Új privát üzeneted érkezett!

Dancsi! Gratula Jozsónak!! nem viselte meg? Szép a szönyege!!

Én is remegtem altatás elött, mondtam is az anesztesnek majd megfagyok, erre ö mondta, hogy akkor márképpen remegnék (még a fogam is vacogott) ez idegesség. Viszont hamar elmult mert majdnem alájultam, hamar kába lettem a baba nyomta hátul a vénát amiröl olvastam igy oldalra forditottak, aztán amikor jobban lettem már altattak is.

Ildi! Hát Orsi is csak sirt, ö sem tudta bekapni a cicit, engem otthagytak azzal, hogy hozassak be mellbimbo védöt. Mig a férjem hozott addig kinlodtam mig rájöttem hogyan tudja Orsi szopizni, igaz ez fájt. Azóta is anélkül szoptatok. SZoval akkor nem ugyanazokat fogtuk kiKép

Ildi! Elvileg amikor már meg tud ülni, de árulnak csecsemö szükitö ülést (láttam Micimackoban, Brendonban, Faktumban is) azzal hamarabb is bele tudod tenni. Nekem is CAM van, majd ird meg milyen mellett döntöttél.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Kriszti!Kép

Megkaptam a leveled, köszi az infót!Kép

Erika!Kép

Köszi a gyenge mensire való tippeketKép, remélem már nem lesz rá szükségem, de ha mégis, ki fogom próbálni! Ezt a hasmasszázst amikor már megjött akkor kell csinálni, vagy már előtte?

Dancsi!Kép

Csodaszépek azok a fogacskák!KépKépKépJozsóról nem is beszélve!Kép

A Molnár-G. Bélát fel fogom keresni!
Meg tudnátok mondani, hogy mikor van a magánrendelése?
És milyen tel.számon tudnék bejelentkezni hozzá?
Köszi előre is!

Zita

Kép
Kép
zituska28

Karmen,
nyűgös volt, de beteg is volt, ki tudja mitől volt nyűgösség.

Amúgy én is remegtem, kaptam a műtőben valami löttyöt, na attól kezdve órákon keresztül remegtem. Talán ez volt a legrosszabb.
Vendég

Sziasztok!

Dancsi!

Én már alig várom,hogy beletehessem,
mert akkor tudnék végre a konyhában is tevékenykedni.Egy tészta kifőzésénél
kb. 10-szer rohanok be hozzá.

Kármen!

Holnap megnézem a Faktumban,hogy milyenek vannak.
Majd megírom,hogy melyik mellett döntöttem.

Zita!

A Forrásban rendel:kedden és szerdán este.Itt kell bejelentkezni:
06-62/545-500

Ildi
tfildiko

Ildi!Kép

Köszi!!!KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Ildi,
megnézdnéd nekem a Faktumban, hogy mennyibe kerül babakocsiba való bundazsák? Amibe bele lehet fűzni a kocsi szíját. Köszi.
Vendég

Zita!

Szívesen.Remélem,meg leszel vele elégedve.Biztos hamar összejön az a baba,segítség nélkül is.Szorítok!

Dancsi!

Szívesen megnézem neked.Majd megírom az árát.Akkor megyünk,ha nem esik.(Remélem,nem fog.Vásárolhatnékom van.)

Sziasztok
Ildi
tfildiko

Zita,

Molnar G-t konnyebb elerni mobilon, es azonnal megkapod. 06-30-9259655
Nekem is o az orvosom es nagyon meg vagyok elegedve. Nekem az elso babat masfel honap alatt osszehozta. Kép

g.
gabomamo

Ildi,
köszi.

Mi a búbánat lehet Jozsóval? Ma is kelt fél 4-kor, evett, visszaaludt, majd kelt 5-kor, és visított reggel 7-ig. Csak karban nyugodott meg. Akkor berágtam, letettem a földre,ahol játszott egy órát, majd visszaaludt egy fél órára. Miért nem képes végigaludni az éjszakát, amikor már réges rég alszik éjjel? Tejem van, nem éhezhet.

És megharapta a mellemet, ki is sebesedett. Kép Fránya fogacska.

És reggel elszakította a fejvédőjének a kötelét, úgy kicsupálta. De ha nincs fejvédő, akkor pedig a buksija koppan. Ötletek?

AZ új szőnyeg tök jó, mert jó színes és most is hason fekve vizsgálgatja a mintákat.
Vendég

Sziasztok!
Gabi, a Szabó János profra gondolsz? szerintem kedves és volt ismerősöm, aki 3 gyereket szült nála, meg volt vele elégedve, mellesleg ott is nehezen jött az első baba, talán még gondok is voltak, de megoldódott.

Ildi, nekünk olyan etetőszékünk van (amit most állítólag a tescoben 6 e-ért árulnak, mi 10-ért kaptuk), ami szétszedhető kis széknek és asztalnak. Nagyon klassz, könnyen tisztítható. Mondjuk mi már szét is szedtük, mert a leányzó egyedül eszik. Szerintem amikortól tud ülni, bele lehet rakni, kimászni nem tud, mert a szék saját kis asztalkája és egy vászonpánt tartja.

Ági, nem írtad, hogy milyen programozás órára jársz (vagy csak vaksi vagyok megint??:-)))))))))
H
babamama

Gabómamó!Kép

Köszi!!!Kép
Ma fel is fogom hívni!
Szerintetek kaphatok még erre a hétre időpontot???

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zita!

Azért írtam azt a telefonszámot,mert ezentúl ott kell bejelentkezni a dokihoz.Van már asszisztense pár hete,tőle kell időpontot kérni(Most voltam nála.)
A mobilján is lehet hívni,ha gondod van.(Azt a számot nem mertem ide feltenni,bocs.)

Babamama!

Köszi az ötletet,ma megnézek 1-2 széket.

Dancsi!

Nem tudom,hogy mi lehet Jozsóval.A múlt héten Noémi is nagyon nyűgös volt.Csak ölben érezte jól magát.

Ildi
tfildiko

Szia Zita!

Ha mondod neki,hogy sürgős,biztos fogadni fog.Sokszor este fél 9h-ra kaptam időpontot.(Sokan járnak hozzá.)Majd írd meg,hogy mit m
ondott!Mindent jól elszokott magyarázni.

Ildi
tfildiko

Ági, bocsi, nem olvastam a postaládámat, küldtem mailt

H
babamama

Gabi! ha rá gondoltál, akkor nekem nagyon rossz véleményem van róla. Hatalmas csalodás volt.

Dancsi! milyen fejvédöt használsz, van rola kép? és mennyiért vetted, hol?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

én kaptam nővéremtől, fehér, az albumunkban látható. Gondolkodom azon, hogy csináltatok egy olyat, minta az új szőnyege, de 7 e Ft lenne, mert ugye mindkét oldala mintás lenne.

Tényleg, meddig kell a fejvédő?

pl. itt:

http://babanet.hu/album/main.php?album=2678&page=2&image=75008
Vendég

basszus, mi történt, ez hihetetlen. Én itt chatelek veletek, Jozsó a földön, és kitornázta magát szép csendben a parkettára, elérte a székét, hason kúszva félig belemászott és elkezdte rágni a kötelét. A fotógép pedig nincs itthon. 2 nap alatt rengeteget fejlődött mozgás terén. Tudatosan tornázza magát a játékaihoz, hogy elérje őket.

Mikor kezd mászni a baba?
Vendég

Sziasztok. Én egy 12 hetes kismama vagyok, aki csak pár éve lakik Szegeden ezért egyáltalán nem ismerek se orvosokat, se kórházakat. Szeretnék egy kis felvilágosítást kérni e témában, ha lehet. Előre is köszi!
Vendég

Dancsi, nem lehet egy uj kotelet varrni a fejvedore? Szerintem egyre inkabb szukseg lesz ra, ahogy no a baba. Pont most neztem, hogy Kristof lassan vegig er az agyaban. Na jo azert annyira nem, de mar hatalmas benne.
Nagyon ugyes Jozso, hogy mar igy kozekedik, a mi babank 7 honapos kora utan kuszott, fo motivacio a taviranyito volt. Kép De szerintem valtozo, hogy mikor kusznak-masznak.

Ildi, az etetoszeket nem ajanlom, amig nem tud rendesen ulni Noemi. A hordozot probaltad mar? Nekunk nagyon bejott.

Erika, orulok, hogy nincs harag. Kép

Kepzeljetek tegnap kimaradt a delutani alvas. Ilyen meg nem volt, megis ugy porgott a gyerek este, mint akit felhuztak. Csak jart korben, kezeben a labdaval, es kacagott, kozben meg majd osszeesett.

Agi
agi77

Dancsi!

Nem semmi a fiad!De jó lenne,ha Noémi is már tudna valamit.Már 3 napja alszik,még arra is lusta,hogy megmozduljon.(Eddig meg aludni nem akart.)

Gira!

Üdvözöllek !Gratulálok a babához!Mit szeretnél tudni?Orvosod már van?Írj magadról!

Ági!

Nem próbáltam.Olyan etetőszéket szeretnék,amit hátra lehet dönteni.(Olyan helyzetben lehessen a baba,mint a hordozóban.)Ha nincs ilyen,akkor még várok vele.Nem szeretném,ha baja lenne a gerincének.A hordozótól egy kicsit idegenkedem.(Nem tudom,hogy miért.Lehet,hogy a 43kg miatt,amit nyomok.
tfildiko

Sziasztok!

Írtam reggel, csak sajna elszállt Kép

Babamama,
A dalt megtaláltam Tünde segítségével, de kicsit más szöveggel, mint amit én ismerek. Ha megvan még a "Te verziód", elküldenéd, hol találom? Előre is köszi!

Ildi,
nekünk is olyan etetőszékünk van, amit később kisasztallá és kisszékké lehet szétszedni. Sajna nincs benne védőpánt sem fent, sem lábközött, de nem hagyjuk egyedül Esztert, ha benne ül. Mellesleg állandóan körözik benne, néha alig tudom etetni.
Osztom Ági véleményét az etetőszékről: én is azóta használom, amióta biztonságosan tud ülni. Azelőtt pedig a bébihordozóba tettük a lyányt.

Ági,
cédé oké?
Nem tudom, mikortól, de egy idő után már csak napi 1 alvás lesz a gyerekeknek (sógornőm fia másfél évesen már csak délben aludt 2 órát). Lehet, hogy Kristóf is erre áll át lassan. De inkább hozzáértő véleménye kellene erről a témáról.

Dancsi,
mi is átéltük ezeket a dolgokat, pontosan Eszter 5 hónapos korától. Az addig jól alvó gyermekem hajnali 4-kor fenn volt, evett, majd csak nehezen aludt el. Magyarázatot sajna senki nem tudott adni, szerencsére ezek a dolgok ritkultak, mostanra el is tűntek.
A másik dolog, tuti most kezdi felfedezni a világot Jozsó (mellesleg tüneményes Kép ), ezért kártékonykodik. Ebben is dettó volt Eszter, minden fejvédő-madzagunk már újra van varrva Kép

Gira,
milyen dokinál voltál eddig?
Hogy viseled az első 3 hónapot?

Zita,
sikerült intézni valamit endokrinológus-ügyben?

Enikő,
Veletek mi van? Hogy vagy? Bírod a pihenést?

Karmen,
Orsika hogy van?

További szép napot mindenkinek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Az előbb elfelejtettem aláírni,mert siettem.Bocs!

Ági!Köszi .

Ildi
tfildiko

Ági,

küldd már el léci a mélcímedet, írnék priviben:
bodokriszti@freemail.hu
köszi,
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Holnap megyek a 4D-és uhra Kép Már nagyon nagyon várom. Tűkön ülök. Remélem babóca nem fog kicseszni velem, és nem a popsiját fogja mutatni,mint eddig mindig, hanem láttatja a kukiját avagy a cuncustKép
Végül is teljesen mindegy, hogy mi lesz, csak nagyon szeretném tudni!!!Kép

Dancsi: édesek azok a picike fogacskákKép Elég korán kibújt Jozsó első fogacskája! Boginak is 1 éves korára, már 16 foga volt!! Fogas kölkök Kép

Kriszti: Köszönöm kérdésed jól vagyunk. Bogi most otthon van mamáéknál. Holnap nem tudnám kire bízni az Uh ideje alatt. Azt mondták, vigyek egy VHS kazit, felveszik és kb 20-30 perces filmet csinálnak Kép Ha vinném Bogit magammal, akkor tuti lerövidülni 5 percre, mert nem bírna nyugton maradni...ahogy én Őt ismerem! Így meg nyugodtan keresgélhetjük a bizonyítékot a neméről Kép
Most hogy nincs itt a Bogi tudok pihenni, de ha itthon van, akkor még a gyógyszereket sem merem bevenni, mert kómás vagyok tőlük és nem tudok odafigyelni BogiraKép
Szóval amíg lehet kihasználom az időt és egész nap az ágyban fogok tepedni Kép

Az újaknak üdv Kép

Mindenkinek cuppKép Most olyan hepi vagyok, madarat lehetne fogatni velem Kép Nem tudom miértKép
EnikőKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Én is kíváncsi vagyok a babád nemére! Emlékszem egyszer írtad, hogy a barátnőd fiút jósolt. A "bölcsek" azt szokták mondani, hogy a lányok szokták "kicsinálni" az anyjukat (ezt a rossz közérzetre, hányingerre stb. értik). Te pedig sokáig rosszul érezted magad. Mondjuk én nem hiszek ezekben a dolgokban, úgyhogy tényleg nagyon kíváncsi vagyok a picúrodra! Kecskemétre mentek 4D-re?

Angi!
Nem tudom mikor jutsz gép közelébe, de küldtem e-mailt.

Dancsi!
Nálunk mindkét fiú elmúlt 7 hónapos mikor kúszni kezdtek.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Dancsi!

Nem jöttek meg még a bundazsákok a Faktumba,nem tudtak semmit sem mondani.Vastag takarót szerettem volna venni,de az sem volt.
Majd valamelyik nap elsétálunk a Micimackóba is.

Kriszti!

Köszi,még gondolkozom az etetőszéken.

Kármen!

A Faktumban nem volt nagy választék a székekből.Majd szétnézek még máshol is.Még nem tudom,hogy mennyi pénzt áldozzak rá.Megnéztem az interneten a Prima Pappát ,az nagyon tetszik.(Csak drága egy kicsit.)

Ildi
tfildiko

Dancsi! Orsi 7 hosan kezdett hátrafele mászni. Azóta sem tud többet.

Na a sulyunk nemigen gyarapodott, 6800g a lány, 70 cm. 5 hét alatt 180g hizott, de nem izgat, mert vidám, egészséges baba. Szerencsére nekem nem jöttek azzal, hogy vérvétel kell.

Ildi! Irtam, van direkt csecsemö szükitö, én ugy tudom abban lehet etetni kisebb babát is. Amugy én az ölemben etettem amig nem ült biztosan.
Babaneten nézd meg a Keres-kinált, én vettem már joval olcsobban dolgokat, igaz Peströl, én nekem kellett megoldani a szállitást, de megérte. Szegeden nincs akkora kinálat.

Dancsi! Ja, ezt én rácsvédönek ismertem, azt hittem a fejére teszel valami sapitKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi,
köszi.

Ági,
az is baj a fej/rácsvédővel, hogy túl vékony.

Karmen,
fejvédő/rácsvédő Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Kármen!

Köszi,majd szétnézek a Babaneten is.Az egyik Kismama újságban láttam a Brevi Dolcevitát,azt már újszülött kortól ajánlják.Nehéz dönteni,bár nagyon sokat segítettetek.

Köszönöm mindenkinek a segítséget etetőszék ügyben.

Dancsi!

Szívesen,máskor is.Kár,hogy nem tudtak semmit sem mondani.

Ildi
tfildiko

Dancsi, most jutott eszembe, hogy a baratnomek egy szivacsot raktak a racshoz belulrol. Szep anyaggal be van vonva, es szalagokkal rogzitettek az racshoz. Nem ugy, ahogy a fejvedo van, hanem korbe a egeszet. (Na ezt nem tudom jobban elmagyarazni)

Most megyek altatni, meg jovok kesobb.
Agi
agi77

Ági,
ez jó ötlet. Megkérem anyósomat, hogy varrja meg, szerintem nem lehet túl bonyolult megvarrni. Köszi.

Az index fórumon leírtam (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9109900&la=37302242), hogy Jozsó mit művelt ma, horror volt, reggel 7-este 7-ig egy falatot nem evett. De most lelépek, irtóra kivagyok, ilyen durva napunk még nem volt eddig.
Vendég

Sziasztok!Kép

Sikerült bejelentkeznem a dokihoz!!!Kép
Holnap este megyek hozzá fél8-ra!Kép
Majd írom, hogy mit mondott!

Kriszti!Kép

Csütörtökön megyek a barátnőm anyukájához, aki orvos, azt mondta lehet, hogy tud segíteni az ügyben!
Azt mondta, hogy sajna normál esetben az endokrinológusok 2 percet sem foglalkoznak az emberrel, mert sok a beteg és kevés a doki.Kép
De hátha tud egy kis protkót intézni!Kép

Holnap este jövök a hírekkel!Kép
Úúúúgy izgulok!!!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita, hat ez szuper, remeljuk minden rendben lesz es rendes lesz a doki!

Kriszta, Kristof mar regota 1x alszik naponta, tegnap reggel nyolctol este 7-ig birta alvas nelkul. Na akkor kidolt rendesen. Kép Ma persze mindent bepotolt. Mindjart irok melt.

Ildi, Prima Pappa a Brendonban van 36-ert. Szerintem a Brevi is jo, az a Micimackoban van. A hordozot cipelni nem akarod? Vagy hogy jon ossze a sulyoddal? En sem vagyok egy dijbirkozo.

Eniko, mindenfelekeppen szamolj be, amint tudsz valamit! Kép Tenyleg hova mesz?

Kristof kinlodik az 5.fogaval, mar kint van a sarka. Valami azt sugja, hogy nem lesz konnyu ejszakank.

Jo ejt mindenkinek!
Agi
agi77

Sziasztok!

Először is Anginak hatalmas gratula Bogihoz!

Üdv az Újaknak!

Zita, remélem, hogy hamar összejön a babóca, de próbáld addig élvezni ezt a mostani gyerekcsinálós időszakot, mert hidd el tapasztalatból mondom, hogy egy baba MINDENT megváltoztat az ember életében, és sok mindent csak utólag értékel, hogy milyen jó is volt.

Ildi!
3 hónapos korában Léna szinte egész nap aludt, és még jó pár hónapig csak a hátán feküdt.

Gira!
Szia szomszédasszony! Élőben akartam gratulálni, de nem nagyon futottunk össze mostanában a konyhában. Amúgy már a múltkor is gyanús voltál nekem, csak nem akartalak lerohanni a kérdéseimmel. Nagyon örülök a jó hírnek! Kép

Enikő!
Jól vagy?

Karmen!
Léna is csak hátrafelé mászik egyelőre, és felülni is így ül fel, hogy feltolja magát.
Ha lesz időd, számold már össze, hogy hogy áll a császár kontra hüvelyi szülés, mert gyanús, hogy a csaszi áll nyerésre. Ja, és táblát is szivesen néznék, de gondolom más is. Kép

Gigi!
Virág mekkora? Hogy álltok a cici/hozzátápival?

Erika!
Szopizik még Beni éjjel? A nagyokkal, hogy volt?

Dancsi!
Hogy-hogy nem evett Jozsó?

Ági!
Mikor jöttök a koliba?

Léna túl van a náthán, isomar tengervizes orrcseppet meg orrszívót használtunk, meg ciciztünk sokat. Elgondolkodtam, amit a rácsvédőről írtatok, nekünk ugyanis nincs semmi, és eddig nem is koppant a buksi, de mostanában egyre inkább... Amióta feltud ülni a lány, van hogy félálomban felül, majd szopizza az ujját, és úgy alszik ülve az ágya sarkában, persze a feje neki-neki koppan a rácsnak.
Azon gondolkodtam mostanában, hogy a szoptatásnál általában 2-3 hónapos kor a vízválasztó. Báris a környezetemben azt tapasztalom, hogy vagy a baba 3 hónapos korára abbamarad vagy tart a végtelenig... Mindenesetre amennyire az elején fájt, sose gondoltam volna, hogy még szoptatni fogom a nagy 9 kilós 9 hónapos lányomat. Én most egyébként a "nagy" tapasztalatommal úgy gondolom, hogy eléggé az elején dől el minden, hogy kibirjuk-e, mi is a baba is hozzátápi nélkül.

Tényleg Angi, hogy álltok? Beindult már rendesen?

A tej mennyiségének fokozására és az állandó mennyiség fenntartására meg legjobb az éjszakai szoptatás vagy fejés. (Úgy látszik ezt a fejezetet olvasta Léna, és mivel tudja, hogy lusta vagyok fejni, így inkább felkel szopizni. Kép )

Láttatok valahol műanyag kabátszerű előkét? És mennyiért?

Ja, és, hogy rosszat is írjak. Léna megint vérszegény. Nagyon kevés a vas a szervezetében, így megint Maltoferi Kép és folsav van terítéken. Ezért mégegyszer azt tudom tanácsolni, hogy ne utasítsátok el a vérvételt kategórikusan, ha felmerül a gyanú, mert most pl. Léna nem is aluszékony és nem is étvágytalan (kb. fél liter főzeléket nyom be mostanában két evésre) és a súlya is jó, és mégis... Álmatlan éjszakáimon szoktam is rettegni, hogy mitől...

Ráértek mostanában tallizni? Szivesen elmennénk egyszer már mi is, de nekünk sajnos csak a délután 2-5 terjedő időszak jó, mert délelőtt csak 10-től délig van ébren, de az csak éppen arra elég, hogy felkeljünk, együnk. Meg este 6-7-től vagyunk fenn kb. 10-ig, de gondolom másnak már nem jó.
norcee

Sziasztok!

Kriszti, lehet kapni külön övet etetőszékhez, nézzétek meg, hátha azzal betudnátok kötni Esztert.

Dancsi, nagyon jó ez a játszószőnyeg. A rácsvédőt nekem is anyósom készítette szivacsból, úgy, ahogy Ági írta. Grat. Jozsó kúszásához, erős kislegény!

Zita, ha lesz egy kicsit több időm, küldök mélt a masszázsról. Várjuk este a híreket!

Nóri, én láttam olyan előkét múltkor a Tescoban és vettem is, nekem ez jött be eddig a leginkább, ma is megyek, majd megnézem, van-e még. 700 Ft körül van az ára.
Benedek két napja nem szopik már éjjel, csak este lefekvés előtt. Két éjszaka hagytam sírni, persze simogattam meg minden. Muszáj volt, más nem segített. Nem viselte meg, érdekes azóta a reggeli éhségrohama is csillapodott, holott inkább az ellenkezőjét vártam volna.
Peti cumisüvegezett 5 éves koráig, már nagyon elegem volt a cumisüvegből, megfogadtam, hogy többet gyereket rá nem szoktatok. Danit hasonlóan szoktattam le, mint Benit, csak nála elég volt egy nap is.

Enikő, várom a jelentkezésed. Köszi a mélt.

Most megyek, lehet később még jövök.

Szép napot mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Kriszti! irtam már, nekem a Brendfonban rednelték meg az övet, kb. 2 hét.

Nóri! javitottam a táblázatot 2 hete csak nem tudtam feltenni.

Árulnak olyan rácsvédöt is (Billerbeck biztosan) ami körbe van az ágyban.
Mi kaptunk de nem használjuk, soha nem verte be a fejét még. Most meg már ügyesen is tartja a fejét, oldalra nem borul el csak orra néha.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok, szép napot Mindenkinek Kép!

Ismét egy szép napsütötte nap, remélem Mindannyian feltöltődünk energiávalKép.
Napok óta nem hallom a szomszéd utcában lakó japán-kakas kukorékolását, szerintem ez ösztönözte Eszteremet, hogy helyettesítse. Fél 6-kor elkezdte a témát:nyöszörgés, egyebek. Ki kellett vennem sz ágyból, mert nem maradt meg. Szerintem nagyon bekajált az este és éhes volt.
Kaptunk a szomszédból céklát meg sülttököt (nekem is meg kellene sütnöm, de még lusta voltam.), Eszter totál rácuppant és nyomta befele. Én meg csak ámélkodtam, hogy ezt az én gyerekem nyomja így??? Kép

Karmen,
mennyi volt az öv ára? A Micimackóban?

Zita,
írtam is, h sajnos van úgy, hogy 5-6 órát is kell várni PROTKÓVAL is! Meg kell érdeklődni a magánrendelőt, asszem Cs.É.-nak van. És neki nincs még olyan sok betege.
Velem normálisan foglalkozott a doki, több volt, mint 2 perc, nem néztem Kép

Ági,
mél ment.
Milyen éjszakátok volt?
Hogy bírod Kristóffal? Én általában akkor pihizek, ha Eszter alszik. De nem is merek belegondolni, ha kevesebbet fog aludni.
Már most is néha lelkifurdalásom van, ha gépezek, ő meg egyedül játszik.

Tényleg, Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? Legyen-ne legyen?
Ha már 2 percre magára hagyom, elkezd furdalni. Tuti pedig, hogy Neki is kell az egyedüllét. Persze itt vagyunk 1 szobában.
Ti mennyit játszozok a Manókkal?

Nóri,
Léna nagyon édes lehet ezzel az üléssel (mi is szoktuk ;)). Te hányszor szoptatsz 1 nap?

Erika,
Te hol tudod az övet?

Enikő,
várjuk az eredményt Kép

Szisztok!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Tegnap este egy csomót
találtam a jobb mellemben.Teljesen bepánikoltam,mivel a jobb cicimben van egy jóindulatú rostdaganat.Már a legrosszabbra gondoltam.Most jöttem haza a kórházból.De hála az égnek,minden rendben van,nem találtak semmi rendellenest.Úgy megkönnyebbültem!Már arra gondoltam,hogy mi lesz az én kicsi babámmal.
Amikor kijöttünk a kórházból,nem találtuk sehol az autónkat.Rossz helyen parkoltunk,és elszállították.Nem is néztük a táblát,olyan idegesek voltunk.(Kiváltás:8700Ft)
De ez most nem számít.Az a lényeg,hogy nincs 2.daganatom.

