Új privát üzeneted érkezett!

Nóri, voltam a Tescoban, van még abból az előkéből amire gondoltam 3 db, 649 Ft, nem tudom, ezt keresed-e.

Kriszti, én a Micimackóban vettem, 1990 Ft, kérdés, faetetőhöz is jó-e, ha van amihez csatoljad, akkor biztos, de lehet, hogy nincs, akkor jobban utána kell járni a dolgoknak.

Ildi, még jó, hogy nincs semmi bajod. Drága lett a vizsgálatKép

Dancsi, jobbulást!

Enikő, de kár, hogy nem derült ki, na majd legközelebb.

E

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Babamama!

ZENE:
EZ AZ, AMIRE GONDOLTAM! KÖSZI KÖSZI!!!!! Kép Kép Kép

Kriszti
(Eszter imádja, mindig nevet, amikor éneklem)

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!
Kb. 5-6-szor, 1 esti, 2 éjszakai, (ha a hajnal 6-7 éjszakának számít), 1 reggeli meg délután alvás előtt, alvás után.

Erika!
Én is pont, így tervezem leszoktatni Lénát az éjszakai szopiról, ha majd már mindent eszik. Egyébként kezdek rájönni arra, hogy nem az az igazán nagy dolog, hogy megtudjuk vigasztalni a babát, hogy ne sírjon, hanem, hogy megtudjuk választani a megfelelő pillanatot, amikor igenis hagyni kell, hogy kipanaszkodja magát. Te mit gondolsz erről?

Nóri
norcee

Dancsi!

Te szegény,neked is jó napod van.Én alig aludtam a csomó miatt,de csak egy duzzadt tejmirigy volt.
Az anyósod majd megbékél.Ne idegeskedj!
Lázas vagy még?
Jobbulást!

Enikő!

Még egyszer nagy gratula.Majd legközelebb biztos megmutatja magát.Az a lényeg,hogy minden rendben van.

Ági!

Drukkolok,hogy azok a pici fogacskák minél hamarabb kibújjanak.

Ildi
tfildiko

Erika! Ez az elöke olyan hogy van ujja is? Mert én ilyet sehol sem találok, és mindig a válla lesz maszatos. Tescoban sem volt pár hete.
Na megyek táblázatot javitaniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági, először úgy csináltam, hogy az első(éjjeli) szopit még hagytam, utána a hajnalit már nem. Persze nagyon nem tetszett neki, sírt hosszan, sajnáltam is, de tudtam, ha megint engedek, akkor tovább folytatódik ez a kimerítő rossz szokás. Mindig az járt a fejemben, hogy szükségtelen enni éjjel egy ekkora gyereknek és neki is jobb lenne, ha nem ébresztené magát, mélyebben aludna. Mi sem eszünk éjszaka, a gyomrának is jó lenne pihenni. Ilyenekkel kellett magam erősíteni. Szerencsére egy kedves ismerősöm is támogatott ebben . Úgy éreztem , most jött el az idő, most vagyok elég elszánt hozzá, Benedek meg már végülis 15 hónapos. Ha az ember nem elég elszánt, határozott, inkább hozzá se fogjon szerintem, mert akkor nem sikerül. Daninál is azért sikerült 1 nap alatt a leszoktatás, mert hihetetlenül elszánt voltam, megingathatatlan, sokkal inkább, mint most, és ezt ő is érezhette.
Egyébként ha szopi helyett sírás a felébredés eredménye, akkor inkább gyorsan leszoknak róla, és ez mindenkinek csak jó hosszabb távon.

Nóri, úgy gondolom, néha jó, ha kisírhatják magukat, és erősebbek is lesznek tőle. Az időpontot illetően talán az anyai ösztönünk segíthet. Nekünk is jó, ha időnként kisírhatjuk magunkat, kicsit sajnáljuk magunkat, csökkenti a feszültséget. Ilyenkor kifejezetten nem szeretem, ha elkezdenek vigasztalni. Ilyenkor az kell, hogy kisírhassam magam. Gondolom a babáknak is lehetnek hasonló pillanataik. Most ez jutott eszembe.

Sziasztok!

Erika

gerika

Karmen: Ujja nincs, de a vállát fedi a fólia, pont ezért szeretem én is . Valamikor ha sétálunk, majd elviszem. Esetleg holnap? Mostanában olyan szép idő van.

