Új privát üzeneted érkezett!

Dia!

Te milyen kaja-költeményeket tudsz előadni! Ezt nevezem! Ezt a töltött gombafejet én is kipróbálnám, csak a férjem utálja a gombát (meg még ezer más dolgot)! Ha ilyenre vágyom, átugrom az Anyuékhoz!

Barbara
babar

Gigi!

Íme a súgó:

Ezekkel a rövidítésekkel találkozhatunk leggyakrabban a kiskönyvben, vagy az ultrahang leleteken.
AD
mica

Barbi!Kép
Szeretek kotyvasztani.Azokat jobban szeretem,aminek nincs előírt receptje.Csak ami van otthon durr bele.Kép

Gigi!Kép
Örülök,hogy minden rendben van,leszámítva azt az idióta nőt.KépMost mondanám,hogy az anyós kardiológus nagy baj nem lehet.De nem tudom mennyire lehetne rá számítani.KépA cervix tenyésztést mikor végzik?Az egyenlő a rákszűréssel?"Milyen buta vagyok."Ja!Azt szeretném kérni tőled,hogy ha a légzésfigyelő képét feltennéd azt megköszönném.KépBiztos ami biztos lássam,hogy néz ki.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyoresz: Gratulalok a picihez! Sok boldogsagot kivanok nektek!

Mica: Koszi a tippet. Miota vacsira is fozeleket adok Biankanak, azota ujra atalussza az ejszakat. En azt hittem, a fozelek estere nehez kaja szamara, megterheli a pocijat, igy nem mertem adni neki. A legujabb most az, hogy a cicit elutasitja, de a fozelek es a viz megy. Ugy latszik, mar nem kivanja estere a tejcit. Ha ezt kivanja, akkor ezt kapja.

Van meg egy nagy problemam. Szules utan van valakinek vizelettartasi problemaja? Nekem sajnos van. Eleg nehezen birom tartani. Szerintetek ez mostmar mindig igy marad vagy javulhat a helyzet? S mi lesz, ha vallalok meg egy babat?! ...akkor mar csak a mutet segithet?

Kivancsisagbol: Szult valaki kozuletek dr. Horvath Mihalynal a Szt. Istvan Korhazban? Erdekelne, mi a velemenye rola. En maximalisan megvagyok elegedve vele.

Latom, nehanyan szinte folyamatosan rajta vagytok a neten. Hogy csinaljatok? Irigyellek titeket!!!!! Biztosan valamit nagyon rosszul csinalok, mert nekem sajnos a faradtsag, a hazimunka es persze Bianka mellett nagyon keves idom van barmire is. Kivancsi vagyok, Ti hogyan csinaljatok? ...hatha okosodok a tippekbol.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Szia Sly,

Örülök, hogy Bianka jót alszik, ha kell neki a kaja, akkor egye csakKép

A vizelettartási problémára először is próbáld meg az intim tornát, nemcsak a hüvelyi izmokat erősíti! Mondjuk nekem nem nagyon volt vele problémám, nameg olyan elfelejtős is vagyok, de ha eszembe jut, akkor csinálom, mert ehhez nem kell semmi más, csak 5 perc odafigyelés, és senki sem veszi észre, hogy valamidet tornáztatodKép

A neten lógást meg úgy csináljuk (pl. én), hogy nappal a melóhelyen van rá időm és lehetőségem, este/hétvégén meg otthonról szoktam lenni, már ha a fiam a mesenézés és az apja a játék mellett hagy géphez jutniKép
Kezdetben, amíg babócám volt, nekem se volt egyszerű megoldani a netezést, de volt olyan, hogy a babakocsi ott állt a gép mellett és lábbal ringattam, amíg én gépeltemKép
Ha meglesz a babóca, hidd el, hogy mások se lesznek ennyit, szerintem én semKép

Mica
mica

Sly!Kép
Pont szombaton írtam a dokidról az István kórház SOS topikba.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Ja, az más! Nem csodálom, hogy könyvelés mellett nem tud mindig odafigyelni a gyerkőcre. Ki tudna?! Én úgy terveztem, hogy 2 évig maradok otthon, aztán újra dolgozom, de majd még meglátom. Jó lenne, ha tudnék én is olyan munkát szerezni, amit otthon lehet csinálni. Már rajta vagyunk a férjemmel. Kép Aztán majd nálunk is mehet a falfirka. Kép

Gigi
UH Kép elég gáz dokik vannak!!!! Ahelyett, hogy megnyugtatnának, csak hablatyolnak, aztán kiderül, hogy nem is értenek hozzá.
Az iszap bírkózás jó ötlet. Lehet, hogy még valamelyik tv adót is meg tudnánk győzni, hogy közvetítsen. Mondjuk valamelyik box-klub alatt. Kép
Szomszédok Kép Ember azt hiszi, ha kertes házban lakik, akkor nem lehetnek hülye szomszédai. Pedig mennyire, hogy lehetnek. Kép A lom halmozásban tuti igazad van, és minél több helye van az embernek, annál többet tart meg. Kép Nálunk a lakótelepen, pont fordítva van. Van egy-két hülye, aki úgy hordja le a lomjait (ágyak, zsákok stb.), mintha egész évben lomtalanítás lenne. Férjem már nagyon dühös rájuk! Még szerencse, hogy a kukások normálisak, és elviszik. Különben mi lenne itt.

Zsófi
mzsx

Gigi: ugy látom szép hosszú combú legénykéd lesz! Kép (az a 78 mm) Ezen kivül a buksijára vonatkozó adatok egyértelmüek, a HC fejkörfogat, a többit nagyon nem tudom mi lehet! Kép De az a lényeg, hogy minden oké! Kár, hogy ilyen érzéketlen tyúkokat is engednek ilyen helyen dolgozni, tudhatnák, hogy a kismama sokkal érzékenyebb lelkü, mint általában. Ha valaki nem ilyen talpraesett, mint Te, akkor lehet, hogy hetekig stresszeli magát, hogy talán baja van a babájának?

Kata: nem döntöttem még pelus ügyben, illetve később majd TESCO-sat veszünk (az ismerőseim dicsérik!), de az újszülöttre valami jó minőségüt akarok venni. Talán Liberót. (Pampers-t biztos nem, azt már sokfelé hallottam, hogy allergiás lehet tőle a baba).
A melóval sajnos szinte semmit nem haladtam Kép, elmerültem a babacuccok pakolásában. Kifőztem a pelusokat, törölközőket, lepedőt.

