Új privát üzeneted érkezett!

A kulizós Nagyfiam!!!

Kép


Itt pedig, már rövid a haja...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel, akkor ez a két ütött-kopott gyerek egymáshoz való :D Nagyon helyes lett Lukács frizurája. :D és látom, hogy dógos a gyerkőc. Helyes :lol: :lol: :lol:

Annyira jó lehet kertesházban élni, pedig én sem panaszkodhatok, mivel jó környéken lakunk. Az este 11-es centrifugázást sajnos viszont nem tudom megszokni, és megérteni sem a felső szomszédtól. Mennyivel más az, hogy látod, hogy a saját kertedben játszik a gyerkőc. Nem kell attól félni, hogy kutyakakiba lép, vagy meg is eszi.
Mi is szeretnénk elköltözni, de még ez a jövő zenéje. Azt sem tudjuk, hogy hová kellene. A múltkor néztem házakat a III. kerben és Pomázon, hát volt ami 1.5 mrd HUF volt. :shock: :shock: Felmerült bennem a kérdés, hogy hogyan lehet ennyi pénzt összeszedni tisztességesen?
Legszívesebben Pécsre költöznénk, de apjukat ideköti a munkája.

KépKép
trinky
 
 


trin.....ohhh Lottika.....Lujzinak is volt ilyen, nekiesett az etetőszéknek, arccal-foggal-szájjal, dőlt a vér és azóta az a foga kicsit beljebb van :? hogy van most?
trin szívemből beszélsz!!!én is visszamennék a szülővárosomba Pécsre...nekem is párom az 'akadály, de lehet, hogy megpuhítom, itt iszonyat árak vannak és Pécsen Lujzinak is jobb lenne, nem kéne annyit autózni, van egyetem stb..én annyira szeretném...anyós meg egyfolytában csesztet emiatt...is..

zel, akkor neked mitől van az ekcéma?
na és tudod mi jutott az eszembe Lukácsról? az eslő képen ahol rövid a haja, basszus annyira szép az arca, azt néztem, lehet, sztárszínész lesz belőle, szerintem a nők kedvence lesz, de komoyan!!!!remélem netezünk a 20. szülinapjáig :P

ilonka?????????????

reni????Nius hogy van?

többiek? juci?hogy van a szőke herdócegünk és a mi királylányunk?

Kép
Kép
piciboris
 
 

 
 

na milyen a vonalzóm?
ilonka, másikat nemtom tegyek-e..

Kép
Kép
piciboris
 
 


na én is teszek a kis boldogságomról képet, de reni, domo, juci!!ti is tegyetek, légyszi!!!

Kép
Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Trin:
jajj szegények!! Sajnos ilyen balesetek előfordulnak.. Annának az első fogából van letörve egy kis darab, azt hittem frászt kapok, amikor megláttam.. Tavaly elhasalt a járólapon..

Boris:
Mekkorát nőtt ez a Lujzilány!! Az a vigyor.. :lol: A vonalzód nagyon szép lett!
Akartam már kérdezni: Ti a Borka nevet nem is használjátok Lujzinál?

Zel:
Olyan nagyfiú nár Lukács!! És a haja világosodott ugye? Én sötétebbre emlékszem . Gyönyörű egy pasi, olajat fognak hugyozni utána a nők :lol:

Ilona.....

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Lukács, Lujzi gyönyörűek vagytok!!!!

Csatlakozok az ütött-kopott gyerekesek táborához. Andris tegnap kiesett, illetve kimászott az etetőszékből, pedig be volt kötve és csak egy pillanatra futottam be a konyhába, hogy teát öntsek. Ő a nyelvét harapta el, órákig vérzett. Ja és persze nálunk is volt sírásos lehányás. Valami lehetett a levegőben.


Egyszer hallottam egy műsorban, hogy eséstől visszacsúszhat tejfog, de aztán szép lassan újra kinő, sőt ha kiersik, akkor is vissza tudja tenni fogorvos pár órán belül, csak addig anyának a szájában nedvesen kell tartania hogy ne száradjon ki és károsodjon.

tücsökbogár
 
 


mágnes nem jött sms? tudom, írál azonnal csak már feszlkózok ilonkánk miatt :wink:

köszi a dícséreteket!!

mágnes, a Borka teljesen elmaradt, de meghagyjuk, mert hátha ő majd azt szeretné használni :lol:

nem is mondtam csajok, hogy Lujzit beírattuk oviba, elvileg szeptembertől fog menni, ha addig szobatiszta lesz, tényleg adnátok tanácsot, hogy hogyan kezdjem? WC-re szeretném (szűkítővel) szoktatni, de minden véleményt szívesen várok!!

Kép
Kép
piciboris
 
 


:lol: :lol: :lol:

"Örömmel tudatom, hogy kislányunk, Krichner Kinga megszületett 2010.05.08-án 10 óra 27-kor. 3900 gramm, 58 cm."

Drága Ilona! Sok boldogságot kívánok itt is nektek a (nem is olyan) kicsi lányhoz !!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ilona! Nagyon Gratulálok a szép nagy méretekkel rendelkező lánykátokhoz!!!
Boriska! Nagyon szép Lujzi! Azok a mosolyok! :P
Szerintem ahogy jobb idők vannak ne adj napközben rá pelust. És időnként vidd pisilni. És ha sikerül neki valamit produkálni lehet, hogy tetszeni is fog. És utána már ő akar menni.
Zel! Lukács is nagyon édi nagyfiu lett ezzel a frizurával.
Trinky! Szegény Lottika. Remélem azóta már elfelejtette a fájdalmat és pici fogacskájával sem lesz semmi gond.
Tücsi! Pici Andriska is balesetet szenvedett. Remélem már neki is elmult a bibi.
Most nemrég Peti is hasraesett és vérzett valamije picit. Vagy a száját harapta meg vagy nem tudom, mert nem engedte megnézni. Mostmeg letettem aludni.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


ilonka, jajj de boldog vagyok, elsírom itt magam, de jóóóóóóó. megszületett kicsi lányotok :lol: :lol: :lol: sok-sok pusszantás a CSALÁD-nak

Kép
Kép
piciboris
 
 


gyöngyike és szoktathatom azonnal a nagy WC-re szerinted? ti hogyan kezdtétek? köszi a dícséretet :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Szerintem igen, ha nem akartok bilizni.
Mi bilivel kezdtünk aztán később vettünk szűkítőt a WC-re.
Én ugy csináltam, hogy első időben ott volt a bili a nappali egy sarkában (persze ha jöttek hozzánk akkor nem) és ha Ő ugy gondolta (első körben játszott) ráült magától.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Ilona, szívből gratulálok kis családom nevében a gyönyőrű, nagy babához. Hosszú, boldog életet kívánok neki.
Azt hiszem az 56-os tipegőket kár volt kivasalni :D :D

KépKép
trinky
 
 


Boris, Lujzi gyönyörű!!!! Nagyon szép a haja és a foga is (én már külön megnézem a fogacskákat is :oops: ) Lehet, hogy Pécs tényleg szerencsésebb lenne. Anyós is távolabb lenne.

Úgy látom ez az etetőszék elég veszélyes eszköz. Lujzi is, Csabi is....

Tücsi, ez azt jelenti, hogy ha kiesik a gyerek foga a számban kell őrizgetni, míg a dokihoz nem érünk. :shock: Anyám, nem tudom, hogy képes lennék rá. Mi van ha lenyelem???? :D

Elég gáz lehetett a ti esésetek is. Ráadásul a száj annyira vérbő, hogy az ember frászt kap annyira vérzik.

Ági, remélem nem nagy darab tört le Anna fogacskájából. Bence még megúszta a baleseteket?

Gyöngyi ti is???? :roll: Úgy látom tényleg van valami a levegőben ami leesést, kiesést, átesést okoz. Szegény Peti, remélem vidáman ébred.

Lotti azért még péntek este kétszer beverte a fejét, reggel meg leesett az ágyról. Gyönyörű kék pukli van a homlokán, megy a szeme színéhez.
Hiába tépem a szám rongyosra, hogy ne vergődjön az ágyunkban, akkor is vigéckedik. És az a legszebb, hogy a drága apukája a legtöbb esésnél ott van mellette és állandóan mondogatja: nyugi, figyelek rá... reggel is ott volt :)

Amúgy ma elég gáz dolgot műveltem. :D Lottit áthozta apjuk hajnal hatkor cumit dobálni, én meg gondoltam egy nagyot, és befeküdtem a rácsos ágyba. Annyira álmos voltam, hogy a kis hely ellenére is el tudtam volna aludni, ha a drágáim békén hagynak... de nem hagytak :roll:

KépKép
trinky
 
 


Hmmm, ezt a tejfogas vissza-tevős dolgot én is hallottam, bár nem hinném, hogy a számban jó helye lenne, hiszen egy csomó baktériumot összeszedhetne. Mintha tejet hallottam volna, hogy abba kell tenni, amíg a doki vissza nem teszi. Ez meg azért érdekes, mert ha fogat húznak, utána pár napig nem ajánlatos tejes dolgokat fogyasztani, így szerintem a pici fognak sem biztos, hogy jót tenne.

Kicsibém! Lujzi gyönyörű! Édes a mosolya. Nem kicsit színésznőőőős!!! :)

Trin! Nyáron összehozzuk ezt két ütött-kopottat!!


Ilonám! Itt is tiszta szívből gratulálok!!!

"Isten hozott, ölelésért nyújtózó aprócska karok,
szunyókáláskor félig lehunyt kis szemek.
Isten hozott, apró kezek és apró lábacskák,
édes kuncogások és mosolyok.
Isten hozott egy világban, mely csak Rád várt...
hatalmas szeretettel"

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilona!
Sok boldogságot kívánok az egész családnak. Kingának sok-sok tejcit, neked meg mielőbbi felépülést!
Várjuk a beszámolót is Kinga érkezéséről amint lesz egy kicsi időd.
A leányzó méretei előtt pedig le a kalappal. Ilka most 58 cm (igaz 6 kiló)

Zel!
Azért a szájban, mert az a leghasonlóbb közeg gyerek szájához. A doki nyilván fertőtlenít mielőtt visszateszi.
Ha valakinek ez nagyon gáz, akkor azt is mondták hogy patikában lehet kapni olyan kis dobozkát, amiben olyan folyadék van, ami szintén védi pár órán át a tejfogacskát.

Remélem hogy Peti bibis szája is meggyógyult. Andrisnak picit látszik a nyelvén a seb, de már nem vérzik és nem zavarja evés közben sem - hihetetlen hogy milyen gyorsan regenerálódnak. Ja, és szerencsére a kedve is megjött a kis bohóckámnak.

Hát igen, az etetőszék veszélyes dolog, nem véletlenül van ráírva, hogy ne hagyja egyedül a gyereket benne. Én sem szoktam egyedül hagyni, csak a három lépésre lévő teáskannához mentem, mert Csabinak elfogyott a teája és kért még. Ráadásul mi még egy plusz biztonsági övet is szereltünk bele, mert a bolti nem tűnt elég biztonságosnak. De ezek szerint bele kell ragasztani a gyerekeket.

Tryn!
Ha két centire jársz állandóan a gyerek sarkában, akkor is orra fog esni néha. Ne hibáztasd a férjedet, nekik még tanulniuk kell a gyerekfelügyeletet, mert ők kevesebb időt töltenek velük, kölkök meg edződnek. Persze ezt csak leírni ilyen könnyű, mert amikor sírnak akkor mi is együtt sírunk velük.

Boris!
Én még nem tudok tanácsot adni, mi még csak most kezdjük mutogatni Csabinak a bilit, de az esetek többségében nem ráül, hanem a fejére húzza. Remélem erről le fog szokni amire használni fogja.

tücsökbogár
 
 


BBilona!!!Pityeregve gratulálok nektek!
Nagyon sok boldogságot Drága Ilonkám!!!!!
Rengeteg tejcsit,és sok boldogságot!!!!!!!!!!!!
Várjuk a fotót!!!!!!!!!!!!!
m. reni
 
 


kicsiboris!

Lujzi!

Egyszerűen gyönyörűűűűűűűűűűűűű
Nagyon szép kislány tiszta anyja :lol: :lol:
Niának is ilyen haja van :lol:
m. reni
 
 


zel!

Lukácsunk is igen betyáros csávó!!!!!!
nagyon pasis :lol:
m. reni
 
 


zelem, hát én is néha elnézem Lujzit ahogy produkálja nekünk magát..csípőmozgás ezerrel+halandzsával kevert mondókakiabálás..most viszont beteg..és az a gáz, hogy csüt.-ön ki kell mennünk németo.-ba az unokahúgom esküvőjére...5-6 órás út...azt hiszem ha szerdán láza lesz akkor lefújjuk..

gyöngyike, na Peti is esett? ezek srácok :lol:

trin, Lottikád egy igazi örökmozgó :P puszi a buksijára!!
apák: párom ott feküdt Lujzi mellett...amikor leesett kicsi lányom egyszer csak leesett a nagyágyról, ez tavaly volt, amikor anyóséknál laktunk...gondolhatod, a sírásra fut be anyóspajtás, össze-vissza szidott minket, pedig ezek pillanatok alatt történnek, nem lehet mindig megelőzni.. :cry: az arcocskájával akkor minden ok?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Drága Ilona!

Szívből gratulálunk és Jó egészséget kívánunk!!!!

Lányok!

A fiaim fent vannak egy babszépségversenyen és ha kapnék email címet küldenék szavazati lehetőséget! Reni, Gyöngyi és Borisnak küldtem, mert az ővéket tudtam.
Ha még az ajánlás is belefér, akkor még nagyobb hála nektek!!!

Mi jól vagyunk, de időm kevés és fáradt vagyok a fiúkkal.

Puszi Mindenkinek és köszönöm ha segítetek a fiúk esélyeit nővelni.

Az én email címem: odry75@gmail.com

Szép napot!

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Raktam képeket. Az első kettő az anyák napján készült. A harmadik igy sétál Anna és Peti a negyedik pedig csak úgy.
Odry! Örülök, hogy te is jöttél. Megnézem a fiúkat és szavazok.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Odry! Nem kaptam semmi levelet. Küldtem neked levelet az új címemről.
Lányok leirom nektek is ha esetleg valaki akar majdan küldeni valamit:bgyongyi75@t-online.hu

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Odry:
nekem is küldhetsz mail: apocsini@gmail.com

Boriskám:
én is levettem Annáról a pelust, és kezdetben vittem pisilni. Olyan fél óránként. Ahányszor sikerül produkálnia, nagyon megdícsértem.
Nekünk először nem vált be a bili, a wc fellépő aratott sikert, királyi wc-nek hívta :lol:
Mostmár, azt alvától eltekintve szobatiszta, végre szól magától is. Minden esetre végtelen türelem,dícséret,és sok tisztítószer szükséges hozz :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Gyöngyi:
Milyen szép Annácska!! Látszik, hogy tetszik neki az ovi!

Peti pedig nagyon hasonlít Annára! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Gyöngyi, nagyon helyes Anna a gyerekek között. Istenem milyen nagy már. Nem furi, hogy nincs már veled egész nap? Peti is tünemény, jó tesók :D :D

Lányok, úgy gondoltam, hogy mivel hosszú idő óta most fordul elő először, hogy nincsen kismamánk, -mármint pocakos mamink- bevállalom ezt a feladatot. Úgy érzem eljött az idő a tesóra.
Remélem nem fog sokat váratni magára.
Azért lehet csatlakozni. :D Boris, hogy álltok? Zel? Ági harmadik? Domo? Reni? Gyöngyi ti?

Jucinak és Ilonának még adjunk egy kis időt :D :D

Csinálok egy új vonalzót, nektek olyan szép van, mi meg beragadtunk az első szülinapba.

Tényleg azt tudja valaki, hogy ha GYEDbe érkezik a második, akkor milyen a TGYÁS?

KépKép
trinky
 
 


Ilona, szívből gratulálok Kingához! Remélem pár nap múlva hazamehettek, és lesz egy kis időd írni nekünk, rakni képeket!

Boris, Lujzi csodaszép, milyen haja van és mosolya :lol: nagyon büszke lehetsz rá :lol: remélem meggyógyul és mehettek az esküvőre!

Zel, Lukács is fantasztikus, nagyon helyes! jó lehet a kert, Lili úgy tud itt bent unatkozni...

Gyöngyi, nagyon édesek, mindketten gyönyörűek!

Trin, tesó még várat magára, én még nem is menstruálok...De szurkolok, hogy nektek minél hamarabb összejöjjön :lol:
szerintem tgyás nincs ilyenkor, ahhoz dolgozni kell min. 1 évet.

Lili is túlesett az első megbetegedésén: kicsit taknyos volt, és szombat éjszaka 38 fokos láza is volt. Vasárnapra már csak kevés takony maradt, ma meg már jól is van. Csak az a baj, hogy ma kellene kapnia a 15 hónapos oltást, de nem tudom, hogy így megkaphatja-e. Majd meglátjuk...

