Új privát üzeneted érkezett!

Cicóka,
Ha jól tudom a Tátra úton van a magánrendelője Zsolnai dokinak.
Vagy amikor ő ügyeletes bemész hozzá délután a kórházba :lol:
Mostani dokid akkor nem a Jánosban van ?
Tarifa változó…. Szerintem, a kórház jó, nekem nagyon bejött.
Naná pár hónap és boldog anyuka leszel !

Zita,
Örülök hogy jól telt az ünneplős napotok.
Nagyon nagyon csini a csajotok :lol:
Szupi hogy végül volt tortaevés is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok Mindenki.

Hú de nőnek ezek a gyerekek. Minden szülinaposnak Nagyon Boldog Szülinapot kívánok utólag is.

Claire: ...hát itt is találkozunk? Az ikresbe írtál nekem pár bátorító szót, amit ezúton is köszönök, csak nem volt időm jönni a fórumra.
Megoszlanak a vélemények Szathmáry dokiról eléggé. Én ismerek olyat, aki nem annyira van megelégedve a hozzáállásával, de többet nem nagyon tudok, meg úgyis a személyes benyomás számít.
Mindenkinek más az elvárása egy orvossal szemben, lehet neked bejön. Én régen voltam nála egyszer bent a kórházban egy sima vizsgálaton, túláradó kedves nem volt, de szakmailag nem volt gondom vele.

Látom mindenkinél zajlik az élet, nálunk is. Nagyon besűrűsödtek a dolgok, próbálunk a szüleimmel egy kétgenerációs házba összeköltözni valamerre Dunakeszi és környéke fele, Fót esetleg Göd. Nem könnyű, mert először el kell adni a szüleim lakását stb...szóval lesz dolgunk és az ikrek meg növekednek szépen.
Szerencsére minden rendben van velük és most voltunk a 12. heti genetikai UH-on, ami nagyon alapos volt, tetőtől talpig mind a kettőt átvilágították, hisz nálunk nincs integrált meg ilyen-olyan teszt, a genetikai UH-ok a döntőek. Azt mondta a szonográfus, hogy könyvbe illően viselkedtek a törpék, még olyat is mutattak, amit ennyi idősen nem szoktak...szóval megnyugodtam kicsit és örülök nagyon. Megvan róluk az első kis DVD és 4D-s kép. Majd megpróbálok felrakni egyet-kettőt.
Az is kiderült végre, hogy egypetéjűek lesznek a babák, már több mint 80 %...csak milyen neműek az még nem...kicsit félek...esetleg 3 fiús anyuka....neeeeeee....:-)
Boti jól van, még mit sem fog fel az egészből, hacsak annyit nem, hogy az anyja állandóan szenved valami miatt...:-) meg alszik :-).
Röviden ennyi van velem mostanában...

Help me! Nem tudom miért nem látszik az új vonalzóm. Próbáltam már mindenhogyan, de csak Botié látszik....:-(

Ketten
Kép

Tesó 1
Kép

Tesó 2
Kép

Kép

Kép
silverlion

Köszönjük a köszöntéseket, lányok!

Szilvi, ez a kép a két lurkóról annyira megható! :) Drukkolok neked, hogy csajok legyenek, három fiúval tényleg nem lehet könnyű :lol: Bár ez már úgyis el van döntve :wink:
Sok sikert és kitartást a házprojekthez! Ez egy nagyon strapás dolog, de a végeredmény biztos kárpótol majd!
zita978

zizi27 sajnos én csak pici házat tudok közvetlen a parton de nem bababarát és csak 2 hálófülke van benne :roll:

claire üdv köztünk. Gratulálok a babákhoz!

jaspis boldog születésnapot utólag is! Várjuk a fotókat Marciról!

nszoke drukkolok, hogy minél tovább bent maradjon a babád!

kubuspace örülök a jól sikerült túrának! Hogy vagy? Vizsgák?

cicóka üdv köztünk! Én a lányomat nála szültem annó. Meg voltam vele elégedve. De ennek már majdnem 18 éve... A János kórház szülészete nagyon szépen felszerelt és teljesen felújított.

zita978 boldog szülinapot Julcsinak utólag is. A képek nagyon jók lettek! Igazi nagylány már

silverlion de szuperek a 4D-s képek az ikrekről! Gratulálok és minden jót!

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Szilvi, annyira édes a két pici! Milyen az új dokid és a kórház?

Millye, köszi neked is!
Úgy tűnik találtunk egy házikót Almádiban. Szép csendes helyen van, nem túl drága, annyi csak a gond, hogy kétszintes. Én bele sem gondoltam, hogy Flóra addigra már tuti mászni fog, talán már lépegetni is, ezért gáz lehet a lépcső. De valahogy majd megoldjuk.

Voltunk ma a gyógytornásznál, kiderül, hogy Fló kicsit hypoton. (Ami azért furcsa kicsit, mert a múltkor meg azt mondta, hogy kicsit kötött. Mondjuk én a hypotóniát jobban elhiszem.)
Kapott egy kezelést, amit eleinte tök jól bírt. Gondoltam is magamban, hogy más gyereke sír, az enyém meg milyen fasza, hogy ilyen jól bírja. Hát nagyot tévedtem. Szegény Flóra egy negyedóra után nekiállt vígasztalhatatlanul sírni. Úgy bömbölt, hogy azt hittem megszakad a szívem. Próbálkoztram mindennel, de semmi nem segített.
Utána viszont hamar megnyugodott, egyből beájult és aludt egyben két órát (eddig másfélnél tovább sosem húzta a lóbőrt). Késő délután pedig megint lehúzott egy órát. Valszeg totál kiütötte magát a sok sírással.
Két alvás között pedig megejtette első, kicsit bizonytalan mászási kísérletét. Úgy örülök! (Ez a világ leggyorsabban ható gyógytornája. ;-))

Kép

Lilypie First Birthday tickers
zizi27

Zizi, tényleg szupergyorsan hatott a torna :D Gratula Flónak!
Szerintem nem olyan gáz, hogy van lépcső. Mi is emeletes házba költöztünk, már egy hónapja itt lakunk, és még nincs felrakva a lépcsőrács :oops: Hát annyi, hogy mindig nagyon figyelem Julcsit, ha a lépcső felé közelít, ugrom. Persze azért nyüstölöm Apát, hogy csinálja meg mielőbb, mert egyre jobban megy Julcsinak a járás, és az már gyorsabb lesz, mint a mászás :)
zita978

sziasztok,

silver: nagyon jók a 4d képek! :) Jaj!! olyan jó Nektek!! :) :) a vonalzó dolgot nem tudom mitől lehet,ugyan az a formátum mint Botié? (én ezzel szórakoztam egy darabig amig a megfelelőt válaszottam)

Zizi: kicsit valóban furi h egyszer ezt egyszer azt mondta a gyógytornász,de hallottam már hasonlókat.a lényeg h amit csinál jó legyen. De nagyon örülök hogy hamar megvigasztalódott végül Flóra! és hogy megint volt egy kis mászás :) de szerintem már a tegnapi próbálkozás is egész jó volt ;) :) Szóval nagyon Ügyesek vagytok!! csak ezt szerettem volna mondani :)
ami alépcsőket illeti,nálunk vannak és hát igencsak próbálkozik rajtuk Lili,főleg fölfele..lefelé egyelőre még "csak" a kezét lógatja le nem indul neki,de nem tudom meddig..szóval kell szereznünk hamar egy illetve, két lépcsőrácsot nehogy baj legyen..