Sly: talán mi azért érünk rá ennyire internetezni, mert a babánk a pocakunkban van Kép (1-2 kivételtől eltekintve). Most még nem sok dolog van vele, csak a babaszoba körüli teendőkkel. De most én is szeretnék Tőled kérdezni: milyen pelust ajánlsz újszülöttre? Illetve Te mit használtál és mi a tapasztalatod? Meg a kenceficékre is kiváncsi lennék! Tudom, eleinte gyógyszertárit érdemes venni, de utána??

Egyenlőre befejezem, mert most is fáj a hasam, fekve jobb! Kép
Ja, Györesz irt valamit, Gigi?

Marica
marica69

Gigi, Zsófi!

Ebbe az iszapbírkózásba belegondoltatok? Hogy néznénk ki, ahogy a nyugdíjas teknősök fetrengenek a sárban hatalmas görögdinnyéinkkel?
Hát nem biztos, hogy nagy sikerünk lenne! Hacsak nem a perverzek körében! Kép
Barbara
babar

MicaKép

Köszi a röviditéseketKép A múltkor én is előbányásztam. Lehet, hogy pókhasú lesz a kisbabám??KépKép Na akkor tiszta apja leszKép

SlyKép
Ahogy elöttem is írták, úgy tudunk ennyit itt lenni, hogy mi kisbabáink még bent csücsülnek és elég sokan otthon is vagyunk. Ha megszületnek a babák, kissebb lesz a forgalom.

DiaKép
Mindjárt megnézem,hogy itthon van e a fényképező. A neve Baby Sense II. A Madarász utcában csak ezzel a készülékkel foglalkoznak.

ZsófiKép
Régen az én férjem is gyűjtögetős típus volt. Amikor megismertem még panelban lakott és a beépített szekrénye, tele volt pakolva minden szarral. Na aztán mikor kiköltöztünk kiszanáltuk a fél lakásátKép Egy ideig még itt is próbálkozott, de havonta kipakoltuk a garázst. Most meg már szerencsére nem gyűjtöget.Kép
Egy-egy lomtalanításkor hihetetlen, hogy mik kerülnek elő. Főleg azt nem értem, hogy egy társasházban hol gyüjtögetik mindezet???

Györesznek írtam sms-t. A válasz: "Most épp bőgök. Nagyon nehezen megy a szopi. Alig segítenek. Eddig kapott pótlást, ma meg 10 óta nem evett. Állandóan alszik és kezd besárgulni. Én meg aggódom és depi vagyok. Szegénykém még olyan pici és gyenyge a szopihoz. Néha nagyon ügyes, de aztán megint nem megy.Remélem otthon jobb lesz minden. Puszi."
Írtam neki pár bíztató sort és hogy mindannyian pusziljuk őket. Bízom benne, hogy otthon, nyugodt környezetben rendeződnek a szopi dologok.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Marica, bocs, hogy beleszólok a pelus-témába, de én is Liberót használok (mármint a kisfiam Kép), szerintem az nagyon jó, nekünk bevált!
Liv

Kép

Kép
liv

MaricaKép

A megszokott szonográfus nő (aki eddig mindig volt és nagyon aranyos)már a múltkor mondta mosolyogva, hogy jó hosszú combija lesz a babának. Ez egy kissrácnál nem hátrány. Szépek a magas palikKép Csak legalább egy-két hétig legyen jó rá az 56-os ruci, mert olyan szépeket vettem. Kép

Az én véleményem a pelusokról (mint hat gyerekes anyukánakKép): Szerintem baba popsi válogatja. Az én keretszfiam Pamperst használt és egy idő után gondolta a nővérem,hogy vált Liberóra mert az valamivel olcsóbb volt. Már az első nap kiütötte a popóját. Szóval ki kell kisérletezni. A barátnőm szerint a DM saját márkájú pelusa is jó mínőségű.

LivKép
Örömmel olvasom a másik topikban, hogy Dáviddal minden rendben és nagyon jól megy a szopi is.Kép

Épp most reklámozzák, hogy csütörtök este megint lesz a Szülőszoba. Már most kirázott a hideg és majdnem elbőgtem magam, annyira elérzékenyültem. Csütörtök este egy 100-as zsepivel fogok leülni a tv elé.Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi, hála Istennek, tényleg minden rendben van, egyre többet szopizik, egyre kevesebbet kell pótolni cumisüvegből (éjszaka mondjuk nagyon tud aludni, olyankor jön a cumisüveg), hízik is rendesen, békés, nyugodt baba, folyamatosan nagy komolyan nézelődik, nagyon szeret fürdeni, álmában vigyorog, szóval hihetetlen boldogság vele az élet. Kép Kép Kép Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!Kép

Most végre van egy kis időm gép elé űlni.Jó sokat írtatok,alig győztem visszaolvasni.Tegnap Anyuéknál voltunk,szerencsére szép idő volt így letakarírottam a babakocsit,azért megnyugtató dolog,hogy már ez is készen van.Ma megint belehúztam a melóba,mostam,főztem,vasaltam,és varrtam három garnitúra ágyneműt,baldahinnal.Annyira szépek lettek,hogy felváltva teszem őket a bölcsőbe mert nem tudom eldönteni melyik a leg jobb.

Gigi!Kép

Anyós miatt részvétem az enyém is kb.ilyesmi.Néha úgy kiakaszt,hogy látni sem bírom,de szerencse,hogy a párom ilyenkor mindíg leépíti.Multkor is közölte kedves mamával,hogy ha jót akar inkább mellőzze a látogatást egy darabig.Ez így megy nálunk már 11-éve.Úgyhogy teljes mértékben megértelek,és ha gáz van nyugodtan panaszkodj.Kép

Marica!Kép

Munka:Azt szokták mondani,hogy ami nem megy azt ne eröltessük.Szóval ha a pihenés esik jól akkor pihenj le,mert az a fontos,hogy jól érezd magad,akkor a baba is jól van.A munka megvár nem csinálja meg senki helyetted.Kép

Barbara!Kép

Elképzeltem a nyugdíjjas teknősöket,iszapbírkózás közben.Még most is azon röhögök.Szerintem nagy sikeretek lenne.Kép

