Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma voltunk Petivel 4 éves státuszvizsgálaton. 17,2 kg és 116(!!!) cm. Mondta a védőnéni, hogy nagyon magas. Én is tudom... A szemével és a fülével minden OK, a gerince is rendben van. Legnagyobb meglepetésemre szépen mutatta, hogy a védőnőnéni által felmutatott kezek merre állnak, pedig el se magyaráztuk neki...

Bibi, és Barni már jobban van?

Zituska, örülök, hogy jól vagy, jó, hogy ilyen gyorsan átment rajtad a vírus. Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond a gyerekekkel sem.

Szilcsi, én úgy gondolom, ahogy Zozo, betölti a háromat és másnap mehet. Szerintem is jó volt ez így... Mondjuk én könnyen beszélek.

Norus, minden tiszteletem a tiéd, de én sem bírnám naphosszat Petivel, vagyis nem bírtam volna, míg kisebb volt. Én úgy vagyok vele, hogy igenis menjen közösségbe, neki is kell szocializálódnia, meg szerintem egy 2-2,5 éves gyereknek már kevés az anyukája. Persze ez is gyerekfüggő.

Vesm, én emlékszem ám rátok, láttam is az újságban, hogy megszületett Gábor, gondoltam, írok az iwiw-en, de láttam, hogy ritkán jársz arra, ide meg nem akartam publikusan, így elmaradt.
Ne haragudj. Ezúton GRATULÁLUNK!

Na megyünk Petiért a dédikhez, aztán kivisszük anyóshoz, hadd bicajozzon.

Szép hétvégét.

Ági és
KépKép
exdeus

EXi,igen köszi minden ok a Barnival,hétfőn megy oviba!!!

Holnap megyek Retróba,aki esetleg akar csatlakozni szóljon nyugodtan!!!!

Kép
bibi226

S.O.S. kellene hefe telószáma...

zita

Kép
Kép
zita79

Szilcsi! Ne aggódjál már! :)
A bölcsőde a gyermekjóléti alapellátás része, a családban nevelkedő - 20 hetestől - 3 éves korú - gyermekek napközbeni ellátását, szakszerű gondozását és nevelését végző intézmény. Ha a gyermek a 3. évét betöltötte, a bölcsődei gondozási-nevelési év végéig maradhat a bölcsődében. Amennyiben még nem érett az óvodai nevelésre, a 4. életévének betöltését követő augusztus 31-ig tovább gondozható a bölcsődében.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bibi! Hogy tetszett a diszkó? MI mult hétvégén akartunk elöször menni, aztán tettük át végül tegnapra:) A lábam mire eljöttünk már annyira fájt a cipőben :lol:

Vesm! Gratulálok Nektek én is emlékszem még Rátok!!:)

Képzeljétek, Norbi tud 2 keréken bringázni:) Tényleg bevált a tanulóbicikli, láttam azon már folyton felemeli a lábait és ugy gurult

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hallé!

Vius tegnap este hányt, olyan 7 körül fagyizni voltunk, azt hittem mohón ette és azért....Utána este nyugi volt.... Na éjfélkor beindult :( átkiabált, hogy anyaaa, átmentem, be volt fosizva..... :? , aztán kirohantam vele a fürdőbe, lemostam...stb ráültettem a vécére, ordított, hívta Kareszt. Jött apuka, nyugtatgattuk, Vius szorította magához,nagyon sírt, mint akit ölnek.... :cry: Eccercsak elkezdett hányni.... :cry:
Azóta is megy a hasija+néhányszor hányt is + magas láza van! :cry: :cry: :cry: :cry: Aztán ma délelőtt már Zaza is......
És ma dógozóba voltam, választmányi tagkért, úgyhogy nem unatkoztam, Karesz vigyázott a csimotákra egész nap, szentté avattatom asszem...... :roll: :D :D :D :D :D :D :D Egy élmény volt, 2 óra alvás után ott ülni és figyelni, számolni, a nap csúcspontja pedig a mozgóurnázás volt, ha mesélhetnék....ááááááááááááá

A lényeg, hogy már megint benyeltek valami fosós-hányós vírust, és lassan elegem van... :cry: Hja most súg Karesz: eccer a Zaza fosta gerincig magát, eccer a Viola... 8) :cry:
Felmondoooooook!!!!!!!!!!!!!!!

