Kinga: Akkor nagyon szerencsés vagy, hogy megúsztad ezeket a "kismamanyavalyákat"
Petinek sokat van most a szájában a keze, vagy a cumi, vagy akármi, de én hagyom, mert épp a foga jön.
Ömlik a nyála is szegénynek. Viszont már csak 6 van vissza!
Most tört át kettő. Tiszta ekcéma is lett szegény, mert a másik oldali 2 meg még jön. Már nagyon kemény.
Veronika: Nem biztos, hogy legközelebb is álomkóros leszel.
Én is nagyon az voltam Petivel, most meg teljesen kimaradt az a korszak. A hányás viszont sokkal több volt. (Petinél heti átlag 2, rövidebb ideig, most meg sokáig, napi szinten) Igaz, nem émelyegtem reggeltől estig, mint nála. Így utólag azt mondom, inkább a hányás...
:D
Peti félkómában inni is tud, és a cumit is visszarakja.
Én is imádok turizni! Nagyon sok turkálós ruhája van Petinek. Itt sok angol használtruha bolt van, gyönyörű gyerekruhákkal. Sokon ott a bolti címke, vagy látszik, hogy még ki sem volt mosva! Ráadásul mind márkás.
A mamám is szokott turkálni a helyi turiban, abban van olyan, ami csak itthonra jó, vagy lányos.
(rózsaszín naci pl.
:D)
Panndi: Még hány kistesót szeretnétek?
Én is szerettem volna többet, de sajnos most anyagi okokból várni kéne a 2. után, a férjem meg betölti a 40-et, és még fel is kell őket nevelni, így lemondtunk Róluk.
Persze, ha becsúszna, megtartanánk.
Danann: Gratulálok Neked, ha olvasol minket!
Szép nagy baba!
Susy: Petinél ilyenkor már én is nagyon vizesedtem. Eddig lekopogom, semmi. Tényleg szörnyen rossz! De Neked már csak napjaid vannak hátra!
Nini: A háztartási keksz nem jó a savra, csak amíg ott van, addig felszívja, de a liszt savasítja a szervezetet. Utána még több lesz. Nekem most még konkrétan tűzoltásra sem jó. Alig ér le, máris úgy érzem, hogy az egény nyelőcsövem televan savval.