Sziasztok!
Most olvastam vissza,és látom ide is elért a hír,hogy mi történt.
Bábaildi:sajna nem volt lehetőségem elmenni a szülésfelkészítőre,mert Manócska másképp gondolta,úgy gondolta nincs nekem ilyesmire szükségem
Lényegében párom leírta hogy mi történt,csak azt nem hogy sürgősségi császár lett,mert a baba szívhangja leesett 60 alá és 5 perc után is változatlan volt,nem várhattunk a gerincérzéstelenítésre,azonnal altattak.Így sajnos csak másnap reggel láthattam először Balázst,mivel a koraszülött intenzívre került a súlya és mert szaporán vette a levegőt(ami nem csoda,hiszen odabent nem kapott eleget).Kiderült hogy kicsi volt a méhlepényem és nem kapott elég oxigént,meg táplálékot a gyerek(ezért a pici súly).
4 napot volt inkubátorba,további 7 napot kiságyban szintén a koraszülött osztályon.Nagyon ügyes fiú volt,szépen reagált mindenre,a súlya alig esett(1810gr),és 5 nap után már elkezdett gyarapodni.Míg inkubátorba volt,napi kétszer 20 percre láthattam csak,és maximum simogathattam az inkubátorba.Apuka napi egyszer láthatta szintén 20 percre.Ez nagyon nehéz időszak volt,sokat sírtam,nehéz volt feldolgozni a történteket.Még így is hogy Balázs nagyon jól volt.Nehéz volt hogy nem foghattam meg,nem adhattam neki egy puszit sem.Miután kikerült az inkubátorból,napi 4-szer mehettem szoptatni 20 percig,aztán maradhatott nálam még vagy 10 percet,míg büfizett,és egy ici-picit babusgathattam.Nem felejtem el az első pillanatot amikor a kezembe adták.Elmondhatatlan érzés volt.Végre valahára megfoghattam az én kicsi fiamat.Beköltöztem anyaszobára,hol hazamentem aludni,meg az utolsó simításokat elintézni,de reggel 8:30-ra már a kórházba voltam és este 6-kor jöttem el a kórházból.Nehéz volt autó nélkül,friss császásrsebbel be-bkvz-ni,de a fiamért megérte az a kis fájdalom.Aztán május 11.-én reggel 9:00-kor elhozhattam Őt végre haza.Azóta jól megvagyunk,nagyon imádom,a súlya rohamosan nő.Tegnap 52 cm volt már,és 2960 gramm
Azt hiszem most már lelkileg is helyrerázódtam,és Balázzsal is kezdünk összeszokni.Hát ennyi a történet
Nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást,és a sok gratulációt.Kicsit fura hogy így ismeretlenként,milyen lelkesen fogadtatok,kicsit emg is hatódtam
Köszönöm még egyszer!