam azt is a dokimnak,hogy a nővér figyelhetne arra is,hogy terhes vagyok és ne beszéljen olyan hangnemben.Erre az volt a válasz,hogy akkor ők naponta több 100 terhes nővel lehetnének kedvesek.Hát nem azért vannak ott?Nem azért választották ezt a szakmát?KépNa jó befejezem a siránkozást!KépDe olyan jó volt valakinek kiönteni a szivem.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszi Zsófi neked is a vigasztalást.KépAranyos vagy.KépLehet,hogy már az fáj igazából a legjobban,hogy a dokimban ekkorát kellet csalódnom.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Ellenőrizgesd a vérnyomásod,bízom benne,hogy jó lesz,de nem baj,ha kéznél lesz a Corinfár.Legfeljebb majd kidobod.Kép
Akartam is írni,hogy kíváncsi vagyok Tamás reakciójára.Jó,hogy hétfőn megy Veled.
Látom rágod magad és igyekszel mentséget találni a nővér és főleg a dokid számára,de hidd el,hogy erre nincs,ehhez nem volt joguk!Kép
Nem is a hormonjaid a hibásak!
Majd csak túlteszed magad rajta,bár ilyen minősíthetetlen viselkedésen én is sokat tudok rágódni,azért ne idegeskedj!KépKépKép
Na,majd este jövök.
Addig is puszi!

Kép
Kép
ruszlána

Dia
Megértelek én! Én is nagyot csalódnék a dokimban, ha így reagálna a problémámra. Ilyenkor az ember lányának megértésre van szüksége, nem pedig cseszegetésre (bocs, a kifejezésért). Kép Azért próbálj meg nem gondolni rá...könnyű ezt mondani, tudom. Én is nagyon tudok ilyeneken lelkizni, és sokáig rossz a kedvem. De nem éri meg. Inkább gondolj valami jóra, egyél egy kis csokit (boldogság hormon), vagy nézz meg egy vígjátékot. Vagy csak aludjál egyett. Kép Az a lényeg, hogy ne bánatoskodjál! Kép

Kata
Én is gondoltam, hogy meg kéne méretni a vérnyomimat, lehet, hogy el is ugrom a cég dokijához. Remélem, minden rendben.

Puszi,
Zsófi
mzsx

Sziasztok!
Dia: Kép Kritikán aluli a nővérke viselkedése! Miért tételezik fel, hogy olyan felelőtlen vagy, hogy nem nézed a saját + babád érdekeit? Szerinted egy kisebbséggel is mertek volna igy beszélni? Nem hiszem, mert annak fél perc múlva ott az egész pereputtya és kiverik a balhét. Aki meg normális kismama, azt meg lehet szapulni. Sajnállak, hogy igy kikészitettek. Mondjuk ezek után egyáltalán nem sok a 150-es vérnyomi!

Barbara: csak nem le akarod vágatni a gyürüd? Szerintem ne kapkodd el, inkább hütsd a kezed egy kis hideg vizzel, majd pihenj le, és tartsd magasabban, mint a szived! Hátha lappad egy kicsit az ujjad és akkor le birod húzni. Csak utána nehogy véletlenül is felvedd! Kép Az is lehet, hogy a babád nyom valami ideget és az miatt zsibbadsz, vizesedsz, nem? A védőnénél mi újság ? Sültkolbász! Kép Jó kis gyomorkímélő! Kép

Most meg Gigi tünt el, vagy én vagyok megint lemaradva valamiről?
Györeszről nincs hire senkinek? Kiváncsi lennék, hogy haladnak a szopizással?

Kata: Ma is nagyon aktiv voltam, fél 9-kor már bent voltam a kórházban, a szülőszobán! Kép Kb. 20 percig hallgathattam Majácska édes kis szivhangját, olyan 145-165 intervallum között! Kép Persze (szerencsére) most 1szer sem fájt és keményedett a hasam, igy csak kb. annyi látszik, hogy percenként "felugrott" 2-ig Kép a fájásmérő. Na ez még semmi, de igy a jobb! Azért kiváncsi lennék, hogy mit mutatna, ha este mérnék, ill. olyankor, mikor nagyon bekeményedik? Tegnap már a derekamba (vagy -ból) is sugárzott a fájdalom. Nagyon nem tetszett.

CTG után előadáson voltam, a születés hete alkalmából volt egy kis összeröffenés. Sokkal több kisbabás anyuka volt, mint kismama. Én forditva gondoltam. Nem voltam elájulva a dologtól, talán csak egy gyermekgyógyász doktornő előadása fogott meg. Ő a szoptatásról, annak fontosságáról beszélt. Ráadásul még a tombolán sem nyertem Kép, de bosszúból bevágtam két pohár őszi rostos levet! Kép

Marica
marica69

Dia!