Kép
domo
 
 


Trin, és mi van a fogacskával? mentek ma fogorvoshoz?

Kép
domo
 
 


Trin:
örülök, hogy tesóprojektbe vágtok! Éppen én is ezen gondolkoztam, hogy olyan régóta mindig van kismamink, és most hirtelen nincs :)
Drukkolok!!

Hármaska:
hát őszintén szólva, ha nem állnánk anyagilag úgy ahogy, akkor szívem szerint belevágnék, azaz belevágnánk, mert Apa is szeretné.
Így viszont még kénytelenek vagyunk várni.
Írt fel a doki fogigátlót, de egyszerűen nincs szívem kiváltani és bevenni, csak húzzuk, halasztjuk, nekem az olyan végleges döntésnek tűnik , legalább is egy jó darabig..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


köszi csajok a dícséreteket!!!!

reni, köszi!! Niáról raksz képet? szeretnénk mi is látni a fürtjeit :lol:

trin!!hajrá tesó!!!!!!
mi már 'rázizzentünk a tesókaprojektre, de nem tudom mik az esélyek, sokszor vannak félelmeim..

domo,szegény kis Lilike, akkor jó kis hétvégétek lehetett..jobbulást a kisangyalnak!!
remélem megyógyul, úgy néztem talán csak megfázott..

mágnes, köszi a tanácsot, akkor kicsit most várok amíg melegebb idő lesz :wink:

gyöngyike, Annád milyen szépséges a ksi ruhácskában :lol: és olyan édesek ahogy 'ropják, nagyon cuki ahogy Peti ránéz a nővérére :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Valóban a régire küldhettem.....ez volt a címtáramban.

Mágnes!
Neked is elküldtem.

Trinky!
Neked is!!!

Kaptok a Délmagyartól egy email és egy linkre kell rákattintani, úgy lesz érvényes a szavazás.

Köszönöm LÁNYOK!!!!

Kép

Kép
odry
 
 


Trin! Oks! Legyél te a következő pockosunk.. Gyanús vagy te nekem.. Hogy is áll a ciklusod?! :)

Szívesen követnélek.. De ez a hónap kilőve. Lecsúsztunk a pé-ről. :)

Mágnes! Lukács ilyen szőke volt eddig is. A háziorvosom viszont felkészített, hogy be fog barnulni .

Domo! De jó nektek, hogy eddig nem volt Lili beteg.. Mi már ültünk hajnali háromkor hűtőfürdőben 39,6-tal.. Jobbulást kívánok!

Gyöngyi! Hogy lehet ez a két szép gyermek ennyire egyforma?! Még akkor is, ha a fiad szőke, kék szemű.

Jaaaaj, esések. Ha csak sima talajon történik, meg sem rezdülök már. Kelj fel kisfiam, és kisfiam felkel, megy tovább. A sírás abból volt, amikor a szájából a sódert, vagy a földet bányásztuk ki. A következő katasztrófa pedig az arcáról a sár letörlése volt. Lukács is gurult már le a lépcsőn, majdnem kifordult a babakocsiból.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Trin!
Hajrá, hajrá, hajrá!
Én gyedről mentem tgyásra. Ha jól tudom, akkor az idén a 2009-es év alapján jár, ha volt 186 nap biztosítási jogviszony. Nem tudom hogy a gyed annak számít-e.

Anna és Peti nagyon szépek. A vezetgetős a kedvencem!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Lányok!!!
Képzeljétek ma a 3 helyen állnak a fiúk, bár tegnap esta a 2. ok voltak. Köszönöm és ha még bírtok segítsetek, hogy az első 3 ban bent is maradjanak.

Aki esetleg még nem olvasott és adna email címet, annak küldenék szavazó emailt :lol:




Gyöngyi!
Nagyon csinik a gyerekek és milyen nagy különbség van a magasságuk között. Nálunk már szinte alig kisebb a Bálint. Na szóval szépek!!!

Zel!
Lukácsi is igazi nagy legény! Akkor jöhet a tesó!?

Boris!
Lujzi is csodaszép! Jó kislány?

Olvasom, hogy A 2 Anna lányka ment az oviba és sokat betegeskedtek, főleg nálatok Mágnes.
Mi si beíratkoztunk és úgy döntöttem, hogy Bálint marad itthon ( mert ő is böllcsibe van íratva ) és elég a Dávidtól elszakadni. Érzelmileg is nehéz az első gyermeket elereszteni a közösségbe!?