Bibi: mikor mész legközelebb? 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Melinda: és ez akkor is így van, ha közben feltvették oviba? Mert szilcsi dilemmája az, hogy vinnie kell valahova, mert dolgozni fog, az oviba nem akarja januárig, a bölcsibe meg már nem tudja, ha felvették. :roll: Tényleg, arról nem tudsz valamit, hogy a bölcsiben a munkáltatói igazolás helyett a vállalkozói igazolványt elfogadják -e?

szilcsi: azt hiszem, ez megoldhatatlan, hogy minden teljesüljön... :( Bölcsiben megkérdezted, hogy maradhat -e még ősszel, ha felveszik az oviba? És apa mit mond, hogy hova tegyétek Lalit, ha oviba ne? :roll:

Karmen: Dóri is gurul a futóbicivel, ő is nagyon könnyen meg fog tanulni 2 keréken szerintem.

Két hete megpróbáltuk, hátha megy már neki, elsőre sikerült, azóta nem is ült a babakocsiban, mindenhova a futóbicivel megyünk, nagyon ügyes vele, csak lestem az elején. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő!
Remélem nem szalmonella..
Fagyinál előfordulhat...
Sajnálom.Szegény gyerekek, szegény ti... :roll:
Gyors gyógyulást kívánok!
Neked meg egy kiadós alvást!
Párod egy szupermanus...

Karmen!
Norbi nagyon ügyes!
Akkor jöttök úszni? Mi megyünk végre valahára...

Zituska!
Holnap mi legyen?
Merre laksz? Merre dolgozol?Messze?
El tusz jönni a gyermekkórház elé?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MINDEN ZITÁNAK!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Norus!
Igen, elfogadják.
Sztem minden további nélkül maradhat a gyerek bölcsiben dec.31ig, abban az évben amikor betölti a 3-at. Kivételt én nem olvastam sehol, szerintem nincs is.

Enikő! Hogy van Vius? Hogy tetszett a reggeli óra?
Szerintem annyira helyesek voltak. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Vesm - Móni (én sem felejtettelek el és láttam ám iwiwen a kismanót) nagyon-nagyon gratulálok Nektek és sok boldogságot az egész családnak!

Exi, Ági, nagyon szép méretei vannak Petinek!!! (ti mikor vágtok bele a tesóprojektbe?)

Szilcsi, tényleg ne aggódj, maradhat Lali bölcsiben, ahogy Melinda is belinkelte.

Enikő, gyógyulást a gyerkőcöknek!

A Zitáknak boldog névnapot!

És mindenkinek szép napot! :)
szerika

Zsivic, küldtem privit. Bocsánat, most láttam csak, hogy írtál, pedig nem mostanában volt... :oops:
szerika

Hali!

Melinda: Szuper volt, bár a tanárnőnek elég érdekes az angol kiejtése, nekem a halálom amikor egy nyelvtanár magyar akcentussal beszéli az angolt..... :roll: :x
Ettől eltekintve játékos, lendületes és figyelemfelkeltő volt az óra, látszik, hogy a gyerekek szeretik :) Tetszett és szuperügyik voltak. :D

Vius a fertőzőn van tegnap bevittem, mert nem maradt meg benne a víz sem! :(
Tegnap kapott infúziót, lekötözték, nagyon sírt, gondolom volt nyugtató is az infúzióban, mert gyorsan el is aludt!
11től 20ig van látogatás, bent voltam kb fél 3ig, aztán bealudt, el is jöttem, mert mentem a többi gyerekért, majd Karcsi megy be hozzá nemsokára......

Ma még volt 1 fosi reggel- amolyan embörös-, meg az ebédet is visszaküldte ahogy be úgy ki, de a deles gyógyszert már be tudtam neki adni, és evett ropit is+ivott, amíg ott voltam nem volt semmi, megfürdettem, pisilt a vécébe, kedve jó volt vittem be neki játékokat is, elvoltunk....

Zaza teljesen jól van, bölcsizik, semmi gond vele, az az 1 fosi volt vasárnap és azóta semmi (koppkopp)

Közérdekű:

A rendelővel szemben a Vasas szent Péter utcában a kismama boltban akció van, a tavalyi kollekciót féláron adja a tulaj. Felsők, szabadidők is vannak, és a gyerekcuccok (főleg téli és viszonylag kis méretűek vannak, tehát aki őszre vár babát annak érdemes benézni, pedig 100-200 ft/darabért vannak)
Boginak egy hosszú vagány farmert találtam 500 ftért. Kismamamfelsők pl 1500ért vannak (nagyon szépek)

Más: A nagycsaládos egyesületnek is van ruharaktára, ahova vinni is lehet ruhát és turkálni is, keresgélni. Ma egy bazi nagy zacskó ruhát találtam a Zazinak (azért csak neki, mert neki kerestem célirányosan), cuki oldalzsebes nacikákat, főleg nyári rövideket, de van minden méret, fazon, felnőtt, férfi, női, ünneplős, szabadidő, ágynemú, függöny minden féle, 20 azaz húsz forint /darab áron. Ez a pénz a nagycsaládos egyesület alapítványába megy, úgyhogy minden megvásárolt ruhadarabbal az egyesületet támogatjátok. Mivel mint minden más, ez az alapítvány sincs túltámogatva,ezért nagyon jól jön minden bevétel.
Ha van felesleges holnitok azt is szívesen látjuk, én tudok segítni abban, hogy elmegyek értük, jöhet ágynemű, függöny, csetres, díszpárna, gyakice minden ami egy háztartásban feleslegessé válik. Sőt bútorok is, azt a rászorlóknak odaadják...
A Fészek egyesület ruharaktára a Nyitra u. 15. szám alatt van (5 emeletes panel alatt) Kedden és csütörtökönként 15 és 17 óra között vannak nyitva, ezt mindenki társadalmi munkában csinálja, ezért ez a rövidke nyitvatartás! De ha valaki máskor jönne megbeszéljük, rugalmasak vagyunk :) :D
Pusza :)

ceniko
Szeged

Üdv.

Szerika, na tegnap voltunk a doktornéninél (elvittük az ortopédiai és szemészeti papírokat), lemértem Petit, 103 centi. Fel is hívtam a védőnőt, hogy írja át a 116-ot, nehogy összemenjen egy év alatt a fiam. :)

Zitákat utólag Isten éltesse!

Enikő, köszi az infot, átadom a bnőmnek, neki minden ilyen jól jön...sajna.Üdv.

Ági és
KépKép
exdeus

Ági, csodálkoztam is nagyon, mert Balázs nagy méretű és ő 100 cm a 3 évével, Peti meg nem annyira nagy növésű és 4 évesen a 116 cm az sok lenne :roll:
szerika

Zitákat Isten éltesse névnapjuk alkalmából! :lol:

Bölcsi-ovi: keressük a megoldást, végül is az utcára úgysem teszik ki sehonnan, megpróbáljuk elintézni a januári felvételt.

Enikő-hírek: sajnos Zaza is rosszabbul lett, őt is bevitték a fertőzőre, Viusnak rotája van, valószínűleg Zaza is azt kaphatta el. Drukkolok, nehogy a nagyobbak is elkapják, vagy Enikőék nehogy betegek legyenek. :(
A franc essen ebbe a nyavalyás rotába!!!! :x :cry: :cry: :cry: Undorító egy dög...

Nóra, apa nem külnösebben foglalkozik a problémával, persze megbeszélem vele és próbál a kapcsolataival segíteni, de ez az én reszortom, hogy elintézzem és mérlegeljem, hogy lenne jobb Lalinak.

Holnap anyák napja a bölcsiben, jajj nekem, végem lesz. :lol: Tuti végigbőgöm az egészet. :oops: Lali egyre ügyesebben bölcsizik, ma reggel már nem sírt, mikor otthagytam, összességében nagyon könnyen vette a hat hét kihagyás után az ottlétet. Tegnap volt necces, mert szülői volt és 5-kor lett vége, Lali meg nem értette, miért nem mentem érte a megszokott időpontban, csak ült a gnéni ölében végig az udvaron. Sokat sírdogált este (nem voltam itthon, apa volt vele altatásig), és éjjel is többször felsírt utánam.
Amúgy a nyár marha nehéz lesz; a 3 hét bölcsiszünet után még két hétre bezárnak felújítás miatt, és másik bölcsibe viszik át a gyerekeket, saját gnénikkel. Az igazgatónő javasolta, hogy a nyári szabikat arra az időre tartogassuk, de abba nem gondolt bele, hogy a 3 hetes szünetre is kell szabi??? Melyik az a munkahely, amelyik 5 hétre elengedi folyamatosan az alkalmazottját??? :roll: :x