Györesznek!KépKépKép

Nagyon sok kitartást,otthon minden rendeződni fog.Ha anyatejes pótlást kap és nem cukros vizet akkor nem lehet baj.Nekem Boginál 10-nap után jött meg a tejci.Ő is picurka volt nekik még nehezebb a szopás,a lényeg,hogy cicin legyen a baba.Ezt csak leírtam hátha valahogy eljut Györeszhez.Kép

Mindenkinek szép napot,puszi,Saxi.
saxi

Liv!Kép

Nagyon örülök,hogy minden rendben,továbbra is minden jót kívánok nektek.Külön puszi a babának,Bogi küldi,itt ül mellettem és kérdezi,hogy kinek írok.Montam neki,hogy egy babának és az anyukájának,erre küldött a babának egy csomó puszit.Kép

Üdv,Saxi.
saxi

Liv: örülök, hogy minden rendben körülöttetek és szépen nől a kislegény! Kép Micsoda öröm lehet látni, hogy jó az étvágya és jókat alszik! Főleg, hogy ilyen picike volt születésekor és ennyire igyekszik behozni a lemaradást! Nagyon édes lehet! Egy kicsit irigyellek is, de majd el jön a mi időnk is nemsokára! Kép Pelenka ügyben köszi a tanácsot, hamár Te is Kép ezt használod...! Én is ez felé hajlok, de még alig ismerek más márkát. De a Libero klubba már jelentkeztem Kép, jó lenne ha küldenének mintákat! További jó egészséget és jó étvágyat Nektek!

Saxi: igy gondoltam én is, nem is erőltettem a dolgot, csak most az a gáz, ha feljön a csaj próbálni én meg sehogy sem állok a szoknyájával. Na mindegy, majd mondom, hogy sokat kellett feküdnöm. (ami igaz is, illetve kellene feküdnöm!) Szinte folyamatosan kemény a pocakom, kezd nem tetszeni a dolog!

Györesznek üzenem, hogy nagyon szoritok Nekik, és ne sirjon, mert attól csak rosszabb lesz a helyzet. Biztosan rendeződik majd a szopizás, ha nem adja fel! Kitartás és sok puszi!

Gigi: de kis érzelgős vagy! Csak nem vagy Te kismama?? Kép Anyukám, mikor megnézte az esküvői képeinket megkérdezte, hogy: ez a menyasszony nem volt előre egy kicsit? ÁÁÁÁÁÁÁ- dehogy! Kép (Kicsit nem, csak nagyon)
Ja, a hosszú combú pasi nekem is bejön. Robinak sincs oka panaszra, 180-nál is magasabb! Az öccse meg még magasabb! Kép Gondolom a mi picurkánk sem lesz nagyon alacsony. Dorina már most (12,5 éves) 167 cm magas (mint én), de kb. 5 cm-t még biztosan nől. Ezt onnan tudom Kép, hogy másfél évesen 86 cm volt. Állitólag felnőtt korában ennek a duplája = 172 cm lesz. (az ő apja is 180 feletti-körüli)
Na mostmár tényleg ledőlök, mert eddig nem sikerült. Terigettem, befutott a barátnőm, stb.

Marica
marica69

Mica!

Az Intim tornat kiprobalom. Megnezem a konyvesboltban mi van errol. Egyebkent mikor szulsz? Kisfiut vagy kislanyt varsz? ...es az elso, hany eves?

Zsofi:
Mi is panelban lakunk es a szemetdomb nalunk is epul neha. En sem ertem az embereket, miert jo ez nekik. A hajlektalanokrol nemis beszelve. Egyik este a lepcsohazunk kapujaban aludt egy reszeg hajlektalan. Meg szerencse, hogy a ferjem is velunk volt, mert kulonben nem tudom, hogy zavartam volna el onnan. Nem mertem a kozelebe menni a gyerekkel.

Marica:
Mikor szulsz? Kisfiu vagy kislany? A Tesco-s pelust nem ismerem. Mikor en szultem, a korhazban Liberot adtak ujszulottnek, igy egy darabig en is ezt hasznaltam. Pontosabban addig, mig Bianka feneke nem pirosodott ki nagyon a pisitol, kakitol, sot egy kicsit be is gombasodott a feneke annak ellenere, hogy pelenkazaskor egy kicsit szabadon is hagytam pont ezek miatt. Talan tul rovid ideig szellozott a popsija. Igazabol nem tudom, hogy a pelus volt-e az oka vagy a gyogszertari kenocs. En a gyogyszertari popsikenocsre tippelek, mert akarhanyszor kiprobaltam, rovid ido utan mindig kipirosodott a popsija. A csecsemoorvos javasolta, hogy minden pelenkazasnal felvaltva kenegessem a popsijat Canestennel es Neogranormonnal (babaknak). Ettol gyonyoruen elmult a pirossag is es a gombasodas is. Meg jodarabig ezekkel kenegettem a popsijat megelozeskeppen, aztan rajottem, hogy nem biztos, hogy jo hosszutavon. Igy a ferjem hozott a nemetektol kenocsot, ami szerintem csucs!!!! Kaufmanns-tol Haut- und Kinder-Creme a neve. Ha van lehetosegetek, valahonnan szerezzetek be, mert tenyleg nagyon jo, csak ajanlani tudom. Ha nagyon ki van szaradva a kezem vagy a konyokom, akkor en is bekenem vele es 1x-i hasznalat utan is erezheto a valtozas. Visszaterve a pelusokra. Kiprobaltam meg a Huggies-t es a BabyLove-ot is. En mindkettot draganak talaltam, de a Huggies finom puha anyagbol van, a BabyLove olyan, mint a Libero vagy a Pampers. En vegul a Pampers mellett dontottem. Mi pelenkat mindig a Metroban vasarolunk, mert ott a legolcsobb. Szoval szerintem jo a Pampers, de mondom, lehet, hogy a kenocs, amit talaltunk, az nagyon jo. Nagyon ritkan van par pici piros potty inkabb a derekan, mint a feneken, bekenjuk vele, reggelre gyonyoru a bore. Lehet, hogy pelenkakiutes kezdete, de ezzel nagyon gyorsan orvosolhato.

Tudtok beszelni Gyoresszel? Mondjatok meg neki, hogy NE aggodjon! Termeszetes dolog, hogy a babak szuletesuk utan sokat alszanak. Biankam is az elso napokban nagyon sokat aludt es egy kicsit o is besargult, ennek ellenere 3 nap mulva hazaengedtek minket. A korhazban nekunk sem ment a szopizas. Nem tudta bevenni a cicit rendesen, ha megis, akkor minidg kicsuszott a szajabol. Gyengecske volt meg. Igy a tejem sem indult meg, en nagyon aggodtam, mi lesz vele, ha hazajovunk, mert itthon nincs potlas. Par nap mulva az is beindult, ha nem aggodtam volna annyira, akkor talan elobb beindult volna. Eleinte azt a kis lefejt tejet is csak kanalazva vagy poharbol sikerult eleg nehezen beadni neki, mert a cumisuveget tiltottak. Aztan nem erdekelt, hogy tiltjak, inkabb cimisuvegbol adtam a tejet, igy legalabb az egesz a pocijaba kerult. Cumisuveggel tanult meg szopizni, utana viszont johetett a cici. Mig nem szokta meg a cicim a strapat, addig bimbovedovel szoptattam. Ez nagyobb, mint a bimbo, nem csuszott ki a szajabol es megkonnyebb volt atszokatni a cicire. Azota nagyon ugyesen szopizik.

Gigi: Ha jot akarsz magadnak, akkor NE nezd a Szuloszoba c. musort! Az elozo sorozatbol en is neztem 2 reszt, de aztan minid ideges lettem es persze paraztam rendesen. Rajottem, nem jo ez nekem. Igy utolag is ugy erzem, elso szuloknek nem szabad ilyeneket nezni, mert egyreszt ugysem olyan lesz a sajat szulese, masreszt nem azt domboritjak ki a filmen, ami a lenyeg, s ami valojaban tortenik. Csak "szenzaciohajhaszas" az egesz (hirtelen nem jutott jobb szo az eszembe). Szoval szerintem ne nezzetek! ...masok is ezt javasoltak nekem, mikor szules elott alltam. Igazuk volt, hidjetek el!

Ha valamiben meg segithetek, ne kimeljetek!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Gigi!Kép
Már én is várom a szülőszobát.Csütörtök délután direkt pihizek,hogy fenn tudjak maradni mire lesz.Igaz,én így is parázok a szüléstől,de azért megnézem.KépA hosszú combbal ne keseríts!Bele vagyok betegedve,hogy Domi törpödör lesz.KépDe egy jó lesz benne,hogy Olivér nagy baba lesz,hogy Domi örököl rucikat.KépKépCsak vicc volt.KépPelus:Gyorsan megnéztem milyen van itthon.Jelentem 200db Libero Stretch-To-Fit.Akkor most ez jó vagy nem??Küldesz képet?Holnap mész NST-re??KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Nagyon eltüntél!!!
A cervix tenyésztéshez a 35. héten vett le kenetet. Annyiban más mint a rákszűrés, hogy itt nem a méhszájról vesz le sejteket, hanem csak a hüvelyváladékot vesz.
Na itt a kép a légzésfigyelő dobozáról:
Kép

SlyKép
Én már néztem a Szülőszoba első szériáját is. És abszolút nem volt rám rossz hatással. Én nem félek a szüléstől, lehet, hogy azért mert művi úton sikerült a terhességem és egypár dolgot átéltem már.
De aki parázós az tényleg ne nézze!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Sly,
Nagyfiam 3 eves es 4 honapos, ovodas nagyfiuKép A pocaklakom is fiu (Kép) es januar 3 korul varhato az erkezese, eljen a jo szilveszteri buliKép

Mica
mica

Sly: már nagyon várom a Szülőszobát! Kép Én is néztem az első sorozatot is, nagyon tetszett. Mindenkinek más jön be. Diával mi nagy "Helyszínelők" rajongók vagyunk, birjuk az ilyesmit. Nekem ráadásul már 2. szülésem lesz, de (vagy épp ezért) nem félek, maximum csak izgulok egy picit! De már nagyon várom! Különben nov. elejére vagyok kiírva, tehát még kb. 4-5 hét. És állítólag ő is kislány lesz! (Apuka nagy örömére)
Köszi a pelus-tippeket! Még annyit hagy kérdezzek, hogy szerinted mennyi csomag (hány db) kell újszülöttre való pelusból? Kb. 1 hét után már lehet rá adni a mini (3-5 kg)-t? A Neogranormon-t én is használtam annak idején a lányomnál, szerintem csúcs jó popsikrém. Most is azzal inditok majd, és csak akkor váltok, ha valami miatt nem jön be.

Dia: látom Ti már bespejzoltatok pelusból! Kép Ha a héten sikerül átmenni a TESCO-ba, akkor mi is veszünk 1-2 zacskóval. Eleinte ugysem lesz erőnk, időnk ez után szaladgálni.

Itt a tablicsku:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Anikó 28 nov. 12. 1 Gergely/ Krisztina Bp/ Máv Kórház
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Babar 28 dec. 14. 1 (Dániel) Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Saxi 31 dec. 16. 2 ?/ Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.</pre>

Marica
marica69

OK-OK! Nem akartam okoskodni! En feltem a szulestol, ezert nem tett jot nekem az a sorozat. Orulok, hogy Ti ilyen batran alltok ele. Ha itt az ido, szoritok nektek.
Nezem a tablazatot, jo sok baba szuletik par honapon belul. Azt hittem, van olyan is a listan, akinek par honapos a babaja? Na, nem baj, igy is tudunk egymasnak segiteni. Hogy viselitek a terhesseget?
A Newborn pelusbol nekunk 3-4 csomaggal kellett aztan jott a mini.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Marica:
Meg annyit hozzatennek, hogy a Newborn pelus volt egy ideig az en babam merete. A mini nagy volt neki, volt olyan is, hogy kifolyt a pisi ejszaka. Szerintem 1 het utan meg ne a minit add majd ra. Persze vegyel azt is es majd neha probald fel ra, s ha a combjanal nem all ell, akkor viselheti, talan mar nem fog kifolyni a pisi. Meg annyit, hogy nekem azt mondtak, oldalfekvesben altassam.

Kép
Kép
napocskamano

Mica!

