Új privát üzeneted érkezett!

Na, a pihenés csak szűk félórára jött össze, mert beállított a telefonszerelő.Kép
Azért nem szeretem ezeket a délutáni szunyókálásokat, mert utána fáradtabbnak érzem magam, mint előtte.Kép Most meg már nem fekszem vissza, mert Gergő bármikor kelhet. Inkább előkészítem a babakocsit a sétához.Kép

Nanda
Nagyon édes Maxim! Jó gyors volt a szülésed, egem érdekelne részletesen is.Kép

Zsuzsa
Köszike a választ!Kép Sajna szopi után nem tudok fürödni, mert Gergőzök. Ha bealudna annyira, hogy már úgy is maradna, akkor menne, de így...
Különben Te tudsz pihenni nap közben? És Edina mióta nem kel fel éjszaka? Úgy emlékszem elég régóta és Te keltél fejni, ugye?
Kíváncsi vagyok nálunk mikor jön el a "többet alszom éjszaka" időszak, mert egyelőre elég össze vissza. Van, hogy több, van hogy kevesebb. De még mindig csak 7 hetes lesz holnap, szóval reménykedve várakozom. Az is lehet, hogy Ő marad ilyen éjjel felkelős.Kép
Lino írta tegnap, hogy Kata alszik éjjel, de nem alszik nappal és, hogy hulla fáradt. Kíváncsi lennék, melyik a fárasztóbb, de tuti úgy sem könnyű!

Most nagyon reménykedem, hogy kibírja prüntyőkém 4-ig és akkor könnyebb lesz elhúzni a sétával fél 8-8-ig. És kipróbáljuk alszik-e így hajnal 3-ig (nagyon szeretném!!!).Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Orsi: Edina 2 hósan már aludta át az éjszakákat! Azóta is! Kép Nappal meg 3-4*3/4 óra az adagja...
Szerintem az éjjel alszik a baba eset jobb!
NApküzben: nem alszom, ha arra gondolsz! Kép
Szurkolok az estéhez!

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa
Nekem is jobban tetszene, ha éjjel aludna végig és nappal lenne fent többet, de egyelőre így vagyunk, ezt kell szeretni, nem igaz?Kép Tegnap a dokinál hallottam az egyik kismamát, akinek a kislánya majdnem egyidős Gergővel, Ő alszik kb.4 órát éjjel és utána óránként kel!Kép Szóval van sokkal rosszabb is, így nem panaszkodom.Kép
Köszi a szurkolást!Kép Az előbb már nyöszörgött, de bedugtam a cumit a szájába és alszik tovább, így talán kihúzzuk 4-ig a kajálást!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kata ma megkapta az oltását reggel. És még csak nem is sírt, csak óriási nagyra nyitotta a szemét Kép Utána meg rámosolygott a dokinénire Kép Adtam neki kúpot rögtön. Lázas nem lett, a lába picit piros, a délutáni alvása előtt nagyon sírt egy 5 percet, de most már alszik 2 óta. A héten hízott 260g-t, ha jól emlékszem ez az egyéni csúcsa Kép most 6060 g.

Nekem viszont pokoli éjszakám volt Kép Már este amikor szopizott Kata mondtam apának, hogy elég szarul érzem magam, és amikor leraktam Katát aludni, egyre vacakabb lett. Lényeg, hogy este 9től hajnali 4ig 9x volt hasmenésem és 7x hánytam Kép Most már sokkal jobb, csak néha fájdul meg a hasam. Fogalmam sincs hogy mi volt ez Kép

Linda: mi van veletek? Kép

Anikó: nagyon rég írtál már!!!

Jerry: te is nagyon rég voltál! Remélem nem azért mert valami baj van!

Mucska: remélem nem lesz semmi gond az oltásnál! Drukkolok! Kép Képek Kép

Nanda: Szia! Kép Utazás hogy sikerült? Maxi nagyon aranyos! Kép

Zsuzsa: és Zsófi mit mond miért nem eszik az oviban? Edina mérleges képe Kép És enni ettem én, csak kenyeret meg édességet nem.

Swen: Kata is mindent a szájába töm Kép Ma ismét elorozta a dokinéni hallgatózóját Kép Szóval Botond hurkás lesz? Kata biztos nem Kép Egyedül elalvással nagyon ügyesek vagytok Kép

Szöszi: ennyi emberre főzni, nem semmi! Nekem ötletem se lenne mit csináljak. Ezen így is minden nap szenvedek. Túléltük az oltást szerencsésen Kép Mosolygós kép nagyon tetszik Kép

Rita: gratulálok a keresztelőhöz! Remélem gyorsan meggyógyulsz teljesen! Kép Macis kép Kép Meg a fürdősek is tök jók Kép Enyém gyerek lassan teljesen megkopaszodik. Nálunk csak Lilinek nem hullott ki a haja egyáltalán. Úgy látszik ezek a Lilik már csak ilyenek Kép

Chello: grat a hízáshoz!!! Kép Tök jó! Szerencsére attól hogy nem alszik Kata sokat napközben nem nyüglődik jobban mintha aludna Kép Szóval jól el van, meg szórakoztatják a nagyobbak Kép Neked kockás hasad volt? Kép Nekem nem, de azért ez a kelttészta szerűség nagyon gáz Kép

Maci: én a börzét nem tervezem, még mindig tömegiszonyom van. Meg annyi cuccunk van itthon, hogy apa már megfenyegetett, hogy ne vegyek több mindent Kép De hát nem tehetek róla, hogy minden gyereknél más színbe vagyok beleszerelmesedve Kép Pl Lilinél a gondolattól is rosszul voltam, hogy rózsaszínt adjak rá, most meg Katán olyan jól néz ki Kép

Bori: teszt – gondolhatod, hogy vártam hogy csak egy csík legyen rajta Kép Dorka nagy délutáni alvása Kép Szerencsére a lányok ilyen gyorsan gyógyulósak. Mire lekezdenék idegeskedni, hogy mi is a bajuk tulképpen, addigra meggyógyulnak Kép Tévézős kép Kép Kata határozottan szereti nézni, és amikor már tiszta nyűg estefelé és egy kicsit odarakom, tök vigyorogva bámulja Kép

Vali: melegvíz kb fél órája van Kép Most ment el a szerelő. Alig várom, hogy apa hazajöjjön, mert úgy vágyom egy igazi jó forró fürdőre Kép Tényleg nagyon jó babáitok vannak!

Süncsi: merre vagy? Hiányzol!

Zita: remélem Ádám lábának tényleg nem lesz semmi baja! Ha Kata továbbra sem alszik délután értékelhető mennyiségeket, akkor valszeg elmegyünk a talira Kép (Swen ezt neked is írom Kép ) Rékának is gyors gyógyulást Kép!!! Mikor kap oltást?

Kinga: örülök, hogy végre aludtatok!

Orsi: nem tudom melyik fárasztóbb, éjjel kelni, vagy nappal nem pihenni, nekem Lili is ilyen volt, Nóra aludt napközben. De most ha Kata alszik is délután, a nagyok úgyse alszanak sokat, így úgysem tudnék pihenni.

Szilvi
lino

Hello:0
Benezek en is, enyem fiu is alszik.Mai program kicsit elcsuszott, mert reggeli visszaalvas 1/2 9-ig ment.Kép

Nalunk is az van, hogy alszik a gyerek ejjel es nappal 3-4 alkalommal 3/4 orat. Nem tudom miert pont ennyit...KIvetel csak ha kinnt vagyunk, akkor szokott egy-masfelet is brunyalni.

Na, megebredt...Bocs, most akkor csak ennyi.
szoszi
szoszi

Gergő még mindig alszik!Kép Tegnap is volt egy 3 órás alvása, lehet hogy ez is olyan lesz?

Szöszi
Nálunk a brunyálni mást jelent!Kép Megírjam?Kép
És Balázs ezt mióta produkálja? Mármint az éjjel alvást? Reménykedjek még, vagy mi már így maradunk?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök.

ennyire futja, nem tudom, mostanaban nem jut idöm a netre, este lenne talan idöm, mikor Andriska alszik, de akkor meg Tomi dolgozik a gépnél.
Ma napközben a kerten probaltam szépiteni, olyan jo az idö.
Hétvégén pedig jönnek a baratnöim.

Kinga,
nagyon jok a képek! Örültem nekik. Te is és a kisfiad is nagyon szép.

Nanda,
nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Olyan szép a kisfiad.

Orsi,
az a bizonyos elsö csaladi kép nagyon profi volt!Kép

Lino,
édes vagy, hogy hianyoltal.!Kép

Bori,
a kismenyem olyan szép! Andriskanak igyekeznie kell.

Vali,
nagyon szépek, aranyosak az ikrek! Es intelligensek!Kép

Anniko,
üdv közöttünk! Lehet, hogy én Ann-nak foglak szolitani, hogy elkerüljük a keveredést a masik Anikoval.

Szöszi,
nem arultad el a fözés titkat!