Kép
szilcsi

Köszi a névnapi köszöntéseket!
Enikőéknek jobbulást!
Szilcsi!
Valószinűleg ugy gondolják, hogy mindkét szülő akkora tartalékolja a szabit, és 2 hétig anya, 2 hétig apa van a gyerekkel.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Nyáriszünet: A suliszünet 11 hét! :shock: Namármost ugye Lindust sem fogom oviba vinni, ha a nővére nem jár suliba, így mi nagyszülők nélkül padlóra küldhetnénk magunkat, akkor sem tudnánk ennyi időra szabit kivenni ketten a férjemmel. Táborozás az egy dolog, Lotti megy max 1 hétre, de az sem ingyen van. Megjegyzem, ismerek olyan kislányt, aki egész nyáron heti váltásokkal különböző táborokban van, de ezt finanszírozni is tudni kell ám.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda, na igen, a suliszünet is nehéz dolog. Viszont egy két évest nehezebb bárhova lepasszolni, mint egy iskolást, akár még pár hétre is. A táborok már akkor is borsos árúak voltak, mikor én voltam táborozós korú. :? És akkor hogy oldjátok meg a nyarat a csajokkal?

Zita, nálnuk sajnos nem olyan jellegű apa munkája, hogy el tudjon jönni szabira, a nászutunkon is telefonos ügyeletben volt napi pár órát Korfun minden nap, és hívták is, voltak problémák... Max cipelné magával Lalit is a melóba, de az nem megoldás. Meg ő nem tud főzni, Lali meg nem is biztos, hogy megmaradna vele egész nap nélkülem, tegnap két órára mentem el és összedőlt a világ. :(

Enikő-hírek: Zaza is lekötözve, kapja az infúziót, magas láza is van ráadásul. :( Gyors-gyors jobbulást nekik!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Mi is Korfun voltunk nászúton. :wink:

Enikő!
Jaj szegények! :cry:
Gyógyulást!!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő :)
Basszus, ezt nem hiszem el.... :( :( :( :( :(
Nagyon gyors gyógyulást kívánok, és kitartást!!!!!

Köszönöm a köszöntéseket! :D
Másra nem tudok most reagálni, csak olvasni van erőm, a gondolataimat nem tudom most értelmesen megfogalmazni. Nem vagyok most jó passzban, nem értem mi van velem, hulla vagyok. :(

Kép
Kép
zituska28

Zitus, vissza kell rázódnod a melóba, az sok idő ám ennyi kihagyás után, na és most gyerekek mellett kell csinálnod, szóval nem csodálom, hogy kivagy. Kitartás, fel a fejjel! :D

Zita, Görögország a kedvenc helyem, oda kellett volna születnem... :lol: A szépsége, a kultúrája, az emberek habitusa, az ételek, a gyümölcsök, jaj imádom!!! Korfu melyik részén voltatok? Mikor?

Kép
szilcsi

Enikő!
Nagyon sajnálom..:(

Szilcsi!
Én is ezen töröm a fejem.Mármint, hogy hogyan lesz a nyár..
Bölcs-Ovi szünet. Ráadásul nem egy intervallumba esnek...
Mondhatom klassz...
Anyukám még dolgozik, és fog is...
Passz.:(:(

Zita!
Utólag is Isten éltessen!:)
Szandinak meg előre kívánok boldog szülinapot!:)
Kedden a gyermekkórházban találkotam egy anyukával akinek a kisfia május 2-án született, és a köztünk lévő szobában voltak...
Kicsi a világ...:):)

Zituska!
Mi a baj?
Fáradtság vagy más?

Egy kérdés..
Az iskolai beiratkozáskor azért kell jelezni a körzeti sulinak is, vagy elég, ha beiratkoztunk ahová akartunk..???
Én nem jeleztem. Kellene?

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Üdv.

Enikő, remélem, már jobban van Vius és Zaza. Na meg, hogy a többiek nem kapták el, és ti is jól vagytok Karesszal.

Zituska, csak fel a fejjel!!!

Szilde, szerintem nem kell jelezni a körzetes sulinak, hogy máshova jelentkeztetek...

Ági és
KépKép
exdeus

szilcsi: én Olaszországgal vagyok ugyanígy! :wink: Meló: az tényleg nem megoldás, ha apa megával viszi Lalit. A bölcsi üzemel nyáron?

Enikő: jobbulást!

Oviszünet: tényleg, amelyik családnál nem vethetők be a nagyszülők, az hogy oldja meg??? :shock: Mi mit csináltunk iskolaszünetben? :roll: Mert én nem jártam táborokba. Meg is kérdezem...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi! Én 2 hetet tudok nyáron kivenni, apa is akkor jön el szabira, hogy együtt legyünk. Lotti megy max 1 hetes tánctáborba, ahol tavaly is volt. Amúgy meg nagyszülőznek. Tesómék is itthon lesznek 1 hónapot, tehát unatkozás kizárva.

Norus! Passz, halovány lövésem nincs, hogy 2 dolgozó szülő hova rakja a gyerekeit 11 hétig nagyszülői segítség nélkül.

Enikő! Ezt már megint bekaptátok bakker! Gyógyulást nektek!

Szilde! Nem kell jelezni. Melyik suliba megy a lány?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilcsi!
Milyen volt az Anyák napja??Mesélj!Málna nem akart bemenni :cry:
20140113113746

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel. Köszönjük a jókívánságokat és az együttérzést, nagyon jól esett!
Ha minden jól megy ma jönnek haza a törpök, tegnap dél körül még acetonos volt Zaza pisije de már estére jó lett. Eléggé megviselte őket a dolog, rohadt egy vírus ez a rota :shock: :evil: :evil: Láttam más fosós-hányós vírust nem egyszer tarolni, de ez überelt mindent!!!!!! Ilyet még nem éltem!!!! Zazit annyira kicsinálta, hogy gyakice 12 óra alatt a kiszáradás határán volt, nem tudott lábra állni annyira gyenge volt, és szinte megállás nélkül hányt, majd fosizott.
De mostmár asszem túlvagyunk a nehezén, legalábbis bízom benne!

Más:
Van egy autós 2 lcd kijelzős hordozható DVD-énk, Philips márkájú. Lejátszik mindent az ég világon, mp3, dvd, divix-es.
Szeretnénk eladni esetleg nem érdekel valakit? Karácsonyra kaptuk, 2x használtuk egy Szeged-Szabadka, és egy Szeged- Tótkomlós útvonalon, nem voltunk gyerekekkel hosszabb távon sehol karácsony óta. Privibe bővebb infó és az ok amiért eladjuk..... Köszi
Kép

Kép

ceniko
Szeged

Exi! Melinda!
Köszi a sulis hozzászólást. :wink:

Melinda!
Gedóiba angolos osztályba.

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!!!

Karmen,Enikő, igen jó volt a buli,4-kor értem haza,bár nagyon sokan voltak...............
Juni végé,júli elején valamikor szeretnék megint menni...... :lol: :lol:

Csütörtökön voltunk a Bella dr.-nál.
Jún.14-én hétfőn műtik a Barnabást, a fül-orr-gége klinikán,kiveszik minkét manduláját .
Már előre félünk az egésztől,nem is tudom hogy adagoljuk be neki,
de bent lehetek vele,2 éjszakát ott kell aludni,utána ha minden ok jöhetünk haza..............
VAlakinek van valami tapasztalat???
Mennyit szokás ilyenkor adni???,

Zituska,jobban vagy már???

Enikő,a gyerkőcökkel remélem minden rendben lesz!!!!!

:wink:

Kép
bibi226

Bibi: Ott műtötték Viust is, nem volt vészes, gyorsan túl lett rajta!
Viszont a kontrollra már a magánrendelésére rendelt vissza a doki! :shock: :evil: Utálom az ilyet :evil: ugye az fizetős! :evil:
Szerintem kapnak fizetést, én nem pumpolom pénzzel a dokikat, viszek nekik kis csokit, gyümilevet ezt azt .... Mi csesszük el a dokikat azzal, hogy rászoktatjuk őket a hálapénzre(miközben a dolgát végzi amiért kap fizetést)
Más ha magánrendelésen kresztül megy valaki műtétre, akkor fizessen, de azt se értem minek, amikor van TB-és rendelés is.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Jól vannak a kölkecek, tegnap még volt extra büdi fekete széntablettás széklet, de a kedvük jó, esznek isznak, rendben vannak. Viszont mi a Marcival tegnap kidőltünk, még Bogi és apa tartják a frontot! Ez a rota nagyon gáz egy vírus :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó majálist, mi kényszerpihin vagyunk itthon, pedig lett volna programunk.... :(

ceniko
Szeged

Enikő, akkor szerencsére Karesz és Bogi jól bírja a gyűrődést! Neked és Marcinak gyors felépülést!

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő, örülök, hogy végre ottthon, kis kitartás még és túllesz mindenki ezen a fránya rotán!!! Majális: szerintem ne sajnáld, mi voltunk kint, marha drága és ugyanaz, mint tavaly, tavalyelőtt, 3 éve... Lali élvezte, mi csak a körhinta miatt mentünk ki. Ja és hullik ez a fehér szösz a fákról, nekem taknyom-nyálam-könnyem egybefolyt végig, alig kaptam levegőt, borzalmas volt.
Magánrendelés: én azért hordom magánba Lalit, ha csak tehetem, mert nincs időm fél napokat ücsörögni a sok beteg között a TB-s rendeléseken. A hálapénzt én is utálom, de mit csináljunk, ha csak akkor látják el rendesen (tisztelet a kivételnek) az embert, ha zsebbe nyúl??? :(
Megírnád, mennyiért adnátok a lejátszót?

Buli: szólhattatok volna... :(

Anett, anyák napja: kb 4 perces volt, 35-kor kezdődött és 45-kor már alig voltunk a teremben. :lol: Két dal volt meg egy tapsolós vers, meg odaadták az ajándékokat. Lali már a gyülekezőnél ordított, hogy hol van anya, amikor még csak a szülők ültek be a nagyszobába, így Heni odahozta nekem, mert teljesen kész volt. Végig ült az ölemben, meg sem mukkant. :roll: :lol: Szerintem nem maradtatok le semmiről.

Nóra, igen lesz bölcsi a nyáron, kivéve a takarítási szünetet (3 hét), plusz a felújítási szünetet (2 hét). Szóval összesen 5 hét lesz elvileg, amíg zárva lesz. Én suliszünetben táboroztam, imádtam, meg mamáztam.

Kép
szilcsi

Boldog névnapot a Zitáknak!

Enikö! Jobbulást Nektek, nagyon Rátok jár most a rúd! :(

Szilde! Én is igy olvastam, talán a törvényben van hogy jelezni kell az iskola felé, én nem jeleztem, mert itt csak 1 iskola van, az a körzetes azok meg tudták az ovodábol kik maradnak vissza.

Bibi! Én megyek megint máj. 22 is (kivéve ha Nacsa lesz akkor). Én is fél4 után értem haza :) Miért kell 2 éjszakát a klinikán aludnotok? Korházban 1 este elég mütét után. Mi máj. végén megyünk Bellához, ez lesz a 3. probálkozás, mert 2x hiába mentünk, más orvos volt ott.

Nekünk 1 hét a bölcsiszünet, 3 hét az oviszünet. Sulival én sem tudom mi lesz majd akkor. Tábort mindig kap Orsi 1et, azt is elég kifizetni, még idén nem választottunk, nem tudtam még Vakációt szerezni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!:D

Nyolc hetes terhes vagyok és szeretnék kérni egy-két hasznos tanácsot, hogy mire és hogy figyeljek, mert első babám lesz és nem vagyok túl tapasztalt a 24 évemmel!:D

Köszi:

Zizzz
zizzz.
Szeged

Sziasztok!

Gyors olvastam, gyors életjel, semmi időm, kint vagyunk egész nap az udvaron, meg ügyintézések minden felé, meg programok, olvasni se nagyon tudok jönni, dehát ilyen ez a tavasz/nyár, VÉGRE!!! :)

Betegeknek nagyon gyors gyógyulást! :)

Zitáknak és minden aktuális szüli- és névnaposnak is boldog -napot kívánok!

Mi jól, Dávid fogzik, így aludni igen gyatrán tud csak, napközben is elég nyűgös, folyik az orra és hőemelkedése van. :roll: Doró köhög, de ez természetes.

A 11 hét szünetet magam sem értem, de mi a bátyámmal sokat voltunk egyedül otthon nyaranta, a pár hét nyáritábort leszámítva. Amikor kisebbek voltunk, nem tudom. Most anyukám vigyáz az unokatestvérre nyáron, szóval nagymama...
Erről jut eszembe, az egyik nagyon kedves és aranyos barátnőm GYERMEKFELÜGYELETET vállalna üres óráiban. Diplomás, nagyon kedves, akit érdekel, légyszi írjon privit, emilt vagy telefonáljon, és adok telefonszámot a részletekért.

Megyek altatok, mindenkinek üdv:

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!
Cba-s virágos matricát keresek, 30 ft/db áron. A Rókusi krt. környékén tudok mozogni babakocsival.
Köszi:Andi :wink:

Kép
indababa

Szilcsi,én itt írtam ,hogy megyek buliba,akinek van kedve csatlakozhat,Karmennel véletlenül futottunk össze.................... :lol:

Enikő,teljesen igazad van a hálapénzzel kapcs.,de mi magánrendelésen voltunk a Bellánál,egyrészt azért mert sima rendelésen nagyon nehéz vele összefutni.(ahogy Karmen is írta)
Barninak többnyire a mandulájával volt gond,és első pár napban szabit vettem ki.
Már majdnem elfogyott az összes szabadságom,és szabi nélkül a 1/2 nap várakozási időt a fül-orr -gége klinikán,nem tudnám megoldani,és ez volt a másik ok!

Kép
bibi226

Szilcsi! Nekem csajos talim volt, régi barátnökkel, azokkal mentem le Retroba. De szivesen megyek anyukás talira is v anyukás diszkóba ha szóltok :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Boldog anyák napját mindenkinek!

Engem ezzel köszöntöttek a lányok ma reggel:

Lindike: Bokrétát kötöttem
Jó anyám napjára,
Örül a bokrétám
Minden egyes szála.
S azt mondatja velem
Illatos virágom:
Legyen áldás az én
Édes jó anyámon.

Lottika: Piros rózsa, fehér rózsa
egy csokorba összefogva,
karjaimban alig fér el,
alig győzöm öleléssel.

Vedd el tőlem, édesanyám,
harmat csillag bársony szirmán.
Nap csókolta, szél ringatta,
kicsi lányod szívből adja.

Kaptam gyönyörű piros rózsákat mellé, és saját készítésű ajcsikat. :)

Naná, hogy ríttam. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali!

Pakoltam és találtam ezt a könyvet, tavaly vettem amikor Bogim sulikeresésében voltam, adott sok hasznos tanácsot, de már kiolvastam. Iskolaválasztáshoz és pedagógusválasztáshoz ad segítséget.

http://www.fo.hu/hu/konyv/ismeretterjes ... csongettek

Hja és mindenkit Isten éltessen anyák napján. Enyém kölkek nem szavaltak csak egy-egy szál gerberát nyomtak a kezembe 5en :) A szavalás mentes anyanap azért jó, me akkor nem bőgök :D :lol: 8)

Ilcsi: Hát nem a ligetbe terveztünk menni, hanem 3 másik helyre voltunk meghívva, de nem baj, jövő szombaton bepótoljuk :wink:

Melinda: A lányaid tavaly is alkottak emlékszem :) hüpphüpp típusú vers volt akkor is.... Te, nálunk a suliba, mikor lesz az anyáknapi ünnepség? :oops:

Zizzz: Gratula a béjbhez :D ! Merre laktok? Dokid? Mire figyelj? A kilóidra :lol: Meg vigyázz magadra, betegek társaságát kerüld, sok lájtos mozgás, soksok vitamin (itt a nyár remek az időzítés, friss gyümi-zöldség....stb) és élvezd ki minden pillanatát, ezután úgy sem lesz rá módod 8) :lol: 8)

Bibi: Hja hogy eleve magánrendelésre mentetek, akkor gondolom fix tarifája van, nem? Kérdezd meg a dokit, hátha nem esel hanyatt az összegtől.... 8) Én max egy 10est adnék tudván, hogy maga a műtét 5 perc, az előkészület, altatás...stb sokkal hosszabb idő, hja és az altatóorvosnak is illene akkor adni,egyrészt mert az ő munkája a legzseniálisabb (és ők vannak a legkevésbé megbecsülve) másrészt, ő is orvos és szerves részét képezi a műtétnek, és az ő kezébe van a gyereked élete, nem csak a műtő orvoséba!! No meg eddig a magánrendelésen fizettél, és a kontrollon is fogsz majd...szal úgyis többe lesz, mint egy tizes, akárhogy is számolod.....

Hja és ha már magánrendelésnél tartunk, minden elvemet felrúgva én is oda fogom vinni Bogit, ugyanis hetek óta szárazon köhög, kaptunk beutalót a pulmóra de csak JÚLIUSRA!!!! tudnak időpontot adni (jelzem semmilyen másik szakirányon nem tapasztaltaltam még ekkora várólistát, mint a pulmón, pl legutóbb, a TB-és fül orr gégészeti rendelésen 3 hét múlvára kaptunk időpontot a mandula műtétre)), úgyhogy vélhetően felkeresek egy prájvit dokit, mert addig szétköhögni a gyerek az agyát.... :cry: :shock:
Van valaki pulmós akit tudtok ajánlani?

Eldugultam!

ceniko
Szeged

Enikő! Május 11 -én, 5 órakor. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Boldog Anyák napját mindenkinek! :D :D

Én is verssel(énekkel) lettem ébresztve, ezzel:

Orgona ága, barackfa virága.
Öltözzetek új ruhába,
anyák napja hajnalára,
illatosan!

Zúgja az erdő, susogja a szellő.
Üzenik az ágak, lombok:
légy te mindig nagyon boldog,
Édesanyám!

Noémi meg próbálta Boti után mondani, annyira aranyos volt! :D :D
És kaptam egy-egy csokor gyöngyvirágot!
Naná, hogy meghatódtam! 8)

És friss képek :D
(nem tudtam a kettő közül választani)

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Enikő!
A mi háziorvosunk tüdőgyógyász. :wink:
Zsombón háziorvos, a Miniklinikbe van magánrendelése.
Dr Szabó Ágnes. Én tudom ajánlani. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő, mi a gyerekkórházba járunk pulmora, Bittera főorvos úr magánrendelésére. Egy vizit átlagosan 5.000 Ft. (Anno mi is pont azért mentünk magánilag, mert a TB-s várólista nagyon hosszú volt már akkor is.)

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska, megzaba :D :D :D

Zita, Exi: Köszi csajok, esetleg elérhetőség? Zita a ti dokitok mennyit kér a rendelésért,nem tudod véletlenül? Köszi

ceniko
Szeged

Enikő, a főorvos úr magánrendelésére hétfőn, szerdán délután négy után tudsz időpontot kérni a 342-026 számon.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zita:
Nagyon-nagyon szépek és cukik a csimotáid! :lol:

Pulmo számot, elérhetőséget én is elraktároztam, lehet, hogy elnézünk mi is Doróval... :(

Üdv mindenkinek:

e.

KépKépKépKép
hefe

Enikő!
Napközben elérghető a Drnő a 30/249 32 65 számon.
A Miniklinikbe lehet, hogy ott kell kérni időpontot.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Múlt héten megjöttünk a dobogómajori pihenésből, ami jól sikerült, csak az eleje meg a vége nem stimmelt...
Pénteken utaztunk a mamához, ahonann másnap ebéd után indultunk volna a Balcsi felé. Kettőkor érkeztünk meg a nagyszülőkhöz, Dinikém fél 4 magasságában elfehéredett, hasfájásra panaszkodott, 10 perc múlva hányt, mint a lakodalmas kutya. :( 6-kor megelégeltem a 20 percenkénti hányást (a végén már semmi sem volt benne, csak epét öklendezett fel), adtam neki Daedalonettát, szerencsére segített. Korán elaludt, nem is értettem, azt hittem megúsztuk a hasmenést, de éjjel 11kor kipattant az ágyból, hogy mennie kell. Hála égnek reggelig ez az egy menet volt, viszont másnap egész délelőtt a vécén ült, éjjel meg 39 fokos láza volt. A szombati indulásról lemondtunk, de vasárnap már olyan virgonc és láztalan volt, hogy el mertünk indulni. (Dinit külön szobába tettük, vettünk fertőtlenítős kézmosót, apa meg én Unicummal fertőtlenítettünk délben és este ((Egyiptomban is bejött, csak mi hagytuk ki a hasmenést)), így nem kapta el senki a családban.)
A pihenés szuper volt, sokat játszottunk a kölkökkel, sokat pancsoltunk, voltunk Sziglegeten és az Afrika Múzeumban, a modellvasút kiállítást is újra megnéztük Keszthelyen, szóval jó volt! Köv. szombaton jöttünk meg, ismét a nagyszülőknél aludtunk, ahol Matyika vasárnap ébredéskor 38.6-os lázat produkált, amiből délutánra 39.6 lett, és ez így ment napokig éjjel-nappal... :( Hétfőn alaposan belázcsillapítózva visszajöttünk Szegedre, mégis itthon a legnyugodtabb, a doki is itt van. Szerencsére már jól van, közben kijött a 15. foga, ami valszeg közrejátszott abban, hogy lerobbant szegényke.
Evvan. Mozgalmas egy nyaralás volt.

Vesm! Gratulálok Gabikához! :):):) Tényleg, miért nem írtál pocakosan?

Enikő, Zitus! Látom nektek is kijutott családostól a hányós-hasmenése átokból! :( Remélem már mindenki jól van!

Karmen! Hasonló tapasztalataim vannak a futóbiciklivel! Dénest gyakorlatilag nem kellett biciklizni tanítani, felült rá és kész!

Exi! A 116-on meglepődtem volna! :shock: Dini 101, 5 cm volt a státuszon, most hirtelen nőtt egy nagyot és 104. Peti elég magas, de kb. 12 cm különbség az rekord lett volna! :)

Matykó felébredt, ennyi voltam!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?