Megyek takarítani, anyukámék itt vannak Szegeden, és elvitték Benedeket, én meg itt netezek takarítás helyett. KépKép

gerika

császár/normál 6/5

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi,
jaja, megint felment a lázam, úgyhogy elkezdtem szedni az antibiotikumot. De a mellem nem csomós, csak fáj.
Vendég

Csajok! Alig bírlak visszaolvasni...

Zita: Véletlenül nem a Tömörkényben tanultál?

Most nem írok, mert szombaton lesz Bátor keresztelője és még a sütit meg kéne addig csinálnom.

Puszi:Gabi3
inecsg

Karmen,
mi kimaradtunk Kép

Leírom az adatainkat:
Krisztina * Eszter * 2003.12.03. * 3420g/55cm * 3360g * Dr Tekulics András * Dr Endrődi Márta

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen,
klassz a tábla, tök ügyi vagy. jó sokat melózhattál vele.
nekem hiányzó adatok: doki - dr. Németh Gábor
szülésznő - Tóth Zsóka
gyerekdoki - dr. Kovács Ildikó
császár
hazaadási súly: 3630 gramm

Felhívtam az lll-t, szerintük a tegnapi borzalmas nap miatt, idegi alapon van lázam, a kimerültségtől. Mert csomó továbbra sincs, de a lázam sem vészesen magas, csak 37,8.
Vendég

Karmen!
Mikor vannak kevesen az okmányirodában?(útlevél)
Köszi
Nina
nina74

A táblában csomó olyan név van, akikkel én még nem találkoztam.
Vendég

Sziasztok!

Erika!

Olyan jó,hogy nincs bajom.Már elképzeltem,hogy megint biopsziára kell mennem.5éve ezt végigcsináltam,nem szerettem volna újra.
Tényleg egy kicsit drága volt,de ma nem számított.(Az Önkormányzattól is jön hozzá még büntetés.)

Dancsi!

Nagyon sajnállak,remélem,gyorsan meggyógyulsz.Az én mellem is fáj,de csak azért,mert szétnyomkodtam.(Nem akartam elhinni,hogy megint találtam valamit.)

Kármen!

Engem is beírsz a táblázatba?

Adatok:

anyuka:Ildi
baba neve:Noémi
szül.idő:2004.07.09.
súly/hossz:3200g/48cm
hazaadási s.:3130g
császár
Dr.Molnár G.Béla/Ilia Katalin

Előre is köszi.

Ildi
tfildiko

Nóri! csütörtökön kell menned.

Dancsi! Igen, vannak akik ujabban nem néznek nagyon be, kicsit várok még, aztán aki nem jelentkezik azt elrejtem (nem törlöm, csak ide nem kerül fel, igy ha mégis visszaszokna akkor meglesznek az adatai)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi,
lehet lemaradtam valamiről,de neked is be volt gyulladva a melled?

Az Ilia Katalin milyen volt? Én inkább nem nyilatkoznék itt, nyilvánosan róla. Kép Kép Kép
Vendég

Dancsi!
Mi baj volt az Ilia Katalinnal? Én csak jót tudok róla mondani.

Karmen!
Nem Nina akart lenni? Kép Hirtelen ledöbbentem, hogy hova kell mennem.

Szerintem is "halványuljonak" el, akik már nem járnak ide.

Nóri
norcee

Hi!
Remélem mi nem "halványulunk". Ezerrel készülök a vizsgámra, mához 2 hétre túl leszek rajta, így vagy úgy.
Lottika továbbra is szereti a közösséget.
Ma megtörtént az első kis balesete. Játszottak az udvaron a bölcsiben, szedett makkokat, és az egyik kisfiúnak nem akarta odaadni, és Marcika megharapta az ujját. Volt ordítás gondolom, fertőtlenítették, beragasztották, és Lottuska egész nap felemelt ujjacskával járkált.
Lecseréltem a tapaszt, hát elég csúnya, hiányzik egy kis bőrke..

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Babamama,

engem is erdekelne a kisagy. Tudnal kepet kuldeni rola es megirnad mekkora a merete es mennyiert adod? Cimem a profilomban.

Ilia Katalin sztem szuper szuleszno, en legkozelebb ot valasztom. Dancsi neked mi volt a baj vele?