Mucska,
szépek vagytok Ti is! Halali az evös kép!

Rita,
gratula a keresztelöhöz!

Lindaéknak gyogyulast!

Most mennem kell, mindenkit puszilok talan majd sikerül egyszer végre rendesen jönni...

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Zita! Én is szorítok ám, hogy minden rendben legyen Ádámmal, s persze én is megszavazom neked a topic tyúkanyója címet!Kép Na lett nálatok is jó idő? Itt olyan gyönyörű volt, hogy déltől fél ötig csavarogtunk a bébivel.Kép

Zsuzsa! Annyira jó ez a mérleges kép!Kép Amúgy Botond már nekünk is rángatja a dadoo oldalsó rúdját, eddig még csak a fejére húzta rá, úgyhogy azokat a pirosakat le is vettem róla, nehogy megsértse magát vele. Egyébként mikor a hengert felfedezte rögtön te meg Edina jutottatok eszembe, csak ezt is elfelejtettem leírni.KépKép A hurkák azért nem olyan baromi nagyok, de imádom őket! Zsófi így meg el fog fogyni, vagy otthon azért pótol rendesen?

Mucska! Egyre szebb ez a kislány!Kép S egyre nőiesebb formákat ölt, már ami a cicijeit illeti.Kép Jól látom, már ül????Kép

Mariann! Drukkolok, hogy semmi baj se legyen Annával! Gyere amint tudsz és mesélj!Kép

Orsi! Hát ha nálatok a cumi jött be, akkor örülj neki, hogy van ami használ. Én is adtam volna neki, de az nem jó. Mondjuk megkóstoltam a hüvelykujját, az nekem is sokkal jobban ízlik.KépKépKép Tej ügyben meg kell ennél nagyobb bizonyíték, hogy folyik meg spriccel????Nyugi, nyugi tényleg van ott elég, sőt! Egyébként elárulom, hogy este meg reggel én azért adok Botondnak kettőt, hogy ne kelljen fejnem, szerintem egyből is jól lakna, pedig estére puhák és nem folyik egyáltalán csak reggel. Mégis már soha sem sír a kajáért, mostanában rendszeresen a reggeli hat órai kaja után 11-kor eszik csak, akkor is én teszem mellre. Viszont nálatok négytől fél kilenc-kilencig nem sok idő az? Nem lehet, hogy akkor meg azért fáj a pocija mert behabzsol s hirtelen megterheli?

Rita! Annyira aranyos ez a macis kép!Kép Miért aggódsz a maci miatt??? Szerintem a cumihoz meg az ujjszopihoz képest a legeslegjobb!Kép

Bori! Ez a babakocsiba hordozó tök jó ötlet! Hasznosíthatom én is?Kép Most rám hoztad a frászt, gondolod az eddigi önmagától való elalvás csak véletlen? A tv-t Botond is bámulja egy ideig.Kép

Nanda! Maxi nagyon szép kisfiú!Kép Engem is érdekelne a születése története. Nagy gratula Nixinek is, pont a napokban emlegettük...ő miért nem jön? Maya hogy viszonyul a kicsihez? Hát Véna? Vagy ne is kérdezzem?

Lino! Gyógyulj meg minél előbb!!!!!Kép Küldök sok gyógyító energiát!!!KépEgyébként Botond eddig csak az öklét, a ruháját meg a ruhapelust tömi a szájába. A játékokat egyelőre csak megfogja, rázza, lökdösi. Egyébként ő hurkásan született, de messze nem olyan azért, mint Edináé.Kép Bár most már egyre jobban telik ki a combija, meg a pocakja.KépDe ő elég hosszú is, lehet, hogy azért nem is látszik annyira. A súlya meg szerintem nagyon jó Katának is, nem tudom miért vagy elégedetlen.Kép Drukkolok, hogy ne legyen lázas, nálunk másnap délután indult volna be, de résen voltam.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Süncsi!

Én is tök sokszor hiányoltalak, és azt észre sem vetted!KépKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Megvagyok, nem kellett kórházba menni szerencsére, helyrejöttek a dolgok, bár már egy hete folyamatosan "nagylány" vagyok (ami eddig max. 5 napig tartott), remélem azért egyszer csak elmúlik.
Most csak ennyi, mert pici lányom most kapta meg a 2 hónapos oltását, sírt nagyon szegénykém, de már megnyugodott, fürcsi után majd beborogatom neki, meg kap kúpot a popsikájába.

Üdv:
Melinda
Bnm

Swen,

bocsi, ne haragudj. Egyszerüen tul felületesen olvastam. Gratulalok az esti elalvashoz!
Nalunk is sikerül néha este cumi nélkül elaludni, de csak akkor ha mar nagyon almos. Ö az ujjat még nem talalta meg, talan azért, mert sokszor kap cumit elalvashoz.

Melnida,
örülök, hogy jol vagytok.

Zsuzsa,
a mérleges kép halali, az elöbb elfelejtettem irni.

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Na,ma Apa-almát vacsiztunk.Végre megvolt a kaki 5 nap után,de bele is izzadt Sünikém.Most majd megmérem.

Zsuzsa,Aptamil Ha Prev-et kaptunk,ez valami hipoallergén táp.Azért aludtunk végre,mert eddig nem nagyon ment,mert Bendi 2-2,5 óránként kelt éjjel IS,mert nem tudott eleget szopni.Most egyszer szopizik,egyszer cumizik.
Micsoda kis dundus az Edinka!
Zsófi miért sztrájkol?Küldjek nektek még nagynéniket a két I-betűs mellé?

Szia Mucska és Mariann!

Rita,miért lenne baj,ha macival alszik?Én még mindig cipelem a macimat,de semmi bajom nincs.Kép

Nanda,milyen piros Maxika szája!Tök ari!

Szilvi,gyógyulj meg!Remélem,tudunk menni talira,bár a Csaba már meggyanúsított,hogy biztos valami pártrendezvényre akarok menni.Meg van huzatva...Persze,tudni kell,hogy néálunk ez egy ütközőpont.

Melinda,elég rossz lehet,de én majdnem a 6 hetes kontrollig véreztem,hol erősebben,hol gyengébben.A dokim azt mondta,hogy nem tisztít ki,mert esetleg nem jönne jól,ha később babát akarnék.Aztán kaptam spirált,utána még véreztem 1,5 hétig,azóta semmi.KépSzorítok,hogy rendbe jöjj!

Süncsi,láttad?Az én kisfiam is Sünike!

Swen,szia!Remélem,sikerül egész alakosat is,csak ahhoz szkennelni kellene...Nagyon ügyik vagytok!

Hajni,néztem neked cumiüveget,itt sem találtam sehol,állítólag a Mammut II-ben, a Baby Studioban lehet kapni,az kiemelt Chicco partner.

Chello,szerintem a 30 dkg az minden babánál nagy teljesítmény!Gratula hozzá Noncsinak és neked!Hál'Istennek,magától szokott le a bukásról,azóta akkorákat büfizik,hogy még,de nem bukik.

Remélem,nem hagytam ki senkit,rohanok fürdetni hisztisBendit.Ma kiabált,aztán örült,hogy tud kiabálni.Annyit nevettem rajta!

Puszi,KInga
nyinike

Most folytatnam a delutanit...Gyerek alszik, Apa meg sehol...Kép
Olvasom a kaki gondokat es mar kezdek aggodni, Bazsi meg mindig napi 5-6 kakit produkal. Fene a szorgos emesztorendszeretKép Lehet, hogy megy a hasa, csak en nem tudom hogy ez hignak szamit? Asszem lefenykepezek egy sz.rt es feldolgoztatom a temat Veletek!Kép

KingaKép
Ma Bazsi is kiabalt, nalunk is ujdonsag a dolog! Te, nem ugy kellene a tapit adni, hogy szopi utan, ha meg ker? Mert ha kivaltod egyre kevesebb lesza tej, nem? Fejni probaltad? Nem ertek hozza, csak kerdem...

BnmKép
Jo, hogy megvagy.A kuppal ugyes legy, remelem nem lesz gond a nagylanysagoddal sem.

SuncsiKép
A fozes...nos, a 7 ember csak 5 felnott+1 db 6 eves+1db 2.5eves.Kép
Bazsi reggeli utan siman elvan 1 orat a hordozoban, majd alszik 3/4-et a kisagyban. Ezalatt szoktam odadobni.11-kor megyunk setalni, utba ejtjuk a piacot a masnapi foznivalo miatt.Ha hosszabb idot vesz igenybe, akkor elozo este megcsinalom valamelyik fogast. Es nem nagyon bonyolultakat csinalok, hetvegen Anyunal eszunk...

SwenKép
Bazsi sem sir soha kajaert.Bezzeg az elejen...Kép Nagyon extrem helyzet, hogy picit nyugos es tatog, mint a fecske.

