Sziasztok!
Dorka es Picilulu! Kitartas nektek, most mar tenyleg alig van hatra valami. Tok erdekes, hogy az elmult ket evben ezen a forumon nem szuletett eppen tul sok baba, most meg az ev elso feleben kapasbol negy is lesz, raadasul ti is nagyjabol parban fogtok szulni, mint mi Mariannal.
Fiatalodik a topik!
Kivanok nektek nagyon szep es konnyu szulest, az sem baj, ha izgalmas, legalabb gyorsabban porognek az esemenyek.
Es persze gyonyoru, egeszseges babakat!
Arvalany Adri!
Udv a topikban, bar asszem nagykepuseg, hogy a reszemrol az udvozlet, mert alig tudok jonni, lassan inkabb mar engem fogtok ti udvozolni, ha neha bekukkantok.
Csodallak benneteket ezert a vandorlasert, hogy igy birjatok.
Rolunk annyit, hogy 3 evig Londonban voltunk, ott szuletet a nagyobbik fiunk, de tavaly ev vegen hazakoltoztunk, mert februarban szuletett a pici es szerettunk volna itthon babazni egy kicsit.
Azzal a jovokeppel jottunk haza, hogy iden osszel megyunk vissza, de most csusztattuk ezt jovo tavaszra. Bevallom, hogy szivem szerint nem mennek vissza, max csak kirandulni es vasarolni. Egyebkent jol erezzuk itthon magunkat, lelkileg nagyon jo, sajnos anyagilag kevesbe.
Nemtom mi lesz osztol, en addig kapom az anyasagit, utan asszem ehkoppon maradunk. Lehet, hogy megis vissza kell majd mennunk, vagy valahogy megoldani a gyerekvigyazast es itt kell elmennem dolgozni, meg nemtom. Nem szeretunk beszelni sem rola a ferjemmel, mert altalaban negativ hangulatunk lesz.
Mariann!
Orulok, hogy szepen fejlodik a fiad es hogy jo a hangulat nalatok!
Koszonom a gratulaciokat mindenkitol a fogyashoz. Jelenleg 4,5 kgnal jarok, gyakorlatilag sulyban mar alig maradt valami, de a formam nem a regi. Nagyon ra kellene szanni magam a tornara, mert mostmar vekony vagyok, de puhany.
A tornaval csak az a baj, hogy egyedul koran reggel, hajnalban lenne ra lehetosegem, amikor Kristof alszik es Erik meg bodult, ilyenkor viszont en sem vagyok meg csucsformaban, igy gyakran elmarad. Napkozben mar esely sincs ra, mert minimum egy gyerek rajtam csung, ha Kristof bealszik delutan, akkor tuti, hogy Erik epp tombol, mert meg veletlenul sem tudnak egyidoben szundizni.
Nah, mindegy, azert probalkozom. Csak a nagyon akaras hianyzik. Azzal lekuzdhetnem a faradtsagot.
Ildi!
Kristof komodos jelenete elso pillanatban tenyleg remiszto volt, de miutan lecsekkoltam, hogy stabil-e, akkor gyorsan kaptam a telefnomat es menekites elott keszitettem egy fotot.
Igy nezett ki a kolykom:
Nemtom ki hogy van vele, de irulva, pirulva vallom be, hogy konkretan alig keszul foto Erikrol. Nagyon keves. En Feri nagy gepet meg sem fogom, mire beuzemelnem mar eleve elmulna a lefotozando pillanat, de sokszor meg arra sincs idom, hogy a telefont magamhoz kapjam.
Feri Kristofrol csinalt egy vinyonyi kepet, volt ra ido, lehetoseg, most meg o is orul, hogy lyuk van a seggen. Ha esetleg megis raszanjuk magunkat a fotozasra, akkor meg a kolkecek nem akarnak ertelmesen nezni.
Mindegy, azert dobok par kepet, ha a net is engedi, mert ossze-visza ugra.
Az utolso kepen a mult szerdan szuletett Petraval vagyok, aki a sogornom babaja. Nem volt egyszeru szules, de kint van, szep es egeszseges, szep meretekkel (3,62 kg, 58 cm). Terminustullepes, magas vernyomas miatt negy napnyi korhazi fekves utan inditgatas ket napig, majd oxitocin es vajudas kb 20 oran at, ennek eredmenyekeppen a mehszaj bo egy ujjnyira nyilott. Ugyhogy csaszar lett a vege. De mar otthon vannak, minden rendben van.
Az elotte levo kepen pedig az uj jarganyunk lathato. Az argosban vettuk meg bo masfel honapja, pontosabban ott maradt baratokat kertunk meg a vasarlasra. Jo sokat kellett menni erte, mivel extra akcios volt, es keszlethiany okozott gondot. Utana meg az, hogy hogyan juttassuk haza. Igy vegul atszamitva szallitassal kb 40ert lett meg a kocsi, ez csak azert vicces, mert itthon ugyanezt a tipust hasznaltan, serulten lattam 35ert. De muszaj volt venni, mert Kristofnak meg nehezen magyarazom meg, hogy ne szaladjon el seta kozben a babakocsi mellol, foleg, hogy imad kocsizni, igy allandoan bemaszna az occsehez. Ket kocsit meg nehezen tolok egyszerre. De ez nagyon szuper, egesz konnyu, nincs 10 kg, nagyon konnyu iranyitani es mivel keskenyebbek az ulesek, igy nem olyan sokkal szelesebb, mint a szinten Mamas&Papas Ora kocsink, amit alapban hasznalunk Erikkel.
Ami a mereteket illeti: Kristof elkezdett karcsusodni, nagyon sokat nyult. Olyan 95 cm korul lehet, de lehet, hogy tobb, mert bo ket honapja volt ennyi, azota nem mertek, de latom, hogy nyurgabb. Nah, meg igy sem sovany (nagyon friss kepet nemtok mutatni), de valamivel kevesebb a hurka.
Sebaj, Erik itt van duci babanak meg mindig. O most 7 kg, a hossza 65-68 cm kozott lehet, jovoheten megyunk meresre. De az tuti, hogy a 68as ruhakban eppen vegiger.
Viszont igy is inkabb a pofija gombolyded, egyebkent meg nyulankabbnak tunik, mint anno Kristof.