Ildi
tfildiko

Karmen,
bocs, most látom, h a Brendonban. Kérdés sztornó Kép

Dancsi,
A rácsvédőt nekünk is a Mama varrta szivacsból, nonfiguratív mintás huzattal. Eszter imádja, főleg tépkedni a megkötőt. Pedig kívül van. Kép
Hogy telt az éjszakátok? Evett rendesen?

Üdv,
Kriszti

Ja, a paradicsomos sütit megsütötte már valaki?
Egyben kell, vagy szaggatni?
Megyek, felébredt Eszter.

Kép

Kép
eszteranyu

hát, nemtom, de velem mindig borzalmas dolgok történnek. Ma reggel szoptatom Jozsót, amikor elkezdtem vacogni, megmértem a lázam, 38,4. A cicim elkezdett a szokott helyen sajogni, de nem volt csomós. Be a klinikára,a nőgyógyászom azt mondta, ez nem mellgyula. Tovább a belgyógyászhoz, tüdő, mellhárgya ok. A belgyógyász szerint kezdődő mellgyula, csak lehet a szervezetem még időben kinyírta a bacit. Van egy ici pici seb a cicimen, Jozsó kiharapta és lehet onnan ferőződött fel.

De az is lehet, hogy a tegnapi nap után kikattantam és nekem szokott idegi alapon lázam lenni. Az egyetemen a húzós vizsgák előtti nap mindig 40 fokos lázam volt.

Remélem nem lesz csomós a mellem, mert akkor kiugrom az ablakon, az tuti. Meg anyósom is megharagudott rám, mert nagy nagy nehézségek árán sikerült elaltatnom Jozsót, Ő pedig elkezdett köhögni a gyerek mellett, aki erre felkelt és iszinyatosan bőgni kezdett. NAgy nehezen elráztam, erre jött volna a sógornőm a 2,5 éves kisfiával, aki tuti felkeltette volna akaratlanul is Jozsót. Erre monom nekik, hogy ne jöjjenek már fel, és Ő is megsértődött.

Olyan nehéz ezt megérten, basszus, hogy a gyerekemnek csend kell??????????????? Ok, én mondtam nekik, hogy jöjjenek nyugodtan, de nem gondoltam, hogy itt akarnak reggelizni, azt hittem, csak felugranak egy percre. Szóval, most jó szar kedvem van, hogy megint az egész család mérges rám.

na, megyek előkerítem a fiamat, mert anyósom lement vele sétálni, a mobilját pedig nem veszi fel.

Kriszti,
so so, ok volt az éjjel, kelt 3-kor, majd fél 6-kor. Igaz, már fél 8-kor durmolt tegnap.
Vendég

Dancsi,
nyugi és türelem. Ez a legfontosabb most!
Ne foglalkozz senkivel, majd megbékélnek. Az a fő, hogy Jozsóval, meg Veled minden oké legyen (az én anyukám is megsértődött, amikor mondtam, h ne csörgesse már a zacsit...).
Ha van sem a ciciden, az nem jó, mert (ahogy írtad), onnan bekerülhet mindenféle baktérium a melled belsejébe.
Figyeld magad, masszírozd a melled, ha csomós, igyál sok folyadékot, TEÁT!!! (csalán+kamilla keverj össze). Napi 1,5-2 litert, hogy mossa ki belőled a cuccot.
Ja, ha van borsmentád, akkor a fenti keverékbe tegyél ezt is és borogasd. Ne legyen se hodeg, se forró. Kellemes legyen a bőrödnek Kép
Ja, lehet, h a Fiad már tegnap érezte ezt Rajtad, azért volt nyűgi.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Ági!

Bocs,de félreértettelek.Azt hittem a kengurura gondolsz.(Nem tudom,hogy értettem félre,hisz nem ezt írtad.Tiszta hülye vagyok.)Igazad van.A hordozó jó ötlet,kipróbálom.
Ne haragudj!

Zita!

Örülök,hogy már ma fogad.Majd írj!

Nóri!

Noémi még mindig csak a hátán fekszik,de már megnyugodtam.Jó,hogy ti vagytok.Én még nagyon tapasztalatlan vagyok a gyermeknevelésben.

Tényleg jó lenne egy táblázat!

Kriszti!