Nori, miert halvanyuljunk el?

g.
gabomamo

Sziasztok!
Nagy hírem van: ma kibújt az első fogacska!!! Voltak már jelek: állandó rágás, éjjel többszöri ébredés, nyugtalanabb szopi. Ma reggel voltunk tanácsadáson, mondta is a drnéni, hogy nagyon fehér az ínye alul, akár 1-2 napon belül kibújhat az első fog. Ma napközben egyszerre negyed-fél órát aludt (kb.fél órás altatás után). Délután meg jól kirágta a cicit. Mondtam is Tomikának, hogy öreg 7 hónapos létére hogy lehet így elbánni vele... Aztán egyszercsak anyukám észrevette, hogy a fogacska éle a bűnös.
Este már nagyon nyűgös volt, és hirtelen pólón keresztül bekepta a cicit. Hirtelen láttam az összes csillagot.
Remélem nem lesz nagyon harapós Tomika baba.
Ja, a tanácsadáson minden rendben volt: 8350 gramm és 74 cm.
És lassan kinövi a hordozót. Na, nem kilóra, hanem hosszra. Lelóg róla a lába. Elhoztuk az eggyel nagyobbat a tárolóból, de ehhez már be kell szereltetni egy bitonsági övet hátra is. Holnap meglesz, utána Tomika átköltözik.

Dancsi!
Nagyon ügyi Jozsó! Tomika mostanában kezd mászni (inkább kúszni-mászni) - ő már 7 hónapos.
Neked jobbulást kivánok, remélem, most nem lesz nagyobb baj!
Próbálj megnyugodni, a rokonok majd megbékélnek.
Ja, Mohács: régi ismerőseink laktak ott, és az ő szőlőhegyi nyaralójukban voltunk júliusban egy hetet. Nagyon jó volt.

Ági!
Nálunk is a távirányító és a mobiltelefon a favorit. Ha meglátja Tomika, addig evickél, amíg oda nem jut.

Ildi!
Nálunk pihenőszékbem üldögélt Tomika - még most is kibír benne egy kis időt. Etetőszékbe csak 1-2 hete ültetem. Mekünk Prima pappa van, ami nagyon jó, de én nem biztos,hogy megvettem volna, mert drága. Mi ezt is kaptuk a barátnőmtől. Ennek állítható az ülőkéje, de Tomika mindig felháborodik, ha hátra állítom, és kapaszkodik a tálcába.
Örülök, hogy nincs baj!

Anita!
A babonáról csak annyit, hogy én nagyon rosszul voltam az elején, és fiam van.

Kriszti!
Tomika nem nagyon szeret egyedül játszani, épp csak a legszükségesebbeket tudom megcsinálni mellette. Szóval nálunk nem is kérdés, hogy mennyit játszom vele. Én arra várok, hogy végre igazán jól tudjon egyedül ülni, hátha akkor kicsit tovább eljátszik.

Enikő!
Az a lényeg, hoyg minden rendben találtak a babával. Elhiszem, hogy szeretnéd tudni, mi lesz, én is nagyon kiváncsi voltam. Nekem szerencsém volt: pont úgy fordult, hogy még én is egyértelműen láttam az UH-n.
Neveken gondolkodtatok már? Ill. kiválasztottátok már?
Nekem is lenn volt Tomika, én 9 hónapig csak pisiltem.

Nóri! Erika!
Én nem nagyon szoktam Tomikát sírni hagyni, mert egyre jobban belelovallja magát, és utána nagyon nehezen nyugszik meg.De ez biztos babafügő!

Angi!
Üdvözlet otthon! Minden jót kivánunk!

Jó éjszakát!
Tünde+Tomika

Van új kép:
Tomika meggy-alma pürét evett:

Kép
ptünde

Tomika első játszótéri hintázása:
Kép

Tünde+Tomika
ptünde

Ildi, tenyleg nagyon jo, hogy nincs semmi bajod!

Erika, azt hiszem en most nem vagyok eleg eros a leszoktatashoz. Meg annyira nem is zavar az az 1-2 keles. Majd ha muszaj lesz, akkor kiprobaljuk.
Baj, ha az agy alatt van agynemutarto? Csak mert akkor nincs levego alatta.

Tunde, nagyon aranyos Tomika! Gratula az elso fogacskahoz. Remeljuk nem rajtad akarja probalgatni. Nekunk is van ilyen hintas kepunk. Kép

Melinda, Lottinak gyors gyogyulast! Hat igen, ilyenek a fiuk! En mar alig merem athivni a baratnomet, a multkor jol elkalapalta Kristof a kislany fejet (elemmel). Volt nagy siras, en meg egtem. Szerintem nem Ratok gondolt Karmen a halvanyulassal.