Kép

Kép
mulan

Zita, Mulan, köszi a nyugtatást lépcső ügyben. Úgy tervezzük, hogy főleg kint leszünk a kertben meg a teraszon, ha jó lesz az idő. Majd akkor kell nagyon figyelnünk, ha a rossz idő bekényszerít minket.

Anyósom tegnap kifejtette a férjemnek, hogy azért nem kúszik-mászik Flóra, mert én egész nap a kezemben tartom és ha valami játékért elindulna, akkor azt egyből odaadom a kezébe. Ez főleg azért vicces, mert mióta megvan Fló kb. ötször volt nálunk az anyósom, főleg mi megyünk hozzájuk, akkor meg vagy játszik Flóra vagy az ő kezében van. Szóval nem tudom, mire alapozza az állítását. Az ilyenek annyira felhúznak, pedig tudom, hogy sz...ni kéne rá. :evil:

Kép

zizi27

Zizi27 örülök, hogy megoldódott a nyaraló :D Sajnálom, hogy "megkínozták" Flórát. Az viszont pozitív dolog, hogy mászási kísérlet lett belőle alvás után :wink: Anyósod.. nem semmi,, de ne is foglalkozz vele :?

Kép

Kép

Kép
millye

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 15:19-kor.
szonce82

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük Bogival az összes dícséretet. :) Megint jó rég írtam. Bogi bekómázott és a napirendünk most csúszik épp el teljesen, szóval úgy tűnik, van még egy kis időm.

Szonce, irtó helyes Ádám a fotókon, nagyon jó hely lehet ez az Eleven park. Pár hónap és mi is biztos szeretni fogjuk. :)

Millye, Bogi a születési súlyát kb. megduplázta, szóval nekem sózsáknak tűnik, de az biztos, hogy mindenki meglepődik még mindig, hogy mennyire pici és könnyű. Bárhová megyek vele, mindenütt elolvad tőle mindenki nemre és korra való tekintet nélkül. :)

Zizi, köszönöm, tényleg gyorsan lement a nagyja, de sajnos még mindig nem jönnek rám a nadrágok. Persze ne legyünk telhetetlenek, nem mondom, hogy elégedett vagyok, de jól érzem magam a bőrömben.

Marcinak és Julcsinak utólag is nagyon boldog szülinapot! A képek tündériek! Marci könnyei és azok a szemek! Julcsi pedig igazi kis hölgy! :)

Claire, nem semmi a dupla ikerpár! Csak pislogtam, amikor olvastalak. Minden elismerésem. És hogy végig tudtátok csinálni a terhességet! Nem semmi! :)

Nszoke, kitartás! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Sikerült intézned valamit a kórházban? Zsebi meggyógyult?

Kubu, gratula a járáshoz és az alváshoz Marcinál, a rugdosáshoz Lizánál.

Bogi elkezdett hangosan pukizni és forgolódik, szerintem felébred. Megyek, megetetem, hátha meglesz még a 6 etetés ma. Később írok magunkról is! :)

Kép
katjja

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!

Sajnos nagyon vacak képek születtek a születésnapról. :( Azért mutatok egy tortásat, de inkább a gyereket nézzétek rajta...

Kép

Ráadásnak egy ilyen volt - ilyen lett mini sorozat.

Kép

Kép
jaspis

silverlion

Sosem láttam még ikerbabákról UH képet, köszönöm az élményt. :)

Katjja

Én most kezdek beleférni a régi nadrágjaimba, pedig azért lényegesen több idő telt el az én szülésem óta. Szóval ne csüggedj.

Nemrégiben vettem tekercselő fóliát, meg egy fogyást segítő thermo gélt, összesen volt 2000 Ft a kettő. Hetente egyszer a sorozat nézéshez betekercsel a párom, és már egy ruhaméretet sikerült ilyen kényelmesen leadni. Szerintem érdemes kipróbálni, nem kerül sokba, és ha jól reagál rá az ember szervezete, nagyon hatásos tud lenni.
jaspis

Katjja hűűű nagyon ügyes a lányod, hogy már megduplázta a születési súlyát! Ez igen! :D Akkor szereti a hasát.

jaspis nagyon klasszak a képek és szerintem jó lett a torta is! Ügyes vagy! :D Igazi nagylegény már a fiad! Azt a mocit kapta szülinapjára?

Kép

Kép

Kép
millye

Szonce, nem könnyű még levideózni Julcsi totyogását, mert még elég kiszámíthatatlan, de pont tegnap sikerült egy pár lépést elkapni. Ennél már egyébként ügyesebb, itt már elég fáradt volt :)

A legviccesebb, hogy megmutattam neki is ezt a videót, és utána vagy tízszer követelte, hogy újra meg akarja nézni :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=tx4Rzgu3fVs
zita978

Nagyon édes Julcsi. :)
szonce82

Zita978 ügyesen tipeg Julcsi! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Végre tudom folytatni a pénteki levelemet. Bogi legújabb szokása, hogy délelőtt nagyon aktív, de keveset alszik, ha egyáltalán elalszik, délután 5 körül pedig elkezd sikítozva bömbizni, semmivel nem lehet elhallgattatni, elaltatni meg lehetetlen. Van, hogy a lábát tornáztatva elkezd dumálni, megnyugszik, de van, hogy ez sem válik be. Tegnap ráadásul Apa sem volt itthon, na az igazán kemény volt...

Szilvi, fantasztikusak a képek! Nagy-nagy gratula. Csodálatos, hogy két csöppség növekszik odabent. :)
A költözés elég kemény vállalkozásnak hangzik pocakkal, de az biztos, hogy ha megjönnek a picik, nagy könnyebbség lesz, ha a szülők Veletek lesznek. Nagyon drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön és költözhessetek.

Zizi, milyen ügyi Fló! :) Gratula a mászáshoz! Azóta javult a mozgása? :)

Jaspis, nagyon helyes a tortás kép. Milyen megbűvölve nézi Marci a gyertyát! Nagyon édi! :) És az ilyen volt-ilyen lett is nagyon ütős! Már Bogi is rengeteget változott, de még elég babás. Olyan furcsa lesz jövő januárban megnézni majd az első képeket! :)
Nem akartam csüggedtnek tűnni, de természetesen majd akkor leszek elégedett, ha már jók rám a régi ruhák. A tekercselés jól hangzik és a fogyás is, de félek, az én párom ebben nem lenne partner. Szerinte a mozgás és a megfelelő táplálkozás a megoldás, ha valaki fogyni akar, de persze a mi helyzetünk kicsit más. Hirtelen feljött elég nagy súly, enni sokat kell és nem csak salátát, mozogni meg csak óvatosan, nehogy elmenjen a tejcsi. Ha néhány hónap múlva nincs változás, akkor lehet, hogy kipróbálom a módszeredet.