Regebben ket ismerosom is januar elejere volt kiirva, de mindkettonel ugy adodott, hogy a karacsonyt mar otthon unnepeltek. Te nem szeretned, ha elobb jonne egy picivel? ...mondjuk a fa ala? :-)

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Barbara,
Nem értelek. Szerinted nem jó látvány két lelassult teknőc hempergése? Kép
Aztán meg ne is beszéljünk a sok perverzről. Múltkor is olvastam egy topicot...nem tudom melyik volt (lehet, hogy ez), ahova egy fickó írt be szexuális szolgáltatásait fölajánlani kismamáknak. Erre is tuti lenne közönség, nem is kicsi. Kép

Gigi
Gyűjtögető férj Kép Szerencsére az én férjemnek nincsenek ilyen hajlamai, ellentétben velem. Kép Kép

Györesz
Remélem a szopi egyre jobban fog menni, ne aggódj! Figyeld meg, a végén le sem akar majd szakadni a picurkád a cicről. Kép

Sly
Szerencsére nálunk nincsenek csövesek. Már csak azok hiányoznának. Te merre felé laksz? Én Káposztáson (Újpest). Sőt, most elég sok rendőr szokott grasszálni a lakótelepen, házakban, sőt még az erdőben is. Azért ez elég megnyugtató. Bár én annyira nem élvezem, mert félek, hogy egyszer megbüntetnek, mert nem pórázom sétáltatom a kutyákat. Kép

Zsófi
mzsx

Huhu Lányok!

Én vagyok a következö a táblázatban. Már minden gondolatom a szülés körül jár. Az elsöt a PDA miatt nem igazán éltem át, ezért most ugyanúgy rettegek a bizonytalanságtól, mintha ez az elsö lenne.
Ma megyünk a párommal egy közeli kórházba szülöszobát nézni. Holnap megint terhestorna...
Már nagyon nincs kedvem semmihez. Háztartás is rohamokban csinálódik. Tegnap megint hös voltam és kibírtam 6 órát a játszóitéren ill. voltam bevásárolni.
Megyek reggelizni. Olyan érdekes: hányingerem van, de ugyanakkor rettenetesen éhes is vagyok.
Táskát már bepakoltam, már csak 1-2-3 hét türelem kell.

Szép napot nektek!

Barbi

Név: feltehetöen Emöke, de lehet hogy még változik, mert sokan torpedózzák, mivel az elsöt Enikönek hívják és állítólag könnyen össze lehet a 2 nevet cserélni. Szerintetek?

Barbi
maass

Sziasztok,

pelus: minden a baba méretén múlik, nálunk kapásból mini volt, nade egy 4kg fölötti lurkónál már jó is voltKép Sokáig Liberót használtam (a fiús anyukák azt mondják - és tapasztaljuk is -, hogy ez jön be jól, a lányosak inkább a Pampers-re esküsznek..), utána, ami még bevált, az a Fixies volt, mert sokkal puhább, mint pl. a Pampers, és akkoriban az ára is jobb volt, mint a többié. Mondjuk úgy látszik, hogy nekem mázlim volt, mert a noname pelusok is beválltak, és egy kicsit pénztárcakímélők isKép A DM-es Babylove nagyon jó, puha és kényelmes, de nem a legolcsóbb. A Tescos is jó, csak az nem tépőzáras, és az néha gondot okoz. Jah, és a Pampersnél figyelembe kell venni, hogy vhogy a méretezése másabb, mint a többié, kisebb a pelus pl. míg a Libero maxi plus jó volt a lurkóra, addig Pampersből már junior kellett.
Hirtelen, emlékeim alapján ennyiKép

Sly,
Bár már nagyon szeretném ölelgetni a lurkómat, de holmi mocskos anyagiak alapján azt szeretném, ha jövőre születne, nem bánom azt se, ha éjfél után x perccelKép Ugyanis, ha idén születik, akkor a TGYÁS és a GYEDnél a múlt évi (2003as) jövedelmet veszik figyelembe, ha viszont 2005ben születik, akkor a 2004est, ami kategóriákkal jöbb anyagi szempontból. (2003ban van GYEDem, GYESem és egy 4 órás melóm, míg 2004ben félévig van GYES és 4 órás meló és utána már teljes munkabérem van!)

Üdv,
Mica
mica

Sziasztok!

Most ment el a védőnő,újat nem igazán mondott,de jót beszélgettünk.Kép

Mica!
Üdv itt is!Kép

Maas!
Néztem is,hogy most már Te következel,remélem minden rendben lesz,szorítok!Kép
Majd tudsz bennünket is értesíteni valahogy?
Kíváncsi vagyok milyen lesz a szülőszoba-látogatás,elmeséled?
Szerintem Te biztos nem fogod összekeverni a neveket,a többiek pedig figyeljenek oda!Kép

Zsófi!
Beszállnék az iszapbirkózásba én is!!!
Gyorsan reggelizek is mégegyszer.Lehet,hogy én már csak szumóra nevezhetek?!
Jól mutatnék abban a szerény kis tangával és a jó kis frizurával a fejem búbján!Kép
Szomszédról:avalamelyik macska már két patkányt is fogott,van egy tippem,hol találták...Kép

Gigi!
Szonográfus.Kép
Örülök,hogy minden rendben,jó nagy már a babód!Kép

Na,főzök valamit.
Dia,Nálatok biztos valami fincsi lesz,biztos a nagy főzőcske miatt nem írtál.Kép

Puszi.

Kata
33+3
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Saxi, köszönöm neked és Boginak!

És muszáj elmondanom: Dávid 2400 gramm! Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Liv
Nagy-nagy gratula a picurka súlyához! Kép Nagyon szépen gyarapszik már!

Kata
Lehet még jelentkezni a bírkózásra. Lassan már csapatokat is össze fogunk tudni állítani. Azért ahogy így magam elé képzelem a látványt, igen csak röhöghetnékem támad, ahogy a sok pocakos küzd egymással. Tegnap voltunk férjem nagymamájánál, és ott ment a TV-ben a Balázs-show. Egyszer oda nézek, hát mit látok, hogy két hülye liba olajban bírkózik egymással valami pasiért. Kép Azok sem komplettek.

