Jo napot!
Andriska atment angyalkaba (kopp-kopp), reggel is visszaaludt egy orat és most is alszik fél oraja. Fellelkesedtem Rita macis Lilijén és alvas elött odaadom neki a nyuszit. Tegnap délben, ma reggel és a mostani alvasnal is a nyuszit szorongatva tök gyorsan elaludt.(azért a cumi is maradt..)
Rita! Imadlak!
Meg Lilit is!
Az éjszakank mar megint förtelmes volt, 3szor kelt, ebböl kétszer evett. Lehet, hogy nalunk is az a gond, hogy egyszerre keveset eszik, mint Kingaéknal, nappal pedig jol kibirja, és mar elöfordult, hogy csak 1szer kelt. Nem tudok rajta kiigazodni.
A magyar ut meg megint meg fogja szegényt kavarni, de sebaj, én mar ugy örülök, hogy megyünk.
A masik baj meg az, hogy este az utso evésnél bealszik, igy egy ora mulva ébred, meg kell büfiztetni, és akkor alszik csak tovabb. Vszinü igy nem is eszik eleget.
Hat ennyit rolunk.
Kinga,
tali: oktober 23, 14.00-17.00 ig, Mikkamakka jatéktar, Balaton u. 15. Zita szerint az V. kerület.
Kitartast a ridegtartashoz!
Zsuzsa,
fejfajas
Talan mert megérkezett a hüvös...
nem vettem észre a napraforgon a méhecskét. Visszkeresem, mert ugyis el akarom menteni magamnak.
Talan Magyarorszag lesz a megoldas a jo alvasra, majd meglatjuk.
De mar az is jo, hogy egy hétig Gyöngyösön lesz aki nap közben babusgassa, a dédnagymamaja meg a nagyszülei..
A repülötöl viszont félek, pedig mar ki lettem okitva, elözö nap és egy oraval a repülés elött csöppenteni kell az orraba és fel- és leszallasnal szoptatni. Félek, hogy fajni fog a füle, vagy hanyni fog... ilyesmik..
Zita,
vannak szépen hurkak!
A farmervasarlas nagy kaland lehetett. En meg azt hittem, hogy mar egy gyerekkel is nehéz bevasarolni...
Tomi sajna éjszaka még dolgozik, mikor Andriska mar alszik, este szükségem van ra, mikor hazajön, kicsit együtt babazni, beszélgetni, vacsit késziteni.
Linda,
szegénykém, jol bejött nalatok ez a betegség.
Gratulalok Gergö sulyahoz!
Mostantol egykezesen...
Nanda,
szép volt a történet!
Ferkot annyira sajnalom...
Jössz a talira? Jo lenne!
Chello,
kitartast Neked!
felkelteni vagy sem, fogalmam sincs, mi a jobb...
A-Hajni,
a zöld kakirol azt tudom, hogy ha nem tartos és egyébként jol van a gyerek, akkor nem gond.
Fifianyu,
Zsofi nagyon szép baba, gratula!
Kika,
szia, jo, hogy megjöttél.
Orsi,
milyen volt az éjszaka?
Probaltad mar utso evés elött a hasat megmaszirozni (oramutato jarasaval megegyezöen), tornaztatni? Hatha segitene éjszakai kaki ügyben.
Swen,
remélem meguszod..
Ez ez esti elalvas nagyon klassz!
Lino,
jobban vagy?
Aniko rég jart felénk..
Ma este jönnek a baratnöim, lehet, hogy el leszek tünve.
Pusza,
Süncsi