Karmen, koszi a tablazatert, nagyon jo! Mindjart el is mentem.

Mivel annyit irtatok az elokerol mi vettunk ma egyet. Kép Vegre nem lesz kajas a valla. (csak esetleg a nyaka, ugyanis eleg bo.)

Kép

Jo ejt!
Agi
agi77

Sziasztok! Én amolyan extra hiper halványként jelentkezem jó egy év távlatából - talán valaki még emlékszik is rám. Mindenesetre a táblázatban megtaláltam magunkat, és mivel kb havonta egyszer benézek ide hozzátok, megnézegetem pár hozzászólásban az új anyucikat és a régieket, most mégis a táblázat ürügyén jelentkezem újra. Igen, talán pofátlan módon hagytam itt a lányom, Viki születése után nem sokkal ezt a fórumot, tényleg így volt, de az is nyílt titok volt már akkor is, hogy egy másik, zárt fórum tagjaként valahogyan mindig is "vendég" voltam köztetek.

Nagyon sok szeretettel ismeretlen ismerősként köszöntöm tehát azokat, akiket korábban valamelyest ismertem. Karmen, Izbéki Gabi, Norcee, és nem is tudom már kinél születtek babusok, gratulálok - Katica Kincsőjét pedig szerencsére elég sokszor látom, hisz egy házban lakunk.

Ahogy a táblázat is írja, Viktória már lassan 16 hónapos, duma- és füllentőgép, 82cm és majdnem 12 kiló. Ledumálja a csillagokat is az égről, öntörvényű és utál aludni, viszont nagyon birom a búráját. Apuci-nak szólít mindenkit a közvetlen családban, hát gondolhatjátok, ki a "nagy szerelem" nála. Kisebb mondatokban beszél: Ott a baba alsziiii, Baba teó nyamm (=Baba teát kér és az nyamm) ...stb.

Én dolgozom néha, de mindig és mindenütt vele, bölcsibe soha nem adnám: itthon tartok angol- és németórákat, ékszereket forgalmazok és amúgy mivel alkuszként vonultam a minimálgyedesek táborába, hát dolgozom még a munkahelyemen is.

Lányok, havonta tényleg megnézegetlek titeket, nagyon örültem ma, hogy felfedeztem a nevemet a táblázatban. Nem ígérem, hogy tudok teljes jogú tagotok lenni, de ha gondoljátok, néha adok pici életjelet. Tudom, hogy pofátlan dolog volt így eltűnni, de az az igazság, hogy a saját zárt fórumra még csakcsak van lehetőségem, de Viki néha már sikítófrászt kap, ha ideülök és pötyögök a gépen.

Azért Katicának üzenem, hogy ha kedvetek van, néha átjöhetnétek ám. Kép

Sziasztok:

Petra és Viktória Kata
petra28

Sziasztok!

Ha valakit érdekel, nekünk is van egy eladó téglalap alakú, hálós járókánk.

Ági!
Nagyon édes az előkés kép! Bálint Micimackó rajongó (a rongyával, és egy Micimackóval alszik), biztos tetszene neki ez az előke!Kép

Tünde!
Tomika még mindig gyönyörű kisfiú!Kép

Jó éjt!
Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok, este mindig vacakol a babanet, nem tudok képeket feltenni, úgyhogy így a tyúkokkal kelve teszem fel:-)))

Karmen, olyan szépen vezeted a táblázatot, hogy akkor már én is jelentkezem:-)))

Hajni Luca Kata 2003.03.28. 3740 gr/51 cm (császár) 3820 gr Dr. Kalmár László Dr. Udvardi Judit

Kriszti, én mindig ezt a királyfis éneket ismertem, tényleg van másik is? Tündi hol találta?

Ági, ehhez hasonló a nyálzó előke is, mint amit Kristóf visel, csak kicsit kisebb. Egyébként nagyon aranyos.

Tündi, hihetetlen, hogy mennyit nőtt Tomika! Ahogy így ül a hintában, hát így látszik csak igazán! Kis fogasmanó:-)))

Melinda, sok puszi a bibikre, egyébként jól vagytok?