Ne légy annyira elkenődve! Nem értem mi ütött a dokidba ha eddig annyira aranyos volt veled! Még ha letolást is kapott a megbeszélésen akkor sem kell rádtámadnia!
Sajnos az egészségügyben sok a bunkó alkalmazott. Lehet, hogy keveset keresnek, de ha már dolgozik, akkor legyen normális. A párom az ilyeneket nagyon ki tudja osztani! Menjen csak veled a Tamás hétfőn és egy kicsit pirítson oda annak a bunkónak!
Azért ugye jöttök előkészítőre?

Gombóc!
Sajnálom Zsombit! Én is előadtam ilyen 2 évesen! Lehet, hogy ezért vagyok ilyen ütődött? Kép
Ezek a kis törpik nagyon sok mindent kibírnak! Egyszer például bekajáltam az Anyu 3 havi fogamzásgátlóját! Teljes pánik, irány a toxikológia. Doki röhögött, hogy egy kicsit korán kezdi a kicsike! Kép

Most jöttem a védőnőtől. Ez volt az utolsó alkalom. Legközelebb már a gyermekorvoshoz kell mennem, és a védőnő már csak családlátogatásra jön a 34. héten.
Meghallgattuk a szívhangot és nagyon szépen dübörgött. Ficánka fejjel lefelé van már!
Bejött a régi védőnő - akit nem csíptem annyira - és belenézett a leleteimbe. Kijelentette, hogy azonnal menjek terheléses vércukorra, mert magas a cukrom. Erre mondtam neki, hogy ez próbareggelis volt és annak a határértéke 5 és 7 között jó. Mire ő kijelentette, hogy ilyenről még nem is hallott. Az én védőnőm mondta, hogy szerinte is 5-7 között jó az érték, erre vele is elkezdett vitázni. Aztán megnyugodott, hogy a próbareggelis cukorvizsgálat más!
Leszúrtak, hogy nem iszom eleget. Legalább 2,5-3 litert kell igyak naponta és sószegény diétát tartani, mert akkor megoldódnak a vizesedési és zsibbadási problémáim. Így most a víz automata alá fekszem és kiiszom a Dunát!

Pusza
Barbara
babar

Dia!

Szohoz sem jutok, min mentel keresztul! Az ilyeneken mindig ugy felhuzom magam. Minek valasztjak ezt a hivatast, ha nem kepesek normalisan viselkedni. Erre nincs mentseg! ...plane nem az, hogy keveset keresnek. A nodoki meg vegkeppn nem kereshet keveset! Neki kene a legjobban tudnia, hogy a kismamak fokozottabban erzekenyek. Remelem, legkozelebbi alkalommal bocsanatot ker a viselkedeseert! Majd ird meg, mi volt. Egyebkent nem ismerem a dokidat. Mi a Katica u-ban lakunk.

Zsibbadas: Nekem is sokat zsibbadtak az ujjaim a terhesseg alatt, s inkabb az utolso harmadban. Ugy tudom, ilyenkor a baba nyom valami ideget. Nekem sajnos, meg a szules utan is megmaradt kb. masfel-ket honapon keresztul. Aztan eszre sem vettem, s elmult. Jo volt, hogy ujra rendesen erezhettem az ujjaimmal.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

DiaKép
Mit ne mondjak nagyon bunkó egy orvosod van!!! A nővért inkább nem is mínősítem. De legalább a dokinak lenne annyi esze, hogy ő már esik neked! Ráadásúl tudhatná, hogy egy kismama amúgy is érzékenyebb. De itt nem a hormonokról van szó, mert hormon ide hormon oda, ez egy nagy parasztság volt. És ha szülés közben óbégatni mersz, akkor is ilyen stílusban fog veled beszélni???? Szupi, hogy nincs a vizeletedben fehérje!! Ennek legalább lehet örülni!Kép

VicaKép

Tessék sűrűbben jönni!Kép Annyira cukik a gyerekek amikor elkezdenek beszélni! A mi kutyánk imádja a diót! Amikor ősszel összedem akkor mindig lopkodja a zsákból. Semmi baja nincs tőle!KépJa és héjastúl eszi.

GombócKép
Remélem kisfiadnak tényleg semmi baja nem lett. Nem semmik ezek a kis lúrkók!!

Ma voltam a védőnőnél és kiválasztottam a gyerekorvost és megkaptam a recepteket. Majd ki kell tölteni, ha megszületik a törpi. Ja és megvettem nagy nehezen a masszázshoz való olajakat. Meg vettem Milupa szopis teát, homeopátiás bogyót gátsebre, meg Garmastant a cicire. Szóval készülök ezerrelKép
A gyűrűmet nekem is le kellett vágatnom, hiába áztattam hideg vízben a kezem, krémeztem, nem jött le. Majd ha egyszer visszanyerem az eredeti állapotom, akkor megcsináltatom.
Ja azért tüntem el, mert a férjem ápoltam, mert már megint lerobbant a derekával. Tegnap hajnali négyig pakolt.Jól le is csesztem.