Millye, bizony, Bogi szereti a pocakját és van is tejcsi. Most kicsit többet kezdett enni, szóval segítettem a dolgon kicsit urtica urens-sel, és minden este megiszom a sörömet. :)

Zita, Julcsi nagyon aranyos a videón, nem csoda, hogy annyiszor meg kellett újra nézni vele. :)

Ma voltunk a Lágymányosi-öbölben megint, a babás barátainkkal. Olyan jó volt! Bogi legalább addig aludt, amíg mozogtunk a babakocsival, aztán amíg a nagyobbacska gyerkődök játszottak a játszótéren, mi behúzódtunk egy nagy fa alá. Bogit jól bekentem még itthon naptejjel, de így is nagyon próbáltam árnyékolni, nehogy leégjen és neki nem is lett semmi baja. Bezzeg az én karom! Szerintem magamra is kenni fogok naptejet séta előtt...
Bogi a héten hasról hátra fordult. Az első fordulásnál még múlt héten megállítottam, mert megijedtem. Ezt sikerült megismételni a mostani próbálkozásnál, de észbe kaptam és aztán hagytam a következő próbálkozásnál. Annyira ügyes! A mászás kézzel vagy lábbal már megy, de a kettőt összehangolni még nem tudja. A csörgőt már magától megfogja, csakúgy, mint a játszószőnyegen a lelógó állatkákat és hosszasan fogva is tartja, de a kezét még nem nézegeti.
Délelőtt sétálunk babakocsival, délután 2-3 naponta mindenképp lemegyünk a kenguruval, edzésként. Nagyon nehéz a kiscsaj, a séta végére nagyon kész szoktam lenni. Sajnos nem szereti a kendőt, mert nem lát ki belőle, én meg azt nem szeretem, hogy lelóg a földre, amikor megkötöm, így itthon magamra kell kötnöm és ha kiveszem Bogit, akkor is magamon kell hagyni.
Voltunk babaúszást megnézni és nagyon tetszett, Bogi imádni fogja, de még nagyon picike hozzá, várunk 1 hónapot. Addigra a mozgása is elég érett lesz hozzá és könnyebben végig fogja bírni az órát. :)
Szombaton nyílt nap volt a fittnessz teremben, így elmentünk a babás jógára. Rengeteget fotóztak, videóztak minket, alig várom, hogy megkapjuk a felvételeket. :)
A héten sokat aludt nappal is, aztán jött a bömbizés, amit fent írtam. A védőnő el volt ájulva, mennyit fejlődtünk, kedden megyünk a 3 hónapos szurira. Kubu, beszereztem a Thuját, kedden reggel beadom Boginak, remélem, a hőemelkedést is megússzuk. :)
Boginak egyre aranysabb pofazacskója van, imádom harapdálni, puszilgatni, ő meg néz nagy kerek szemekkel, mint aki meglepődik, aztán mosolyog rám. Hát mondanom sem kell, hogy ilyenkor elolvadok. :)

És megint küldök képeket. Nem bírok betelni a fotókkal, minden nap nézegetem őket és fotózgatom a kis rosszcsontot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
katjja

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 15:20-kor.
szonce82

Katjja ügyi a lányod a megfordulással! Örülök a jól sikerült babatalinak! Nagyon édesek a képek! Igazi nagylány már Bogi! :D T is csini vagy! Az a kép ahol együtt alszik apával nagyon jó lett :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye Igen, a mocit a szüleimtől kapta ajándékba. Kapott tőlük egy mágneses rajztáblát is, az most nagy kedvenc, ma 20 percet ült az ölemben, és "rajzolt". Holott most a kedvenc szórakozása a sétálás, fog valamit a kezébe, és mászkál körbe-körbe a lakásban.
jaspis

Sziasztok!

Zita, nagyon ügyesen sétálgat már Julcsi!
Boldog névnapot neked!

Kattja, Bogi tündéri és szuper ügyes. Drukkolok a szurihoz!

Jaspis, de jó, hogy így rajzol Marci! Ilyen rajztáblát Flóra is kapott, de sehogy sem akar a ceruza megfelelő végével rajzolni. :wink:

Szonce, én is furcsálom, hogy miért csak egy hónappal később kezdte a gyógytornász a kezelést, na de a lényeg, hogy végre mászik a lány!

Kriszta, mi van veletek? Nagyon régen nem írtál?

A mászás azóta is elég jól megy Flórának, bár még kicsit lassú. Ma megyünk először BKV-zni Flóval együtt. Szurkoljatok!

Kép

zizi27

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 15:22-kor.
szonce82

Sziasztok!

Lányok, ez a hét eddig elég durván alakult.
Tegnap séta közben pont arra gondoltam, milyen nyugis kezd lenni az élet, hogy Bogi napirendje szépen lassan beáll és egyre mosolygósabb. Erre kiront egy kutya az egyik kertből és beleharap a vádlimba. Én meg persze nagyon megijedtem, hogy csak Bogihoz ne kapjon be a babakocsiba, elkezdtem kiabálni, hogy segítség, megharapott egy kutya! A gazdája rohant ki, ellátta a sebemet, aztán furikázott minket a sebészetre. Bogi persze velünk, kajaidő volt, így kicsit kezdett türelmetlen lenni, de azért nagyon jól viselte. A pasi forgalommal szemben vezetett, gyorsan ment, én meg frászt kaptam tőle. A seb nem olyan vészes, két nagyobb lyuk van és két felületi seb, a tetanusz sem fájt nagyon, de estére nagyon lüktetett az egész. Ma jobb lett, de estére megint eléggé fájdogál.
Bogi megkapta a szurit, de hiába adtam be neki a Thuját, nagyon rosszul lett délutánra. A hőemelkedése megint felszaladt 37,5-re, ráadásul kihányta a vacsiját. Aggódom érte. Remélem, végigalussza az éjszakát és holnap reggelre jól lesz. Annyira kis elesett. :(

Szonce, nagyon köszönöm. De kár, hogy nem vettük észre egymást! Ti is a játszótéren bangálkodtatok?

Millye, köszi a dícséreteket, bizony, nagyon megnőtt. Most váltjuk a 2. ruhaméretet! :)

Jaspis, szóval grafikus lesz Marciból? :)

Zizi, hogy ment a BKV-zés? Én még 6 hetesen próbáltam Bogival a babás jógára villamossal menni, de le kellett szállni, nagyon utálta. Azóta nem mertem új próbát tenni...

Kriszta, Zizinek igaza van. Mi van veletek?

Megyek, mert hulla vagyok. Drukkoljatok, hogy ne ébredjen fel éjjel Bogi baba.

Kati

Kép
katjja

Jaspis nagyon édes lehet ahogy mászkál körbe-körbe a lakásban :D A fiamnak is van egy mágnestáblája és nagyon szereti.

Zizi27 na milyen volt az első BKV-zás? Remélem minden rendben és Flórának is tetszett.

Katjja hű ez nem hangzik valami jól! :? NAgyon sajnálom a kutyaharapást, de a tulajdonos megérdemelne egy két fenékbebillentést és akkor még finom voltam.. mi van ha Bogiba mar bele? :shock: Hogy érted,hogy rosszul lett oltás után? Lázra a Belladonna jó. HA nyűgös oltás után akkor Chamomilla ha duzzadt az oltás helye akkor Apis ha az oltás helye érzékeny és nehezen gyógyul akkor Ledum. A Thuja mellé adtál neki Siliceát is?

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
nem úgy van hogy vagy az egyik vagy a másik (Thuja v. Silicea)
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/ ... opatiaval/

nekem a doki úgy mondta....

jövök ma ígérem visszaolvasok, most készülődés, megyek fél 8-ra fogdokihoz :shock:

kubuspace

Sziasztok!

Kattja, annyira sajnálom! Engem úgy fel tudnak háborítani az ilyen felelőtlen kutyatulajdonosok.
Mondjuk én eddig is nagyon féltem a kutyáktól, tiszta vicc, hogy a lányom meg ekkora kutya-bolond. Flóra imádja a kutyákat, már tudja mondani, ha meglát egyet, hogy vau-vau. :)

Szonce, legyen igazad! :-)

A buszozás jól ment, kivéve, hogy egy fél-hajlesz párt szúrt ki magának Flóra, őket nézegette. Egy idő után elege lett ebből a nőnek és megkérdezte, hogy mit bámul ez a gyerek. Ciki volt. Az a rossz a babakocsival buszozásban, hogy nem tudunk egyszerűen csak arrébb menni az ilyen helyzetekben.

Kép

zizi27

Sziasztok!

Bogi a hányás után majdnem 4ig aludt, akkor evett először. Most a 3. kajáláson vagyunk túl, még mindig nyűgi és reggel még mindig hőemelkedése volt. Le is mondtam a dédi látogatást. :(

Millye, hát, igen, én is el tudtam volna képzelni valami kellemesebb programot hétfőre. A pasi egyébként kedves és segítőkész volt, de az igaz, hogy figyelhetne jobban is a kutyára. Abba meg tényleg bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha nem engem céloz meg...
Bogi az oltás után aluszékonyabb, nyűgösebb, sírósabb lett. A sírása is olyan panaszos lett és kicsit bágyadt. Csak Thuját kapott. Rosszul csináltam? A Chamomilla milyen higításban jó a nyűgösségre?

Zizi, én nem félek a kutyáktól, nekem egy hosszúszőrű német juhászom volt. Szóval ezt nem érezhette rajtam a kutya, csodálkozom is, hogy megharapott. A kutyák általában imádnak, sosem támadt még rám egy sem. Fló biztos nagyon édi, ahogy mondja, hogy vau-vau. :)
Örülök, hogy jól ment a buszozás. Ez a történet meg egyáltalán nem ciki. Ha egy felnőtt nem fogja fel, hogy egy pici nézelődik, mert az érdekes neki, akkor menjen a francba. Nyilván nem a lelakott külsejét bámulta, hanem valami más tetszett neki rajta.

Kati

Kép
katjja

Kubuspace Mindkettőt be kéne adni csak nem egyszerre hanem kb. fél óra különbséggel. "Azért, hogy az oltásnak ne legyenek későbbi, úgy nevezett krónikus utóhatásai, az oltás napján egyetlen alkalommal öt-öt golyócska Thuját és Siliceát 30CH-ban adhatunk a kicsinek. ( különböző időpontban) Ez minden alkalommal javasolt. " Remélem nem kínzott nagyon meg a fogdoki!!! :roll: Hogy vagy? rosszullétek? Marcival mizujs? Még mindig jó alvó?

Zizi27 mekkora bunkó volt az a hajléktalan :evil: mi az, hogy mit bámul??? Magyarázd már el a gyereknek, hogy ne nézelődjön :shock: én tuti elküldtem volna őket a p...ba :x

Katjja a Chamomilla 15 Ch-s higításban napi 3x5 bogyó. Remélem nyugis napotok lesz! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Zizi, köszi! :D Kutyákkal nálunk is ez a helyzet. Én mindig féltem tőlük, Julcsi meg imádja őket. :roll: :D

Katjja, jobbulást Boginak és a lábadnak!
zita978

Sziasztok! Most elárasztom az oldalt a tegnapi kirándulás képekkel :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

millye

Ezt a kendő-sapkát te varrtad, vagy vetted valahol? Marci nem nagyon szereti a sapkát, van egy Yoda-s baseball sapkája, de azt folyton leveszi. :( Már gondolkodtam rajta, hogy kendőt kötök a fejére, csak ugye az meg nem árnyékolja be az arcát. Ez tökéletes lenne nekünk is.

Képzeljétek, ma teljesen véletlenül összefutottunk Zitával és Julcsival a Kopaszi gáton! :)
jaspis

Jaspis nem én varrtam. A fiam sem szeret a sapkákat... de ebben a melegben muszáj... Ilyet lehet kapni a coraban és a bababoltokban is. Örülök, hogy taliztatok Zitáékkal! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Először is a képek nagyon jók, de legfőképp a gyerekek gyönyörűek.

Köszönöm megvagyunk. Sikerült orvost találnom a Jánosba, minden nagyon jó és rendben van vele kapcsolatban. Mostmár egy kicsit nyugodtabb is vagyok, nem izgulok annyira hogy mi lesz ha itt az idő. Dr. Szuromi András elsőre nagyon bevált, de szerintem a későbbiekben is így lesz.
Mostanában a császárra készülők topicjába írogatok, ott ajánlották a dokit meg mondjuk itt is, de ott bepofátlankodtam "simán" még nem régi a topic, de itt olyan összeszokott kis csapat van, nem akarok zavarni. :oops:

Szonce!!!
Videó! Ez tényleg orvos ez a pasi? Merthogy eléggé dadogott, nem találta a szavakat. Nem tartom hülyeségnek amit mond mármint az egész videóra értve, de nálunk a hűségért cserébe előbb, gyorsabban jött most a toxémia(egyenlőre csak vérnyomás), pedig már 8éve együtt vagyunk, tehát kaptam már az antianyagaiból vagy génmintáiból rendesen ez idő alatt. ugy látszik én emiatt is kivétel vagyok. Pedig én is úgy tudtam, hogy sok esetben semmi gond második és további terhességeknél.
Viszont apa díjazná, ha az orvos toxémia megelőzésére napi 3*1 orálist írna fel :oops: :oops: :oops: :lol: legaláb csak a terhesség idejére.

