Új privát üzeneted érkezett!

Miért nem beszélsz rá?
cvali

Sziasztok!

Dagikám elaludt, én meg jötte billentyűzetet koptatni.
Vali
Kaki ügyileg mi sem állunk a helyzet magaslatán, de miután kifaggattam a környezetemben fellelhető összes orvost, megnyugodtam. Mindegyik azt mondta, hogy teljesen normális az egy hét is. Mi azért 4-5 naponta termelünk, de eleinte frászban voltam, hogy mi lehet ez.
Zita
Szeretnénk benevezni, szerintem is van mivelKép
Már rég akartalak kérdezni, mert úgy látom gyógyszerügyileg nagyon otthon vagy, hogy van-e valami ötleted algopyrin kiváltására. Érzékeny lettem rá kb. 16 évesen és azóta nem vettem be semilyen fájdalomcsillapítót(meg mást se nagyon).
Kicsit félek a gyógyszerektöl.
Orsi
Ha van egy kis időd, kiváncsi lennék a véleményedre a kórházzal kapcsolatban.

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

El sem hiszitek, de alszik mind a két legény!
Gergö végig aludt a játszón, ami még sosem fordult elö!! Dani végre kiatomkodta magát, úgyhogy most ö is ki van. Nekem is jól esne egy szunya, de mire elkábulok, úgyis történik valami.

Swen, hogy vagy???

Lujzka: köszönöm a történeted. Biztos marha nehéz lehetett neked. Ne aggódj a tápszerezés miatt. Az a lényeg, hogy van egy édes babucid. Kép

Fifianyu: kiváncsi vagyok mekkora lett volna a manód, ha idöre jön. Kép Az enyém is úgy nö,hogy már most 68-as ruhákat adok rá, amik még nagyok rá, de a 62-es meg már elég passzos... El sem hiszik, hogy 8 hetes.

Zsuzsa: nem beszélek anyóssal, elegem van a lelki terrorból. Hétvégén jönnek Ádit ünnepelni (szülinap), de remélem békén hagy, mert nem bírom elviselni ha mártírkodik.

Kinga: miért kell megvárni a kajával a 4 órákat? Nem túl drasztikus váltás az??

Kika:jobbulást!!

Süncsi: én is izgulnék a repülés miatt. Szorítok, hogy Andriska meg se érezze. Kép

Puszi
Linda

(megint nem fogadja el a hosszu betüket)
bellana

Vali: csak azért, mert elvileg 6 hónapos korig elég nekik az anyatej, sőt azt tartják jónak, ha csak azt kap! Az én lányomnak gondott okozott a kaki, és én megoldást kerestem. ÉS a lehetőségek ismeretében a Laevolac, a kúp, a cukros kamillatea és a barack maradt! Nálunk a tea és a Laevolac nem jött be. Az alkalmankénti barack sem. A kúp segít, de kerülném... A naponta barack megoldotta egyenlőre, és szívesen is eszi! De mivel nem ez az ajánlás, így én nem beszéllek rá. Amúgy ilyenkor a 2 szopi között hagyok min. 4 órát, és középen van a barack. Utána ált. kevesebbet is szopik, mert a barack szerintem lassabban emésztődik! De megteszi hatását!

Linda: Alvás Kép Nálam váltották egymást! Kép
Isten áltesse Ádit! Kép Még jó, hogy most itthon lehet!

ZSuzsa
zerko

Zsófi tegnap játszott! Íme:

Kép
zerko

Sziasztok!

Nincs mese, függő lettem!
Zsuzsa! Csak 5-re megyünk oltani, majd utána elmondom.
Barack: én is próbálnám, de most itt csak olyat találtam, aminek abszolút semmi leve nincs. Próbáltam üveges trutyit is, de az nem aratott osztatlan sikert. A sütőtöklevet ma próbáltuk először (itt nem is lehet kapni, majd mi csinálunk), kíváncsi vagyok, mi lesz az eredménye, mert most is épp kakival küszködünk. Tegnap muszáj volt szegényt megkúpolni, mert már nagyon szenvedett, amúgy én se vagyok oda érte.
A nagylányod nagyon helyes a szemügővel!

Kriszta

Kép
lujzika

Swen, hogy van a torkod?

Zita, ezek szerint Te sem úszod meg? Vásárlás: Kép

Mit főztél végül? Én csak krumplipüréig jutottam sült virslivel. Így is mikor elkezdtem csinálni Noncsi sírva ébredt. Kép

Mi soha nem fogunk nevezni a BNHFC-be! Kép

Bea, a Ti babátok is gyönyörű! Kép Ez a tej dolog tényleg érdekes. Én úgy érzem most van kevesebb de betudom a sok idegeskedésnek. Remélem visszaáll a régi állapot.

Linda, jó, hogy tudtatok aludni. Kép

Zsuzsa, Te jól megszenvedsz a fejfájásokkal. Kép Nem mondanám, hogy megnyugodtam csak megpróbálok nem idegeskedni mert akkor csak rosszabb lesz. Noémi ma nem bukott annyit viszont nem is evett sokat. Kép Délben beérte csekély 100-al. Hogy ebből milyen súly fog kijönni vasárnapra?

Egyébként a Madarászba én is előadtam ezt a súly+kaja dolgot és a doktornéni szó szerint kiröhögött, hogy honnan vettem? Közölte, hogy az baromira kevés, ugye akkor volt Noncsi 4 kiló és 600 körüli lett volna az adagja. Ehhez képest beállították 800-900 közé és úgy hízott csak. Most is a másfél szeresét eszi az adagjának, különben egy grammot sem hízna. Szóval gyereke válogatja, ránk ez egyáltalán nem igaz. Kép

Kinga, köszi az ötletet. Csak az a baj, hogy csináltam már régebb ilyen kúrát és nem vált be és jó drága volt ráadásul. Te is jössz a talira?

Vali, jól hangzik a vacsi. Én imádom a lazacot, annyira finom husa van.

Süncsi, örülök, hogy egy angyal Andriska. Kép Ma az én Noncsim is alszik mint a kisangyal bár 1* ma alvás előtt volt egy negyed órás keserves sírása.

Tapasztalt már valaki ilyet, hogy elalvás előtt így sírjon a baba? A kórházban is volt ilyen és teljesen kétségbe estem de a nővérke kiküldött, hogy majd ő elaltatja. Sírt 10 percig és utána elaludt mint akinek semmi baja. Itthon is van, hogy sokszor csinálja és olyankor csak az ölemben tud elaludni de tiszta vörös a feje szegénynek a sírástól. Kép

Kriszta, nekünk 5 inszemünk volt és utána az első sikerült. Szerencsések voltunk de most szívunk rendesen. Oltáson túl vagytok?

chello
chello

Hello!!!
Reggel nem is voltam, nemhogy ermet szereztem volna...
Ma nehezen ment a fozes, Anyu is be kellett segitsen, mert Balazs nem hitte el, hogy jobb lenne, ha aludna egyet, pedig mondtam neki. Az ejjel nem 6-kor kelt,hanem 4-kor es felsirt 3/4 3-kor is, de almaban es simire megnyugodott.Hallod, OrsiKép, ilyen napok is vannak.Biztataskent irom! De szerintem nem lehet a gyerek sem minden nap egyforman jo es nyugodt, mert akkor tamagocsi lenne...Kép
Ja! Zoldsegleves grizgaluskaval, sult csirkecomb,tarhonya es sult paprika volt ma.