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Lányok köszi szépen a gyerkőc dicséreteket.
Zel! Lehet hogy egy az apjuk?! :P
Odry!semmi baj. Elvileg jönnek rá levelek, de már nem azt használom.
Szavaztam tegnap is és most is a párom ciméről.
Mi a nyeremény?
Trinky! Mi már nem tervezünk harmadikat. Vagyis egy pár évig biztos. Utána meg kitudja?!
Nekem is gyanus vagy! :lol:
Munkahelyeden kérdezz rá erre a GYED TGYÁS témára? De szerintem is kapsz TGYÁST.
Ági! Milyen fog.gátlót kaptál most?
Nekem is menni kéne dokihoz és valamit feliratni. De még nem döntöttem el, hogy gyógyszert vagy esetleg spirált.
Majd őt is megkérdem, hogy mit javasol.
Domo! Lili meggyógyult? Oltás megvolt?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi:
Regulont kaptam, a műltkor szedtem három hónapig, de aztán abbahagytam,most 1 év után újra szedni kéne.. A spiráltól én nagyon ódzkodok, így az nem jöhet számításba..

Odry:
hát nálunk nem volt nehéz az elszakadás, mert Anna sokat könnyített rajta. Már várta az ovit nagyon, és én örültm, hogy örömet okozhatok neki azzal, hogy mehet :lol: Nyilván, ha máshogy reagált volna, a szívem szakad meg..

Zel:
Nekem sötétebbnek tűnt a haja a régebbi képeken, de lehet, hogy a fényviszonyoknak köszönhetően?

Képzeljétek, pár hét múlva megyek szülőszobára :lol: A sógornőm a 33. hétben jár, és én leszek bent nála a szülésen :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Draga Ilona! :P

Szivböl gratulalunk kislanyotok, Kinga erkezesehez! Nagyon sok boldogsagot, sok-sok örömteli percet kivanunk! Juci es csaladja. :P

Draga többiek! :P

Tudom, hogy mar sokszor mondtam, hogy jövök es irok mindenkinek de sajnos megint nem megy pedig futolag lattam azt is, hogy kerestetek es nagyon jol esik! Most is itt akadalyoz, a babakocsiban Sofit tologatom a labammal...
Tegfnap este rekordot döntöttünk 40 perces hiszti roham nagyon ilyesztö volt. Komolyan mondom sokszor mar nem tudom mire mit valaszoljak Davidomnak mert akarmit mondok elkezdi semmi nem jo neki...sokszor könyörögnöm kell, hogy egyen...szepen kerem erre bedurcazik, ha nem hivom enni az a baj. Tegnap este sem akart vacsizni, csokit követelt en persze nem alltam kötelnek, na ebböl akkora hiszti kerekedett hogy csak neztem...ferjemnek is nekem is rendesen belefajdult a fejünk.
Amugy nem csak ilyen Davide mert amugy egy kis tünder a hugival is (mar amikor nem akarja megetetni...)

Trinky, lattam a terveket nagyon örülök neki es termeszetesen nagyon szoritok! Nalunk most az furcsa helyzet allt elö, hogy fogigatlot kellene szednem. Mar fel is irtak, cerazette most szeretnek utana nezni a neten. Egyelöre a fiokban lapul valahogy nem szeretnem szedni de sajnos harmadik babat sem tudnek most vallani több okbol. Kesöbb pedig a korom miatt.

Agi, de jo, hogy te leszel a dula biztos nagy elmeny lesz valahogy ujra atelheted majd a te szüleseidet!

most mennem kell tenyleg jövök meg irni! pussszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


akkor most javitok....ilyeszto=ijesztö :oops: :oops:


itt akadalyoz: termeszetesen davide aki azota a teletubbiest nezi.. :lol:

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Ági, de jó lesz neked, és biztos furi is, hogy nem te fogsz szülni :D
Elhiszem, hogy furcsa a fogigátló, én sem tudom elképzelni, hogy egyszer talán majd szedni kéne.

Juci, lehet, hogy már kérdeztem, ti milyen nyelven beszéltek Davidehoz? Olaszul-angolul-magyarul? Hát az biztos, hogy benne van a fiatalúr a dackorszakban. Nem lehet könnyű? Anyósfronton mi a helyzet?

