Eszti,
hűűű, basszus, én leírom így, ahogy csúnyán kell mondani...
Azért ez nem semmi. Én picit hiszek a sorsszerűségben, velem fordult már elő 2-3 alkalommal...
De mekkora volt a robbanás? Ilyen nagyon durva, hogy áldozatok is? Vagy?
És akkor most mit dolgozol? Mert írtad múltkor, hogy ahol eddig voltál, nem igen akarnak fizetni sem. Mit csinálsz most?
Dorka haja nem vasalva van, hanem így kinyúlt már...
Azok a göndör fürtök már a múlté. Ha ki van neki engedve és meg is engedi magát szépen fésülni, így néz ki. De az a kép az új hajpánt apropójából készült, fel kellett venni!
De jó, hogy Szonja ennyi kg. Remélem ezt a nőt is fel tudom iskolás korra hízlalni kb ennyire...
Mi is most voltunk nemrég dokinál, ő 14 kg... A 3 éves vizsgálaton volt 13... Nem, nem a doki.
Jah, meg voltunk vérvételen is...
BASSZUS, elsőre nem találták el neki a vénáját... Ült az ölemben, vigasztaltam, simogattam a kis arcát, a végére megtelt a tenyerem könnyel, nyállal, takonnyal (bocsi mindenki), iszonyatosan sírt.
Mondjuk már akkor elkezdte, amikor még meg sem szúrták, csak tapogatták, keresgélték hol lesz majd jó, és sztem ebben húzta fel magát, addig olyan kis türelmes volt. Gumizták hol az egyik kezét, hol a másikat, stb, szóval volt mizéria...
Szonjának így ennyi idő után hogy tetszik a suli?
A telefonszámodat had kérjem el újra, küldd el kérlek priviben vagy iwiw-en. Nekem egy ideje új számom van, nemtom kinek van meg és kinek nincs, én is elküldöm vhol neked. Mert természetesen szólok ám majd, ha kibújuk belőlem a kiskukac. (Ilyen se volt még...
)