OrsiKép
Szept 12-en (8 hetesen) volt, hogy csak 1X kelt fel (4 korul), aztan kb 1.5 hete van, hogy azt a felkelest kitolta 5 es 6 koze.Most vagyunk 6.00-nal, de 5-10 percekkel haladunk.Kép
De minden gyerek mas, ne tamassz tul nagy elvarasokat, majd kialakul az o ritmusa szerint is.
Nalatok mi a brunyalni? U.a mint a prütykölni?Kép

LinoKép
Ha mar nem tudok mit kitalalni, akkor felhivom Anyut, mindig van valami otlete...De adhatunk egymasnak is.Nalunk ma karfiolleves volt es turos csusza, holnap almaleves lesz es olaszkaposzta fozelek tukortojassal vagy sult virslivel.

PanoKép
Osszeert a madzag a geppel? Mint Stohl Bucinal a mappa meg a tenyere...Kép

BoriKép
Aha, akkor meg az is lehet, hogy belefer a borze is.Hmmm, de finom lenne.

MucskaKép, NandaKép,RitaKép
De gyonyoru gyerekek!!! Az osszes szep gyerek a mi topikunkban szuletett!Kép

ZitaKép
Ma akartam kerdezni vmit, de aztan elolvastam az LLL-en, ugyhogy nem zargatlak vele. Nalunk nincs meg lll, majd en kijarok egy tanfolyamot meg szoptatok meg 2 gyereket es bevezetem.Kép

Juj, lekoroztem BoritKép es a bitorlo ZsuzsatKép is, ugyhogy abbahagyom...
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Panó,
mi a helyzet a szurival? Mi is ma voltunk, remélem nem én leszek a mumus, mert, hogy végig engem nézett (szokás szerint Kép)
És végre meghaladtuk az 5 kilót!

Szilvi,
Kata nagyon ügyes volt! Remélem, nem fog belázasodni.

Nanda,
üdv újra itt. Mi sem találkoztunk még, de remélem most már sűrűn fogunk. Nagyon szép a kisfiad, Majával közös kép nincs?

Most fürdetek, aztán folytatom

Hajni
nalika

Egy pár esti kép:
Egyik oldal:

Kép

Másik oldal

Kép

Másik:

Kép

Zsófi csapzottan:

Kép

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,
már egész halvány a "lyuk" Zsófi szépséges buksiján. Kép Mérleges kép Kép

Zita,
te is Anita babérjaira törsz??? Aztán gondolkodtam rajta és tényleg lehet utóhatás a gipsz miatt. Bár nekem csak húzódás miatt volt gipszem, de utána 1 hétig zsibbadt a lábam. Remélem hamar rendbejön, küldök gyógyító energiákat.

Orsi,
minden gyerek más, előbb-utóbb Gergő is többet fog éjszaka aludni. Timikém ilyenkor már aludt többet, tegnap éjjel meg fél 10-től fél 9-ig aludt és szopi után még fél 12-ig (csak irulok-pirulok miatta)

Mucska,
nagyon nagy már Anna! És hogy szeret hammázni, meg pancsolni meg úgy általában mindent, igaz?

Süncsi,
pedig isten bizony akartam írni, hogy Andriska még mindig gyönyörű és a szemei még mindig a tieidre hasonlítanak. De annyian vagytok Kép(hála az Úrnak) hogy pont Te kimaradtál Kép

Rita,
egyáltalán nem baj a maci. Sok gyereknek van ilyen legjobb "barátja". A kisebbik fiamnak egy éves korától van egy macija a mai napig azzal alszik, a nagyszülőkhöz is vinni kell. Egyébként ő egy Webbie-vel kezdte, az kapta az első mosolyt is.

Vali,
ha megdobsz egy telefonszámmal egyik nap összefuthatnánk... Ha így haladtok maholnap már az iskola jön Kép

Szilvi,
gyors jobbulást Neked! Nem tudom mi van velünk! Bár én nagyon ritkán hánytam egész életemben most is az volt a baj, hogy nem jött ki. Remélem gyorsan túl leszel rajta, és Kata sem látja kárát.

Melinda,
örülök, hogy jobban vagy.

Kinga,
Te is beléptél a kakatáborba?

Linda, Anikó,
hogy vagytok???

Anita,
akkor értesíts, ha úgy gondolod...

És meg kell osztanom veletek, mert nagyon bánt: volt kolleganőm 3 éves kisfia PKU-s. Elég rég nem beszéltem vele, most nyomoztam ki a számát, nem is tudtam, csak azt, hogy határértéken van.
(A másik kolleganőm pedig a "kőszívű" kislány édesanyja)
Sokszor adok hálát az Úrnak, hogy nekem ilyen gyerekeim vannak!!!

Puszi mindenkinek
Hajni
nalika

SziasztokKép

Gergő már alszik!Kép Fél 10 óta.Kép Remélem a védőnéninknek lesz igaza és így is belövi a drágám a 3 órát, de legalább a fél 3-at!
Délután egészen fél 5-ig szunyált, akkor megszopizott, büfi stb., így fél 6 volt, mire elindultunk a szokásos délutáni sétára, kivételesen Apával együtt, hisz addigra Ő is hazaért, amúgy meg 4-kor (amikor eddig mentünk) még dolgozni szokott. Jó nagyot sétáltunk, fél 8-ra értünk haza, de már nem szerettem a végét, mert sötét lett és hidegKép BrrrrrKép Gergő tök jól elvolt, sokat fent is volt (nem is csodálom a délutáni alvása utánKép) és mikor hazajöttünk még kibírta a fürdést is. Aztán szopcsizott szépen 2 ciciből, majd elvoltunk egy órát, de fél 10-re elaludt. Annyira reménykedem! És nem volt 8 körüli sírás, nagyon nyugis este volt, eddig! Remélem az éjszaka is az lesz, majd holnap beszámolok!Kép

Szöszi
Neked írok először, mert rendületlen rajongód vagyok, nem tehetek róla, de imádom a stílusod!Kép mindig feldob, ahogy írsz!Kép
Azt hiszem én is fel fogom írni a dátumot, amikor már hosszabban tudunk aludni!Kép De tényleg, így sem panaszkodhatok!Kép És dehogy akarok én bármit is elvárni a tündérkémtől, Ő nekem így jó, ahogy van, úgy kel, ahogy neki tetszik!Kép Elvégre Ő a főnök.Kép
Azért becsüllek a főzéssel, nekem nehezen jönne össze, Anyukám nagyon sokat besegít. De idővel szeretnék én is visszaállni a fakanál mögé, nagyon szeretem csinálni!Kép Igaz azért nem 7 emberre!Kép
Szóval! A brunyálni nálunk pisilést jelent.Kép Férfi módra!Kép A prütykölés szerintem ugyanaz, mint amit Te is tudsz, legalábbis így éreztem a soraidból.Kép

Swen
Azért nem éheztetem, csak akkor van ennyi idő, ha Ő is úgy érzi, ráadásul nem 4-fél9-ig, hanem fél 5-8-ig!Kép
Köszi a nyugtatást!Kép
El is felejtettem gratulálni Botondhoz, hogy milyen ügyes fiú! Kép

Süncsi
Olyan jó lenne, ha tudnál többet jönni! Te is nagyon hiányzol innen!
Irígyellek a kertért! Már én is úgy szeretnék, de csak jövőre lesz belőle valami.Kép

Zsuzsa
Lányaid továbbra is gyönyörűek!Kép
Szerintem Edina nagyon hasonlít Rád!Kép

Most megyek és kihasználom a nyugis estét (csak el ne kiabáljam!!!), végre bebújok a kádba!Kép Igaz közben eszembe jutott, hogy a sebes mellbimbómnak talán nem jó, ha ázik, de most az sem érdekel! Különben is már javul, a Garmastan úgy tűnik használ neki.Kép

Jó éjt mindenkinek, kéretik nekünk szurkolni, hogy sikeres éjszakánk legyen!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Nalika
Magyarázd már el nekem mi az a PKU. És a kőszívű? Nagyon buta vagyok? Tudnom kéne mik ezek? Vagy már írtad és én lemaradtam?
Lánykáddal tényleg szerencsés vagy, de nehogy irulj-pirulj miatta, inkább örülj neki!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, lementettem az utolsó egy hét termését, de még nem volt időm elolvasni.

Megvagyunk, csak kicsit összesűrűsödtek a problémák, így nem nagyon érek rá, hogy ideüljek a géphez.

Marcus is elmúlt 2 hónapos, megkaptuk ma a szurit, teljesen jól tűrte, most már csak azt kell figyelnem, hogy belázasodik-e. És 4350 g, és már kinőttük az 56-os ruhákat.
Tegnap éjjel 7 órát aludt (illetve 7 óra telt el a két etetés között), és akkor is én keltettem fel, hogy egyen végre. Lehet, hogy jönnek a nyugodt éjszakák?

Elnézést de most csak ennyit tudok írni, megyek alszom egy kicsit, éjfélkor még kelteni akarom a manót egy hőmérőzére és egy adag kajára.
Jó éjt mindenkinek!!
jerry

Orsi: én nagyon szurkolok nektek Gergő miatt is, meg a "prütykölés" miatt is! Kép
<a href="http://users.freestart.hu/hupku/hungarian/indexhu.html" target=_top> PKU</a> témához itt olvashatsz, a másik nem tudom mi!

