sziasztok,
Jaimee,
Tök jó a méhszájad, bár az enyém lenne ilyen, akkor legalább lenne esélyem a sima szülésre.
Már lehet jövő héten örömködünk nektek.
Sirkici,
Szerintem nagyon jó ez a fajta laptop, nekünk volt többféle, de ez viszi a pálmát, pedig talán ez volt a legolcsóbb.
Mindjárt szülinap.
Gyabi mami,
Hol jársz???
Végre rávettem magam, hogy kimosom végre a babaruhákat.
Szétválogattam őket színek szerint, a franciaágyunk tele lett jó nagy ruhakupacokkal.
Annyi cuccot örököl Barbitól, hogy szerintem a fele nem is lesz rajta.
És ezek igazán még csak a nyári és 1-2 őszi ruhadarab.
És akkor még a textilek, ágyneműk sehol sincsenek.
És még ezután jön a vasalás, amit annyira de annyira utálok.
Holnap megint megyek uh-ra a kórházba, kiváncsi vagyok mennyit nőtt kis csajom 1 hét alatt.
Tegnap voltam a bankban is,érdeklődtem mi a helyzet deviza lakáshitel fronton,és szabályosan végigbőgtem a délutánt.
Azt már mondtam, hogy 6,3 milla hitelt vettünk fel CHF-ben és a tegnapi tőkénk 7,4 milla.
52000ft jelenleg a törlesztő és ez 62-re fog emelkedni szeptembertől, mert eddig türelmi idő volt. 40-ért adjuk ki,illetve most annyiért sem, mert 1 hónap mulva kiköltözik az albérlőm, és jelentkező nuku.
Szóval még én fizetek 20ezer ft-ot, hogy lelakják a lakásomat. Totál kész vagyok.
Akkora bukás volt ez a devizahitel, mint az atom. Jövő februártól eladható lesz a lakás, és minél hamarabb meg akarunk szabadulni tőle, mert csak folyamatosan szívjuk azt a bizonyos "f" betűset.
Adósvédelmi programmal meg csak szarabbul járunk, mert igaz, hogy 1évig kevesebbet fizetek, de a különbözetet, amin ugye van kamat hozzávágják a tőkéhez és még egyszer ráteszik a kamatot.
1 év után pedig 69-re nőne a törlesztő.
Ha meg ft-ra átváltom ezt a tőkét akkor 70 lenne a törlesztő+ kellene hozzá vagy előtörlesztés vagy egy másik ingatlan fedezetül.
Ha meg az áthidaló kölcsönt választom, max 2 évre, fizetek 20ezret, a különbözetet az állam fizeti és gyűjti nekem egy számlára mint hitelt feléjük. Szóval 2 év után ugyanúgy megvan a magas devizatörlesztésem+ még felgyülemlik kb 1 milla az állam felé is, amit szintén fizetnem kellene.
Futamidőt meg nem tudok hosszabbitatni,mert így is a max időre vettük fel.
Úgyhogy nem tudom mi a nagy segítség ezekben a programokban.