Sziasztok!
Nagy hírem van: ma kibújt az első fogacska!!! Voltak már jelek: állandó rágás, éjjel többszöri ébredés, nyugtalanabb szopi. Ma reggel voltunk tanácsadáson, mondta is a drnéni, hogy nagyon fehér az ínye alul, akár 1-2 napon belül kibújhat az első fog. Ma napközben egyszerre negyed-fél órát aludt (kb.fél órás altatás után). Délután meg jól kirágta a cicit. Mondtam is Tomikának, hogy öreg 7 hónapos létére hogy lehet így elbánni vele... Aztán egyszercsak anyukám észrevette, hogy a fogacska éle a bűnös.
Este már nagyon nyűgös volt, és hirtelen pólón keresztül bekepta a cicit. Hirtelen láttam az összes csillagot.
Remélem nem lesz nagyon harapós Tomika baba.
Ja, a tanácsadáson minden rendben volt: 8350 gramm és 74 cm.
És lassan kinövi a hordozót. Na, nem kilóra, hanem hosszra. Lelóg róla a lába. Elhoztuk az eggyel nagyobbat a tárolóból, de ehhez már be kell szereltetni egy bitonsági övet hátra is. Holnap meglesz, utána Tomika átköltözik.
Dancsi!
Nagyon ügyi Jozsó! Tomika mostanában kezd mászni (inkább kúszni-mászni) - ő már 7 hónapos.
Neked jobbulást kivánok, remélem, most nem lesz nagyobb baj!
Próbálj megnyugodni, a rokonok majd megbékélnek.
Ja, Mohács: régi ismerőseink laktak ott, és az ő szőlőhegyi nyaralójukban voltunk júliusban egy hetet. Nagyon jó volt.
Ági!
Nálunk is a távirányító és a mobiltelefon a favorit. Ha meglátja Tomika, addig evickél, amíg oda nem jut.
Ildi!
Nálunk pihenőszékbem üldögélt Tomika - még most is kibír benne egy kis időt. Etetőszékbe csak 1-2 hete ültetem. Mekünk Prima pappa van, ami nagyon jó, de én nem biztos,hogy megvettem volna, mert drága. Mi ezt is kaptuk a barátnőmtől. Ennek állítható az ülőkéje, de Tomika mindig felháborodik, ha hátra állítom, és kapaszkodik a tálcába.
Örülök, hogy nincs baj!
Anita!
A babonáról csak annyit, hogy én nagyon rosszul voltam az elején, és fiam van.
Kriszti!
Tomika nem nagyon szeret egyedül játszani, épp csak a legszükségesebbeket tudom megcsinálni mellette. Szóval nálunk nem is kérdés, hogy mennyit játszom vele. Én arra várok, hogy végre igazán jól tudjon egyedül ülni, hátha akkor kicsit tovább eljátszik.
Enikő!
Az a lényeg, hoyg minden rendben találtak a babával. Elhiszem, hogy szeretnéd tudni, mi lesz, én is nagyon kiváncsi voltam. Nekem szerencsém volt: pont úgy fordult, hogy még én is egyértelműen láttam az UH-n.
Neveken gondolkodtatok már? Ill. kiválasztottátok már?
Nekem is lenn volt Tomika, én 9 hónapig csak pisiltem.
Nóri! Erika!
Én nem nagyon szoktam Tomikát sírni hagyni, mert egyre jobban belelovallja magát, és utána nagyon nehezen nyugszik meg.De ez biztos babafügő!
Angi!
Üdvözlet otthon! Minden jót kivánunk!
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
Van új kép:
Tomika meggy-alma pürét evett: