Zsuzsa! Azt hiszem, át kell hogy ruházzuk rád a grafomán címet.
Réka is rendszeresen súlyzózik a Dadooval, meg odébb toligálja, le még csak ezért nem dobta, mert nagyon messze van az ágy széle.
A BNHFC-be való bejutáshoz mik a határok? Pelenkázásnál majd lefényképezem, mármint a hurkákat, és döntsetek, hogy lehetünk-e tagok.
E-mailt megkaptam, és örülök az ott olvasottaknak. Ez enyém is megy majd, csak időbe telik míg befejezem. Mai feladatom pl.: farmert kell venni. Mindezt három gyerekkel. És ezen kívül a normál teendők. De nem panaszkodni akartam, csak érzékeltetni, hogy nem a nem akarással van baj.
Jó az egered. Nálunk a szombat szerepelne a mondatban.
Mucska! Nincs lehetőségetek költözni, ha annyira utáljátok a panelt? Olyan sok szép része van Szegednek, ahol lehetne kertesbe költözni.
Rita! Gyógyulj meg minél hamarabb! A maci nagyon édes, nem csodálom, hogy szereti Lili.
Bori! A tegnapi elszállásod után megfogadtam, hogy ma én is Word-ben írok. Sikerült is megtartanom ezt a fogadalmam.
Nálunk akkor szokott bejönni ez a hordozó a babakocsiba, mikor pl csak a boltba akarunk beszaladni, de nem akarom annyiszor bolygatni, hogy ki a hordozóból, aztán kendőbe, vagy babakocsiba. Ilyenkor csak hordozóval együtt átrakom a babakocsiba.
Jó Ráckevézést!
Orsi! Olyan aranyos volt mikor kérdeztél minket, és gyorsan meg is válaszoltad a saját kérdésed.
Volt kádfürdő?
Gratulálok a 7. héthez.
Nanda! Jól néztek ki. Te is és Maxim is. A képekből ítélve, te is azon szerencsések közé tartozol, aki nem küzd súlyproblémával így a szülés után. Irigyellek érte. A szüléstörténetet, szerintem tedd közkincsé, mert én is nagyon kíváncsi vagyok rá.
Szilvi! Sajnos nagyon át tudom érezni a helyzeted. Még anno a nyolchónapos Csillával beszedtem egy hasonló nyavalyát, megspékelve 39 feletti lázzal. Remélem, mire olvasod már túl is vagy rajta. Szurkolok.
Réka szerintem csak jövő héten kap oltást, mert a doktor nénink betegség után mindig vár egy hetet az oltással, akkor is, ha már teljesen tünetmentes. Úgyhogy majdnem 4 hónaposan fogjuk megkapni a három hónaposat. De hát eleve a másikat is késve kezdtük.
Süncsi! Elkezdtem olvasni, hogy mi van éjjel, mikor már alszik Andriska. És valami egész másra számítottam, minthogy a párod a gépnél dolgozik.
Svájci csoki? Jól hangzik. Szerencsére sokat nem tudok enni belőle, de nagyon szeretem a finom csokit.
Swen! Lett itt is jó idő. Csak nálunk a csavargás még nem megy sajnos, Ádám lába miatt. Szerintem lassan Réka azt fogja hinni, hogy a kerítésen túlra csak autóval lehet menni. Mert az elmúlt hetekben, azt hiszem összesen kétszer voltunk az utcán babakocsival. Egyébként meg az udvarban körözünk. Még jó, hogy ilyen őrült nagy a telek.
Meg kell állapítanom, hogy egy nagyon rendes gyerek ez a Botond.
Melinda! Örülök, hogy megúsztad a kórházat.
Kinga! Elvetemült lehet nagyon a párod, ha pártrendezvényre gyanakszik.
Szöszi! Nem rossz az ötlet. Ugyanis ha jól tudom, Romániában ingyen adják a tápszert. Gondolom, nem lehet egyszerű egy szoptatni akaró mamának.
Az én hajam is hullik. Az egyetlen, amiért nem aggódom, mert tudom, hogy az előző két alkalommal is megállt néhány hónap után, és még van hajam
Nalika-Hajni! Nem fogok Bori babérjaira törni. Nekem ilyen nagy írás csak egyszer megy egy nap, az is 3-4 óra alatt jön össze.
Ádám lába határozott javulásnak indult. Remélem, így is marad, és nem lesz visszaesés. Anno nekem az összecsavarozott bokám 4 hét fekvőgipsz után sokkal jobban és gyorsabban javult. Pedig én akkor már 18 is elmúltam. Ezért vagyok kicsit lelombozódva, mert állítólag a gyerekek gyorsabban regenerálódnak.
Nem lehet egyszerű a kolléganődnek. Már az étrendet sem egyszerű összeállítani az ilyen gyerekeknek. Nekem lisztérzékeny ismerőseim vannak. Az ikerlányok ebben nőttek fel, és tudják, hogy nem szabad elfogadni, amit más kínál nekik, mint azok, akik ismerik a betegségüket. Sokszor a felnőttek, akik még nem is hallottak róla, neheztelnek rájuk, mert fogalmuk sincs, hogy mennyi bajt okozhatnak. Most gondold el, hogy milyen lehet egy PKU-snak, amit még annyira sem ismernek, mint a lisztérzékenységet (cöliákiát). És még nehezebb a diétája.
Jerry! Örülök, hogy múltkor beszéltünk. Remélem, tudsz majd gyakrabban jönni, hiányzol ám. Jó lenne, ha jönnétek a talira.
Amatőr-Hajni! Kérnénk egy képet a gyerekszobáról. Meg a gyerekről. Meg az anyukájáról…..
Chello! Mindig gyönyörködöm Noémi hajában. Félelmetes ez a mennyiség. Nekem egyik gyereknek sem volt ennyi, még fele ennyi haja sem.
Linda! Mielőbbi gyógyulást a picinek! Danihoz meg kitartást!
Kriszta! Üdv közöttünk. Utólag is gratulálok Eszter megszületéséhez!
Most befejezem, mert fel kell kerekednünk. Majd beszámolok, hogy sikerült-e farmert vennem.
Szép napot mindenkinek!
Zita
A képek: