Hali!
Melinda: Szuper volt, bár a tanárnőnek elég érdekes az angol kiejtése, nekem a halálom amikor egy nyelvtanár magyar akcentussal beszéli az angolt.....
Ettől eltekintve játékos, lendületes és figyelemfelkeltő volt az óra, látszik, hogy a gyerekek szeretik
Tetszett és szuperügyik voltak.
Vius a fertőzőn van tegnap bevittem, mert nem maradt meg benne a víz sem!
Tegnap kapott infúziót, lekötözték, nagyon sírt, gondolom volt nyugtató is az infúzióban, mert gyorsan el is aludt!
11től 20ig van látogatás, bent voltam kb fél 3ig, aztán bealudt, el is jöttem, mert mentem a többi gyerekért, majd Karcsi megy be hozzá nemsokára......
Ma még volt 1 fosi reggel- amolyan embörös-, meg az ebédet is visszaküldte ahogy be úgy ki, de a deles gyógyszert már be tudtam neki adni, és evett ropit is+ivott, amíg ott voltam nem volt semmi, megfürdettem, pisilt a vécébe, kedve jó volt vittem be neki játékokat is, elvoltunk....
Zaza teljesen jól van, bölcsizik, semmi gond vele, az az 1 fosi volt vasárnap és azóta semmi (koppkopp)
Közérdekű:
A rendelővel szemben a Vasas szent Péter utcában a kismama boltban akció van, a tavalyi kollekciót féláron adja a tulaj. Felsők, szabadidők is vannak, és a gyerekcuccok (főleg téli és viszonylag kis méretűek vannak, tehát aki őszre vár babát annak érdemes benézni, pedig 100-200 ft/darabért vannak)
Boginak egy hosszú vagány farmert találtam 500 ftért. Kismamamfelsők pl 1500ért vannak (nagyon szépek)
Más: A nagycsaládos egyesületnek is van ruharaktára, ahova vinni is lehet ruhát és turkálni is, keresgélni. Ma egy bazi nagy zacskó ruhát találtam a Zazinak (azért csak neki, mert neki kerestem célirányosan), cuki oldalzsebes nacikákat, főleg nyári rövideket, de van minden méret, fazon, felnőtt, férfi, női, ünneplős, szabadidő, ágynemú, függöny minden féle, 20 azaz húsz forint /darab áron. Ez a pénz a nagycsaládos egyesület alapítványába megy, úgyhogy minden megvásárolt ruhadarabbal az egyesületet támogatjátok. Mivel mint minden más, ez az alapítvány sincs túltámogatva,ezért nagyon jól jön minden bevétel.
Ha van felesleges holnitok azt is szívesen látjuk, én tudok segítni abban, hogy elmegyek értük, jöhet ágynemű, függöny, csetres, díszpárna, gyakice minden ami egy háztartásban feleslegessé válik. Sőt bútorok is, azt a rászorlóknak odaadják...
A Fészek egyesület ruharaktára a Nyitra u. 15. szám alatt van (5 emeletes panel alatt) Kedden és csütörtökönként 15 és 17 óra között vannak nyitva, ezt mindenki társadalmi munkában csinálja, ezért ez a rövidke nyitvatartás! De ha valaki máskor jönne megbeszéljük, rugalmasak vagyunk
Pusza