Zsófi
mzsx

Tudtok nekem segíteni? Egész nap marja a torkom a gyomorsav...vagy mit tom én mi. De nem fáj a gyomrom. Nektek is szokott ilyen lenni? Tudom ez most gusztustalan, de nem tudom szebben körbe írni. Pedig már ettem kekszet is. Kép

Köszi,
Zsófi
mzsx

Zsófi,

Hát hogyne tudnánk, hogy milyen a gyomorsav Kép Sajnos szerintem nem ússza meg, csak kevés kismama. Nálam, ami segít, hogy sokat iszom vizet (hígítja a savat), és korpovitot rágcsálok (nem más kekszet, mert akkor ajajj mérlegeléskor) Kép

Mica
mica

Sziasztok!

Zsofi: Mi Kispesten lakunk. Neha itt is maszkalnak rendorok, de jobban orulnek, ha tobbszor lehetne latni oket.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

ZsófiKép

Na látod mennyi jelentkező van a pankrációraKép Még a végére tényleg meggazdagodunk!Kép
A másik topikban azt olvastam, hogy a Renint ilyenkor is lehet szedni (lehet, hogy nem pontosan így hívják de a gyógyszertárban tudni fogják)

Asszem Dia most van dokinál. Ha jól emlékszem. Ha nem, akkor bocsiKép

LivKép
Nem lehetne törpéről valami képet kapni? Egyik nap néztem a profilodban és még mindig az inkubátoros kép van benne. Közben meg már milyen nagy fiú lett!! Tessék intézkedni!Kép

KataKép
Védőnő hozzád milyen gyakran jár ki? Engem egyszer orvúl letámadott még az elején. De szerencsére azóta házhoz nem jön, inkább én elmegyek hozzá. Külömben telejesen normális nőci. Nem egy buzgómócsingKép
Hát igen szép súlyú legényke lesz a fiacskám ha tényleg ekkora súlyú és még tovább növekszik bent három hetet. Mondjuk nem tudom,hogy mit vártam mert nálunk a családban senkire nem lehet azt mondani, hogy össze van esveKép (rám sem....)

Na elvonulok ebédelni.

Puszi, Gigi 36+4

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!Kép
Hát csak Gigi emlékszik itt,hogy dokihoz mentem?KépPicurral minden OK itt az adat:BPD 78mm,FL 52mm,APD 98mm,TAD 80mm,AC 267mm és 1660g.KépTehát 2 hét alatt hízott 66dkg-ot.KépMi az a BPD mert e szerint 31+4 vagyunk,hol ott csak 29+6.De sajnos anyával nincs minden rendben.KépElmentem a védőnőhöz 3 hét alatt híztam 2,5kg.KépTehát 6,5kg-nál tartok.KépAztán a vérnyomásom 140/80 volt.Mire a dokihoz értem már 145/95 lett.Most ez szerkezet van rajtam,ami félóránként méri a vérnyomásom és majd holnap veszik le rólam.Remélem minden rendben lesz és nem kell befeküdnöm.KépRemélem nem járok úgy mint Liv.Abban bízok,hogy csak a mai fronttól van,mert eddig minden ok volt és ideges se vagyok.Szóval ez a helyzet.

Kata!Kép
Ma töltött paprikát kért a párom,ezért már fel van téve.KépÉs te mit kotyvasztasz ma??Kép

SlY!Kép
Végre egy Kispesti!KépÉn is az vagyok.KépTe hány hetes vagy??A Berzsenyi utcába jársz védőnőhöz?

Puszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Mica
Köszi, kipróbálom a vízet, meg a korpovitot. Remélem használ. Most meg éppen szédülni kezdtem. Hááát, ez ma nem az én napom. Kép Na mindegy! Csak optimistán, Bencusért mindent. KépEGyébként meg egész jól bírom, igaz még "csak" a 29. héten tartok. Kíváncsi leszek a végére. Kép Ma mondta is a férjem, hogy nagyon büszke rám, hogy ilyen jól viselem. Kép Na ja, ő nem hallja, hogy nektek nyávogok. Kép

Sly
Azt hallottam, hogy egyre több területen kezdik fejleszteni a rendőrségi jelenlétet, nálunk is kb. 2 hónapja kezdődött el. Szóval biztos nálatok is lesz nemsokára.

Gigi
Asszem lassan elkezedem szervezni a csapatokat, és értesítem a TV-t is. Kép
A bogyót meg megkérdezem a patikában. Köszi.

Dia
Jujj, de jó nagy a babád! Kép Gratula! Szerintem a 6,5 kg nem sok... én is kb. ott tartok. Kép A vérnyomás az tényleg magas, de szorítok, hogy csak az idő miatt legyen. Biztos nem lesz semmi baj! Csak nyugodj meg!!! Nagyon szorítok!!!!

puszi,
Zsófi
mzsx

Sziasztok!

Reggel irtam egy egész litániát, aztán eltünt! Kép Nem irom le ujból az egészet, csak ami hirtelen eszembe jut.

Barbi: gondolom már tükön ülsz, mert én igen! Már nagyon várom a NAGY NAPOT, persze még jó lenne, ha kitartana cca. 4 hetet! Feltétlen értesits bennünket, ha valami fejlemény van! Sajnos ez a pár hét - ami az egészhez képest nagyon rövid - tünik a leghosszabbnak. Ilyenkor már a kutya sem fekszik jó helyen! Kép Motiotról tudsz valamit? Ha tartjátok a kapcsolatot, akkor lécci küld már erre felénk! Kép

Sly, Mica: Köszi a pelus-tippeket! Megvárom a szegedi kiruccanásunkat, ahol próbálok beszélni egy szülésznővel, majd utána bevásárolok!

Dia: a BPD a halántékok közti távolság (fejátmérő) ha jól tudom. De semmi pánik, ezt már én is megfigyeltem, hogy az egyik uh-n tul nagynak tünik a feje, rövid a lába, aztán a következőn már a combja hosszabb, mint azt a korához képest elvárnám. Be van osztva, mikor mit növeszt! Kép Próbálj meg lenyugodni, ha nem akarsz befeküdni! Inkább egész nap pihizz otthon, nehogy felmenjen (ill. fenn maradjon) a vérnyomásod! Majd szoritok, hogy minden oké legyen! Kép

Én is ma voltam tanácsadáson, szerencsére ott volt a védőnőm, igy meg tudtunk beszélni 1-2 dolgot. A vérnyomásom (miután felhúztam magam, mert majd elütöttem egy idióta pasit, aki az út közepén biciklizett és nem akart lentebb húzódni és még ő dumált!) 100/60 volt. Persze lehet, hogy lenyugodtam mire beértem. A doki bácsi megnézte a szivhangot, meg rákérdeztem, hogy szerinte fiú-é, vagy lányka. (Robi kedvéért firtatom folyton!) Hát a popsikája nagyon a méhfalnál volt, igy hiába leskelődött nem tudott biztosat mondani, csak annyit, hogy semmi fiúra utaló jelet nem lát! Kép Aztán, mivel mondtam, hogy soxor keményedik a hasam, javasolta, hogy holnap v. holnapután délelőtt menjek be fájásmérésre. Nem lesz abból baj, ha pl. szerdán is meg pénteken is (Szegeden) csinálnak CTG-t? Bár ettől mi baj lehetne? Ja és azt mondta (+ irta), hogy II. fejvégü fekvés. A fejvégüt értem Kép, de mit jelenthet a II.?