Ma meg "csak" 3 kaka volt, ugyhogy itt dolgozik mellettem az ulesben. Mondjuk, az eddigi 3 mindig tisztaba teveskor, mikor a bodyt kapcsoltam vissza.Kép

BeaKép, ZitaKép
Mekkora hurkak...Erdekes, Bazsi is sulyos gyerek es nem is hosszu, de nincsenek neki fele ekkorak sem.Majd lefenykepezem, de felek, hogy a mi kervenyunket a BNHFC-ba vissza fogjak dobni...Kép Kép

ZitaKép
Bazsi mar nem nagyon igenyli szerintem a nappali 3 orankenti evest.El-elalussza az etetest, fel oranal tobbet nem nagyon hagyom, mellre teszem, de szerintem birna meg...Mit csinaljak? Igy jon ki a napi 6 kaja, igy kenyelmes nekem es kijon este 8-ra a furcsi+eves+fekves. Ritkitsunk szerinted???

LujzikaKép
Szia! Legy aktiv topiktag!
Az "Utazas Gasztronomiaba"-ba nem voltatok benne??? Es mit esztek? Amit a nagykovet meghagy maradekot???Kép

LindaKép
Es mikor elkuldik, akkor utana kap helyette szabadot?
Majd mondd meg melyik van pontosan, mert az a minimum, hogy ez a sok no meg fel is koszontse, ha mar ennyit vartuk! Mindenki Adija...Kép

PanoKép
Szepek a gyerekek.Nagyon.A profilos keped nem kaoszos sztem, hanem csaladiKép. Remelem, nekunk is lesz majd ilyen.
Anyukam mindig mondja, hogy ot most mindenki irigyli, hogy a lanyai mennyit jarnak hozza, meg szep nagy a csaladja...o meg mindig arra gondol, hogy bezzeg nem irigyeltek, mikor nappal dolgozott,ejjel meg egyedul(apukam meghalt, mikor velem volt allapotos) mosta a pelenkat, mosott, fozott rank.
En hiszem, hogy a gyerek a legjobb befektetes hosszu tavon.Minden szempontbol! Szoval, teged is irigyelni fognak majd!

ZsuzsaKép
Sult malacot kuldj nekem is,ugy megkivantam... Sosem fogok lefogyni, olyan etvagyam van, mint egy kofejtonek. Nem eleg a reggeli,ebed, vacsora meg a Fornettis is rossz helyre epitette a boltjat, folyton belebotlok...Kép

NalikaKép
Miert nem irsz ala?EN sem ertettem...

Most megyek tisztaba tenni,megvolt a 4.-ik... Szamtani kozeparanyost kellene vonni a kolykokbol kakiilag, nem? Kép

szoszi
szoszi

Lujzika: hamar ment a függőség! Kép
A sütőtököt meg is lehet ám főzni, és pépként is adhatod szerintem! Sok sikert! Várom a beszámolót!

Chello: ne idegeld magadat! Ha 100, akkor 100! Amúgy a 800-900 nem azért kell, hogy min. 600 benne is maradjon Noémiben???
Meglátod, menni fog a héte is a 20-25 deka!!! Kép
Amúgy Edina lassan 8 kiló, és nem eszik többet 900-nál naponta! Ma mosolyogtam is, mert a Libero küldött termékmintát! 5-8 kilós pelust! Mi ezt most nőjük ki! Már a 7-14-es fut! Írjam rá nekik, hogy küldjenek nagyobbat? Kép
Edina is majdnem mindig nyügös az elalvások előtt! MAjd felveszem, menyugszik, és általában a kezemben, vagy letéve elalszik! Ez nem egyedi! Régen a babakocsiból is ki kellett ilyenkor vennem, majd ha elaludt, visszatettem, közben meg cipeltem, és toltam a kocsit!

Szöszi: a sült paprika nem bántja BAzsót?
Edina sem alszik. REggel 8 óta eddig 1+1/4 órát 2 menetben! ÉS szenved! Kép
Kaka Kép Küldhetsz hozzánk is! Én számtani közepezek veled, jó??? Kép
Fornetti Kép Melyiket szereted?
Sült malacot? Én nem!!! Bár egyszer régen ettem kemencében sült malacot! Nos, az fini volt!!! Már 15 éve... JAJ!!!
Mikor indultok Mo-ra?

ZSuzsa
zerko

Visszajottem...Csak egy kis "salakos puu" volt benne (unokaocsem vedekezett igy egy balesetnel, mikor szobatisztasagra tanitottakKép), ugyhogy visszaadtam ra, mert ez a kolyok azt hiszi pelenkagyarat vezet az apja.

BoriKép
Veletek almodtam. Az egesz csaladdal. Egyutt voltunk valahol kirandulni. De tobbet nem megyek, mert 1 autoval voltunk mindnyajan es nagyon kenyelmetlen volt.Kép

LujzikaKép
Aha, tenyleh kezdenek latszani rajtad a jelek...En is fuggo vagyok!

ZitaKép
Azt el is felejtettem, hogy tenyleg ingyen adjak. Orvos ha felirja lehet menni havonta 1X kivaltani. 6 honapos koraig 3*700gr jar, 6-12 honap kozott 2*700gr. Meg mi is kapunk, doki neni nekunk is felirja, mert "kesobb ugyis fog kelleni, mikor mar nem lesz eleg a tej" es akkor majd nem adnak eleget. Igyhat en kivaltom es odaadom ajandekba a baratnomeknek.

ChelloKép
En is hasznaltam ampullasat es nem hasznalt, viszont ez is draga volt. Alfaparf.
A ferjemnek u.a korpasodas elleniben hasznal,legalabbis azt mondja.
A lazacot en is imadom, foleg fustolt valtozatban.

Hol van a sok eltunt? Pl merre csorog a KisdioKép? Aniko? Soraya? Ildiko?

Az elobb elfelejtettem: jobbulast a gyengelkedoknek!