Milley:
jól értem, hogy te jártas vagy homeopátiában? Én nem vagyok sem ellene, sem mellette. Többször szedtem már megfázásra, hurutos fülgyulladásra most is. Meg pl. mikor Zsebi született anyatej serkentő golyókat is nyomtam, akkor kezdtem megismerni ezt a dolgot. Az nem használt nekem, kevesebb lett a tejem, nem mondom hogy amiatt, de több nem lett tőle. Viszont a megfázásom elmúlt, a fülem kezd rendbe jönni. Azt akarom kihozni ebből, hogy toxémia megelőzésére írt fel a doki 4-5féle golyót, de a patikában nem tudták megmondani hogy mi mire jó, meg miért, de otthagytam a papírt mert megrendelik hétfőre már amit tudnak belőle. Viszont ma kaptam hideget meleget, elég durván a homeós cuccra. A háziorvosom szerint olyan mint régen a placebo tabletta (nem biztos hogy jól írom) ha lenne hatása, akkor a babára is hatna (mert ugye aki orvos ajánlja mind azt mondja hogy terhesen is lehet, mert nem árt) ha meg nincs hatása akkor minek szedni? Szerinte csak üzleti fogás, mert jó jutalékot stb.t kapnak érte. A védőnőm jó homeopátiás ötleteket ad mindig, ha kell, fejből nyomja, hogy mi micsoda. Ő támogatja. Aztán a patikába, mondtam a nőnek hogy szeretnék még egy gyereknek immunerősítőt e-vel kezdődik mondtam is neki hasonló szavakat, de nem jutott eszembe, hogy mi a neve. Mire azt mondta, hogy csak akkor rendeli meg ha pontosan tudom mi az, mert szerinte szart sem ér az egész, őt nem is érdekli és nem is tudja a nevüket pont ezért... :shock: néztem mint borjú az újkapura.
Majd hétfőn meglesznek elvileg, megnézem a neten is hogy mi mire van. De arról jutott eszembe, hogy nekem is írt fel a doki (már amit ki tudtam olvasni belőle) bella donnát de hogy volt e még tovább írva vagy száma vagy bármilye...csak mert rácsodálkoztam, hogy oltás után adják lázra??? Szóval ma annyira kedvemet szegték a homeopátiának, pedig most akartam venni a gyereknek lázra, meg erre arra... hinni akarok benne, meg úgy vagyok vele, ha tényleg ártani nem árt akkor miért ne, csak kérdem én akkor ha nem árt, nem is használ tényleg csak pénzkidobás??? :oops: :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok,

De lustibusti vagyok, nagy nagy feketepont nekem.

Szilvi,
Örülök hogy jól vagytok, ez a lényeg, babócák növekedjenek szépen.
Jó kis feladat előtt álltok, drukkolok hogy mielőbb sikerüljön az eladás és a vásárlás is.
Gyönyörű képeket hoztál. Annyira édes az első kép.

Millye,
Köszönöm jól vagyok, talán már több erőm van és kevésbé vagyok fáradt. Két hét múlva már vizsgázom, 8 nagyon nagyon nehéz vizsgám lesz, félek tőle, nem tudom milyen lesz örökmozgó Marci mellett tanulni.
Annyira gondolkozom hogy mit mondott a dokker nekünk miért elég az egyik homeós.
Fogdoki, háááááát kb. két hónapig jártam, nem öndicséret de tényleg nagyon szép és egi fogaim vannak, de volt 1-2 amit szemben más orvosokkal nem kihúzott, hanem megmentett, úgyhogy most van egy kétszázezres mosolyom :lol: van még egy amalgám tömésem és egy pici lik valahol, azt két hét múlva megcsinálja nékem. És így minden fogam totál rendben van !
Nagyon jók a képek.

Zizi,
Szegény Flóra. Drukkolok hogy minél előbb sikeres legyen ez a torna. És minél kevesebbszer kelljen mennetek. Grat a mászáshoz.
Anyós érvelés: szúúúúúúúúszá, rengeteg lesz még, (mostanság én is car anya vagyok, mert a gyereket állandóan hozom, viszem – erre mondtam is hogy oké másoltatok kulcsot Marcinak és ezentúl itthon hagyom, persze abba senki nem gondol bele, hogy hol hagyjam ? senki segítségünk nincs ! És persze a rengeteg menés miatt az én gyerekem nem kiegyensúlyozott, HOGY MI VAN ? Marcinál boldogabb, mosolygósabb kisembert elképzelni nem tudok)
BKV – bátor ember, hajrá ! (még soha nem békávéztam)
Fél-hajlesz: marha jó: miért nem mondtad, hogy pillanat mindjárt megkérdezem a kislányom hogy mit néz annyira, hihetetlen milyen emberek vannak.

Zita,
Belaktátok már a házat ? Jól érzitek magatokat ?
Jaj de tüneményes Julcsi a videón.
Utólag is boldog névnapot kívánok !

Mulan,
Lépcsőrácsot !!!!! de izibe :lol:

Szonce,
Köszi még egyszer, lassan összeáll a vizsgarendem, majd jelentkezem 8)

Kattja,
Vajon én mikor fogok a régi gatyáimba beleférni ? :shock:
Bogi már megduplázta a súlyát ? az igen, ügyi ügyi.
Kinti sétáknál mindenképpen kend magadat is, én annyira meglepődtem hogy alig voltam kint valamelyik nap és láccik hogy hol ért véget a pólóm :lol:
Nagyon ügyes Bogi hogy így forog.
Mozgalmas napjaitok vannak, biztosan nagyon jó volt a babás jóga.
Képek tüneményesek, Nr. 1. az apával alvós.
Úristen kutyás sztori, nem semmi, még jó hogy volt gazdi a közelben és gyorsan tudtatok cselekedni. Hihetetlen.
Sajnálom a hőmelkedést, gyógysimik Boginak. Sajnálom hogy a Thuja nem használt, lekopogom nálunk a 15 hós (ettől paráztattak kicsit) oltás miatt használtuk és nem volt semmi, habár még egyik oltást sem éreztük meg idáig.

Jaspis,
Köszönjük a mini sorozatot. A fólia-gél jó nagyon, én is csináltam régebben, ügyes vagy.
De jó véletlen tali.
Valakitől hallottam hogy most a kik-ben és tescoban is vannak megkötős, árnyékolós sapik.

Nszoke,
Örülök a dokinak.
Te pedig kapsz egy virtuális fenékbillentést, attól hogy összeszokott a csapat, mindig nagy nagy szeretettel várjuk az újakat, egyszer mi is „bepofátlankodtunk ide”. Szóval tessék jönni !
Na no comment homeós ellenzők, szülésig én sem ismertem ezeket a cuccokat, de jó párat használtunk, használunk és bevált. Az összes orvos, gyógyszerész aki pedig így nyilatkozik ……… lehet h eccerűbb nekik ezt mondani mint elismerni hogy vannak alternatív lehetőségek is.

kubuspace

Mi jól, múlt hét szerdán Marci belázasodott, 39,5 körül volt napokig, persze hiába a kúp, szirup semmi nem használt. Hasmenés ezerrel, szerencsére étvágya is ivókája nem változott, csak ettől a kettőtől szenvedtünk. Napi 3 pelus helyett 5 nap alatt kb. 80 pelenkát használtunk el, BRUTÁL volt. Bekaptunk valami vírust, arra gondolok hogy előtte hétvégén a ligetben voltunk és járkált ezerrel, megfogott mindent, persze utána tömte a kezét a szájába… (mondjuk állandóan nem fertőtleníthetem a kezét, nem rohanhatok utána törlőkendővel) de már jól vagyunk, visszatértünk a napi 3 pelushoz és szabályosan zabál a gyerekem :lol: )))

Körkérdés: kullancs ellen oltattok ?

kubuspace

Sziasztok!

