Sziasztok,
már 100 éve nem bírtam ide sem nézni, így most olyan jó olvasgatni benneteket, és nézegetni a képeket
Flóra,
a képek nagyon- nagyon jók, biztosan finom lehetett a pogácsa, na meg a sonka is.
Krisz,
esküvő, de jó, és a kiscsaj abban a ruciban
Era,
nem tudtam neked szemészt találni, nekem is a Lisznyait ajánlották, hogy az jó.
Megnézegettem az albumod, nagyon szép dolgokat csináltál, már én is tervezgetek karácsonyra, de hol vok még a megvílósítástól, a fiam most is itt garázdálkodik, teríti a bulátát a földön
A konyhát a Médiában néztétak, nem tom, ott milyen a felhozatal, de hátha nem kell rá várni. A magas sütő sztem is praktikus. Vagy,valamelyik konyhabútor stúdióban, sztem.
Zsebibaba,
szia itt,mesélj valamit magatokról!
Jázmin,
én céklát adok a fiúnak, krumplival, és husival,szép lesz a szine, az íze is jó, hátha az segít.
A vérvétal miatt nem irigyellek, meg a vashiány miatt sem, az olyan nehezen szívódik fel.
Megnéztem a képeket, szépek a lányok
Nekem egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy puci képeket ne tegyek nyilvános oldalra, mert már itt a babaneten is volt gond belőle.
Mi jól vagyunk, kijött az 5. foga a fiúnak, de sztem a következő is készülődik, mert megint minten csupa nyál.
Tegnap megvettük neki a gyerekülést, a nagyváradi Metróban akciós volt, úgy örültem neki.
A kajákkal még néha most is gondban vagyok, nem írnátok nekem róla, hogy naponta hányszor, és mit?
Ma reggel adtam neki egy kis konzerv tonhalat, ette, de nem sokat, aztán túrórudi, ebédre rizs+zöldség+husi, aztán alvás+kis szopcsi,eszegetett bulátát, most készülök neki csinálni almát kekszel, este meg fürcsi előtt, után szopi. Szerintetek?
manóka