Nekem is lelkiismeretfurdalásom van,ha nem játszom vele.Anyukám pedig azt mondja,hogy többet kellene magára hagyni.Ha nyikkan a Noémi,már rohanok is.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Dancsi, remélem, semmi komoly bajod nincs

Ági, írtam mailt

Szia Gira, írj magadról!

Gyerekek, van egy eladó babaágyunk, fából, nyersfa színben, 2 mélységben állítható, matraccal és egy nylon lepedővel, gyakorlatilag alig használt, tökéletes állapotban van
plusz egy járóka, azt meg aztán egyáltalán nem használtuk
ha valakit érdekelne, szóljon
a barátnőmnek tartogattuk, de úgy néz ki, nem akar több gyereket
H
babamama

Én ezt az egyszer egy királyfit ismerem:
http://www.ghymes.hu/hu/lemezek_2001anagymesealbum_text.php

csocsi
babamama

Babamama,
milyen járóka? Képet esetleg tudsz küldeni?

Kriszti,
az a gond,hogy a férjem családjával minden baromságon összekapunk. Tudom, én is hibás vagyok, mert irtó fáradt vagyok, meg kimerült, ingerült, de ők meg mindenen vérig sértődnek. Pedig ők jót akarnak, imádják Jozsót, de engem nem mindig értenek meg.
Vendég

Sziasztok Kép
Lányok nem fogjátok elhinni, de nem mutatta meg magát Kép
Hát ilyen szégyenlős gyereket én még nem láttam Kép
Egyáltalán nem látszódott a neme, sőt az arca is csak profilból.Nagyon lent fekszik (ezért kell állanódan pisilnemKép) és keresztbe fekszik a hátát tartva "felfelé" a hasam felé. Felvettük videóra kb 5 perces volt az egész. Nyilván, ezért van ingyé Kép Ha fizettem volna biztos hosszasabb lett volna.
Na a lényeg, hogy kb 25 centis a baba, 19+5 naposnak felel meg a BPD-je alapján. Megvan mindene, kezecskéi lábacskái, gyönyörű az arca profilbólKép Szóval bele vagyok szerelmesedve a babámba Kép
De azért nagyon kivácsi vagyok a neméreKép. Addig úgy sem nyugszom amíg nem tudom meg Kép
De hát előbb utóbb úgy is kiderül Kép
Na mentem Kép
Puszó
Enikő és tökmagKép (Géza vagy AmálkaKép)

ceniko
Szeged

Babamama: Tudsz képet küldeni a kiságyról is meg a járókáról is? Engem is érdekelnének. persze, csak ha Dancsi nem tart rá igényt. Övé az elsőbbség Kép
Köszi
Enikő

ceniko
Szeged

Nóri! elökekabátot csak Speltát találtam, Brendonban. 2 méret van, 10kg alatti és feletti. 2600 ft.

Kriszta! még nem jött meg kb. 1e ft-ra mondták

táblázatot akkor tudom csinálni ha Orsi alszik. v. valaki vigyázz rá, nekem folyton játszani kell vele
max. 5 percre teszem le az ágyba, most az ölemben van, de igy nehéz gépelni is.
de irtam megvan a táblázat csak Angit is beleteszem akkor elöbb javitva.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
délután lefényképezem és elküldöm a járókát és a kiságyat
most nincs itt a gép:-)))

Gabi, meseovi a cd neve! megnéztem, 3670 pénz az alexandriában, úgyhogy mi megvesszük kazettán és majd átírjuk cd-re

Enikő, ne add fel, előbb-utóbb fészkelődni fog:-))) Egyébként én is nagyon kíváncsi voltam annak idején. Viszont arra is emlékszem, hogy az előttem lévő fiatal pár nagyon szomorúan jött ki a rendelőből. Na, ettől kikészültem teljesen.
H
babamama

Erika, de jo Neked, hogy tul vagy a leszoktatason. Lehet, hogy en is kiprobalom. Mennyi ideig sirt Benedek? Es hanyszor kelt? A baratnom van total kibukva, mert a kislanya meg mindig masfel orankent kel ejszaka.

Eniko, jo fej babad van. Kép

Ildi, igy mar ertem. Kép A kengurut en sem szerettem.

Nori, nem tudom mikor megyunk talan a jovo heten.
Majd szolok elotte. Az biztos, hogy a delutani alvas utan valalmikor.

Ejjel voltak nagy felsirasok, de nem volt veszes. Remelem hamar kint lesznek a felso fogak is.

Agi
agi77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?