Gondolom mindenki majálisozik, vagy kint van, mi meg itthon poshadunk egyenlőre, rendrakás, főzés...stb. apa dolgozik... nélküle nem is olyan buli az egész csavargás.

Kubuspace
Fogadtam a virtuális rúgást. :oops: :lol:
Azt hiszem észhez térek tőle.
Azért is kezdtem el mostanában ismét felelveníteni homeós tudásomat, mert ha beteg volt Zsebi a lázát semmi nem vitte le sosem, se kúp, se panadol szirup, se semmi. Viszont télen volt megfázva lázzal, meg most bárányhimlővel volt láza, s télen először teszteltem, hogy adtam neki algopyrint (negyed negyedét) ez ugye 2alkalommal volt eddig, az az életében egy negyed algot evett eddig, szerintem nem bűn és egy csomó anyuka mondta, hogy sokszor kisebbekbe is nyomják, meg szokta nem hivatalosan a gyerekorvos is ajánlani, ha már nincs más. De! itt jön a homeó, szeretném kipróbálni a lázra. Mert azért nem akarom mostantól algopyrinnel tömni ha beteg.

Kullancsoltás: 2007 év elején adattam be neki, másfél évesen, mivel nagyon sokat vagyunk kint réten, mezőn, erdőben, kirándulunk, meg pl. nálunk hátul az udvar is teli van, a szomszéd kutyájának a hasaalja mindig teli van :shock:
Szerintem ártani nem árthat, legalábbis nálunk se láz, se rosszullét semmi nem követte, viszont reménykedem benne, ha valaha belemegy egy fertőzött kullancs nem hal bele, ha nem adatom be sem valószínű hogy végzetes lenne, de így legalább kisebb az esélye. Jövőre kell a 3.éves emlékeztetőt adni, megyünk is majd :lol: Viszont nem vagyok oltásmániás, mert ezenkívűl meg a kötelezőkön kívűl mást nem adattam be neki. Ja de a H1N1es balhét :oops: :lol: Azt tavaly karácsonyra kapta. Ismerős dokinénitől. Igazából mindent csak az ő ajánlására adatok be neki, de több embert szoktam megkérdezni, saját gyerekorvost, védőnőt, felnőtt orvost..akit csak lehet. És abból hozom meg a döntést.

Kép
Kép
nszoke

Millye,
nézd mit találtam, nehogy kötözködésnek vedd, de tényleg, csak a lelkem akarom nyugtatgatni hogy Kattjának nem mondtam rosszat

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... icle_id=80

kubuspace

nszoke Igen jártas vagyok a homeopátiában (mondjuk lenne még mit tanulnom) és én hiszek benne mert már többször segített nem csak nekem de az ismerőseimnek is. A legnagyobb büszkeség az ismerősöm Zéti nevű kisfia aki már 1 éve szenvedett minden kakilásnál mert annyira kemény volt a széklete, de megtaláltam a neki való szert és azóta minden rendben van vele. Amikor nem használ az azért van mert nem a megfelelő szert használtad. A tejed elapadása meg attól is ehet, hogy nem a megfelelő potenciát szedted. Mert ha a magasabbat használtad az tejet apaszt az alacsonyabb meg tejet szaporít. Az immunerősítő az Echinacea. Szuromi doki homeopátia párti és ő nagyon ért hozzá! Ő nagyon sokat tud neked ebben segíteni és hidd el, hogy jó kezekben leszel. Itt sem zavarsz! Ez butaság! Mindenkit szívesen látunk itt! :D Belladonna lázra (is) jó.

Kubuspace jó meggyőztél homeósbogyó ügyben :D nem haragszom. VAn aki így adja van aki úgy. Rosszat semmiképpen nem írtál! :wink: Örülök, hogy lassan túl vagy a fogdokin! Sajnálom MArci lebetegedését! :? Viszont örülök, hogy túl vagytok rajta! Nálunk vírusos torokgyulladás volt, de már túl vagyunk rajta...

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Kubu, Millye, sajnálom a beteg gyerkőcöket, de örülök, hogy már mindenki túl van rajta.
Flóra az éjjel betaknyosodott (most először életében), de semmi más baja nincs és a kedélye is jó. Azt hallottam, hogy a fogzástól lehet taknyozódni. Ez szerintetek is lehetséges?

Nszoke, hát persze, hogy nem zavarsz! :)

Csütörötön voltunk a gyógytornásznál megint, aki nagyon örült a jóhíreknek. Most már nem is sírt annyira Flóra. Délután pedig határozottan ügyesebben, gyorsabban és koordináltabban mászott már. (Tényleg csoda-módszer ez a Dévény torna!!!)
Azt mondta a gyógytornász, hogy most egy ideig nem kell mennünk, mert lehet, hogy akkor túl hamar felállna és elindulna Flóra, pedig most az a lényeg, hogy minél többet másszon. Ha 2 hónapon belül feláll, akkor nem is kell visszamennünk.
Erre tegnap kétszer is állasba húzta magát a csaj! Persze csak egy-két másodpercig tudta magát megtartani, de akkor is annyira örülök. Szóval lehet, hogy már nem is kell többet mennünk.

Lehet, hogy tök hülyeség, de nyáron, melegben, ha nadrág nélkül másznak a gyerekek, nem lesz sebes a térdük? Ti adtatok gatyát a mászó gyerkőcötökre nyáron?

Köszi!

Kép

zizi27

Sziasztok!

Köszönöm a "befogadást"! Aranyosak vagytok, mert azért volt -szerencsére nem nekem-hogy pár ismerősöm panaszkodott amikor próbált beilleszkedni fórumokba, nem csak babaneten.

Millye
Köszönöm az immunerősítő nevét! Ez az, így már beugrott, mert azóta nem is kerestem. Honnan "tanultad" a tudást? Mert neten olyan túl sok és túl jó, hasznos oldalt nem találtam, bár lehet hogy én kerestem rosszul, egy homeós könyvet vettem régen, bár még nem olvastam ki, de most ki fogom. Egyre inkább érdekel a dolog.
A kakilást teljesen megértem, mert nekünk is rengeteg bajunk volt vele, kb. fél éve 1-2hónapon keresztül, sajnos most is van egy kis gond, mert jön minden nap, ritkán kimarad 1nap esetleg, de darabos, kemény kis gombócok. Már bocsánat, hogy így részletezem, de erre valami ötlet? Mert használtuk a levolacot, meg dulcolax (tuti nem jól írtam ezeket) de pár napig jó volt utána úgy összecsinálta magát a gyerek hogy nem mertem adni, mert 2-3napig csak fosizott. Oviba sem ment. :oops: Szóval valahogy nem tudtam normálisan beállítani ezek használatát. :(

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok! Kubuspace! Mikor szülsz? Aug? Mert ha minden jól megy én is!
Segítség 4Létezik, hogy eltűnt egy hozzászólásom, tuti erre az oldalra írtam, silverlionnak válaszul?! a technika ördöge!
egyébként mi ma nem majálisozunk, hanem kis családom köszöntött a szülinapomon, nagyon helyesek voltak. Konyhából ki voltam tiltva, apjuk volt a konyhatündér, meg versek, ajándék, .... szóval minden ami kell :)
Mindenkinek szép anyák napját holnapra! claire
jaj a képek nagyon jók, nekem legjobban az apával alvós tetszik :)
claire

Zizi27 igen van a fogzás miatt nátha. Kevés orrfolyás és hőemelkedés is előfordulhat a fogzás miatt, de ennek elsősorban nem a fogzás az oka inkább az, hogy a fogzás alatt a baba könnyebben elkapja a vírusokat. NAgyon örülök, hogy Flóra ilyen szépen halad a gyógytorna segítségével a mászással! :D HA olyan helyen mászott akkor adtam rá hosszúnadrágot. Bizony kipirosodhat a térde ha durva felületen mászik rövidgatyóban.

Nszoke nagyon régóta érdekelnek a gyógynövények. Dédiöreganyám nagyon jól ismerte a gyógynövényeket (Sajnos én nem ismerhettem, de papám sokat mesélt róla) Rengeteg könyvet olvastam ilyen témákban aztán jött a homeopátia is. Vannak könyveim és azokat is naponta olvasgatom. A székrekedésre több bogyó is van a lényeg, hogy ha pár napon belül nem látszik változás akkor nem a megfelelő szert alkalmaztad és váltani kell. Én Silicea 9CH napi 2x5 bogyóval kezdeném. Figyeld a tüneteket mert nagyon fontos!!! Sovány, fázékony a gyermeked?

claire Boldog születésnapot neked! Ez nagyon megható lehetett ahogy készült a kis családod a születésnapodra! MIt kaptál? Mit főzött a férjed? Hogy vagy(tok) ? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Claire
Boldog Születésnapot. Apa főzött :shock: ez szuper, nálunk a tányért sem tudja hol van :oops: Viszont az ilyen meghitt, szép ünneplésekkel csak annyi a bajom, hogy mindig bőgök, mint egy gyerek.
Írtad, hogy aug.-ban szülsz, ha minden jól megy?! Ezt hogy érted? Amúgy én is szept.8.-ra vagyok tervezve, de aug.20. is volt már, viszont sajnos Szuromi azt mondta, hogy csoda lenne, ha augusztusig kihúznám :(
Mert akkor evileg Te, Kubuspace, meg én még találkozhatunk is a nagy napon? :) :wink:

Millye
Szerintem nem sovány, csak a dédi szerint. Mindenki azt mondja átlagos. 114cm és 19kiló. Pont jó szerintem, főleg hogy lány, sose legyenek rosszabb arányai. Fázós??? Hát gyakran hideg a keze dög melegben is, meg néha mondja hogy fázik lehetetlen időpontokban. De fázósnak nem mondanám.

Kép
Kép
nszoke

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK!!!! :D

Kép

Kép
mulan

sziasztok,

claire: utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Zizi: Jaj de ügyes Flóra!!!!!!!!! akkor tényleg csak egy ici pici löket kellett.Nagyon örülök hogy ilyen szépen alakulnak a dolgok! :)
jó,hogy végülis jól sikerült a bkvzás,sajnos ilyen nemkedves emberek mindig vannak,mi is belebotlottunk már párba..nem is hajléktalanok voltak v semmi extra,csak Lili bámulta őket,ők meg elkezdtek kiabálni h mit bámul ez...én meg gügyöktem Lilinek h eltereljem a figyelmét azokról a bunkókról..
de amúgy szereti Lili a bkvzás szerencsére:)

kubu: örülök hogy már kilábaltatok a betegségből,nálunk is volt pár nap,amikor kicsit nyügibb volt Lili és egész nap cseréltem a hasmenéses pelusokat..szerencsére másfél-két nap alatt kijött belőle..bár most megint kicsit bújosabb..
hogy vagytok?Marci mit szól a poci növekedéshez? :)

tényleg, nincs valami ötleted hol lehene lépcsőrácsot venni nem horribilis összegért?

nszoke:örülünk hogy itt vagy!! :)
jó hír h bevált a doki! :)

kattja: remélem már jól vagytok! nagyon helyesek a képek :)

millye:nagyon jók a képek!! én is szeretnék vmi hasonló jó kis sapit amit megtűr a fején a kisasszony..:)

mi:képzeljétek tenap Lili megtett egyedül 8-10lépést!!!!!!! én csak ültem és moccani se tudtam úgy ledöbbentem :) aztán lecsüccsent visszafordut,rámnézett és nevetni kezdett! alig hittem a szememnek..azóta mondjuk nem csinálta,de akkor is.. :) nagyon boldog voltam :) olyan édesen totyogott :) :)
mondtam már h május közepe felé elmegyünk vonattal pécsre pár napra egy ismerőshöz?nagyon izgulok már hogy mi lesz,hogy lesz. mit szól majd a vonatozáshoz,miket vigyünk magunkal..stb..
szerintetek mi az amit mindenképp vinni kéne?

Kép

Kép
mulan

Jó reggelt Mindenkinek,

Nszoke,
Párod dolgozott szombaton ? Sajnálom.
Teljesen igazad van a homeó kontra gyógyikat illetően, ha meg használ is akkor miért kellene minden más gyógyszarral tömni a gyereket.
Vannak helyzetek amikor lehet h elkerülhetetlen, de egyéb esetben én simán élek vele.
Keress olyan gyógyszertárat ahol nem ilyen negatív véleménybe ütközöl sőt még segítenek is. Illetve mielőtt elmennél bevásárolni a http://homeopatia.info.hu oldalon is szétnézhetsz, sőt még online orvos is segít Neked.
Köszi kullancsoltás infót, azt hiszem mi már lekéstünk róla, hiszen már javában szezon van, addig hezitáltam amíg ez most elmaradt.
H1N1 oltást én is kaptam :lol: persze ebből Marci kimaradt.

Millye,
:lol: )))))))))))
Jaj sajnálom torokgyuszit, gyorsan gyógyuljatok meg !

Zizi,
Fló gyógyuljon. Simán lehet fogzástól hőemelkedés, takony, hasmenés, sebes popó.
Nagyon örülök a javulásnak, és tényleg milyen jó hogy 1-2 alkalom elegendő volt. Hajrá Fló !!!!
Naci: én nem adtam tavaly nyáron, de nekem olyan kis vademberem van, szerencsére mindig megúsztuk a mászást mindenféle sérülés nélkül.

Claire,
Aug 7-re vagyok kiírva, remélem hogy az lesz a leguccsó dátum, és már előtte Liza meg szeretne érkezni, mert dokim 8-tól szabin lesz.
Simán eltűnhet hsz, csináld úgy hogy amikor beírod előtte másold át egy üres word-be a biztonság kedvéért, tehát ha küldés közben eltűnne, még tudod pótolni.

Boldog születésnapot Neked, csudajómeglepiben lehetett részed.