Zel, a ciklusom kezd beállni, most pl. 28 napra jött meg, ami soha nem volt jellemző. Ja és már nem 3 hétig tart, csak 4-5 napig. Nem tudjátok meddig termékenyebb szoptatás elhagyása után az ember lánya? Jó lenne minél hamarabb kismami lenni. Bár ha belegondolok, hogy semmilyen segítségem nincs, kicsit megrémülök. Inkább nem gondolok bele. Majd lesz valahogy.

GYöngyi, neked érinti a munkahelyedet az átszervezés? Nálunk nagyon bizonytalan lett a jövő.

Domo, beoltották Lilit? Mi a helyzet a pici lánnyal?

Jelentem, Lottinak még két foga kijött felül, úgyhogy hat foggal rendelkezik. Úgy látszik egyesével félnek kibújni. :wink:

KépKép
trinky
 
 


Trin! Naná, kell a kis fogacskáknak is a bátorítás!!! :)

Én nem tudom.. Egy ideig termékenyebb az ember a szoptatás elhagyása után?
Az én mensim is kezd normális lenni. Az utolsó nem tartott 9-10 napig és nem is akartam elvérezni közben. :)

Gyöngyi! Lehet, hogy tényleg ugyanaz az apjuk.. Jaj, annyira meg tudnám puszilgatni Anna és Petike kis arcát, meg a csöpp kis szájukat is. :)


A mai napunk a katasztrófa jegyében telt. Lukácsom a déli alvás előtt játszott a nagyágyon. Anyuval jókat derültünk rajta. Futott az ágyon, majd hasra, vagy hanyatt dobta magát és megpróbált bukfencelni. Állandóan a kis segge volt felfelé. Aztán az egyik ilyen nekifutásból lestukkolta az ágytámlát. Hát levegőt sem vett egy pár pillanatig, mire el tudta sírni magát. Lett egy szép piros csík a szemöldökei között, meg a jobbos vonalán. Gondoltam mokka is lesz, de nem lett. Erre este a kádban félfordulatból a csapot fejelte meg. Ja, előtte még merült is egyet. De azt hidegvérrel néztük végig. :) Attól ő sem ijed meg. Csak fél arca került víz alá, fel se vette.

Jó az ujjam!!!!!! Már csak kicsit érzékeny ez a kis vékony friss bőr.


Jaaaj, Ilonám! Annyiszor eszembe jutsz..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Lilinek már semmi baja, igazából csak 1 napig volt taknyos, de ez pont arra elég volt, hogy ne kapjon oltást, majd csak jövő héten.

Trin, a fogak tényleg nem jönnek egyedül. Mi most 12 -nél tartunk az egyszerre kibújó 4 rágófoggal együtt. Ezt még nem hallottam, hogy szoptatás után termékenyebb az ember, de attól még lehet így.

Zel, a víz alá merülés nálunk is előfordul, de meg se rezdül tőle, pedig egy csomó vizet benyel. Én jobban megrémülök.
Nagyon jó az új vonalzód,nagyon tetszik :lol:

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Domo!
Köszönöm a címet, küldtem a linket :wink:

Mágnes!
Nálunk is várja a Dávid, csak én vagyok bizonytalan.
Itt az utca végén van a bölcsi, így sürün járunk arra és nagyon menne, de a pelus még gond nálunk. Igaz, kop-kop tegnap magától kérte, hogy tegyük le és minden alkalommal pisilt a wc.-be ( csak a kaki nem sikerült oda :cry: ) De ez már fél siker.

Gyöngyi!
Bicikli, strandbelépő és talán a játszóházba is, de nem tudom biztosan, mert képzel sehol nem írják....

Küzdünk a szavazással, de már most be kell látno, hogy vannak akiknek több az ismerőse :wink:

Puszi

odry

Kép

Kép
odry
 
 


sziasztok, na már én is beteg vagyok..jó kis németországi esküvő lesz + a 6 órás út..és ami még hozzá jön, basszus Lujzi útlevelét tegnap délelőtt indítottuk el, még jó, hogy az eszembejutott, bár izgulok, hogy készen lesz-e......