Zsófi: az én tippem a gyomorsavra: ALMA. Nekem eddig bejött, érdemes kipróbálni, még ha első hallásra hihetetlen is. (a gyomorban lúgos lesz, ezzel semlegesíti a savat). De a Renie állitólag szedhető terhesség alatt is. Van hogy ha nincs otthon alma és lefekvés után nagyon macerál a sav, akkor iszok egy kis tejet. Ez nem tudom hat-e, mert mindig gyorsan elalszok utána! Kép Ja, és próbálj a bal oldaladon feküdni, mivel a gyomorszáj a jobb oldalra hajlik. Igy nem tud (annyira) visszajönni a sav! Én sajnos szinte az első harmadtól küszködök ezzel, de pl. hányingerem talán egyszer sem volt! Kire mit mér ki a sors! Kép

Marica
marica69

Szasztok Csajok!

Dia!
Ne aggódj a baba méretei miatt, soha nem tudnak normális méreteket mérni, mivel mocorog a pici. Ficánkának a hastérfogata a 28.héten 26,5 hetesnek felelt meg! Vagy lehet, hogy darázs-dereka lesz a gyereknek? Kép
A vérnyomásom nekem is rossz értéket mutatott az elmúlt két vizsgálaton. Aztán legutóbb nem volt épp senki a dokinál és amint odaértünk már mentünk is be hozzá, ezért nem volt idő vérnyomásmérésre. Mikor kijöttünk 100/50 volt, magyarán óhatalanul ilyenkor ideges az ember és ezért felmegy a vérnyomása. Próbálj meg lazítani, nem lesz semmi baj!
Ma én is dögrováson vagyok. Olyan hasmenésem van, hogy ihaj-csuhaj. Már 5x voltam ma, persze ennek örömére megjelent aranyoska! Hát nem elég, hogy 20 percenként robogok a rötyire, utána tusi, krémezés. Már egy fél tubus Neogramormont rákentem.
Na elég a gusztustalankodásból!

Zsófi!
Tegnap én is belepillantottam a Balázs-showba. Hogy ezeket a hülye csajokat mire rá nem tudják venni?
Szerintem is a sumo testhezállóbb lenne! Kép

Pusza, Barbara
babar

Barbi!Kép
Holnap jösz?Én 11-re megyek vissza ezzel a géppel,kb:12-re végzek,aztán már nem jövök haza.Majd valahol elkolbászolok.2-re már Tamás is oda tud jönni azán elleszünk.Persze csak akkor ha nem kell befeküdnöm.KépBiztonság kedvéért már összepakoltam a holmim.Most a gép miatt aggódom.Képamikor hazajöttem 2x jó volt,de most már a 3.fél óra,hogy csipog de nem mér vérnyomást.KépNem tudom mi a szar van vele.Na pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Barbara
Ha a többiek is megszavazzák, akkor miattam sumozhatunk is. Kép Biztos az is elég látványosra sikeredne. Kép Ezek a show-k meg tök gázak szerintem. Bocs, ha valaki nézi, és tecccccik neki. Kép Annyi ostoba ember van benne, hogy honnan szerzik őket. Azt sem nagyon értem, hogy miért vállalják a nyilvános lejáratást. DE a legek-legje az a Barbara-show. Na, annak csak a reklámjától is hülyét kapok. Az a csaj...
Na jó, befejezem a morgást. Kép

Marica
Köszi az alma tippet. Már vettem is almát mindjárt be is kapok egyet. Remélem valami használni fog. Egyébként az oldalamon alszom, de most ez a probléma a munkahelyemen jött elő...tehát ülő helyzetben. Kép Elég hülyén néznék ki, ha most itt ledőlnék egy kicsit. Kép

Dia
Ne aggódj!!!! Remélem minden rendben lesz. Lehet, hogy a gép bekrepált. Nem tudod felhívni a dokit, v. védőnénit, aki adta, hogy mi van ilyenkor?

Puszi,
Zsófi
mzsx

Dia!

Persze, hogy megyek de lehet, hogy egy kicsit kések, mert ISO minősítésre készülünk fel és itt lesz a tanácsadó. Megpróbálok azért időben odaérni. Viszem a pólyát! Kép
Lehet, hogy már annyira alacsony a vérnyomásod, hogy már nem is tudja mérni a gép! Ez olyan mint egy walkman? Az egyik kollégám is járkált ilyennel egy napig - utálta!

Zsófi!
Az a Barbara-show tényleg nagyon gáz. Legfőképpen az, hogy állandóan a kirakatba rakja a melleit. Szegényem annyira ostoba, hogy még kérdezni se tud! Minek kell ilyen embereket sztárolni?