Bellanát hogy kell csalogatni? És Zsuzsit???

Jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Jo estét,

most visszaolvastam!!Kép
Szöszi,
köszi a fözésleirast. Tényleg érdekelt, mert nekem nehezen megy minden hazimunka. Bevasarolni én is szoktam, de a mosasnal, vasalanal, pakolasnal tovabb nem jutok sajnos. Ennyit enged a kisfiam. Andriska nem nagyon marad meg ilyen sokaig egy helyben, öt szorakoztatni kell. Ma viszont sokaig elvolt, mert jo idö volt és kifektettem a cseresznyefa ala. Imadja a kertben a fakat és a bokrokat nézni. Sokkal jobban tetszik neki, mint a baby-gym.
A kérdéseidet én is passzolom.
A kaka miatt szerintem ne aggodj, ha amugy jol van a gyerek. Andriska is nagyon sokat kakil, 4-5-t majdnem minden nap. En szivesen elemzem a kakis képet. Kedvenc témam a kakalas.Kép

Nalika,
homeo-bogyo nem alvasra: én kaptam ajandékba egy OMIDA nevü homeo-cseppet, de még nem probaltam.
Köszike a képdicséretet.
mi az a PKU? Bocsi, hogy ilyen tajékozatlan vagyok..

Linda,
mi ujsag apaval? Milyen volt az utja?
Mostansag azon gondolkodtam, hogy Te nem is irtal születésszortit. Vagy csak én maradtam le rola?

Zsuzsa,
az energikus szo nagyon tetszett. Andriska is ilyen. Nagyon birom, ahogy dobalja a kis dundi testét!Kép Nekik szerintem azért nehezebb a mozgas (pl forgas), mert nagy a sulyuk.
Jok a parod képei. Végre lattam parat, mert az oldalat sosem tudom megnézni. A napraforgosat megmutatom Tominak, imadja a napraforgomezöket, ilyen Svajcban nincsen!
A legutolso fotok Edinarol és Zsofirol szuperek! Ezeket Te csinaltad?
Ezek szerint bejött az öszibarack a kakakérdésre! A Szöszi-féle mustot probaltad?

Kinga,
Andriska is elkezdte a 2 oranként evést, nekem sikerült "lenevelnem" rola. Nem volt egyszerü. Ma mar 4 orat is kibirt evés nélkül és az éjszakaink is jobbak. Pedig én is megijedtem, hogy mar kevés a tejem. Valszinü, hogy csak egy növekedési fazisa volt. Most nem akartam okoskodni, ha Neked igy jobb, akkor csinald igy!
Igen, lattam, hogy Süni, nagyon aranyos névKép

Zita,
én egy kis svajci csokit fogok hozni, remélem elég lesz.
Adam labaKép

Orsi,
a rugi ismerös!! Nekünk is van! Anyukam vette Magyarorszagon és elküldte, én is nagyon szeretem. Ha mar kinötte, le lehet fejteni a labfejét, és akkor még tudja hordani egy ideig. Ezt Anyunak mondtak a boltban.

Lino,
milyen ügyesek vagytok a munkalatokkal! Tetszik ez a minden masodik hétvégén valo dolgozas.
Megall az eszem Katan, milyen jol türte a szurit!Kép

Pano,
atya-gatya, mar ti is 2 honaposak vagytok!

Mariann,
ez a baba-mama torna jo lehet! Gyere maskor is!

Chello,
én is gratulalok a 30 dkg-hoz!

Bori,
irigy vagyok, hogy Dorka mar atalussza az éjszakat. Kivanom, hogy igy maradjon!
Nalunk a 3 orankénti napközbeni evéssel mar az éjszakak is jobbak voltak, volt, hogy csak egyszer kelt éjszaka, de sajnos elöfordul, hogy 3-szor is. Es altalaban nappal is keveset alszik. Igy aztan faradt vagyok és olyankor a kedvem is rossz.
Neked megvan még a barna vonal a hasadon? Nekem még igen, ez ilyen soka mulik el? Vagy elmulik egyaltalan?

Kisdio jol eltünt az altatasi modszerrel!!!
Az egyik itteni ismerösöm mesélte, hogy neki a védönö azt javasolta, hogy az utoslo esti szopi elött igyon egy kis konyakot (vagy vmi hasonlot) és akkor tuti jol fog aludni a gyerek!Kép

Fogyozas: én mar lemondtam mindenféle fogyozasrol és sportolasrol addig, amig Andriska csak szopizik. Addig is marad a sok séta.

Andriska par napja nyujtogatja a nyelvét nekünk. Könnyesre nevettük rajta magunkat, akkor ö is nevet és csinalja tovabb. Ime:

Kép

Bucifant a cseresznyefa alatt:

Kép

Rossz idöben, séta utan:

Kép

Puszi mindenkinek,
megyek aludni
Süncsi
süncsi

Orsi,
a másikról annak idején cikkeztek a Mai Lapban. Pontosan én sem tudom, csak annyit, hogy nagyobb a szíve és nem olyan a szövete, mint kellene. Még Floridába is kivitték, de azóta sajnos Barnard prof. meghalt. Itthon meg nem tudnak vele mit kezdeni, sőt jóformán le is mondtak róla, ehhez képest már több, mint 3 éves.

Most már tessék mindenkinek aludni! Kép
Jó 8!
Hajni
nalika

Zsuzsa,
köszi a PKU-s infot! Mar meg is pillantottam.

Zsuzsi emilcimét megprobalom visszakeresni, és irok neki, de ma mar inkabb nem.

Orsi,
szoritok a 3 orasi keléshez. Nekünk a 4 orasi jött be legjobban, mert onnantol mar kibirja reggel fél 8-ig. Ez viszont sajna ritka..
Köszi, probalok jönni gyakrabban.

Jerry,
szépen hiztok, rendben van!Kép

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Újra jöttem az aranyért. Kép

Jelentem, a gyerekszoba kész, képet csinálni még nem volt energiám, de majd pótolom. Egyébként tök jó lett. Mazsola is egész jól bírta a "mellőzést", meredten figyelte, ahogy apukája szereli a lámpáját Kép

Bocsánat mindenkitől, nem olvastalak végig titeket, majd délután megpróbálom. Mazsi már csak délután alszik - déltől kb. 1/2 4-ig, így aztán elég fárasztóak a napok. Éjszaka már ált. 5-kor kel, aztán még alszik 8-ig. Ma persze 1/2 5-kor sikeredett az ébredés.

A képeket azért megnéztem, nagyon jók! Főleg a nyelvnyújtogatósKép
Orsi: szerintem ne aggódj az éjszakai kelés miatt, nálunk is fokozatosan tolódik egyre kijebb, de mi is 3-ról indultunk. Néha becsúszik még egy-egy 2 órai kelés, de csak akkor amikor kaka van a dologban. De volt már olyan is, hogy csak 1/2 7-kor kelt. De szerintem ezen azért is fölösleges problémázni, mert úgysem tudsz vele mit tenni. Ha éhes, hát éhes Kép

Puszi mindenkinek

Hajni
Amatőr

Amatőr Hajni, gratula az aranyhoz. Kép

Én meg jöttem egy ezüstért! Kép

Gyorsan teszek fel pár képet mert ma vagyunk 3 hónaposak!!!

chello

Kép

Kép

Kép
chello

Kép

Kép

így alszom mostanában:

Kép

és most elolvasom a termést,

chello
chello

Amatőr Hajni, mi is fél 5-kor keltünk ma enni. Kép

Gyerekszoba: Kép Várjuk a képeket!

Süncsi, köszi. Kép Nagyon édes Andriska ahogy a nyelvét nyújtogatja. Noncsi is szokta.

Jelentem barna vonal nekem is megvan még, tudja valaki mikor múlik el?

Jerry, örülök, hogy Marcus jól viselte a szurit! 7 óra alvás: Kép

Orsi, séta: Kép
Milyen volt az éjszakátok?

Én is néha fáradtabban ébredek ha alszom napközben fél órácskát. Kép

Zsuzsa, továbbra is gyönyörűek a lányok. Zsófi homloka már begyógyult, reméljük nem marad nyoma. Edina jól mutat a mérlegen. Kép

Nem biztos, hogy jó, hogy ilyen sokat eszik Noémi egyszerre mert utána többet bukik. Kép Tegnap is bekajált 200-at és volt utána 3 nagy bukás. Nem vagyok megelégedve a bukásokkal, szerintem a gyógyszerek nem hatnak annyira amennyire kellene. Jó lenne ha egyre kevesebbet bukna de ezt nem mondhatom el. Kép

Hajni, gratula az 5 kilóhoz! Kép Nekünk még van addig. A héten úgy látom nem ütjük meg a 30 dekát. Kép

Szöszi, szerintem megismernéd a hasmenést. Nálunk volt az is és nagy a különbség a kettő között. Nem hiszem, hogy baj, hogy ennyit kakil. A főzést-bevásárlást ügyesen csinálod, nekem nem jut rá időm. Igaz mostanában inkább pihenek ha tudok mert még mindig érzem a kórház fáradalmait. Kép

Kinga, kaki: Kép

Szerintem is kevesebb lesz majd a tejed ha kiváltod tápszerrel a szopikat. De megértelek, néha én sem bírok éjjel felkelni fejni így kevesebb tej gyűlik össze.

