Sziasztok!
Barbara, aki nem Konta
Tényleg nagggyon rossz az a műsor, állítólag nem is túl nagy a nézettsége. Én sem értem azokat az embereket, akik nyílvánosan beszélnek a szerelmi, cekcuális, stb. életükről. Már amennyiben beszédnek lehet nevezni, amit ott mekegnek-makognak az intelligens delikvensek.
Gigi
Rendes a babócád, hogy így sprórolja neked a fájásokat. Lehet, hogy egyszer majd csak azt veszed észre, hogy egy kötéllétra ereszkedik le belőled, és ő szép, lassan lemászik rajta.
A Jakupcseket én is szerettem, annyira értelmes az a nő, és nagyon jó témák voltak a műsorában. Kár, hogy vége lett.
Márti
Hűha! De nagy a babád!
Vica
Az én egyik kutyámat is Sárának hívják, a másik meg Liló.
A dió evés az nem probléma, mert Sára kutya is imádja, már habzik a szája, de csak nem hagyja abba. Sőt, pl. a fáról ette a cseresznyét is. Na nem mászik fel rá, hanem vannak olyan ágak, amik alacsonyabban vannak.
Meg volt egy régi kutyám, ő is velem ette a mogyorót, és a diót. Szóval ne aggódj! Egyébként héjastól eszi, vagy már a pucolt diót? Mert az enyémek csak a mogyorót törik maguknak, de a dióval megvárnak engem.
Kata
Nem tudom, mi vállt be a gyomorsavra, ittam sok vízet, ettem almát...és egyszerre elmúlt. Persze utána jött más, egész nap szédelegtem. Mondta is a férjem, hogy minek iszik, aki nem bírja.
Kis kedves.
De olyan aranyos volt, mert este megcsinálta a mai ebédünket...egy helyen dolgozunk, és így mindig együtt kajálunk.
Ez olyan jó! Így azért többet láthatom. Bár nem egy osztályon vagyunk, de azért akad közös munkánk.
Na, most még lelkesedem, aztán lehet, hogy 10 év múlva már nem akarom ennyit látni.
Bár remélem nem lesz ilyen!
Dia
Remélem, ma már mindent rendben fognak találni nálad. Azért tényleg megnéztelek volna, ahogy a szomszéddal együtt buheráljátok a gépet.
Ezt, azért majd a dokinál ne hangoztasd.
Puszi,
Zsófi