Pusza, Barbara (én legalább jó fej vagyok és nem Kontának hívnak! Kép)
babar

Gigi merre vagy?Most vagy NST-n??KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Annak örülök, hogy picurral minden rendben, annak már annyira, hogy most te meg itt szórakozól a vérnyomásoddal!!! Neked mindig kell valami izgalom?Kép Livnél (ha jól tudom) az volt a gáz, hogy a magas vérnyomás mellé még a vizeletében is megjelent fehérje. És ez a kettő így már nem jó. Szerintem a 6,5 kg, semmi. A hízásra is azt mondta a dokim,hogy amig nincs a vizeletben fehérje, addig nem kell miatta aggódni. Ezt nem nézték meg? A gép miatt meg szerintem is telefonálj, nehogy tök feleslegesen legyen rajtad. Külömben látod, hogy milyen értékeket mér? (már ha mér egyáltalán)

Most jöttünk meg az NST-ről. Végre a Viktor is megismerkedett a szülésznővel. És szimpatikus volt neki. Megnézte a hétfői uh leletemet és mondta, hogy jó hosszú gyerkőc lesz. Legalább 58-60 cm Kép Na búcsút intettem az 56-os cuki kis ruciknak, de erre azt mondta, hogy ha még 60 cm lesz, akkor is bele fog férni. Max. mindenből ki fog lógni a lába.Kép
Ja azt is mondta, hogy mostanság még nem szülünkKép Viszont nagyon lent van a fejecskéje, úgyhogy ezzel megspórolt nekem pár fájást. Már most milyen rendes a gyerkőcKépKép

BarbaraKép
Sajnos el kell, hogy keserítselek, mert aranyoskámtól addig nem szabadúlsz mig törpike bent van.
Ezek a kibeszélő showk tényleg nagyon brutálok! Én sem értem, hogy hogyan lehet oda ülni és arról beszélni, hogy épp kinek nem áll fel, ki frigid, ki-kit csalt meg???!!! A Jakupcsek műsorát néztem, mert az nem ilyen volt. Na meg is szüntették!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Hát igen,énilyen szerencsétlen vagyok,hogy mindig van valami velem.KépAdtam le pisit/elég zavaros volt/de csak holnap tudom meg,hogy mi az eredmény.Az is izgat.Nem mutat ez az átkozott gép semmit.Kép

Mondtam én,hogy szivesen örökölünk rucikat Dominak.Képszerintem tudható volt előre,hogy olivér nagy fiú lesz.Kép

A Barbara és Balázs Sohow-tól nekem is kiütésem van.De főleg Barbitól.KépNyávogós picsa.Kép

Bocsi Gigi barátnőm,hogy közönséges voltam.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok,
itt vagyok am en is, de nem irtam mar regen egyik topikba sem, csak "figyelek"
De most, hogy Marica kerdezte merre jarok gondoltam bejelentkezem. Jol vagyunk mi is, meg egyben, de egyre jobban erzem, hogy szerintem mar nincs sok hatra. En is ma megyek szüleselökeszitöre, talaltam egy nagyon aranyos vedönöt, aki utanna is kijar majd hozzank. Mult heten szerdan voltam a korhazban, ahol szülni fogok elbeszelgetesen, felvettek az adataimat, hogy ha megyünk akkor mar minden keszen alljon. Ja, es beirattam a kartonomra, hogy szeretnem megprobalni a vizben szülest. Ha nem esik jol akkor max. kimaszok. Ja, meg jarok mar harom hete akupunturas kezelesre is, ami allitolag tenyleg hatasosan leröviditi a tagulasi szakaszt. Tegnap volt az utolso elötti alkalom es most a kislabujjamba is kaptam tüt, meghozza a körömagy szelere, azt hittem odacsinalok, annyira kellemetlen volt. Ez allitolag mar fajasokat is idezhet elö, amit tegnap este tapasztaltam is a zuhany alatt, azt hittem, hogy tenyleg beindult a dolog. De csak vaklarma volt. Csütörtökön megyek dokihoz, lesz uh meg mehszajvizsgalat is, kivancsi vagyok mi lesz. Ket hete a babo feje mar szilardan be volt ekelödve a medencebe, mehszaj egy kicsit megrövidülve, kivancsi vagyok, hogy a sok kemenyedes es fajdogalas azota lenditett-e a dolgon, mert öszinten szolva mar nagyon elegem van. Szombat ota a labam haromszorosara dagadt, annyira ödemas. Nem tudok semmit felvenni apa papucsak kivül, ha meg elmegyek otthonrol akkor kinok között felküzdök egy szelesebb cipöt es csak totyogok, mert annyira faj a labfejem. Egeszen a terdemig erzem, hogy huzodik, feszül. A fejem is szerintem fel van dagadva, de hat ez van, remelem szüles utan hamar kimegy a felesleges viz.
Na ennyit magunkrol, jol kipanaszkodtam magam.
Györesznek termeszetesen oriasi gratulacio, remelem minel hamarabb hazamehetnek a korhazbol es rendezödik minden. Sos sok tejcit es boldogsagot kivanok nekik!
Minden kismamanak kitartas, mar nincs sok hatra!
puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

DiaKép

Látom, Konta Barbit mindenki,hogy szeretiKép
Valakit hívjál fel a vérnyomásmérő miatt! Holnap Brúnó névnap!Kép

MotiotKép

Örülök, hogy jelentkeztél! Már tényleg jó régen írtál! Ez az akupunkturás kezelés elég rémesen hangzikKép Én izomlazítás gyanánt málnalevél teát iszom. Nálunk ez az elterjedtebb. Az íze pocsék, de legalább nem fáj miközben iszomKép Nekem is elég gáz a lábam. Ödémás rendesen. Egészen a térdemig. De most megnyugodtam, mert azt hittem, hogy az nem átlagos, hogy fáj is. Mondjuk csak akkor fáj, ha megnyomom.
Remélem értesítesz minket valahogy, ha megszületik a babaKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Dia, remélem nem lesz semmi gond. Jó méretei vannak a Fiadnak. Kép

Gigi, az ödéme azért fájogat, mert fesztí, sőt nyomhat ideget is. Kitartás! És sokat polcold fel.
sofka

Lányok még mindig nem jó a gép,pedig a szomszédasszonnyal már próbáltuk szerelni.KépÚgy döntöttem,hogy már nem telefonálok sehová,ha nem az itthoni v mérővel mérem és felírom egy papírra.Remélem elég lesz az holnap.Majd meglátjuk.KépPuszi nektek,Dia 29+6

Kép
Kép
lldicsi

Dia,

Jol a helyen van a gep? Mert nekem volt anno ilyen a karomon 24 oran at, de figyelni kelllett, hogy a mandzsetta az erzekelovel egyutt jol a helyen legyen. Jah, es hogy este 10tol mert ritkabban, tehat ott volt idom furdesre, mert csak felorankent mertKép (ez beallitas kerdese)

Mica
mica

MIca!Kép
Azt tudom,hogy 10 után óránként mér.KépJó helyen van e?Hát szerintem a zsinórnak lefelé kellene menni.Ez felfelé megy.KépDe a nő azt mondta,hogy így a jó.KépHát nem tudom.Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?