Nem hiszem, hogy lesz még egy 30 dekás hetünk. Ez csak véletlen lehetett.

Melinda, hogy telt az éjszakátok? Nyűgös volt a leányzó?

Swen, Noémi is tömi a szájába az öklét és a pelust. Ha valaki látná azt hinné nem evett napok óta, olyan lendülettel csinálja.

Szilvi, köszi a gratulációkat. Na jó, nem volt kockás hasam de azért ez is túlzás ami most van, tényleg olyan kelttésztás. :o

Nanda, köszönjük az ízelítőt. Engem is érdekelnek a részletek, szerintem tedd közzé, nem untatsz vele senkit. Édesek a képek. Kép

Bori, Ti mentek a börzére? És a többiek?

Köszi, mi is örültünk a 30 dekának. De már visszavett a leányzó, tegnap mértük és már nem halad olyan jó iramban.

Rita, édes a macis kép. Kép

Mucska, jó Téged is újra látni. Anna baba tündéri! Kép

Lányok, nekem baromira hullik a hajam, teljesen el vagyok keseredve !!! Ha így folytatom akkor kopasz leszek. Mit lehet vele csinálni?

Mariann, örülök, hogy Te is jelentkeztél. Kitartást a nehézségekhez. 8-10 szopi nem semmi. Hogy bírod? Ha Panka jól van akkor nem kell vele foglalkozni, szerintem is ilyen alkat. Bár tudom milyen kiborító lehet ha ezzel zaklatnak, hogy kevés a tejed.

Zita, bárcsak az lenne a gond, hogy túl kövér Noncsi. Remélem Ádi lába meggyógyul minél előbb.Kép

Panó, gratula a 2 hónaphoz. Beni hogy viselte az oltást?

Vali, Neked is köszi a szurkolást. Babák: Kép

Maci, anyai szigor? Úgy látom akkor Te is mész a börzére?

Most befejezem mert mennem kell keményítőt főzni és utána szopi.

Chello
chello

SziasztokKép

Csak beugrottam, mert megyek mindjárt vissza az ágyba, annyira rossz éjszakánk volt, hogy muszáj még aludnom egy kicsit!
Sajnos Gergő felkelt fél 2-kor, ami még nem is lett volna olyan nagy gond, ha visszaaludt volna, de sajnos a kaki, ami este nem jött ki bekavart. Először tök jól elvolt szopi után, de aztán sírás, meg minden volt.Kép Kapott még egy kis nyugtató cicit 3-kor, fél 4-kor úgy tűnt alszik, erre 1/4 5-kor ismét sírás, de nagyon! Hiába próbáltam kakiltatni a pelenkázón, most nem ment.Kép Aztán mégis megnyugodott, gondolom megnyugodott a kicsi hasa és Apucija vállán elaludt 5-7-ig. Szóval 2 órákat aludtam, mosogatórongy vagyok!Kép
Reggel a szopcsija után végre sikerült kipakolnia a kakiját, hát emberes adag volt!Kép Aztán el is aludt rögtön, gondolom Ő is jó fáradt lehet! Úgyhogy most én is visszafekszem még egy kicsit, remélem sikerül aludni!

Különben ma vagyunk 7 hetesek!Kép

És azt hiszem maradok este a későbbi szopcsinál, 9 óra jobb lesz, mint 8, talán akkor tovább alszik Gergő.

PuszikaKép

Orsi

avocado

Jaj, majdnem elfelejtettem!

Chello, Panó
Gratulálok a 2 hónaphoz!Kép

Swen
Neked meg az x. héthez, nem emlékszem mennyivel vagy előttünk, bocsi.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Ja, és Lindának is gratula, Ő is szerdán szült, ugye? Akkor Ők 8 hetesek!Kép

Orsi

avocado

HelloKép

Koran kelek, aztan alig erek ide pontot ero helyre...Kép Kép

ZSuzsaKép
Csatlakoznek Orsihoz, Edina tenyleg Rad hasonlit, de ezt mar azt hiszem mondtam...

Tegnapi szurisok! Milyen volt az ejszaka? Ugye, nem lett laz?

BellanaKép
Ennyivel nehezebb ha Apa is itthon van? Kép Akkor mar el sem jutsz idaig?

OrsiKép
Akkor ma mosogassKép...szoval pihenj, ha rossz ejszakad volt es menjetek setalni.Az jot tesz.

chelloKép
Nekem is hullik, nagyon. Allitolag bepotolja, hogy a terhesseg alatt nem hullott. Balazs is kopaszodik es en is.Kép

MOst elrohanok fogat mosni.
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Esti alvásnál Botond továbbra is hozta a formáját, pedig most már 20.40-kor betettem a kiságyba. hatalmas szemekkel rám mered, nagyokat mosolyog, betakarom, ujjszopi, majd öt perc múlva szunya!Kép Most ismét önaltat, miután jól bekajált, meg játszottunk egy kicsit.Kép

Sms-eztem Lindával, a kicsi nagyon náthás, alig kap levegőt s nem is nagyon alszanak éjszaka. Danit meg így nem tudja levinni, aki így otthon tombol, úgyhogy eléggé kivan szegény!Kép Küldjünk nekik sok-sok gyógyító,meg erősítő energiát!!!!

Szöszi! A brunyálás nálunk is pisálást jelent.KépRemélem apa azért csak megkerült. Nekem is azért furcsa az, hogy nem sír a kajáért, mert az elején bezzeg volt ordítás akár óránként is!KépEz is még csak most volt, de mennyire elszaladt az idő!KépKépMilyen az az olaszkáposzta főzelék?

Melinda! Ez szuper, hogy nem kellett kórházba menned! remélem tényleg hamar rendbe jössz!Kép

Kinga! pedig a súlya olyan szépen nőtt Bendinek nem? Akkor miért gondoltad, hogy kevés a tejcsi? De biztos jobban tudjátok te meg a védőnő, meg a doki, nem okoskodni akarok, csak kérdezem. Egy nyugodt éjszaka viszont nagyon-nagyon sok energiát ad, az biztos!

Nalika, Panó! Mi volt a szuri után, remélem jól viselték a gyerkők! Nalika grat. az öt kilós határ átlépéséhez!KépMi az a Webbie????

Zsuzsa! A lányaidra már nem is találok szavakat! Tényleg annyira édesek! S Edinának is sok haja van! Hogy aludtatok? Fejed hogy van?

Orsi! A sétával mi is ezért álltunk rá a dél-délutánira mert akkor olyan gyönyörű az idő és nincs sötét. Sajnálom az éjszakátok, remélem most még tudsz pihenni.Kép A kajával kapcsolatban meg ne haragudj, nem akartalak megbántani, vagy beleszólni, csak én úgy értelmeztem, hogy négytől nyolcig akarod kihúzni, s akkor még fürdés és utána szopiztatsz. Ezért tűnt nekem soknak. De tényleg csak érdeklődtem, bocsi még egyszer. Gratula nektek a hét héthez, Lindának a nyolchoz, Panónak a kilenchez, mi meg 14 hetesek vagyunk.Kép

Süncsi! Neked akkor igazán mozgalmas napjaid vannak, nem is csodálom, hogy elfáradsz!Kép De Andriska továbbra is annyira de annyira szép kis fiú!Kép A kert miatt irígykedem!

Chello! Gratula a három hónaphoz!!! Noncsika gyönyörű kislány! Azok a nagy szemek, meg az a mosoly!Kép Tudom, hogy mindig ismétlem magam, de nem tudok betelni ezekkel a babákkal.Kép Bukást nagyon sajnálom.Kép De ne légy ennyire pesszimista, a kisebb ütemű gyarapodás is gyarapodás!!! Szurkolok nagyon!

Lino! Hogy aludtatok? Hogy vagy? Hát a Katica?

Most megyek gyönyörködni saját alvó csemetémben!Kép

Szép napot!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok,
elnézést, még nem olvastam vissza, sőt a tegnapi levelemet sem fejeztem be...Még nem válaszoltam mindenkinekKép
Most csak azért jöttem, hogy tegyek fel képet, egyébként a gépem még mindig félárbocon vanKép

Szóval:
-első kép Lilinek megy GödreKép
Kép

-a második pedig NalikánakKép
Kép

Ma ráckevén leszünk, remélem, délután jövökKép

Linó,
ugye teljesen kigyógyultál már a rosszullétből, és éjjel tudtál aludniKép

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

NEm helyezésért jöttem Kép
Gratulálok minden hónap és hétfordulósnak!
Mi jól vagyunk. Hála...

Orsi, szöszi: oké, akkor rám hasonlít! De a homloka, és a mosolya akkor is az Apjáé! Kép

Orsi: ez a fránya kaka bekavart nálatok! Sebaj, hamarosan ritkul majd a termés, és hátha nem az éjszaka gyötri majd Gergőt! Most aludj csak, és pihenj!

Nalika: alakul a hegg, de még látszik sajna!

Chello: ZSófi heggje megvan még, csak halványodik. Mindig látszani fog szerintem, de ez van!
ÉS a fél 5 előtt mikor evett Noémi?
Gyarapodás: a 25 deka is elég lesz ám!!! Kép
Bukás Kép Amúgy Edina is bukik, de nem látszik rajta. Bár szerintem 3 hósan nálunk volt egy kis javulás! Hátha nálatok is ez jön!
Képek Kép Jól nézel ki! Látom a DAdoo a babyülésben is üzemel Kép
Ki kötötte, vagy horgolta a sapiját???

Anita: ezek a képek haláliak Kép És Dorka sérója Kép
Hogy smint most, hogy Dani megint oviban van?

Bellana: jobbulást nektek, bár nagyon nehéz lehet Atomantival, és egy náthás Bivaly Billyvel Kép

Swen: köszi a dícséreteket! Aha, alakul Edina sérója is!
Jól aludtak a csajok. Este 1/2 11-re kuss volt (Zsófi aludt el később), és reggel 8-kor keltek!
Sőt! Ma reggel Edina pelusában meg is leltem a mai "termést", így kipipálhatom Kép Spórol a pelusokkal! Tegnap is pont a tisztábatevés ideje előtt termelt be!
MA meg reggel jól bezabált (200), majd jött egy hosszú csuklás. Utána betettem az ágyába, és már szunyál is! Íme:
Kép
Botond is nagyon ügyes legényke!
Zsófi valszeg fog fogyni! Mivel tegnap is alig evett napközben. VAcsi szúszott azért bele rendesen.

BNM Kép Jó, hogy jól vagy Kép

Lino: jobbulást neked! Ez a fertőzés sem egy szoptatós mamának való! Igyál sokat! Remélem már jobban vagy, és nem kapja el senki tőled!
Zsófi nem részletezi, hogy miért nem eszik! Itthon sem eszik, így ez nem nagy extra nála. Pedig ígérünk neki fűt-fát, és az ovónénik is próbálkoznak, de nem elég... Kép

Süncsi: képek Kép Akkor nagyon hideg is lehetett nálatok!
Ahogy olvaslak, nem unatkozol! Annak meg nagyon örülök, hogy visszaállt nálatok is a napi menetrend a megszokott kerékvágásba! Andriska hasa mennyit fáj mostanság? Hogy mennek az éjjelek? Többet kihagy már az alvásban? VAgy várja a Mo-i látogatásotokat? Majd itt??? Kép
Őszibarack: aha, bejött Kép
Must: az puffaszt, így csak pár kortyot, és az nem elég szerintem...
Képek: aha, én követtem el őket!
Napraforgó: és azt láttátok, hogy az elsők közül az egyiken van valami méhecske, és az árnyékkal úgy tűnik, mint egy mosolygó fej??? Kép
Aha, ezek a duci babák energikusak Kép

Jerry: 7 óra? Az már szupi!
Gyarapodás Kép
De ugye nem nagyok azok a sűrűsödő problémák???

szöszi: várjuk a termést! De ha ennyit kakál, nem csoda hogy híg!
Jó, hogy ilyen jó a hangulatod! Kép Férjed megkerült???

Kinga: és így a tápszerrel mennyit alszik éjjel Bendi??? Bár szerintem is mehetne a szopi! Legalább nappal ne adj neki tápszert!
Az I betűsek ovónénik, de kellene még pár! Mondjuk egy Ibolya, egy Imola, Egy Ivett, egy Ilona,... Kép
5 nap? Akkor ő sem kapkodja el! Amúgy azt tudod, hogy a reszelt alma az fog???

Remélem hamarosan Kika is ír nekünk! Kép

Most el a grafomás bitorló!!! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni! Leányzónk (Eszter) 2004.06.08-án született, sok-sok próbálkozás után (akit érdekel a történet, a Kaáli-s topikban szept. 29-én leírtam).
Azért is szeretnék bekapcsolódni (már elkezdtem visszafelé menni az időben), mert most egy "kicsit" (kb. 4 évre)elszakadtunk otthonról, a férjem a Berlini Nagykövetségen szakács és hiányoznak (meg nem is) a nagymamák, barátnők, védőnénik tanácsai. Eszterke 4 kg-val és 59 cm-rel született, szóval elég nagyra sikeredett, most a 68-as ruhákat növögeti kifelé és kb. 8 kg körül jár, de egyáltalán nem dagi. Sajnos tápszerezünk (nem indult be a tejcsi, valószínűleg közrejátszott a korom (38), az öröklődés -anyukám sem tudott szoptatni-, na meg 5 lombiknak az összes mellékhatása + a császár), de már nagyon unja a kisasszony, úgyhogy lassan próbálkozunk már mással is.
Képet sajnos még nem tudok felrakni róla, de remélem, hamarosan sikerül.

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika

Kedves Kriszta!

Üdv köztünk!
Én elolvastam a Kális történetedet! Ugyan nagyon szűkszavú, de valóban nem lehetett könnyű!
És ez a baleset... Kép Nem tudom, mi történt, de rémes lehetett!
Az is elgondolkodtató, hogy egy spontán baba után miért jön 2 méhen kívüli!!!
De jó, hogy ilyen sok petét tudtak begyűjteni, és beültetni újra, meg újra...
ÉS a lányeg valóban az egészséges 4 hónapos Lujzika Eszter, aki pont 2 nappal idősebb az én lánykámnál, Edinánál! ÉS ő bitorolja ezek szerint a legsúlyosabb baba címet is! Kép

Szakács a férjed? Akkor nem gond, hogy ki főzzön! Kép

Még egyszer üdv, és aktív topikoskodást!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa! Azt hiszem, át kell hogy ruházzuk rád a grafomán címet. Kép
Réka is rendszeresen súlyzózik a Dadooval, meg odébb toligálja, le még csak ezért nem dobta, mert nagyon messze van az ágy széle.
A BNHFC-be való bejutáshoz mik a határok? Pelenkázásnál majd lefényképezem, mármint a hurkákat, és döntsetek, hogy lehetünk-e tagok.
E-mailt megkaptam, és örülök az ott olvasottaknak. Ez enyém is megy majd, csak időbe telik míg befejezem. Mai feladatom pl.: farmert kell venni. Mindezt három gyerekkel. És ezen kívül a normál teendők. De nem panaszkodni akartam, csak érzékeltetni, hogy nem a nem akarással van baj.
Jó az egered. Nálunk a szombat szerepelne a mondatban.

Mucska! Nincs lehetőségetek költözni, ha annyira utáljátok a panelt? Olyan sok szép része van Szegednek, ahol lehetne kertesbe költözni.

Rita! Gyógyulj meg minél hamarabb! A maci nagyon édes, nem csodálom, hogy szereti Lili.

Bori! A tegnapi elszállásod után megfogadtam, hogy ma én is Word-ben írok. Sikerült is megtartanom ezt a fogadalmam.
Nálunk akkor szokott bejönni ez a hordozó a babakocsiba, mikor pl csak a boltba akarunk beszaladni, de nem akarom annyiszor bolygatni, hogy ki a hordozóból, aztán kendőbe, vagy babakocsiba. Ilyenkor csak hordozóval együtt átrakom a babakocsiba.
Jó Ráckevézést!

Orsi! Olyan aranyos volt mikor kérdeztél minket, és gyorsan meg is válaszoltad a saját kérdésed.
Volt kádfürdő?
Gratulálok a 7. héthez.

Nanda! Jól néztek ki. Te is és Maxim is. A képekből ítélve, te is azon szerencsések közé tartozol, aki nem küzd súlyproblémával így a szülés után. Irigyellek érte. A szüléstörténetet, szerintem tedd közkincsé, mert én is nagyon kíváncsi vagyok rá.

Szilvi! Sajnos nagyon át tudom érezni a helyzeted. Még anno a nyolchónapos Csillával beszedtem egy hasonló nyavalyát, megspékelve 39 feletti lázzal. Remélem, mire olvasod már túl is vagy rajta. Szurkolok.
Réka szerintem csak jövő héten kap oltást, mert a doktor nénink betegség után mindig vár egy hetet az oltással, akkor is, ha már teljesen tünetmentes. Úgyhogy majdnem 4 hónaposan fogjuk megkapni a három hónaposat. De hát eleve a másikat is késve kezdtük.

Süncsi! Elkezdtem olvasni, hogy mi van éjjel, mikor már alszik Andriska. És valami egész másra számítottam, minthogy a párod a gépnél dolgozik.
Svájci csoki? Jól hangzik. Szerencsére sokat nem tudok enni belőle, de nagyon szeretem a finom csokit.

Swen! Lett itt is jó idő. Csak nálunk a csavargás még nem megy sajnos, Ádám lába miatt. Szerintem lassan Réka azt fogja hinni, hogy a kerítésen túlra csak autóval lehet menni. Mert az elmúlt hetekben, azt hiszem összesen kétszer voltunk az utcán babakocsival. Egyébként meg az udvarban körözünk. Még jó, hogy ilyen őrült nagy a telek.
Meg kell állapítanom, hogy egy nagyon rendes gyerek ez a Botond.

Melinda! Örülök, hogy megúsztad a kórházat.

Kinga! Elvetemült lehet nagyon a párod, ha pártrendezvényre gyanakszik.

Szöszi! Nem rossz az ötlet. Ugyanis ha jól tudom, Romániában ingyen adják a tápszert. Gondolom, nem lehet egyszerű egy szoptatni akaró mamának.
Az én hajam is hullik. Az egyetlen, amiért nem aggódom, mert tudom, hogy az előző két alkalommal is megállt néhány hónap után, és még van hajam

Nalika-Hajni! Nem fogok Bori babérjaira törni. Nekem ilyen nagy írás csak egyszer megy egy nap, az is 3-4 óra alatt jön össze.
Ádám lába határozott javulásnak indult. Remélem, így is marad, és nem lesz visszaesés. Anno nekem az összecsavarozott bokám 4 hét fekvőgipsz után sokkal jobban és gyorsabban javult. Pedig én akkor már 18 is elmúltam. Ezért vagyok kicsit lelombozódva, mert állítólag a gyerekek gyorsabban regenerálódnak.
Nem lehet egyszerű a kolléganődnek. Már az étrendet sem egyszerű összeállítani az ilyen gyerekeknek. Nekem lisztérzékeny ismerőseim vannak. Az ikerlányok ebben nőttek fel, és tudják, hogy nem szabad elfogadni, amit más kínál nekik, mint azok, akik ismerik a betegségüket. Sokszor a felnőttek, akik még nem is hallottak róla, neheztelnek rájuk, mert fogalmuk sincs, hogy mennyi bajt okozhatnak. Most gondold el, hogy milyen lehet egy PKU-snak, amit még annyira sem ismernek, mint a lisztérzékenységet (cöliákiát). És még nehezebb a diétája.

Jerry! Örülök, hogy múltkor beszéltünk. Remélem, tudsz majd gyakrabban jönni, hiányzol ám. Jó lenne, ha jönnétek a talira.

Amatőr-Hajni! Kérnénk egy képet a gyerekszobáról. Meg a gyerekről. Meg az anyukájáról&#8230;..

Chello! Mindig gyönyörködöm Noémi hajában. Félelmetes ez a mennyiség. Nekem egyik gyereknek sem volt ennyi, még fele ennyi haja sem.

Linda! Mielőbbi gyógyulást a picinek! Danihoz meg kitartást!

Kriszta! Üdv közöttünk. Utólag is gratulálok Eszter megszületéséhez!

Most befejezem, mert fel kell kerekednünk. Majd beszámolok, hogy sikerült-e farmert vennem.

Szép napot mindenkinek!

Zita
A képek:
Kép
Kép
Kép
pzita

Sziasztok!

Csak bekukucskáltam. Ma a kislányom tündérkirálylányt a fiam pedig mormogi medvét alakít. Isteni szerencse, hogy beosztják. Alina annyira ügyesen elvan a kiságyban a játékaival, folyton csörgeti, beszél nekik. Nem is emlékszem mikor volt el 1 óránál többet egyedül Kép. Tomika sajna ma elég nyügös, szerintem kakilni készül. Legalábbis remélem.

Megyek, mert ugyan Tomika végre elaludt, de Alina el kezdett hiányolni.

Sziasztok!

Vali
cvali

Sziasztok!

Nyinyike: köszi a cumi tippet, holnap megnézzük Apával, hátha sikerül.

Chello: azért nem hízhat minden héten 30 dkg-t az a gyerek Kép Örülök neki, hogy alakultok, most már biztos egyre könnyebb lesz. Na és az a mosoly Kép Meg a haja Kép Bálintnak annyira szőke a haja, hogy messziről olyan mintha tök kopasz lenne Kép

Süncsi: svájci csoki Kép Én ehetek, híznom kell Kép

Nalika grat. az 5 kg - hoz!

Szöszi: nem semmi ahogy megoldod a házimunkát! Minden elismerésem! Nekem meg még a két emberre való főzés is teher néha, szégyelem is magam Kép

Kriszta! Üdv. köztünk. Elolvastam a történetet, nem kis akaraterő meg kitartás érződik belőle. Gyere sűrűn, és meséld el a szülést is!

Börzéről kérdezném, hogy szerintetek oda érdemes gyerekkel menni, vagy egyszerűbb nélküle? Arra gondoltam, hogy itt hagyjuk anyósomnak addig a gyerkőcöt, de hát akkor meg úgy hiányzik Kép

Rólunk annyit, hogy Bálint tegnap kint aludt az erkélyen, és szerintem valaki kicserélte Kép
Az én örökké nyifogó (ahogy a 3 éves unokatesója mondja, állandóan nyűg) gyerekem azóta meg se nyikkan, csak vigyorog mint a tejbe-tök. Mi történhetett ezzel a gyerekkel??? Délután még elmentünk Auchanba, és ott is végig fent volt, a kocsiba és nézelődött, még a pénztáros néninek is tartogatott egy nagy vigyort. Én meg csak lestem, hogy jé, te ilyen is tudsz lenni? Kép
Most is az erkélyen alszik, remélem nem cserélik vissza Kép

Képet csináltam, de azt mondja nekem ez a gép, hogy túl nagy, nem lehet feltenni. Ilyenkor mit kell csinálni?

Grat. minden évfordulósnak!

Szép napot, Hajni
Amatőr

Bori, Zsuzsa, Zita, Chello
Minden kép tündéri! Ezek a lányok mind olyan cukik!Kép

Zita
Komolyan nem tudom melyik kérdésem volt az!Kép

Chello
Reggel még kicsit kómás voltam! Gratula a 3 hónaphoz!Kép

Kriszta
Üdv itt közöttünk! Időm még nem volt elolvasni a történetedet, de majd megpróbálom. De ahogy Zsuzsa soraiból kivettem rendesen megszenvedtetek Ti is, úgyhogy gratulálok a lánykádhoz!Kép És gyere közénk gyakran!Kép

Swen
Dehogy bántottál meg! Úgy érezted a soraimból??? Nem vagyok én olyan könnyen megbántódós fajta!Kép Csak megírtam a pontos időket.Kép
A mai nap is egy talány még a számomra, mert egyelőre 7-kor és 10-kor evett Gergő, és így este 10-re jönne ki az utolsó, ha ma 3 óránként akar enni!Kép De úgy döntöttem nem foglalkozom a dologgal, ahogy kijön kijön, fürdünk, mikor tudunk. Aztán a sétával még lehet, hogy tudok egy kicsit ügyeskedni.Kép
Különben Te hogy csinálod? Óra szerint adsz Botondnak, akkor is ha nem éhes? És ha alszik?

Na, most megpróbálok hajat mosni, talán alszik addig Mókuskám, mert eddig nagyon felébredezett.Kép Remélem sikerül, mert megint borzalmas a fejem, így sétálni....Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hajni!

Windows-od van? Akkor a kellékekben, van Paint. Azt indítsd el. Nyisd meg a képet. Aztán a menüsorból a Képek legördülő menüben válaszd ki a Nyújtás/Döntés. Itt vedd mondjuk 25% a függőleges, meg a vízszintes méretet is. Az eredményt mentsd el. Így már tuti akkora lesz, amit a Babanet is tud fogadni.

Üdv:

Zita
pzita

Zita:
sok sikert a vásárláshoz!
A mailt türelmesen várom! Kép
Nem török Bori babérjaira én sem! Amúgy én is sokáig írom meg ezeket!
És ha majd eltelik a 2 hét, és jön Mucska, akkor meg labdába sem rúgok!!! Kép
NBHFC tagjai közé beléphet Réka is! Látok hurkákat, ha nem is "baromi nagyokat" Kép Majd megörökítem Edináét! Kép
Séták Kép
Várunk visza a vásárlás után!

VAli: jó ez az időbeosztás. CSak te mikor pihensz???
Gasztroyalozol még?
A kakihoz szurkolok. Eltelt a 7 nap???

ZSuzsa
zerko

Sziasztok lányok!
Nagyon le vagyok maradva, tegnap itt volt anyu, mától meg apa szabin van, így nem nagyon jutok géphez.

Nanda!
A szüléstörténeted szerintem mindenkit érdekel, úgyhogy ide írd a topicba!

Nalika!
Mi is megkaptuk az oltást, nem lázasodtunk be, kúp se kellett. Ez a 2 hónapos oltás még nem olyan vészes! Mi még nem léptük át az 5 kg-t, csak 4900g, de tartottuk a heti 200 g hízást.

Szöszi!
5-6 kaka naponta nem baj, Rita is így csinálta. Tegnap eljutottam odáig, hogy letöltöttem képeket a gépre, már csak kicsinyítenem kéne meg kiválogatni, hogy melyiket érdemes.

Swen!
A Dadoo forgóról is van kép, lassan felteszem.

Mariann!
Jó, hogy jöttél, időnként azért számolj be, hogy mi van veletek. Az mit jelent, hogy nem híztok? Mennyi most Anna súlya? Beni se hízott eleinte!

Süncsi!
Nyelvnyújtogatás Kép

Chello!
Képek Kép

Lujzika/Kriszta!
Üdv. a topicban!

Zita!
Rékának is tekintélyes hurkái vannak!
Nekem is vehetnél egy farmert, ha már úgyis arra jársz!

Linda!
Jobbulást Gerinek!

Apától megkérdeztem, hogy mi az a brunyálás meg prütykölés és ki volt akadva, hogy miről társalognak a kismamák!

Akkor most próbálkozom a képekkel, de attól tartok nem lesz sok időm, mert Beni fél 10-kor evett utoljára, azóta alszik.

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Szia lányok!

Nagyon belehúztatok míg nem voltam! Kép Győztem visszaolvasni. Beletellt egy kis időbe, mert a pasik feltartottak. Megpróbálok válaszolgatni is, aztán meglátjuk meddig jutok.

Sajna nálunk ahogy Dani kilábalt a náthából, Gergő úgy ment bele. Viszont nem lehet most kivinni a kicsit és Dani ezt enyhén szólva is rosszul tűri. Kép Közben meg olyan gyönyörű idő van. Kép Nálunk nem fűtenek, ezért szóltunk a közös "képviselő"-nek, hogy kéne már, de azt mondta, még nem szóltak elegen...Hülye ez? Szerintem a többség is fázik esténlént csak mamlaszok szólni, vagy eszükbe se jut. Kép Ádi egészben hazaért végre. KépDani nagyon örült neki, de a táskájának még jobban, mert hamar nekiállt kipakolni, hogy apa mit hozott neki. Kép Kép Kép
Én nem vagyok náthás csak valami hihetetlenül álmos és fáradt, úgyhogy ha hülyeséget írok, vagy nem mindenkinek tudjátok be ennek. Kép

Swen: drága vagy, hogy írtál és hogy tájékoztattad a többieket! KépA fiacskád nagyon ügyi! Kép

Annikó,Lujzika, üdv!

Panó: megkaptad a mailem a múltkor?

Lino: szépen összejöttek a dlgok nálatok. Kép
Nórának és neked jobbulást! Állítólag most van egy ilyen vírus, a szomszéd kislány is elkapta, akit Dani úgy imád. Oltás, melegvíz, sütő: Kép
Én is annyit tornázok, hogy túlélek. Kép Kép

Hajnimaci: remélem Benőkének azóta nem voltak rossz napjai. Kép

Zita: szintén zenész? Jobbulást neketek!
Tali: akkor én jelentkeznék. Kép Biztos írtad már hol az a hely, de leírnád még egyszer és azt is hogy lehet odatalálni? Köszi. Kép Pénz: kinek kell adni és mennyi lesz kb. családonként?

Szöszi: örömmel látom milyen jó passzban vagy mostanság. Kép Borfesztivál? Kép Kettesben apával? Kép Gyűrű: én is csak most tudtam visszahúzni!! Bazsinak nagyon huncut a mosolya. Kép

Kinga: képek: Kép Mégis miből akarsz fogyni még???

Vali: az olvasós képek nagyon jók!

Orsi: képek: Kép

Bori: szia. Kép

Rita: keresztelő : Kép Nálad sem érted miből akarsz még fogyni...
Képek: Kép A második pancsis olyan jópofa. Kis törökbasa. KépForduláshoz gratula! Maci: Daninak is olyan van csak háromszor akkora!

Chello: hajrá Noémi, csak így tovább. Kép
Hajhullás: állítólag terhesség alatt nem hullik és most hozza be. Nem fogsz megkopaszodni. Kép

Nanda: de jó, hogy végre hazataláltál!! Remélem most már velünk maradsz. Kép Maxim: édes baba!
A születés utániaktól teljesen meghatódtam, olyan csoda egy dolog. Kép

BNM: már aggódtam, hogy mi lehet veled. Örülök, hogy nem bántottak. Kép

Mariann: Köszi és puszi!

Süncsi: tényleg nem írtam születés sztorit. Lebuktam Kép

Zsuzsa: a képek szuperek Kép Én is belépnék a BNHFC-ba. Gergő 7 hetesen volt 6.5 kg. Ez elég a tagsághoz ugye?? Kép

Hajni: köszi a hiányolást! Kép

Most ennyi,mennem kell, csók:
Linda
bellana

Linda:
2,5 kiló 7 hét alatt??? Hát, éltag lesz Gergő!!! Edina nem volt ilyen szapora. Akkoriban csak egy szűk 6 kiló volt! Felvettük!!! Kép
Ádi Kép Dani sejtett valamit? Kép
Gyógyuljatok!

Panó:
Anyukád Kép
Ez a szemérmes férj! Pedig ő is ismeri a szavakat, sőt csinálja is amit jelent! Kép
Várjuk a képeket! Kérj gépidőt! Kép

Zsuzsa
zerko

Na, akkor a képek!

Így indulunk az oviba reggelente:
Kép

Hálózsákban az esti szopi előtt:
Kép

Fürdés után:
Kép

Swennek a forgó:
Kép

És a nagyok:
Kép

Dolgozom egy olyan képen is, ahol a 3 gyerek egyszerre van, de még nem sikerült olyan, amin mindenki normálisan néz ki.

Panó
panó

A profilomban is van egy új kép!
Beni még mindig alszik.

Panó
panó

Ez hogy tetszik?

Kép
zerko

Próbálkozom a délutáni altatással. Alina már el is aludt, de Tomika még lelkesen beszélget a játékaihoz. Egész álló nap van mondani valója Kép. Az apja szerint olyan mint én vagyok, be nem áll a szája.

Csend lett, elaludt!! Délelőtt csak 15-20 percet volt hajlandó pihenni, pedig reggel 7 óta mondja a magáét.

Zsuzsa: Nálunk renszerré vált a 7 nap. Az holnap lenne, ezért gondolom, hogy amiatt volt nyügösebb Tomika délelőtt. Jó volna már ha du-ra kipakolna.
Most nem rendeltem a Gasztroyalból, pedig kéne, mert így hanyagolom a napközbeni evést, igaz én estére mindig főzök rendes vacsit, így meg van a főtétel. Azt még nem találtam, ki, hogy ma mit együnk.

Panó jók a képek.

Bellana: Köszike és gyógyuljatok meg hamar.

Anitabori: Nagyon ügyi a leánykád. Mi még nem tudjuk ilyen magasra megemelni a fejünket.

Zita: A te képeid is nagyon jók. Eddig nem is tudtam, hogy nálatok is három gyerek van.Kép

Lujzika: Üdv köztünk! Kép

Vali
cvali

Sziasztok!

Mindenkinek gratulalok az evfordulokhoz!

A kepek is mind nagyon aranyosak!

Ti hogy csinaljatok, hogy jut idotok fozni, mindenfele egyebekre es ennyit irni is? Szoszi kulonosen. 7 fore nem is tudnam mit fozzek es mekkora adagot.

Megprobalok valaszolni kerdeseitekre, bocs ha valakit kihagytam.

Anitabori: Setaink tobbnyire Andrassy ut, Varosligeti fasor korul vannak, ha meleg van es van eleg idonk a kovetkezo evesig, akkor Varosliget. Miert?

Zsuzsa: a korhazba nem engedtek be latogatot a babakhoz, tehat a megmutatos segitseg csak akkor jott, mikor hazajottunk, vagyis a 6. napon. Addig viszont odabent szo nelkul adtak tapszert Kameanak, amikor ok ugy gondoltak es nekem meg se mondtak meg utolag se, csak egyszer.

Chello: Ti hogy alltok a kg-kal? Kamea holnap lesz 3 honapos, nagyjabol 4.5 kg, amibol 58dk az utolso ket hetben sikeredett. Doki neni valtig allitgatta, hogy vekony tipusu gyerek, ne
aggodjak. Meg hogy biztos ram hasonlit (de en egyaltan nem latom magam vekonynak, foleg most).
Aztan vegul o is belatta, hogy talan megse csak errol van szo.

Zita: Meg annyit hozzafuznek a korabban leirtakhoz, hogy amig a baba latohataron kivul van, nem lehet megbizni a noverekben, hogy nem etetik meg tapszerrel. HIABA keri az ember oket, a mi esetunkben meg az orvosi tiltas se volt eleg.

Suncsi: Azert is lett ez az azonositom, mert mar van druszam a csapatban.

Aniko
anniko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?