Puszi mindenkinek! Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Látod nálam zajlik az élet.KépMost jöttünk haza az utolsó előadásról.Már Barbinak kipanaszoltam magam,de ti ezt még nem tudjátok.Az,hogy kivagyok bukva a dokimra,az már tegnap kezdődött.Uh-on voltam nála és közben bejött egy másik doki is abba aszobába.Uh-oz a dokim és közbe beszélget a másik dokival.Már a nunimon húzogatta a fejet mire észrevette,hogy ez nem a hasam.KépA beszélgetés témája pedig egy másik kismama volt akiről nem pozitívan beszélgettek.KépOlyan rossz érzés volt,hogy egy másik kismamát előttem tárgyalnak ki.KépSzóval most ott tartok,hogy otthagyom a felében.De Barbi azt mondja,hogy 30 hetesen orvos váltani?De nekem is az jutott eszembe ami neked,hogy mi lesz velem a szülésnél?Nem akarom,hogy olyan emlékem legyen a szülésről,hogy a dokim kiabált velem stb.Nagyon jól esne,ha bocsánatot kérne,de szerintem arra várhatok.Szerintem ő fel se fogta,hogy mennyire megbántott.KépMondanom se kell,hogy azóta itthon 110-120 a vérnyomásom.Na most veszek egy forró zuhanyt,kérek egy lábmasszázst a páromtól és szunya.KépAnnyira rossz a kedvem és olyan fáradtnak,üresnek érzem magam.KépRemélem holnapra jobban leszek mert még megunjáa sok panaszkodásom.Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok
Mostanában csak olvasó üzemmódra futja időmből, de azért követem ám az eseményeket.Kép
Viszon Dia esetét már nem bÍro vélemény nélkül Kép
Szóval együttérzésem, Dia, de szerintem nincs késő orvost váltani, mindenképp tedd meg, azonnal!!!!!Ilyen orvosban nem tudsz bÍzni, s akkor pedig minek is???? Meg ilyennek fizetni vétek!!!! de nem ez a lényeg, inkább a lelkivilágod!Gondold végig, s csak akkor maradj mellette, ha megbÍzol benne. Ha egy másik kismamáról Így beszél, lehet, hogy a többiről is...
Most lehet, h az én vérnyomim is felment, úgy fel vagyok háborodva az ilyenen!!!!Fel a fejjel, álmodd meg, hogy mi a jó megoldás Kép
bringa (33 meg 3)
bringa

DiaKép

Teljesen igaza van Bringának, váltani nem késő. Inkább most válts, minthogy még tíz hetet végig aggódj, hogy na milyen is lesz az a szülés egy ilyen stílusú emberrel. Valószínűleg téged is kitárgyaltak a kedves kollégával. Csodálkoznék ha bocsánatot kérne. Kép
Nekünk nyugodtan panaszkodhatsz! Szép álmokat és jó élvezkedést a masszírhoz!Kép

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok! Váratlan lehetőség, ma is géphez férek! Hú, egymás után két nap!!!Kép

Zsófi, Gigi, az enyéim is héjastul eszik a diót! Vagyis megtörik, és a héját valahogy kiköpik. De mióta dióérés van, hozzájuk se lehet szólni, csak fekszenek a fűben, és zabálnak. Viszont majdnem az összes szőlőt is megették, azért nagyon haragszom. De eszik ezek ki a komposztból a főtt hagymát meg a kukoricacsutkát is, még jó, hogy a konyhakert tabu nekik. Ha a cukkinimet meg a paradicsomot is megennék, már kutyabőr lennének!!!Kép

Dia,
nagyon megértelek! Pont így szoktam reagálni a bunkóságokra. De szerintem is valami más baját verte le rajtad a doki, remélem, a szülésig nem marad ilyen. És főleg örüljKépKép, hogy nincs fehérje a vizeletedben és hogy a vérnyomásod is jó! Az most a fő, hogy elkerüld a toxémiát!

Vásárolgatás-készülődés témában: van két homeopátiás szer, amit én be szoktam készíteni, ha érdekel valakit. URTICA URENS, az tejszaporító (biztos nem csinál szelet a babának!), és CUPRUM, utófájások ellen, ezt főleg többedszer szülőknek gondolom, mint Kata, Marica, Sly, Saxi stb.

Puszi,
Vica
mvica

Sziasztok!