zel, Lujzi is imád az ágyon ugrálni, olyan kis izgágák tudnak lenni mi :twisted:

domo, Lilikének jobbulást!!! remélem már kutyabaja :lol:

ilonkám, jó babázást és azért várunk ám a történettel meg a fotókkal, jajjjjjjjde nagyon kíványcsi vagyok már Kingára.... :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Trinky! Igaz mi nem kimondottam a minisztérium dolgozói vagyunk, de azért szokott érinteni picit a változások. Most KSZF vagyunk.
Te milyen osztályon dolgoztál? És melyik házban? És a Kálmán Imrében voltam. (Bocsi lányok)
Zel! Lukács akkor 1 nap alatt nem kevés monoklit szerzett.
Domo!Örülök, hogy Lili már nem beteg. Lehet, hogy a fogtól volt taknyos picit.
Tegnap éjjelre Peti is eléggé nem kapott levegőt. Ezáltal elég szar éjszakám volt. Cumi nem kellett neki, mert szerintem nem kapott rendesen levegőt. Orrot szívtunk neki este.
Reggel pedig 38,2 volt a láza. Nurofent kapott aztán jó óra mulva már nem volt meleg. Ehhez hozzá kell tennem, hogy tegnapelőtt észrevettem, hogy felül hátul 1-1 rágófoga picit már kibujt. Úgyhogy elképzelhető hogy megint a foga miatt lázas.
A multkor is az miatt volt láza.
Boriska!Drukk hogy kész legyen az utlevél. Gyógyulj meg te is hamar!
Lányok! Szerintetek az természetes, hogy Peti (főleg alváskor) eléggé szörcsög mint akinek a nózija tele van és horkol,horkant. Néha hangosabban mint egy felnőtt. Mert nekem ez nem természetes és idegesit egy picit.
Kb.2-3 hete levittem dokihoz és mondtam neki, hogy szörcsög (hátán is éreztem ahogy veszi a levegőt) és nagyon hangosan horkol. Kérni akartam beutalót fül-orr-gégére erre megkérdi hogy minek? Mondom megnézetni, hogy ne legyen nagyobb gond. Erre megsem vizsgálja és azt mondja, hogy ilyen picinek ugy sem csinálnak semmi.
Ilona! Várunk majd a szüléstörténettel és képekkel Kingusról.
Remélem tejcsi már beindult?!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Zel:
jaaaaj....Lukácsnak sem kell a szomszédba menni egy kis rosszaságért...
Bence tegnap megvacsorázott kint az idvaron: evett sárga aszfaltkrétát,aztán kis sódert kóstolt, aminek a maradékát a fejére szórta, végül virágföldet nyalt.. Az árvácska levelét már sikerült kiszednem a kezéből...

Odry:
Szerintem Dávinál is az ovi fogja jelenteni a vízválasztót a szobatisztasághoz.Én sem hittem, amikor sokan ezzel jöttek, és igazuk volt! 9 hónapot szenvedtünk kisebb-nagyobb megszakításokkal, aztán szó szerint egyik napról a másikra szobatiszta lett!

gyöngyi:
nem száraz a levegő nálatok? Hideg párásítótok van? Mert az nagyon sokat segít.

Boriskám:
jobbulást nektek, remélem sikerül elmennetek...

Ilonámra én is annyit gondolok :) Remélem kapunk képet majd a kicsi lányól! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, köszike!!!!
hú én lehet, hogy nem 'mernék szülésen bent lenni :shock: :lol:
lehet, el is ájulnék, na majd mesélsz :lol:
Bencéd is egy igazi férfiből van, mindenevő :wink:

gyöngyike, te milyen gyerekorvoshz tartozol :evil: :roll: :?: emlékszem a múltkor ira is...elmentek otthonról a dokinál? szerintem is nézesd meg, leget, hogy az orrmandulával van valami..
ne hagyd magad :D


egyre szarabbul vagyok, ráadásul az unokahugom, akinek az esküvőjére megyünk, 12 hetes babás, féltem, hogy elkapja a nyavaját....meg is kérdeztem, hogy inkább ne menjünk...de ő mindenképpen szeretné, hogy ott legyünk, jajjjjj :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Szeretnék ajánlani egy könyvet, egy igazi babavárós történetet.
Garantálom, hogy szem nem marad szárazon!

A címe: Zahiromka lombiktörténete
Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798
babe9
 
 


Boriskám:
én már voltam bent szülésen, a sajátomon kívül: a Keresztfiam születésénél ott voltam, akkor még csak az inszemek alatt álltunk :)
Most megint más lesz, mert véégre nem én "szenvedek" majd ott, csak asszisztálok :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?