Na, jöjjenek a képek:

Kép
Kép
Kép
Kép

H
babamama

Nóri, Gabómamo,

írtam mailt.
Vendég

Képzeljétek, a mellem ugyanúgy fáj, mint, amikor be volt gyulladva, de még mindig nem érzek csomót, keményedést. BAromira fáj, a karomat alig tudom felemelni. És még mindig lázas vagyok. Szóval, tuti megint begyulladt a mellem. Várom most, hogy kijöjjön a csomó, nincs olyan szerencsém, hogy megússzam.
Vendég

Babamama: Mennyit kérsz a kiságyért és a járókáért??Kép Árat nem írtál! És megkérdezhetem miért szeretnéd eladni? Több babát nem terveztek??

Dancsi: Jobbulást! Ez hanydik gyuszi? Kép Nagyon sajnálom, hogy így szenvedsz vele! Remélem mostmár télleg ez lesz az utolsó! Jozsó miket eszik már (tejcsin kívül)??

Tünde: Nagyon édes Tomika a hintában. Melyik játszótéren voltatok? A kép alajpján nem tudtam rájönni Kép Persze, hogy az a lényeg mindene meglegyen és egészséges legyen a babának, de rettenetesen furdal a kiváncsiság, hogy mit várhatok. Mert ha kislány lesz akkor nem kell új ruhatárKép,de ha kukis, akkor kéne ezt azt vásárolni. És az egész családom nagyon szeretné tudni, vásárálás miatt a nemét.

Lányok, most Géza/AmálkaKép haránt fekszik (asszem így nevezikKép) Popsival a hasam felé keresztbe a pocakomba. Kb mikor kéne, hogy felvegye a fejvégű fekvést? Mert tegnap az UH-ás doki csak annyit mondott, hogy MÉG nem baj a fekvése. De lányos zavaromban elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy meddig nem baj Kép Szülésig? Kép Az utolsó pillanatban is megfordulhat? Én nem akarok császárral szülniKép!! Most ezen pörgök, hülye vagyok!

Hjajj tegnap óta vagy 50x megnéztem a videót, azt a 10 percet amit tegnap felvettünk törpéről Kép Olyan gyönyörű Kép Apa is beleszerelmesedett teljesen. Megveregette a saját vállát, hogy hát igen, az ő gyereke KépKépKép Tiszta zizi. Be van zsongva.Kép Imádom amikor így imádja a babáját. Állandóan bújik a hasamhoz és beszél a gyerekhez. Elmeséli neki a napját, beszámol az épp aktuális focimeccsről (mintha a gyereket érdekelné a focimeccsKép),én meg addig fekszem Kép
Ja és amikor a hasamra teszi a kezét, hogy érezze Géza/Amálka mocorgását, rámszól, hogy ne vegyek levegőt, mert akkor nem érzi, avagy a légzésemet összetéveszti a magzatmozgásokkal......KépKépKép Tiszta kész van Kép
Bogi maméáknál van, kedden hazavitték (mert tegnap mentem UHra) és holnap hozzák vissza, már nagyon várom, megőrülök, úgy hiányzik, de azért olyan jó volt kicsit pihenni és végre aludni!

Szóval így telnek napjaink.Kép
Most megyek, szép napot mindenkinek Kép
Sziasztok
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
nekem ilyenkor még haránt feküdt Jozsó, a 20. hét körül még biztosan.

NApi egyszer kap gyümit, de most hogy vacakol a cicim, nincs gyümi. AMúgy eszik almát, barit, sütőtököt, banánt. Ennyi.
Vendég

SziasztokKép
Bogival a kezemben, állva írokKép. viisszaolvasni esélytelenKép
Járóka,kiságy érdekel!!! Írjatok mélt lécci,ha van eladó,és árat isKép. Mamákhoz kellene,olcsó,egyszerű megteszi.

Remekül vagyunk, Bogi szopizik nem volt könnyű, de mára remekül vagyunk!!! Közben vírusos hasmenésünk volt lázzal,e már ezen is túlvagyunkKép
Nagyon boldogok vagyunk, hihetetlen csoda, ami történik velünk, 2 gyerekünk van, hihetetlen...
Puszi mindenkinek!

.:Angi:.
angiszeged

Enikö! Orsi is harántfeküdt de neki nem is volt helye megfordulni.

Angi! de jo hogy ujra itt, pihenj amennyit csak birsz, van aki föz? képeket várunk majd, lesz Boginak is weboldala?