Dia!
Az első terhességemnél egy fiatal,elsőre szimpatikus,felkapott dokim volt.
Kb.a 3.találkozásnál már éreztem,hogy mégsem olyan szimpi.
Mindegy,ragaszkodtam hozzá és nagyon-nagyon megbántam!!!Kép
A szülésem,minden komplikáció ellenére nem lenne ilyen borzasztó emlék a mai napig,ha együttérző,rendes orvos van mellettem.
Nem szeretnélek befolyásolni,ez csak az én esetem,de soha nem késő váltani,ha tényleg azt szeretnéd.

Marica!
Te aztán pörögsz!
Esténként nekem is húzódik a hasam,ma du.pedig nagyon fájt jobb oldalon,nagyjából ott,ahol az UH szerint a lepény tapad.Kép
Ctg Kép.Már én is nagyon várom.
Szülésre menetkész vagy már?

Barbara!
Azért a régi védőnőt sem piskóta,nem csoda,ha nem bírtad!Kép
Fogamzásgátló Kép.
Én,ha voltak nálunk szüli,-névnap után likőrösüvegek,akkor eldugdostam és ha pár darab összegyűlt szépen a maradékokat egy üvegbe gyűjtöttem és megittam.Anyu majd'infarktust kapott,mikor rájött.Kép

Gigi!
Légyszi írd le,hogy milyen recepteket kaptál,hamarosan én is megyek íratni.
Milyen a homeós bogyesz neve?Ez az gondolom,ami minden vágott sebre jó.
Tejelválasztás-serkentőt is fogsz szedni?
Remélem férjed dereka hamar rendbejön,rossz lehet Neki,meg Neked is egy fájdalmas férj.Kép

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Dia!Kép

Teljes mértékben igazuk van a lányoknak,gondold végig,és beszéljétek meg a pároddal,de szerintem még nem késő váltani.Az ilyen viselkedés nem vall eggyüttérző emberre,márpedig egy terhes nőnek,/szülés közben pláne/,szüksége van toleranciára.Neki mint nőgyógyásznak ezt bárki másnál jobban kéne tudniaKép.Teljesen kiakadtam ahogy olvastam,a nővérre pedig lehet,hogy ráborítottam volna az asztalt.De nem akarlak rábeszélni semmire,ezt neked kell eldöntened.

Gigi!

Egy cipőben járunk,az én párom is kínlódik a derekával,már két napja kezelgetem de eddig semmi javulás.Lehet,hogy felhívom a masszőrt és megkérem látogassa meg apát.Persze titokban az a tervem,hogy én is igénybe veszem a szolgáltatást,mert isteni keze van a hapsinak.Kép

Marica!

Alvás:Köszi a tippet,de nálam a tej sajna nem jött be,semmi nem változott.Valaki ajánlotta,hogy langyosan igyam pici cukorral,de csak hányingerem lett az édes tejtől,szóval tej kílőve.De azért aranyos vagy,hogy figyeltél rám és próbálsz segíteni.Ha nem tudok aludni mindíg rád gondolok,hogy Marica most biztos jókat durmol.Örülök,hogy legalább neked nincsenek ilyen gondjaid.Vicának adott tanácsoddal eggyetértek,nálam is a masszázs segített,nekem szakember csinálta olajjal.Sajna ilyen állapotban tényleg nem lehet mást használni.Ha az ember lánya nem vár babát,vannak jó kis kámforos készítmények amikkel masszíroznak,de így marad a testápoló vagy az olaj.

Györeszről nem tudtok valamit?Sokat gondolok rá és puszilom.Kép

Abbahagyom a dumálást mára,még megyek vasalok egy kicsit,hátha elálmosodok tőle.

Mindenkinek szép estét,álmodjatok szépeket/legalább ti/,sok puszi Saxi.
saxi

Sziasztok!

Dia!
Én is gondolkodtam a dolgon és lehet, hogy mégis jobb lenne váltanod. Nekem is az jutott eszembe, ami a Giginek, hogy mi lesz a szülésnél, majd ott is rádpirít, hogy ne nyivákolj?
A legfontosabb, hogy 100%-ig megbízz a dokidban! Biztosan találsz olyat, aki 30 hetesen is átvesz. Gondolom úgyis kórházon belül változtatnál! Különben hogy néz ki ez a Bínó Brúnó?
Tegnap előkészítő után bementem a régi munkahelyemre és a kollégáimmal csevegtem egy kicsit! Majd kimentem a Praktikerbe, Kikába és az Ikeába. Az Ikeában összefutottam a dokimmal és a párjával! Nagyon aranyosak voltak, a dokim rögtön kérdezte, hogy mit csinál egy 30 hetes kismama este 7-kor az Ikeában nagy pakkal! Kép
Ott volt a párja is, aki szintén doki az Istvánban, de én olyan bunkó voltam, hogy nem is köszöntem neki. Kép Bánt a lelkiismeretfurdalás, de majd ha legközelebb megyek bocsánatot kérek tőle. Annyira meglepődtem rajtuk, hogy igazából szólni sem tudtam!
Innen a Babanetről összeszedtem egy csomó homeós bogyót, amit ajánlanak vagy a 36. héttől vagy a vajúdás alatt. Ha valakit érdekel szívesen közzéteszem!
Megcsináltam Ficánka születési értesítőjét! Annyira aranyos lett! Na ezt most felteszem ide!