Most mar eldugulok, mert BoriKép visszajon es komplexusai lesznek.
szoszi
szoszi

Lujzika,
Légzésfigyelő téma: anno amikor a kisfiúnkkal voltam terhes mindenféle "szakirodalmat" elolvastam és az "okosok" tanácsára, miszerint egy fiú veszélyeztetettebb mint egy kislány beszereztünk egy maxi Phone Total 3 nevű (azóta kiderült no name) készüléket. Megbízható boltban, gyári csomiban, garanciával. Kisfiúnknak sajnos soha nem volt rá szüksége..
Amikor megszületett Anna gondoltuk megvan a ketyere miért is ne használnánk. Aztán Anna 3 hetes sem volt amikor egy hajnalban 2,4,6 órakor 3 szor is beriasztott. Soha nem fogom elfelejteni sem a hangját, sem az álmomból felriasztó ideges gyomorgörcsöt, hogy akkor most apnoézott(azóta tudom ez a légzéskimaradás latinul) vagy sem???
Irány a Madarász utcai kórház egy nap éjszakai megfigyelés és rengeteg vizsgálat eredménye: negatív, ettől függetlenül ajánlották az alváslaboros vizsgálatot is, ezen múlt csüt. átestünk eredménye kb. 2 hét múlva. Ez az alváslabor azt jelenti, hogy manón éjjel elektrodákon keresztül mérnek értékeket (véroxigén szint, alvás REM fázisai és mélysége, apnoézás stb és a számítógép segítéségével a doktornő értékeli.
A mi riasztásaink tévesek voltak, de az ember nem kockáztat. Ott a kórházban elmondták, hogy hetente több család jár úgy mint mi, hogy téves riasztás miatt kivizsgálják a manót, de sajnos vannak nem téves riasztások is, így minden esetet komolyan kell venni, úgyanis a bölcsöhalál kockázata a baba egy éves koráig fennáll.
Azóta - mivel bennünket a bolt ahol vásároltuk nem tájékoztatott - elvégeztünk biztonság képpen egy életmentő tanfolyamot is, soha de soha ne kelljen használni az ott tanultakat, de elmondta a Szántó főorvos (aki egyébként ennek a bölcsőhalálnak szaktudora Mo-n), hogy a készülék használata és életmentés ismeretének hiánya gyakorlatilag feleslegessé teszi a légzésfigyelőt.
Mi azóta kicseréltük a régi készülékünket és a kórház ajánlásával elfogadott babysense II-t szereztük be. Tudom, hogy a manó egészséges és kivizsgálták és fals riasztásaink voltak, de egész egyszerűen nem merem alóla kivenni a párnát mert féltem őt és mi már egyszer bár teljesen más okok miatt elvesztettünk egy babát. Inkább feleslegesen monitorizálom, neki ez semmilyen kellemetlenséggel nem jár.
Amúgy ennek a témának részletesen utána jártam, így ha érdekel szívesen beszámolók róla inkább magánban, nem akarom a többikeet ezzel terhelni.
Kika b_krysz@hotmail.com
kika

ZsuzsaKép
Oszinten szolva en mar ettem karfiolt, karalabet, mindent.Semmi sem zavarta, nem volt hasfajas. Csak a mustra gyanakodtam, de akkor sem fajt, csak sokat kakalt...De az megvan most is, pedig mar nem iszom.Kép
Fornetti? Sajtosat leginkabb, de a tobbit is megeszem. A pizzasat nem szeretem.
19.-en megyunk.
7-14??? Szent Eg, Edina nem aprozza el...

szoszi
szoszi

Szöszi, nagyon fini lehetett az ebéd. Sült paprika, milyen régen ettem. Kép Vinetát is gyakran csináltok? Nekem most kéne sütni és eltenni a mélyhűtőbe de nincs rá lelkierőm.

A Fornettist vagy a cukit én is mindig megtalálom akármerre indulok el a lakótelepen. Csak azért nem hízom szerintem mert én néha ezeket eszem ebéd helyett.

Zsuzsa, az mondták, hogy azért nem 600 mert nem úgy kell számolni hanem azt kell alapnak venni, hogy mennyinek kellene lenni most kb. a súlyának. Hát ekkor néztem egy nagyot mert azt hogy döntsük el, lehet 4-8 kg-ig bármennyi szerintem. Mi még csak most fogunk áttérni az 5-8 kilós pelusra. Kép De ami késik nem múlik.

Noémi nem mindig sír elalvások előtt. Ma csak 1* csinálta, a többi esetben simán elaludt a kiságyban. Most is gügyörészik, lassan el fog aludni. Persze jót cicizett, 190-et evett 3-kor !!!

Esténként meg mostanában ébreszteni kell a fürcsihez így elég későn fürdetünk. Régebb meg már alig vártam, hogy Apa hazaérjen, hogy végre meg tudjuk fürdetni met utána már kicsit megnyugodott.

chello
chello

Kika
A légzésfigelővel kapcsolatban azt szeretném mondani, hogy nekünk nincs. Most lehet, hogy hülyének néztek, de én elkönyveltem magamban, hogy velünk már semmi rossz nem történhet. Nekem is lenne egy 17 hónapos kislányom, aki 3 napot élt...Egész egyszerűen nem akarok a halálra gondolni. Igen, homokba dugom a fejem...de különben megőrülnék. Bizos van olyan ember akit megnyugtat a légzésfigyelő használata, de nekem igy jó. Amióta igy állok hozzá a dolgokhoz, sokkal nyugodtabb vagyok, előtte dilidokihoz akartak küldeni, mondván egy normális ember sem tudja feldolgozni ami velem történt. Hát nem volt egyszerű, négy nap alatt három embert elveszíteni, de itt vagyok, orvos és gyogyók nélkül. Bocs, de erröl most írtam először és nagyon jólesett.

Bea
Vendég

Kika, Fifianyu!

Teljesen meg tudlak érteni mindkettőtöket. Mi egy kéthetes egészséges babát vesztettünk el, most lenne 4,5 éves Fannika. Ő sem apnoé miatt halt meg, de most semmit sem kockáztatunk. Velünk alszik egy szobában, de a saját kiságyában és a légzésfigyelő még egy jó darabig alatta lesz. Dilidoki rajtunk se segített volna, összefogtunk a párommal, és diligyogyók és dokik nélkül itt a lányunk. De szerintem most már tényleg csak előre nézzünk!!!

Chello, Zsuzsa!
Most jöttünk meg az oltásról, a leányzónk egy igazi hős (vagy mazochista?), a szúrásra meg se nyikkant, csak akkor sírt fel egy kicsit, mikor ment befelé a létyó. Most egy lázcsillapítóval a popsijában úgy alszik, mint a bunda. Nagyon remélem, hogy később se lesz semmi baja.

Szöszi, a párom üzeni, hogy tényleg szöszi vagy?! Kép Ugye ezért nem haragszol meg, de tudod, fizetést is kap ám a párom a munkájáért, így nem muszáj maradékot ennünk, sőt.