Nóri! Bocs, Ninának irtamKép

táblát majd javitom. Orsi nagyon szörcsög, de legalább nem sir ha szivom az orrát.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Remélem,hogy gyorsan túl leszel a mellgyulladáson.Nem mellgyulladásom volt, hanem,egy csomót találtam a mellemben kedden este.Tegnap megnézettem,a kórházban.Szerencsére nem daganat,csak duzzadt tejmirigy.
Nagyon meg voltam elégedve az Ilia Katival.Igaz,császárral szültem,de a műtőbe is bejött velem.A szülésem előtt is sokszor érdeklődött,hogy érzem magam.A kórházban minden nap meglátogatott.Ha lesz még egy babám,akkor is őt szeretném szülésznőmnek.(Bár,nem tudom milyen egy normál szülésnél.)

Tünde!

Köszi,én is örülök,hogy nincs bajom.
Nagyon nagy már Tomika,és gyönyörű kisfiú.
Az etetőszéken még gondolkodom,hogy milyet vegyek.Többféle tetszik.

Ági!

Neked is köszi,nagyon meg voltam ijedve.

Enikő!

Az én férjem is be volt zsongva,amikor Noémit vártuk.Minden este beszélt hozzá ő is,simo
gatta a hasamat.Most pedig imádja,eteti,tisztába teszi.Nagyon sokat segít nekem.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Enikő, 5000 Ft-ért akarják bevenni bizományba. Viszont ha közületek kell valakinek, odaadom mellé a matracot, nylonlepedőt, ha kell, bölcsőpárnát is.

A járókát 10000-re taksálta a csajszi a biziben, azt mondtam, majd meggondolom. De szerintem ez korrekt ár, az viszont már nem, amennyiért Ő továbbadná.

Azért nem kell már nekünk, mert valszeg nem lesz több baba, Luca a harmadik gyereke a páromnak, mindhármójukat szeretnénk segíteni, 4 már sok lenne.
Bár ha megnyerném a lottó 5-öst, akkor még bevállalnám:-))))))) de erre kicsi az esély.

Mellesleg most jutott eszembe, van egy 21-es méretű piros velúr téli cipőnk is, tépőzáras, bélelt. (Marcoban vettem) Tavaly hordta Luca, de akkor még nem tudott járni, úgyhogy szintén nincs lestrapálva, teljesen újszerű állapotban van. 4e-re gondolok, ha valakit érdekel, szóljon nyugodtan, ha nincs, meghirdetem.

Érdekes a kismama társadalom (beleértve persze engem is), a 2 nagy szemetes zsáknyi ruhát 2 ember elvitte 1 nap alatt.
Azért írom, hogy érdekes, mert szerintem több ruhát veszünk a manóknak, mint amennyi ténylegesen kellene nekik. Mondjuk az is igaz, hogy ezek a ruhák gyönyörűek volt, csupa George's és Mckay márka, sőt jött ruha Manhattan-ből is és a 2500 Ft/kg is nagyon jó ár volt.

Nagyon gyorsan nő a lány, úgyhogy legtöbbször 2-3 hónap alatt már új ruhákat kell neki venni.

Ildi, nagyon dicsérd meg a férjed, hogy ilyen ügyes és segít.

Angi, nekem csak az van, amit látsz. Örülök, hogy minden rendben van.

Na megyek tanulni, jók legyetek!
H
babamama

Lányok!
Nincs valakinek pólyája eladó?? Mikor Bogi pici kicsi volt kölcsönbe kaptunk egyet és én nagyon imádtam. Minimanónak is feltétlenül szeretnék egyet. Sima hófehér pólya érdekelne, semmi extra Kép
Köszike
Enikő

ceniko
Szeged

Hajni: Engem főlegfőlegKép a járóka érdekelne, de 10ért egy kicsit sokallom megmondom őszinténKép
Küldesz nekem egy e-mail címet Kép Alkudni szeretnék, priviben Kép
Köszi
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok! Szóval nincs választott dokim, eddig a Vasas Szent Péterbe jártam Kálmán Tiborhoz, de furcsa módon ma a kérdésemre, hogy mikor menjek vissza, azt mondta, hogy ha panaszom van. Akkor a szülésig, ha nincs panaszom, nem is kell orvoshoz mennem :D
Egész jól viseltem az első 3 hónapot, csak párszor éreztem úgy, hogy mindjárt hányok, de sose fajult odáig a dolog. Viszont rengeteget aludtam. Még órán is (mivel tanuló vagyok Kép )
Szóval az első kérdésem, hogy mennyire tartjátok fontosnak, hogy válasszak orvost?
Vendég

Karmen:
KösziKép
Nina
nina74

Gira! Én nagyon. Teljesen másképpen kezelnek ha saját orvosod van, meg neked is jobb, ha olyat találsz akiben megbizol teljesen.