Pusza
Barbara
babar

Nem lehet mellékletet feltölteni!

Majd legközelebb!

Barbara
babar

sziasztok
Barbara
LégyszÍ tedd közzé! Bár nekem is van egy tuti cikkem, idelinkelem, hátha nem ua-t tláltuk! És várjuk z értesÍtőt is megnézni!!! Kép
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18

bringa
bringa

Saxi: köszi, aranyos vagy hogy rám gondolsz lefekvéskor! Kép Az elalvással mondjuk most sem volt bajom, de felébredtem 2-kor, 4-kor, 6-kor mert irtóra fájt a hasam (no meg pisilni). Vacsorára virsli volt, mustárral, teával, kenyérrel. Lehet, hogy a mustár csinál szelet?Egyszerüen majd szét szakad a bélésem, de nem birom maszirozni sem, mert a bébi takarja! 7-kor persze visszaaludtam, egészen fél 9-ig! Kép Akkor már jobb volt, mostmár "csak" kemény a pocim! Kép

Kata: nahát, erre az alföldön ez a divat? Én is vendégség után kitakaritottam az összes italt a poharakból. Nem öntözgettem, igy nem veszett kárba egy csepp sem Kép! Először csak néztek anyuék, hogy miért van ennek a gyereknek ilyen jó kedve, aztán rájöttek. Nem lehet elég korán kezdeni!
Ma lehet, hogy nem fogok túlságosan pörögni (a Saxinak irtak miatt), meg különben is anyuékhoz megyünk nemsokára. Dorinának ma + holnap nincs suli, igy mamánál ebédelünk, meg trécselünk a hintaágyon Kép! Különben már 90 %-ig rendben van a kórházi motyóm, sőt Majácska hazahozós csomagja is előrehaladott állapotban van! Kép

Vica: köszi a homeos neveket! Urtica az van itthon (kaptam egy kismamitól), de majd a másikat is beszerzem. Előfájásokra nincs valami Kép ? Néha nagyon rossz érzés (pl. most)

Marica
marica69

Sziasztok Lányok!Kép
Nem mondom,hogy teljesen jól vagyok de itt vagyok.Az éjszakám pocsék volt,rágondoltam a dokimra és elkapot a bőgés.KépNagyon fáj a lelkem!Nem tudom,hogy mit csináljak.Én már úgy vagyok,hogy nekem az ügyeletes doki is jó,szülésznőt pedig úgy is fogadok.Félek,hogy vagy nem fogad már senki vagy abba is csalódni kell.Mert ugye ezek védik egymást és úgy is megkérdezné,hogy mi volt a dokimmal a baj.A párom azt mondja,hogy már ne váltsak dokit,de nem tudom megtudok-e még bízni Brúnóban.Megvárom a keddet "akkor talizunk"és ha nem változik a véleményem róla,akkor otthagyom.Olyan jó lenne megbeszélni vele ezt az egészet,de én nem merem felhozni.Kép

Barbi!Kép
Remélem nem Brúnó a gajdos férje,mert gondoltam Gajdosra váltásnak.KépAztán tegnap is a megbeszélésük után nagyon susmutoltak együtt.KépBrúnó tegnap sötétkék farmerban és ingben volt.Világos barna hajú KB:Gajdossal egy magas és egy idősek.Nem is tudtam,hogy Gajdos férje is doki pont ott.?Kép

Most volt a Kandász Andi és egy nőgydoki a tv-ben.Arról beszéltek,hogy a szülőszoba első részében volt olyan doki,akit az adás után kirúgtak a kórházból a viselkedése miatt.Nem tudom emlékeztek-e rá,ő volt az aki fogadott orvos volt és nem ment be a szülésre.Erre a kismama úgy meg ihedt,hogy a gyerek beszorult a szülőcsatornába és veszélybe került a baba élete.KépAz a doki meg is érdemelte!Még egy kis verés is kellett volna neki!Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Én is a váltásra szavazok. Anno anyu a 9. hónapban váltott dokit, mert az övé közölte, hogy ő ugyan márciusban be nem megy a szülésre, mert ő akkor síel. Kép Szerintem ne aggódj, nem minden doki ilyen, és hidd el, hogy megérné keresni egy másikat. Szerintem más is elvállalna. De, ha neked úgy biztosabb...először keress valakit, és ha már tuti vállal, akkor hagyd ott az előzőt. De az tényleg nem jó, ha nem bízol benne. Az ember így is parázik a szüléskor, nem kell, hogy még a dokitól is tartsál.
Örülök, hogy végre valakit kirúgnak, ha nem viselkedik orvoshoz méltóan. Szerintem gyakrabban kéne a dokikat ellenőrizni, hogy a rosszak kirostálodjanak. Na, ez csak az én véleményem. Hűű, ma lesz a Szülőszoba...már nagyon várom. Kép Kicsit izgulok is. Kép

Vica
Nem semmik a kutyáid! Az biztos, hogy nem lesz vashiányuk. Kép

Zsófi
mzsx

Dia!

