Sziasztok Lányok!
Délelőtt megvolt a jóga, utána kaja, most pedig szépen szunyókál Bogi.
Nyugodtan tudtam ebédelni! Apró örömök az életben!
Claire, remélem, férj azóta is büszke magára, mert van mire!
De jó, hogy minden rendben a picikkel!
Szilvi, hát, én még nem voltam Metallica koncerten, de nagy koncertjáró vagyok néhány éve. Tavaly Bogi a Depeche koncerten volt velünk a pocakban. Két hét múlva lesz a Kiss koncert, arra én vettem 2 jegyet a páromnak, de még nem biztos, hogy én megyek vele. Ráadásul olyan jó a felhozatal a Szigeten... Pénteken kiderül, mit lehet bevállalni a törpével, hogy bírja magát a Nagyinál.
Ti nem tudjátok valakire rábízni Botit? Persze most kicsit bonyolódik Nálatok a helyzet, de pocakosan is jól lehet mulatni egy koncerten.
A lakás dolog tényleg elég nehéz, a tesóm már másfél éve nem tud megszabadulni az övétől, de nála bonyolultabb a helyzet. Nagyon drukkolok Nektek!
Mielőbbi gyógyulást Botinak!
Jaspis, szegény Marci! Drukkolok, hogy ne allergia legyen.
Mulan, aranyos vagy. Remélem, tényleg jó lesz!
Babaúszásra nagyon kíváncsi vagyok. Ha begyógyulnak a sebek a lábamon, megyünk mi is!
Kubu, igenis, teszek fel képeket. Nekem a próbareggelivel csak 1 órát kellett várnom és a doki a 2. emeleten vette le nekem a vért a reggeli előtt, utána pedig az egyik nővérkét kérte meg, nem küldött le a laborba. Ott én is eléggé szenvedtem volna... De jó, hogy rendben vannak az eredmények!
Éljen Marci gyors gyógyulása! De kár, hogy nem tudtok jönni a talira!
Zizi, május 26 nekünk príma!
Millye, Kubu, de kár, hogy nem tudtok jönni a talira!
Millye, örülök, hogy Nálatok is jobban vannak a gyerkőcök. Kitartás a cicimegvonáshoz. Nálunk most inkább az a baj, hogy Bogi nem akar enni, de még a cumiból sem kellett reggel neki a tejcsi, nagyon keveset evett. Néhány napja van néhány etetésünk, amikor küzdelem a kajálás...
Zita, sajnálom a betegeskedést, remélem, már mindketten jobban vagytok!
Szonce, remélem, Ti is jobban vagytok már! Éljen a Balcsi! Már csak 1 hét és mi is megyünk. Úgy várom már!
Zizi, sajnálom az elromlott alvókát.
Két parkoló van a Kopaszi gáton, egy a hídnál, az fizetős lett (300 Ft/nap), egy a Hengermalom út végén, az ingyenes. Mi arról fogunk érkezni, gyalog. A játszótér az öböl másik ágán van, kb. a közepén. Talán valamelyik parkoló mellett lenne érdemes talizni. Mit szóltok?
Bogi egyébként kiütéses lett. A tarkóján jött ki, most a karjain is találtam. A védőmő azt mondta, hogy figyeljem, de egyelőre ne aggódjak miattuk. Hát, remélem, elmúlik.
És a képek. Ajánlom figyelmetekbe a kártyázósat!
Kati