Boris, Lujzi gyönyörű!!!! Nagyon szép a haja és a foga is (én már külön megnézem a fogacskákat is
) Lehet, hogy Pécs tényleg szerencsésebb lenne. Anyós is távolabb lenne.
Úgy látom ez az etetőszék elég veszélyes eszköz. Lujzi is, Csabi is....
Tücsi, ez azt jelenti, hogy ha kiesik a gyerek foga a számban kell őrizgetni, míg a dokihoz nem érünk.
Anyám, nem tudom, hogy képes lennék rá. Mi van ha lenyelem????
Elég gáz lehetett a ti esésetek is. Ráadásul a száj annyira vérbő, hogy az ember frászt kap annyira vérzik.
Ági, remélem nem nagy darab tört le Anna fogacskájából. Bence még megúszta a baleseteket?
Gyöngyi ti is????
Úgy látom tényleg van valami a levegőben ami leesést, kiesést, átesést okoz. Szegény Peti, remélem vidáman ébred.
Lotti azért még péntek este kétszer beverte a fejét, reggel meg leesett az ágyról. Gyönyörű kék pukli van a homlokán, megy a szeme színéhez.
Hiába tépem a szám rongyosra, hogy ne vergődjön az ágyunkban, akkor is vigéckedik. És az a legszebb, hogy a drága apukája a legtöbb esésnél ott van mellette és állandóan mondogatja: nyugi, figyelek rá... reggel is ott volt
Amúgy ma elég gáz dolgot műveltem.
Lottit áthozta apjuk hajnal hatkor cumit dobálni, én meg gondoltam egy nagyot, és befeküdtem a rácsos ágyba. Annyira álmos voltam, hogy a kis hely ellenére is el tudtam volna aludni, ha a drágáim békén hagynak... de nem hagytak