A Gajdos párja (nem tudom, hogy a férje-e) egy kicsit hobókás fazon, de nagyon jó arc! Magasabb valamivel az Editnél és középhosszú haja van. Néha összefogja copfba és szemüveges. Sötétbarna haja van. Kicsit talán mackós fazonja van, de nem nagyon.
Minden kismamájával nagyon közvetlen és baráti a viszonya. Sajnos nem tudom a nevét.
Velem akkor foglalkozott, mikor szilveszterkor a műtétem volt. Ő tette fel a méhszáj-tágítót. Nagyon kedves volt és figyelmes! Valahogy nem tudnám elképzelni, hogy így viselkedjen!

Kata, Marica!
Ez a szittyózás nem csak az alföldön divat! Egyszer Anyuékkal a Tátrában voltunk síelni (4 éves voltam) és ebédhez tátra-csúcs sütit adtak. Ez egy kúp formájú csokis süti és a közepében tojáslikőr van. Mindenki sütiéből kiszürcsiztem a likőrt és utána egész délután aludtam!Kép
Lehet, hogy itt tudatalatti alkeszek gyűltek össze?
A keresztlányom 7 hónapos és imádja a sört!

Barbara
babar

Gigi!Légyszi írd meg,hogy elment-e az email?!Mert nem tudom biztosra,hogy elküldte-e a gép.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia DiaKép

Megkaptam az emilt és válaszoltam is! Vérnyomásod?

KataKép
Amit én vettem homi bogyó az az ancrica ch 30.
Na de most!!! Én életlemben nem szettem ilyeneket és ami könyvet kaptam a gyógyszertárban abba nincs is olyan, hogy ch 30 csak ch 9. Ha valaki tud, segítsen!!!! Vica!! Hátha te tudod, hogy mi a külömbség! Meg még találtam vágott sebre a staphysagria 9 ch-t. Asszem úgy emlékszem a másik topikban ezt a kettőt egyszerre szedték. Na most olvasom, hogy a ch az erősséget mutatja. Ezt lehet túladagolni???
Én szopis teát vettem, de leírom, hogy mi van a könyvben bogyóilag:
Szoptatás elősegítése urtica urens 5 ch napi 2x5
És még azt modjátok meg, hogy példáúl szedhetek egyszerre három féle bogyót???? Vagy ezt, hogyan lehet meghatározni?? Na milyen jó, hogy ilyen tájékozott vagyok!!!Kép

Én soha nem szittyóztam!!! Lehet, hogy beteg vagyok??KépKépKép Írkálhatok még???

Puszi, Gigi 36+6

KépKép
gigi28

Sziasztok Szittyósok!KépKépKép

Gigi!
Nem baj,hogy Te nem vagy szittyós,azért beveszünk!Kép
Szóval:a homeós szerekkel én is csak most ismerkedek,még soha nem próbáltam.
Úgy láttam,sz őszieknél van szakértő,este tudok leghamarabb írni oda,ha van időd hamarabb írsz Neki?Én is nagyon szeretném tudni,hogy mit és mennyit,stb.

Marica!
Szedsz még magnéziumot?
Én majd a 36. héttől szándékozom abbahagyni,így is fájogatok rendesen időnként,pedig még rengeteg idő van.
Pihenj sokat,biztos jó lesz az ebéd+trécselés!Irigy is vagyok ám!Kép

Dia!
Igazán nem akarok beleokoskodni,de ha nem is keresel másik orvost,legalább mindenképpen próbáld megbeszélni Brúnóval a történteket!
Neked nincs miért szégyelned magad!!!

Bringa!
Köszi a címet,mindjárt meg is nézem!Kép

Puszi mindenkinek.
Nálunk most nagy a csend:Raul oviban,párommal pedig fasírtban vagyok és nem szólok hozzá.Kép

Kata
33+5
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!Kép
Gigi!
Jelentem most mértem a vérnyomásom és 122/89!KépEmail ment.Kép

Barbi!Kép
Megtudnád adni Gajdos telcsi számát?És hol van a rendelője és mikor rendel ott?KépKöszike!