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Egy mai beírás nagyfiam ellenőrzőjében:
"Péter szünetben felkapaszkodott a WC falára"
Hát ilyen ügyes! Én meg próbáltam nem röhögve megbeszélni vele a történteket Kép

Zita,
javul a kisfiad lába? Egyébként át tudom érezni a PkU-s diétát, a nővérem kisebbik lánya cukorbeteg Kép

Zsuzsa,
az én kisebbik fiam 2 évesen még a 4-es méretet hordta Pampersből, nagyon belehúztatok Kép
Mi sztem soha nem fogunk belépni a BNHFC-be Kép

Linda,
Gergő jobban van már?

Szöszi,
én is azon kínlódok, hogy hányszor egyen egy nap a lányzó, mert ahogy alszik úgy kb. 5 alkalom jön ki, 2 hónaposan az nem kevés?
Nem irigyellek a főzés miatt, nekem lassan 3 éve a párom hordja haza az ebédet.
Fúúú, tényleg nagyon nehéz lehetett anyukádnak, várandósan ilyenen keresztülmenni.

Most elküldöm, aztán folyt. köv.
nalika

Panó,
tényleg jó a profilos képetek, igazi család Kép

Lino,
jobban vagy már, ugye?

Lujzika,
üdv itt. Látom elég hamar függő lettél Kép

Nanda,
pont ott tartok az archívban, amikor eltűnt Ferkó Kép Szüléstörténet Kép

Swen,
jobbulást! Egyébként Webbie Donald v. Daisy unokahúga. Valamiért nagyon szeretik a gyerekek lehet, hogy a nagy szemei miatt. Kép

Zita,
nagyon ügyesen vásároltál Kép Én egyedül nem is nagyon merek elindulni, nemhogy ilyen nagy kalandozásokra. Gyógyulj meg te is hamar!

Orsi,
egyáltalán nem vagy buta, ezek nagyon ritka dolgok. A kislányról meg nem is olvashattál, hiszen nem voltán Mo-n.
Hogy álltok az alvással? Ugye nem kapcsolsz éjjel villanyt mikor felkel? Legalábbis nálunk ez vált be, annyi fény mindig van, hogy lássam hova lépek.

Bea,
nagyon tokás a kislányod Kép és persze nagyon szép.

Ma találkoztam fél percre Anikóval, épp sétáltak. Jól vannak, Bencus nagyon szép és jó nehéz Kép

Ja, és leginkább azért mert nem akarom összezavarni a társaságot a nevemmel. Mindig azt hallottam felnőttként, hogy ritka a nevem. Erre ált iskolában 2-en voltunk, középiskolában meg 5-en Hajnik az osztályban. Úgy gondoltam egyformán ne írjunk alá, inkább hanyagolom. Vagy megpróbálok rockzene hívőként kicsit technósan, így:

Hajnee
nalika

Sziasztok!

Mindenki annyira aranyos aki, aggódik értem, olyan jól esik!Kép jelenleg stagnálok. A torkom állandóan ki van száradva és kapar, de literszám iszom a kamillát. Vettem bioparoxot, egyszer már fújtam is, még lefekvés előtt mégegyszer. A legrosszabb, hogy úgy érzem magam, mint a mosott rongy. Láz egyéb tünet nincs szerencsére. vagy csak most még?

Most csak ennyire futotta, készülünk a fürcsihez. ja azért ma is csvarogtunk vagy három óra hosszát, annyira riogatnak a rossz idővel.Kép Mondjuk ezért sétálunk már augusztus 20-a óta, hogy holnaptól jön a rossz idő.Kép

Jó éjt mindenkinek, azt hiszem én Bocmoccal -aki már Füles Maci és Manóvári Manócska is- együtt fekszem.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jo estet!
Bazsovics Titusz mar alszik...

LujzikaKép
A maradekot nem ugy ertettem, hogy amit a tanyerjarol lekaparnak, hanem, hogy ott foz es o hordja haza a kajat... Kép Amugy meg jo poennak tunt, de ezzel ne foglalkozz, mert kifacsarodott humorerzekem van. Szoval, bocs, ha megbantottalak.
Egyebkent szoszi vagyok, mindenfele szempontbol. Ez a nevem, ilyen a hajszinem es az agyam is!Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Engem aztán jól el is felejtettetek. Nem is hiányoltatok! Kép Kép
Majd jól kihúzom a noteszemből a talit...
Ma vagyunk 10 hetesek, múlt hét szerdán volt 2 hónapos Ákos.
Akkor most megyek is, mert felébredt Mufika.Kép
Kép

Kép

Kép
kisdió

Nálunk is mindenki alszik már. Én pedig megyek veszek egy forró fürdőt.

Zsuzsa: Ezen a barackos dolgon meg még gondolkodom. Azt hiszem, ha be is vezetek valamit inkább bébiétel vagy bébiital formájában teszem. Ma már egy kicsit megviselt volt Tomika, de még mindig semmi. Kép, Talán holnap.

Lujzika: Az én férjem csak teát tud főzni és kizárólag kaját kérni megy be a konyhába. Kemény idők jártak rá mikor a kórházban voltunk 6 hétig.

Swen: Remélem a kúrád hamarosan rendbe teszi a torkodat. Gyógyulj meg hamar.

Szoszi: salakos puu KépKépKép

Vali
cvali

KisdioKép
Ma 15.24-es hozzaszolasom.Nezd mar meg...Amugy mas is hianyolt, emlekszem.Kis pukkancsKép.
Akos nagyaon aranyos es ugyesen tartja a fejet!
szoszi
szoszi

Létezik az, ahogy súlyosodnak annál nehezebben mozognak a babák?

Most nézegettem meg a korábbi fotóinkat, 1-2 hónapos korban nekünk is így felemelték a fejüket a gyerekek, de mostmár nem hajlandók ennyire kiemelni. Lehet, hogy nem bírják, mert nehezebbek lettek Kép.

Vali
cvali

Lujzika, Fifianyu,
Nem akartam sebeket feltépni.
Kika
kika

Szöszi Kép
Egyezzünk meg egy x-ben! Amúgy nem irigyellek a 7 főre való főzésért, biztos jó dili kitalálni, hogy mi legyen következő nap a menü, főleg egy baba mellett, minden tiszteletem a tied.

Cvali!
Hát igen, nem bánom, hogy vele ilyen gond nincs, mert az az igazság, hogy én nem vagyok egy konyhatündér. Bármi mást megcsinálok, csak főzni inkább ne kelljen.
Abban van valami, hogy nagyobb súllyal nehezebben mozognak a skacok. Mint ma kiderült, Eszter már 8,3 kg és ő sem úgy mozog, mint korábban.

Kika! Küldök majd emilkét.

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,
végre itt...Kép

Kisdió,de jó hogy itt vagy.
Elöször is nagyon édes a kisfiad,gratula hozzá.Kép
Már régen meg akartam kérdezni,még nem tudtam utána olvasni,hogy sikerült-e a Herczegh-nél szülnöd a Máv-an,ahogy szeretted volna?