Mulan,
Marci egyáltalán nem vesz tudomást pociról, habár néha jön rácsap egyet persze szeretetből majd ugrálna ahogy korábban is lehetett anyán, de az nincs most megengedve, mindig mondom neki hogy itt van a kistestvére, meg baba, meg Liza. És hogy rövidesen lesz játszótársa, de semmi :lol:
Lépcsőrácsra javaslat: teszvesz vagy vatera :lol:
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... gory=11999
http://baba-mama.vatera.hu/index_c879.html?q=r%E1cs

hatalmas gratula a lépésekhez. Lili nagyon ügyi.
Utazás: ha van olyan dolog, pléd, figura amit alváshoz használ azt mindenképp ! egyébként rucik, pelus, törlőkendő, eldobható pelenkaalátét, cumisüveg
Ne sok cuccot mert csak Ti szenvedtek vele, ha kaja bármi kell akkor azt egy dm-ben úgyis meg tudjátok venni.

kubuspace

nszoke szorítok, hogy a baba minél tovább bent maradjon a pocakban! A kislányodnak pedig adj Silicea 9CH napi 2x5 bogyót ha megint szorulása lenne

mulan lépcsőrács... hű ezek tényleg nagyon drágák.... nem is tudm mit lehetne.. esetleg érdemes a teszveszen körülnézni mert szokott lenni olcsóbban. Most olvasom, hogy Kubu is ezt írta. NAgyon ügyi Lili a tipegéssel! :D Mentek Pécsre? Biztos nagyon jó lesz! Hol fog aludni Lili? Van ott kiságy? Én vinnék magammal egy pár gyógyszert/homeos bogyót. Meg tisztálkodószereket, váltóruhákat, lázmérőt, pelust...

kubuspace köszi szerencsére már jól vannak a gyerekek! :D Kullancs elleni oltást én még nem adattam be de nem is tudom, hogy mi legyen.. kicsit tanácstalan vagyok..... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Legalább délutánra megint kisütött a nap! Reggel egész szép idő volt, de így sem mertem babakocsival elindulni, inkább kenguruztunk ma Bogival és így utólag jó döntés volt. És egész hétre ilyen időt mondanak... :(

Nagyon köszönöm a sok jókívánságot, ma a doki úgy engedett haza, hogy már nem kell menem többet. :)

Millye, köszönöm, jegyzem a bogyókat. Szerdán nem tudtam adni Chamomillát Boginak, mert ugyan volt itthon, de nekem meg a sebkötözés miatt eléggé felborult a napom. Kétnaponta hívott vissza a doki, persze Bogit valakire rá kellett bízni, szóval kicsit zaklatott volt a napirendünk, de estére már jobban volt, másnapra meg már nyoma sem volt a szurinak. :)
Nagyon helyesek a képek. Láttam ilyen kendőket és nekem is nagyon tetszik, de ezek még nagyok Boginak. :)

Jaspis, a XI. kerületben laktok, hogy ennyit jártok a Kopaszi-gátra? Mi itt lakunk, nekem még gyalog is elérhető távolságban van. Tényleg, a találkozót, amiről beszéltünk, tarthatnánk itt. Mit szóltok?

nszoke, én is csak december óta vagyok aktív tagja a fórumnak, írj bátran Te is ide, ez nem zárt fórum! :)
De örülök, hogy Neked is így bejött Szuromi doki. Van, aki nem bírja az őszinte stílusát, de másképp hogy alakulhatna ki a bizalom? Azon egy kicsit sem csodálkozom, hogy a terhességed hosszáról így nyilatkozott, nekem is megmondta, hogy szinte semmi esélyem a normális szülésre, de aztán mindent elkövetett, hogy a baba biztonságát nem kockáztatva a rendes szülést végigcsináljuk. Profi kezekben vagy, ha kell befektet, de a babák bent lesznek, amíg csak lehet! :)
A homeós bogyókról pedig annyit, hogy nekem a terhesség végéig semmi probléma nem volt, csak a szokásos rosszullétek, kellemetlenségek. A gátmetszést megúsztam és 2 héttel a szülés után elállt a vérzésem. Nem vagyok benne biztos, hogy minden ilyen simán ment volna, ha nem szedem a bogyókat. Persze lehet, hogy ilyen szerencsés alkat vagyok, de a két lány, akikkel jógára járunk, néhány hete még panaszkodtak, hogy véreznek... És a Chamomilla igenis, kicsit csillapítja Bogit. A jutalék dolog már ott megdől, hogy nem a dokitól veszed a bogyókat és nem is írhatja fel...

Kubu, OK, most a régi ruhák Nálad igazán nem játszanak. Mi is hamar szeretnénk kistesót, szóval lehet, hogy a csini ruhák még éveket várnak a szekrényben. :)
Naptejezem mindkettőnket. Bogi 50 faktorost kap, de magamra is kenek minden séta előtt , mivel már megkapott kicsit a nap. A legviccesebb az volt, amikor még csak a kézfejem volt lebarnulva... :)
Sajnálom Marcit, de jó,hogy jobban van már. :)
Nekünk ajánlotta a doki néni a kullancs elleni védőoltást, azt mondta, bármikor be lehet adatni.

Zizi, gratula Flóra hirtelen javulásához, nagyon ügyes!

Claire, boldog szülinapot! Aranyos lehetett a kis család! :)

Mulan, szegény Lili, bújósság elmúlt már? A lépcsőrácsot tényleg érdemes teszveszen vagy vaterán megnézni, biztos találsz majd olcsón.
Lili totyogás éljen! :)
Vonatozás? Nagyon izgalmasan hangzik!

Boginak beszereztünk néhány vagány és csini rucit, a kedvenc új bodyjáról felteszek képet, de találtam neki AC/DC-s pólót is. A zenei nevelést, ugye, nem lehet elég korán kezdeni! :)
Köszönjük a sok dícséretet, a páromnak mondtam, mennyire tetszett Nektek, ahol együtt alszanak. :)
Bogi most az ülést gyakorolja, imád az ölemben ücsörögni. Időnként előre dülöngél kicsit és már teljesen egyedül meg tudja magát tartani, csak kicsit billeg. Szóval azért tartom a hátát, vagy oldalról kitámasztom, de pár másodpercekre szoktam hagyni, had próbálgassa magát. :) Nagyon aranyos, ahogy koncentrál.
Mindent megfog, ami a keze ügyébe kerül és a szájába tömi.
Most egyre sűrűbben bukik és volt 2 napunk, amikor rákapott a cicire, aztán sírva, kiabálva elfordult. :( Szerencsére ma már rendesen evett, de ma meg sokat bukott.

Egyébként mi mindkét nap babázni voltunk kerti partikon. Még a gyerekek is oda vannak a mi kis törpinkért. A kis unokahúgom ragaszkodott hozzá, hogy ő is ölbe vehesse. Persze Bogi akkora, mint egy játékbaba, szóval ez érthető. :)

Szép estét Mindenkinek!

Kati Kép
Kép
Kép

Kép
katjja

Zita
Hoztam két képet péntekről.

Kép

Kép
jaspis

Vissza: Szülészetek, kórházak