Kata!Kép
Annyira elvoltam foglalva a saját gondommal,hogy csak most olvasom,hogy ti alkoholizáltok!??KépKépNem semmi!KépAmikor lány voltam a discoban nagyon ment nekem a campari+narancs vagy gin+tonic stb.KépAztán most idős fejjel a boros colát vagy a sört megtudtam inni.KépDe az égetett szeszeket nem.Most pedig még az alkoholmentes sörtől is elhánynám magam vagy berúgnék tőle.KépHiába öregszem!Kép
Miért vagy Ruszlánnal fasírtban??KépIgaz,én is haragszom most Tamásra.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Örülök, hogy ennyi vigyorgó, és vicsorgó Kép fejecskéd van most! Ezek szerint már helyre állt a lelki békéd! Kép

Lányok
Tudnátok nekem segíteni? Nem tudom eldönteni, hogy vetessek-e le őssejtet vagy sem. Annyi mindent olvastam már...kivéve azt, hog valakit is így gyógyítottak volna meg. Szóval nem tudom eldönteni. Esetleg van köztetek, aki tud erről valamit, vagy, vetet le?

Köszi a segítségeteket!

Zsófi
mzsx

Szia Zsófi!Kép
Igyekszem most már a problémáimat félre tenni és mosolyogni,mert a végén még elegetek lesz belőlem.Amúgy a lelki békém még nem találtam meg.KépLelki béke merre vagy??KépSzerintem jó dolog az őssejt levétel.KépHa lenne rá pénzünk én is levetetném.KépKépKülönben Barbitól kérj tanácsot,mert ők is megcsináltatják!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Te, én most találkoztam a lelki békével...elküldtem feléd! Kép Szerintem mindjárt megérkezik! Kép Kép
Az őssejt levételre nekünk sincs pénzünk, a nagyi (anyu) akarja az unokáját meghívni rá. Kép

Barbi, Barbi!
Írjál nekem valamit az őssejtről. Ti kivel szerződtetek?

Köszi,
Zsófi
mzsx

sziasztok
Gigi
Homeot nem lehet túladagolni, de azért ész nélkül sem jó szedni. Igen, lehet egyszerre többfélét is, sőt igazi gyógyszerek mellett is lehet szedni. Azért jobb, ha nem egyszerre veszel be különféléket, hanem pár óra eltéréssel. Legjobb a nyelv alá, a nyálkahártyára tenni, s szopogatni. AmÍg hoemos dolgokat szedsz, kerüld az illüolajokat (pl masszázsolaj is legyen semleges), mentolos, kámforos tartalmú dolgokat (fogkrém - van egy Homeodent nevű, amit lehet, gyógyszertárban kapható, rágó, stb. Egyébként ha fogmosás előtt-után pár órával használod csak, szerintem nem semlegesÍti., de ez csak magánvélemyény). Evés előtt-után is min, negyed óra teljen el. Ezek a leglényegesebb dolgok. Ja, a ch az elkészÍtés során az összerázások száma, minél magasabb, annál erősebb a bogyó, kevesebb kellhet belőle. Persze én sem vagyok szaki, olvasgathastz még a neten, egy csomó dolog van Kép
puszi, bringa
bringa

BringaKép

Köszi a tájékoztatást! Majd belemerülök a kiskönyvbe amit adtak hozzá.

KataKép
Úgylátom,hogy mindenki összeveszik a kedves férjével??? Ruszlán otthon dolgozik? Elég sokat emlegeted, hogy ott van veled?! Asszem te kérdezted, hogy milyen recepteket kaptam. Na sorolom: köldökre hintőpor (ez más mint a hagyományos), köldökre alkohol, füdető, popsi krém, lázcsillapító kúp meg még valami amit nem tudok, hogy mi. Nálunk elég felkészült a védőnéni, mert már mindegyik ki van géppel töltve (persze a személyes adatok nem),aláírva lepecsételve. Úgyhogy mindegyik kupacból adott egyet, aztán ennyi volt a nagy védőnői látogatásom.

Azt mondjátok meg nekem, hogy miért kellett a Szülőszobát 22:45-re tenni?? A szarabbnál szarabb műsorokat meg főműsor időben adják. Ráadásúl tegnap olyan rosszúl aludtamKép
Drága férjem most kezd lassan rádöbbeni, hogy azért a szülés nem lesz egy leányálom.Kép Kérdezte, hogy minek vettem a homi bogyót. Erre mondom neki, hogyha gátmetszés lesz, arra. Mi az a gátmetszés????? Na próbáltam neki kevésbé horrorisztikusan elmondani. Teljesen lefehéredett és nagyon logikusan kijelentette, hogy az fáj! (mármint amikor késsel kaszabolják az ember lányátKép) Lehet, hogy úgy kell majd összeszedni a földről???KépKépKép Majd miközben vajúdok, ápolhatom az ő kis lelkét is!KépKép

Rákérdeztem Györesznél, hogy mi újság! Most jött az sms:
Tegnap hazajöttünk. A szopi egyre jobban megy, 30-35g-ot szopizik 2-3 óránként. Még nagyon fáradt vagyok, de nagyon boldog. Már most szerelmse vagyok a fiamba. Ha lesz energiám írok és teszek fel képet. Puszi mindenkinek.