SüncsiKép
3 hónapos volt a Maya amikor elöször repült velünk,Milánoba,semmi baj nem volt.Leszállásnál,felszállásnál cici a szájába,az utat meg végig aludta.Próbáljátok befoglalni az elsö sort,ugy tudom oda fel tudnak tenni 1 babaágyat-nekünk az volt-,és az a picurkának is kényelmes.Kép

Megyünk a Talira,hol és mikor lesz pontosan?Azt tudom,hogy okt.23.

Mindenkinek nagyon köszönöm a fogadtatást,iszonytosan hiányzott MINDENKI,és külön örülök az újaknakKép

ZsuzsaKép
Maya 9-fél 4-ig van oviba,és nagyon örülök neki,hogy ott is alszik,mert ha itthon lenne,nem aludna,és estére elviselhetetlen kitörései lennének.KépIszonyatos türelem kell most hozzá,nagyon nehezen dolgozta-dolgozza fel,hogy nem ö az egyedüli már...Közrejátszik az is,hogy amikor bementem a kórházba apa is elutazott,és 1 hétig anyukáméknél volt.Ami nem is lett volna baj,mert imádja őket,de nem gondoltam volna,hogy ez a pár napos elválás,ráadásul egy másik babával jövök haza,nem egyedül, most látom,hogy milyen mély nyomokat hagyott benne.Komolyan mondom,néha érzem,hogyha a Maxi a kezemben van,mindenre képes lenne,hogy eltávollítsa a kicsit a közelemből,pedig csak egy 3 éves kislányról beszélek.És ez nekem nagyon fáj,mert mindig arra gondolok,hogy mit csináltam rosszul,hogy így reagál erre a helyzetre.Kép

Kika,BeaKép
Nagyon sajnálom a történteket,nekünk is a Madarász féle légzésfigyelönk van és mondhatom,még az utazáshoz is mindig viszem magammal.Már a Mayánál is volt,soha nem riasztott,de nekem nagyon jó volt,hogy ott van.Lehet,hogy hülyének fognak nézni páran,de a nagy melegben,még a babakocsiba is beletettem,amikor a kertbe altattam a Maxikát.Nekem megnyugtató.Pedig Hála Istennek,nálunk nem történt semmi baj.
Viszont sok történetet hallottam,a dokinénink mesélte,hogy az egyik anyuka 8! hónapos kislánya halt meg,nappal,a babakocsiban.Nem akarok most senkit megijeszteni,de nem is akarok idegeskedni.

Mi újság Egcsivel,Timivel?Tud valaki valamit róluk?

Bocsi,mindenkitöl elnézést kérek akinek nem írtam,de leragad a szemem,megyek barikákat számlálni.

Puszi,NandaKép
nanda

Sziasztok!

Látom mások is lebetegedtek, mindenkinek gyors gyógyulást! Nálunk mindenki jól van, nekem a gyomrom még nem az igazi, de sokat javult. Kata szerencsére nem lázasodott be egyáltalán az oltás után éjjel se.

Süncsi: drukkolok a repülőúthoz! Nóra másfél éves volt már mikor repültünk, de én akkor is aggódtam érte. Persze nagyon jól bírta Kép Szopizott felszálláskor is meg leszálláskor is. Andriska képeitől továbbra is el vagyok ájulva Kép Már nagyon szeretném őt élőben is látni Kép Most olvasom, hogy ma angyalbaba lett Andris Kép Nagyon helyes, néha anyát is kímélni kell Kép

Anikó: néha azért írj pár sort!

Swen: remélem nem leszel nagyon beteg, gyógyulj meg gyorsan! Kép Kata is hurkásan született, a mai napig hurkás a lába (Panó ma látta Kép ), meg jó kis pocakos is. Felöltözve ebből nem sok látszik, na de pucéran az igazi Kép A súlya nem izgat, amíg jókedvű, alszik éjjel, stb. Botond pedig továbbra is nagyon ügyes az egyedül elalvással Kép Ha Botondnak nincs tőle semmi baja, hogy ennyi ideig nem kakil, én békén hagynám (Nóra ilyen volt, békén hagytuk, nagyon kevés alkalom volt, hogy közbe kellett lépni)

Bori: Dorka képek Kép Mégha nem is nekem küldted Kép

Melinda: de jó, hogy nem kellett kórházba mennetek Kép Oltás Kép

Kinga: jó lenne ha tudnátok jönni !!!Kép A spirált ilyen gyorsan felrakták a szülés után? Nekem valami fél évet emlegetett a doki, ha ilyet akarnék (nem tudom mit akarok, én nem szedhetek gyógyszert). És Kata is jókat vigyorog, meg röhög magán, amikor örül annak, hogy sikítozik Kép Unokahúgod eltűnése Kép

Hajnee Kép Grat az 5 kilóhoz Kép Kata szerencsére nem lázasodott be. Már jobban vagyok sokkal és Kata sem kapta el, a tejem sem lett kevesebb, úgyhogy neki fel se tűnt, hogy anya nincs a top-on. PKU-s kisfiú: szegény Kép

Zsuzsa: tesós képek Kép Köszi, jobban vagyok már sokkal, nem tudom mi volt ez, orvoshoz meg ugye nem igazán jutok el Kép Mire megszervezném, addigra meg is gyógyulok Kép Azért remélem Zsófi jól érzi magát az oviban a nem evés ellenére is!

Lujzika/Kriszta: üdv itt nálunk! Még nem tudtam elolvasni a történetedet, de majd megpróbálom! Eszterhez meg nagy gratula Kép Hogy sikerült az oltás?

Orsi: mi van veled? Jól vagytok?

Szöszi: akkor Balázs nem egy pelenkatakarékos kisgyerek Kép Én is eszem már jó régóta mindent, Katának sose fájt semmitől a pocakja. Salakos puu Kép

AHajni: gyerekszoba Kép Képek? Erkélyes alvás hatása Kép

Chello: Noémi továbbra is nagyon édes hajasbaba! Kép Hajhullás: érdekes most nem nagyon van, az első kettővel nagyon volt, de elmúlt, pedig már azt hittem én is, hogy megkopaszodom.

Linda: remélem Gergő gyorsan meggyógyul!!! Kép A gyarapodása nem semmi Kép

Annikó: kórházi tápszerezés Kép Nekem sincs időm szinte semmire.

Nanda: szüléstörténet Kép Ferkót nagyon sajnálom! Kép Féltékenység Kép Nem lehet könnyű Mayával Kép Ehhez képest Nóra teljesen szelíd dühkitörésekkel rendelkezik. Egcsi, Timi jól vannak, próbálnak jönni a talira.

