Babszi,
én is ezen gondolkodtam, hogy nem mondom meg. De azt megtehetem, nem lesz baj belőle?
Decemberben azt mondta, hogy júniusban kontroll vv és akkor emelünk, ha kell
. Nem tudom.... Max. ha megtudom majd a vv eredményét, akkor mondom meg....
Mia,
24???? Húúú, de fiatalka vagy, de jó neked
.
Ha clostit szedsz lehet tőle 1-2-3 tüsződ, több nem nagyon és lehet mindkét petefészekben pé.
Én ehhez a progihz nem értek, nem olyan a mértékegysége, mint amiket szoktam látni. De ha 3 doki mondta, hogy jó, akkor biztosan úgy van.
Avi,
én is úgy érzem, hogy jót fog tenni nekem ez a munka, alig várom már
.
A gyerekek egyébként sok mindent megéreznek, lehet, hogy nem hiába mondta ezt Bence. Én hiszek az ilyesmiben.
Nekünk van akváriumunk, nemrég csináltuk, majd rakok fel róla képet. Vegyetek bele mindenképpen növényt, vehettek műnövényt is, de mindenképpen legyen benn élő is, ez fontos!!! Egyáltalán nem macerás és sokkal szebb úgy .Csak arra vigyázzatok, hogy a növény ne legyen a levegőztetőnél, tehát ne érje a víz sodrása, mert akkor elrohad!!! Vegyetek még bele "bújkálót" is, hogy el tudjanak bújni a halak. Mi víztisztítót nem használunk, eddig 2* raktam bele algaölőt.
Az akváriumot ne tegyétek ablak elé vagy ahol nagyon éri a napsütés, mert akkor bezöldül, algás lesz az üveg és az nagyon csúnya.
Nehéz eltalálni az egyensúlyt, hogy a víz és az üveg is szép tiszta maradjon. Mi is jártunk úgy, hogy bezöldült az egész, akkor vettünk vissza a világításból és akkor szépen kitisztult. Ki kell tapasztalni!
Nekünk 70 literes van, múltkor apa nagyjából kitisztította, de erre azt mondják, hogy kb fél évente kell.
Ha bármi kérdésed van csak nyugodtan, majd hozom a képet, csak most nem megy a világítás.
Ja, melegítő van benne??? Mert az fontos, hacsak nem kizárólag arany halak vannak benne!