Enikö! Remélem hamarosan megtudod a baba nemét.
Enikö én a babaneten vettem járókát, olcsón árulnak jókat és lehet alkuldni, ha Babamamával nem tudsz megegyezni nézz körül ott is.

Dancsi! Jobban vagy már?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira, udv itt, szerintem nagyon fontos, hogy legyen valasztott orvosod. A tablazatban latod, hogy kinek ki az orvosa, biztos, hogy mindenki meg van elegedve a sajatjaval.

Anita, lehet, hogy Nalatok tenyleg nagyobb sikere lenne az elokenek.Kép Kristof mar nem turi meg a nyakaban. Remelem megbaratkozik vele.

Mar a 2. altatasi kiserletem is befuccsolt. Pedig olyan nyugosen ebredt, meg almos is, megis akarhanyszor megszoptatom csak feltoltodik. Lehet, hogy nem probalkozom tobbet, majd este korabban letesszuk.

Nekunk is van egy elado jarokank, fa, 1x1 meteres.

Eniko, Kristof a 28.heten fordult be, altalaban a 30. het kornyeken szoktak. Allitolag az anyuka alakjatol fugg, hogy faros lesz-e a baba. Ha Bogi befordult (es ugye befordult), akkor szerintem! nagy az eselye, hogy Amalka/Geza is beforduljon. Boldog nevnapot neki! Kép(Mar ha lany.Kép)

Dancsi, hogy vagy?

Angi, irok melt!

Agi
agi77

Gira: Feltétlenül válassz orvostz és szülésznőt is. De először döntsd el hol, akarsz szülni.

Angi: Úh, nem semmi hasmenés...Annyira, de annyira örülök, hogy ilyen boldogok vagytok!!!

Dancsi: Légyszi tegyél le arról, hogy mellgyulád lesz. Bebeszéled magadnak. A láz is lelki eredetű....

Bátort tegnap mértük, 7980 g és 66 cm, végre nemcsak széltére nőtt, de hosszára is.

Petra: Én még emlékszem rátok! Nézz be bátran, nem pofátlankodsz.

Gabi3
inecsg

Gira,
tényleg válassz orvost magadnak, szerintem nagyon fontos.

Gabi,
az a baj, hogy tényleg baromira fáj a mellem,de hogy miért, a franc tudja. A lázam 37,8, nem vészes, korábban 39-40 volt. Szóval bírom.
Vendég

De miért tartjátok az orvosválasztást olyan fontosnak? Egészen megingattatok. Eddig úgy gondoltam, hogy ha az ükanyáim, dédanyáim, sőt még a nagyanyáim is képesek voltak orvos nélkül szülni, akkor én is. Ha meg komplikáció van, akkor ott van az ügyeletes. Magyarázzátok ezt meg nekem, és akkor elindulok doki-kereső körutamra Kép
Vendég

de ők otthon szültek sok sok éve. Hidd el, ha nincs saját dokid, akkor le se fognak tojni. Nekem, amíg nem ért be a dokim meg a szülésznőm, addig iszonyú bunkók voltak. Pedig, mint utólag kiderült, az ügyeletes dokit apukám tanította, csak a férjezett nevemből ezt ő nem tudta. És később mézes mázos volt, szó szerint nyalta a fenekemet, amikor meglátta apámat. Egyszer mellgyulladás miatt kerültem éppen hozzá, apukám vitt be, és gusztustalanul nyálas volt velem.
Vendég

Gira, az én dokim havonta legalább egyszer látni akart, az utolsó hónapokban kéthetente, legutolsóban hetente.
De neked kell tudni. Mindenesetre ne bízd a természetre, mert nem is természetes körülmények között élünk.