Bea. Üdv itt újra Kép Nagyon szép a kislányod Kép Katának is van egy pont ilyen rugdalózója Kép

Kika: súly Kép Jó, hogy ti is túl vagytok az oltáson! Jobbulást neked! Légzésfigyelőnk nekünk is van, végeztünk tanfolyamot, nem tartozunk veszélyeztetettek közé, de nekem így nyugisabb. Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogyha baj lenne, akkor hirtelen tudnám, hogy mit kell csinálni. A többiek már olvasták, hogy a középső lányomnál elég sokszor bejelzett, de elég hamar rájöttünk, hogy azért van, mert ő olyankor kakilt, és amikor nyomott, nem vett levegőt.

Zita: lázam szerencsére nem volt! Katának meg úgy néz ki, hogy majd 6 hósan kell még egy BCG oltás Kép Ádám lába? Képek nagyon jók Kép Annyira aranyosak és szépek Kép Vásárlás Kép Hogy ez nekem honnan is ilyen ismerős Kép

Vali: hogy te miket főzöl! Remélem Tomikának holnap már lesz termés a pelusába!

Kisdió: nagyon ügyesen tartja Ákos a fejét! Kép Ki ne húzd a talit a noteszodból Kép

Na megyek aludni, mert mindjárt leragadnak a szemeim! Jó éjt mindenkinek!

Szilvi
lino

Sziasztok,
jöttem egy aranyértKép
Tegnap (sem) tudtam már jönni, délben elmentünk Kismarosra, és egy óriásit kirándultunk a Börzsönyben, 17 órára voltunk berendelve ortopédiára. A doktorbácsi Dorkát teljesen rendben találta, Dani lábával sincs semmi teendő, csak a lakásban nem járhat mezítlábKép
Tegnap elkezdtem a visszaolvasást, remélem, lesz ma időm még írni, de megpróbálok majd nagyon rövid lenniKép, mert már annyit cukkoltok a grafomániámmalKép
Azt nem is írtam, miért vagyok fenn már ilyen korán...Dorka szopizott fél 6-kor, de mint a kerge kígyó...Apa felvette büfizni, két nagy köhhintés, aztán akkora, de akkora taccsot dobott ki a kislány, hogy méterekkel arrébb is volt még anyag. Ettől eltekintve egyfolytában vigyorog és magyaráz. (szerencsére mindez a konyhában történt)

Szép napot mindenkinek
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!
Most megyek pakolni, mert elutazunk hétvégére Dégre. Csak elköszönni jöttem. Mindenkinek köszi, aki megdícsérte a képeinket. Legkorábban hétfőn jövök, de inkább csak kedden!

Addig is puszi mindenkinek, Swennek jobbulást!

Panó
panó

Szép, napos jó reggelt mindenkinek!

Szivi! Cora-s egyenruhaKép

Kika! Nem tépted fel a sebeket, mert be sem gyógyultak. Szerintem soha nem is fognak, de most legalább beszéltem róla. Mással ilyen úgysem fog történni, én sem hittem volna, hogy ilyen létezik, amig meg nem történt. Szerintem egyedül vagyok az egész világon. Én csak azt szerettem volna mondani, hogy a pozitív hozzáállással túl lehet lépni mindenen, és túl is kell, mert különben megőrül az ember.

Lujzika! Ez az, csak előre nézni, már nem lehet semmi baj Kép

Orsi! Nagyon eltüntél! Jól vagytok?

Köszi mindenkinek, aki megdicsérte a képeinket!

Pusz

Bea
Vendég

Szép reggelt mindenkinek! (Bár napos lenne itt is!)

Hát a lányom tényleg egy igazi túlélő. Tegnap délután a lázcsillapítótól kb. 3 órát aludt, este nagyon jó kedve volt, jól bevacsizott. Éjszakára beborogattuk mind a két lábikáját, éjszaka egy párszor megnéztem, nem lázasodik-e, de nem. Reggel mosolyogva ébredt, most megint jól bekajált, aztán most visszaaludt még egy kicsikét. Szóval azt hiszem, jól vészeljük az oltást (kop-kop-kop).

Jobbulást minden betegeskedőnek, gondolom járvány lehet felétek! Azt azért nem bánom, hogy mi ebből most kimaradunk.

Kika! Mail ment.

Nanda! Egyáltalán nem hülyeség a babakocsiba tett légzésfigyelő. Mikor az a hülye nagy hőség volt nyáron, a doktornénink is azt mondta, hogy érdemes betenni egy hőmérőt a babakocsiba, iszonyatos hőség tud benne lenni, a baba így meg jól be is alhat. De tovább nem feszegetem a témát.

Fifianyu! Nem vagy egyedül!

Nalika! Jó fej lehet a kisfiad! Tényleg hogy lehet röhögés nélkül gyereket nevelni?

Zsuzsa! Sajnos a kakigondunk továbbra is fennáll, pedig még az esti kajába is kevertem egy kis sütőtöklevet. Most mindenesetre nem szenved a kiscsaj, de mára nagyon aktuális lenne már egy tele pelus.

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,

Nanda,
Annyira jó, hogy megint itt vagy! Nagyon-nagyon sokat emlegettünkKép
Sajnálom, hogy Mayával ilyen gondok vannak. Én is küzdök Danival. Mi van a Vénával?
Amikor megláttam a Ferkós képeket, már örülni kezdtem. Aztán olvastam csak, hogy régi képek. Kellett nekem visszafelé nézegetniKép
Köszönöm, hogy elolvashattam a szülésedet.

Kisdió,
Irgum és burgum, igenis sokszor emlegettünk, meg azt is, hogy adós vagy az altatás-leírással.
Édes a kisfiad, és tetszik a forgó játéka is.

Annikó,
Azért kérdeztem a sétákat, mert kíváncsi voltam, a belvárosban hol lehet „egészséges” sétákat tenni.

A.Hajni,
Én bizony nem ajánlom a babával való börzézést, bár nagyon sokan jönnek bébistől. Látod, Hajnimaci is bevállalja.

Lujzika-Kriszta,
Szia, én még nem is üdvözöltelekKép

Bea,
Nagyon édes a fotóKép

Chello,
Az én hajam is rettentően hullik, de mindenhol azt mondták, ez hormonális, hiába is szednék vitamint rá, stb. A Revalidtól is csak a lábszőrzetem lett szaporább sajnos. Tartsunk ki!
A horgolt sapi nekem is nagyon tetszik.

Fifianyu,
Jó, hogy megint jössz közénk. Minden jót kívánok nektekKép

Panó,
Nekem is nagyon tetszettek a fotók, én viszont a profiloson alig ismerlek meg! Ideje lesz már találkoznunkKépKép
Jó hétvégét Dégen.

Nalika,
Tegnap megvolt a kismarosi vizit. Becsszó, amikor kijöttünk a rendelőből, azt hittem a nagyfiadat látom a babahordozóval, forgott is a fejem, de téged és a Középsőt nem láttam.
A mai nap nem jön össze, nagyon fáradt vagyok a tegnapi hosszú kirándulástól. Bejártuk a Börzsönyt.