Na végre egy jó hírKépKép

Puszi, Gigi 36+6

KépKép
gigi28

Jaj de jó, hogy Györeszéknél ilyen jól alakulnak a dolgok! Kép Kép Kép Már várom, hogy beszámoljon a nagy eseményről!

Kata: Nagyon jó volt anyuéknál, mivel a finom ebéd (+ egy kis trécselés) után ledőltem Kép olvasgatni és fél 3-kor arra ébredtem, hogy alszok! Kép Utána ismét kiültünk a hintaágyra szőlőt csemegézni, napozni, majd 3/4 4-kor hazaindultunk. Elég kényelmes napom volt eddig. Ja, Majácska nagyon birta a hintázást, jóizüen pucorgott! Kép
A magnéziumot még szedem, 8 szem van hátra, azt már nem hagyom ott. De jövő hét elején elkezdem kóstolgatni a málnalevél teát is! Csak szép fokozatosan!

Gigi: ezek a férfiak már csak ilyenek. Robi nem is szándékozik végig bent maradni, mert attól fél, hogy elájul. Hiába mondtam Neki, hogy ez nem olyan, erőltetni sem akarom, igy inkább belenyugszom, hogy a kitolásnál már biztos nem lesz bent. Ha addig ott van, az is nagy segitség!
Én is várom a Szülőszobát, de hogy majd fenn birok-e maradni?? Remélem a délutáni kis szunyámmal kibirom kezdésig! Közben meg már majdcsak nem alszom el. Kép

Dia: Hát igen, a 20-as éveimben én is szivesen megittam egy kis Martinit vagy ilyesmit Kép, mostanság már egy kis borocska is elég a mámorhoz Kép! Ahogy telik az idő egyre kevesebbet iszom, lassan teljesen leszokok a piáról. Látod, ezért volt érdemes 3-4 évesen elkezdeni Kép!
De félre a tréfával: tényleg nem esik jól az ital, ráadásul egyből bepüffed tőle a kezem! Persze kismamaságom alatt egyáltalán nem is kisérleteztem az iszogatással, kivéve a Névnapodon, amikor 1 korty pezsgőt lenyomattam! Kép Az ünnep, az ünnep!
Örülök, hogy jó a vérnyomid! Kép

Barbara: szóval Te is korán kezdted?? Kép Nem is akármivel! De hogy a keresztlányod hogy szeretheti azt a keserü sört? Ráadásul 7 hónaposan! Ő az igazi nyertesünk eddig! Kép

Marica
marica69

Sziasztok Csajok!Kép
Na felkészültem a szülőszobára"aludtam egy jót".KépRemélem így már fenn tudok maradni addig.Az én párom még mindig abban a hiszemben van,hogy csak kinyomom és hopp itt a gyerkőc.KépBár most olvastam az őszi topikban Papzsó szüléstörténetét ami majdnem ilyen volt.Irigy vagyok.KépPróbálom neki megmagyarázni,hogy ez nem ilyen egyszerű,de ő hajthatatlan.Nem tudom birni fogja-e majd a strapát.KépŐ akinek ha kinyomok egy patiját úgy ordít,hogy a ház összeszalad.Kép"Fájdalom küszöbe a béka segge alatt.Kép"

Györeszéknek én is nagyon örülök!KépSok-sok tejcsit kivánok!KépPuszi nektek Dia 30+1 de jó ezt leírniKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!

Nem tudtam mindent visszaolvasni, mert rohanunk egy vacsorára. Egész nap dolgoztam, mint a güzü így nem tudtam veletek chatelni. Holnap ISO 9001 minősítés lesz a cégnél és én vagyok a minőségügyi vezető, tehát a holnapi nap is csak este, itthonról tudok benézni hozzátok.

Dia!
Jaj de jó lenne ha átjönnél az Edithez. Magánrendelője a Rákóczi térnél van, de ő majd pontosan megmondja. Ezt nem hiszed el most véletlenül kitöröltem a számát!Kép Mennyire hülye vagyok! Na majd megkeresem!

Kata!
Mi a Sejtbankkal fogunk szerződni. A doki is őket ajánlotta nekünk, de alapból is őket választottuk. Minden fontos információt megtudsz a www.sejtbank.hu címen.
Na megyek telcsi számot keresni.

Puszi
Barbara
babar

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?