Enikő megy a mail.
H
babamama

Gira, szerintem Karmen tokeletesen leirta miert van szukseged orvosra. Nem tudom amugy hogy mukodik, de ha van orvosod, akkor maganrendelobe jarsz, fizetsz ugyan, de 100%-osan figyel rad az orvosod. Barmit kerdezhetsz, megtudod hogy velekedik a szulesrol, gatmetszes, EDA, ha csaszar, akkor milyen modszerrel mut. Amugy tenyleg nem kotelezo orvost valasztani, biztos, hogy az ugyeletes doki is rendesen ellat. Orvost visszont nem csak a szules idejere valasztasz, hanem azert is, hogy vegigkiserje a terhesseget. Azt hiszem regenyt lehetne irni, miert jo a sajat orvos. Nekem a legfontosabb az volt, hogy legyen valaki, akiben megbizok, es tudjam, hogy mindent elkovet azert, hogy minden rendben legyen. (Nemcsak szuleskor, hanem a 9 honap alatt is) Igen, legfontosabb a bizalom. (Ja es valassz szulesznot is, mert o lesz Veled szuleskor, nem a doki).
Tesom Nemetorszagban el, es nalunk csak szulesznot divat fogadni, orvost nem.

Kristof alszik!!

Agi
agi77

Ági, nekünk is van ilyen előkénk. Én nem erre gondoltam most , nálunk nem vált be amiatt, hogy bebújós. Amire én gondoltam, az hátul megkötős.

Karmen, olyan szempontból van ujja, hogy bele kell rakni a karját egy résbe, de a karját nem fedi semmi, csak a vállát. Remélem így érthetőbb, és nem vezettem félre senkit.

Zita, írtam mélt.

Ági, nem gondolnám, hogy baj lenne az ágyneműtartós, sztem abban is van levegő, meg magasabban is van, mintha szivacson feküdne.

Angi, de jó, hogy ilyen boldogok vagytok!

Tünde, azért lehetőleg én sem hagyom sírni, ha nem muszáj.

Gira, kérdés pénzügyileg is hogy birod, vannak azért hízós árak , amit egy diák nem biztos, hogy ki tud fizetni. Nem feltétlen kell a legfelkapottabbhoz menni. Nekik egyébként is kevés az idejük egy -egy betegre. Viszont van magánrendelőjük és nagyobb a tapasztalatuk, mint egy fiatal dokinak. Azt meg, hogy hogy fog viselkedni szülésnél, előre nem tudhatjuk, én pl hiába jártam az elsővel magándokihoz, a végén az ügyeletesnél szültem. De ettől függetlenül ha még egyszer szülnék, akkor is saját dokihoz mennék, valahogy az biztonságosabbnak tűnik.

Erika

gerika

Köszönöm a válaszaitokat, tényleg elgondolkodok a dolgon. Ja, és olyat nem lehet csinálni, hogy nem magánrendelőbe járok, de az SZTK-s dokinak már előre szólok, hogy nála akarok szülni, és akkor csak a szülésért fizetnék neki?
Vendég

sziasztok

Angi, szuper hogy jól vagytok. Kép

Tünde, Tomika igazi nagyfiús a hintás képen, szép nagylegény már. Gratula a fogacskához. Kép

Melinda, szegény Lotti. Puszi az ujjára.

Dancsi, biztos nem lesz mellgyulladás, csak a seb miatt van lázad remélem.

Gira, üdv köztünk. Szerintem nem fog menni, én is probáltam hasonlót. Jártam az SZTK-ba egy dokihoz, nagyon rendes volt, amikor megkérdeztem, majd vállalná-e a szülést, azt mondta annak vállalja, aki a magánrendelésére jár kb a 20. héttől. Így a 20. héttől oda jártam (az már más kérdés, hogy a szülésemre nem érte be). Azt is csinálhatod, hogy jársz magándokihoz terhesgondozásra, szülésre meg nem hívod be, hanem szülésznőt fogadsz, úgyis ő lesz veled, és tud úgy hatni az ügyeletes dokira, hogy odafigyeljen rád. Kép (Nálam végülis így jött össze a szülés.)

Nóri, Tünde, szerencsére rájöttem, hogy Virág félálomban szívesen szopizik, így napi 5-6 szopi összejön. Ha nem álmos, akkor meg "nem ér rá" szopni, fontosabb dolga van. Kép

Lányok, szerintetek mit csináljak, Virág mindennél feláll, de nem tud visszatottyanni, nekem kell visszaültetni, néha eldől ha nem veszem észre, ilyenkor van ordítás.

Tudjátok mikortól teszik fel a ponyvát az uszodára?

Gigi
gigi1

<font color="ff0000">Babamama!Érdekelne a kiságy,csak megvárom,hogy hazajöjjön a párom és megmutatom neki is!!!!
Majd írok!
Ildi </font>
ildi10

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?