SüncsiKépKépKép
Az átalvásaink még nem 100%-osak. Most azért zsinórban a 3-nál tartunk, a mai fél 6-os már annak számít, ugye?
A barna vonal még nagyon-nagyon erős nekem, és még ilyen is marad vagy egy évig szerintem.
A fotók egyszerűen fantasztikusan aranyosak.

Most ezt elküldöm.
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok,
Hát úgy néz ki nálam kiütéssel győzött ez a kórság. A torkom már csillapodott de fújom az orrom és nagyon vacakul vagyok. Annát csak maszkban etetem és teszem tisztába, először nagyon helyes volt amikor meglátott ebben a maszkban csak nézett a nagy kék szemeivel nem tudta eldönteni ez vajh ki lehet, majd amikor megszólaltam és beszéltem hozzá elmosolyodott, tuti azt gondolta, most bújocska vanKépKép

Mindnekinek aki betegeskedik jobbulást!

Lujzika, mail ment.
Fifianyu, írj nekem egy emilt b_krysz@hotmail.com

Tápszeres mamik,
Mikor kezditek a gyümölcsöt adni a manónak?
Most megyek mézes hársfát inni, majd még jövök.
Kika
kika

Sziasztok LÁnykák!

Csak azért jelentkezem,hogy jól vagyunk,nincs semmi gond,de valahogy nem jut időm netezni.Kép
Én nem tudom,más hogy csinálja,de én állandóan belefulladok a házimunkába.Ha Bencus véletlenül alszik,azt sem tudom,mihez fogjak először.Kép Csak én vagyok ilyen béna?
Egyébként nagyon aranyos,szépen fejlődik,tegnap 6340 gramm volt,és 57 centi.Megkaptuk az első oltást,és nagyon jól viselte.Kép Továbbra is sűrűn eszik,bár időnként már kibír 3 órát.De ez elég ritka.Kép Úgyhogy bármennyire is nem látszik,nagyon fáradt vagyok. Kép
Sajnálom,hogy nem tudok reagálni semmire,de most is csak 5 percem volt.Kép
Sok-sok puszi Nektek

Anikó

Borikám:nem jöttök????Tegnap találkoztam Nalikával,és mondta,hogy majd beszéltek róla.

Már annyira várom a 23-át!!!Kép Kép Kép
vakili

Küldök egy képet is:
Kép
vakili

Lujzika!

Sajnos egyedül vagyok. Eddig nem akartam senkit sokkolni a történetemmel, de most leírom. 2003 március 29-én begörcsöltem, ekkor a 34. hétben jártam. Bementünk a kórházba, megvizsgált a szülésznő és mire észbekaptam már a műtőben találtam magam. Az orvosom még oda sem ért( hajnal 2) de már el is kezték a császárt. Senki nem mondott semmit, csak rohangáltak körülöttem vagy tizen. Később mondta el az orvosom, hogy teljesen levált a méhlepény, a kicsi lányomat kétszer kellett ujraéleszteni, de nincs sok esélye mert sokáig tartott az oxigénhiányos állapot. Kész voltam. Előtte nem volt semmi bajom, minden UH rendben volt. 31-én reggel bejött az orvosom és elmondta, hogy az éjjel az én pici lánykám meghalt... Sírva hívtam a férjemet, hogy jöjjön be, de már ő is tudta, pont előtte hívta a klinikát. Nem volt elég a bajom , amikor a férjem megkérdezte, hogy kibirok-e még valamit. Nekem akkor minden mindegy volt, így elmondta, hogy tegnap délután meghalt a nagymamám... Ekkor küldte be anyukám a pszihiáter barátnőjét hozzám aki ott dolgozott a kórházban, együtt bőgtünk. Ja, aznap volt a kisöcsém szülinapja. Anyu rohangált hozzám és együtt izgultunk apukámért, mert nagyon kikészült, és neki már volt egy infarktusa. Eltelt két nap. 3-án délelőtt nagyon furcsa érzésem volt, minden családtagom ködösített a telefonban, apu pedig nem vette fel. Rohangáltam ki a folyosóra, amennyire a friss császáros sebem engedte, hátha meglátok valakit... és megláttam. A férjem, az orvosom és a fent említett pszihiáter kint tanakodtak, ekkor már tudtam, hogy baj van. Sírógörcs. Meg voltam győződve, hogy apuval történt valami, de nem ... anyukám az éjjel infarktust kapott és meghalt... 47 éves volt és ő volt a legjobb barátnőm, a mindenem. Nem tudta feldolgozni, hogy meghalt az anyukája és az unokája...

Ennyi.

Bea
Vendég

Sziasztok!

Jó-jó, megyek a talira!
Múlt hét kedden jelentkeztem utoljára, akkor mondtam, hogy másnap megyünk oltásra. Na arra sem volt kiváncsi senki. Kép
A rendelőben a dokinő és a védőnő felváltva mondták, hogy mit csináljak maj: borogassam, hőt nézzek, nyűgös lesz, stb. Hát a gyermekemet mintha be sem oltották volna! Kép
Most viszont várom, hogy felébredjen Mufurcka, mert a vizeletgyűjtőzacskót leveszem róla, és bevisszük a laborba. Ezen a héten 2x reggelre is volt rózsaszín folt a pelusban. Születés után a kórházban is volt ilyen, amit meg lehet még magyarázni, de 2 hónapos babánál már nem.
Annyira nem aggódok, mert jókedvű, vigyorog, mint a tök, kukacos a feneke, annyit mozog keze-lába.
Most már 4 hete, hogy 8-9 órát alszik éjszaka. Mióta kamillateázunk szebb az arcbőre, többet alszik, mint újszülött korában. Én is sokkal jobbkedvű vagyok, mert múlt héten is már tudtam rendesen takarítani napközben, dolgozni, nem kellett megvárni míg apa haza ér. Na jó azért vannak gondok: a fejem még mindig fáj (már egészen megszoktam), az egyik fogam is elkezdett vacakolni, lakáshelyzetet nem hiszem, hogy Gyurcsány úr megoldja nekünk, enyhe mensis görcseim vannak egy hete. Szóval néha elfog a sírás, de nem hiszem, hogy nagyon kilógok a sorbólKép
Kedden voltunk Debrecenben az egyetemen. Apa is eljött velünk. Nagyon szép idő volt. Visszafelé megálltunk Hortobágyon és a Tiszánál.

Még mindig áll, hogy ha valakinek kimozdulhatnékja van a babával egy séta erejéig, akkor megbeszélhetjük, mert én megyek Ákossal, amikor csak lehet.

Na akkor most nem válaszolok a témákra, mert felébredt Ákos. Megnézem mi van a vizeletgyűjtő zacskóban.
(Miért, mi lenne?Kép )

Kép
kisdió

Bea! Köszönöm, hogy leírtad. Most itt bőgök. Ugyanis én csak öt éves voltam, mikor durván három hét leforgása alatt meghalt a dédnagypapám, az egyik nagymamám és az öcsém. Gyerekként is nehéz volt feldolgozni, de csodáltam már akkor az anyukám tartását, és így a tiédet is, aki akkor a nagypapáját, az anyukáját és az egyik gyerekét veszítette el. Elismerésem az erőért, hogy talpra tudtál állni.

Üdv:

Zita
pzita

Bea!

Erre nem tudok mit írni, csak azt, hogy minden tiszteletem a Tiéd! Azt hiszem, ez a mai nap ilyen jó bőgősre sikeredik! Én inkább nem írok semmit a magam bajáról, mert Kikának már megírtam, és főleg a Te leveled után már nincs hozzá erőm. Most mindenki jól bőgje ki magát, aztán kezdődjön egy új, vidám nap!

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Kedves Bea!

Azt hiszem nem lehet okosat mondani. Semmit nem lehet mondani.
Önkéntelenül az fogalmazódik meg bennem, hogy inkább fájon a fejem, inkább legyenek olyan gondjaim, hogy nyűgös a gyerek, fáj a hasa.
Én mindennap számítok egy telefonra. Az egyetlen, drága nagymamám 85 éves, második pacemarkerét nyúzza, 3 szélütésen van túl. Én már ettől is félek, félek előre a hiányától.
Bea, örülök és irigyellek erődért és kitartásodért.

Kép
kisdió

Köszi, lányok!
Most jól megbőgettem mindenkit, de sajnos nekem ez jutott... Anyukám nagyon erős volt, ő mindig mindent kibírt, ha valami bajom volt ő tartotta bennem a lelket. Ennyivel tartoztam neki, hogy nem roppantam össze, hogy diligyogyók nélkül kibírtam.
Mégegyszer köszönöm.

Most van egy gyönyörű lányom, egy csodálatos férjem aki nélkül ez nem ment volna. És igenis BOLDOG VAGYOK!!!

Pusz

Bea
Vendég

Sajnos elég szomorúra sikeredett ez a délelőtt a topicban. Őszinte elismerésem azért a tartásért és kitartásért ami bennetek van ilyen szörnyűségek után. Részemről csak tisztelni tudolak beneteket, és nem tudom ki írta a korábbi hozzászólásokban, "ezek után már nem történhet veletek semmi rossz". Remélem így lesz.

Vidámabb dolgokról:
Képzeljétek a kislányom ezen a héten szinte kicserélődött. Minden reggel vigyorogva ébred, hangosan nevetgél, most már ő is folyton gőgicsél a játékaihoz. Néha már úgy kell kivennem, hogy legyen már ölben is napközben. Régebben nála ez elképzelhetetlen volt. Persze du. 5 óra után még mindig húzósak az esték, de az már semmiség.

Tomika pedig kitart kaki ügyben (8 nap), most már komolyan fontolóra fogom venni a kúpot.

Most delelnek a lurkók, jó volna, ha egyszerre ébrednének fel, mert akkor délután le tudnánk menni sétálni. Tegnap mindent meleg váltásban csináltak, mire az egyik felébred és evett a másik elaludt, így itthon maradtunk, mert nem akartam zaklatni egyiket sem. Maradt a szellőztetés.

Főzés: Tényleg szeretk jókat főzni, de a kedvencünk a paprikáskrumpli. Ma az lesz vacsira.

Vali
cvali

Lujzika/Kriszta:
Hányadikra sikerült a Kaáliban a beültetés nálatok?
Tudtak, hogy az ikrek is lombik babák?

Vali
cvali

Zita!
Akkor nektek sem lehetett egyszerű. Nagyon sajnálom! Az még egy másik kérdés, hogy Zsófinak mikor és hogy mondom el a történteket. Te hogy tudtad feldolgozni az öcséd halálát? Én gyerekként nem tudom mit tudtam volna kezdeni egy ilyen helyzettel...
Lujzika!
Írd le a történetedet, ha az segít. Nekem most jólesett, mert eddig még senkinek nem beszéltem róla. Jó ha valaki meghalgat.
Kisdió!
Nagyon sajnálom a nagymamádat! Kívánom, hogy még sokáig veletek legyen!

Ma is egy új vidám nap vanKép

Pusz

Bea
Vendég

Vali!
Az én lánykám is kicserélődött, hasonlóak a tünetek mint nálatokKép Eddig mindig sírva ébredt, most pedig kacarászunk tisztábatevés alatt, pedig éhes. Lehet, hogy tényleg bűvös az a három hónap?

Pusz

Bea
Vendég

Bea:
Én mondom neked a végén unatkozó kismamák válnak belőlünk KépKépKép)
cvali

Sziasztok!

Szerintem mindenkinek vannak tragédiák életében, vagy legalábbis nagyon sokunknak. Néha tényleg sokkal jobb kibeszélni, én legalábbis ennek a híve vagyok, de mint már írtam, Kikának ma megírtam, és mára azt hiszem, elég volt egyszer.

És igenis tényleg vidám nap van, a lányom boldogan gügyörög a játékai alatt (még az oltás után is), és szép az élet!!!

Cvali! Nem tudtam, csak sejtettem. Megnéztem őket a profilodban, nagyon szépek! Nekünk 5.-re sikerült.

Lujzikának most két napja az a dilije, hogy magára húzza a takaróját, és ha lehúzom a fejéről, nagyokat vigyorog. Lehet, hogy ez már a bújócska? Persze van, amikor nem húzom le, és neki sem sikerül mindig, akkor meg bepipul. Nagyon helyes!

Kriszta

Kép
lujzika

Ja, és ma vagyunk 4 hónaposak!

Na most már megyek, mert lassan jön a család feje, megyünk vásárolni, és hülyét kap, ha meglátja, hogy még nem vagyok kész, csak a gépet ütöm.

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Bea: nagyon nehez lehetett neked. En is elbogtem magam. Kép De a fo, hogy tul vagytok rajta es van most egy gyonyoru kislanyotok. Kép Irigyellek az erodert es kitartasodert.

Kriszta: Gratlulalunk a 4 honaphoz. Kép En is kivancsi vagyok a tortenetedre, de csak akkor ird meg ha nem zavar. Elkuldheted maganba is.

Aniko: Bencus gyonyoru. Es milyen menoen van oltozteve! Nike cipo. Kép

Es most egy kis vidam kep, foleg Dorkanak szol. Kép
Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Vali!
Na azért az unatkozásig még nem sikerült eljutnomKép Most például szüret előtt állunk. Te írtad valamikor, hogy szüreteltek? Akkor el tudod képzelni, hogy a 1,5 ha mit jelent. A szervezés az én feladatom, a többiben sajnosKép az idén nem tudok résztvenni, de ez is pont elég most nekem.

Pusz

Bea
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?