Sziasztok!
Először is a szülinaposoknak: Kristófnak, Sárinak, Natinak és Beninek boldog szülinapot kívánok
Cat!
Irtó nagyok a fiaid
És milyen komolyak
Kész férfiak
Lilla!
Ahogy olvasom amit írsz, én az ovi mellett szavaznék ha van rá keret. A nyelvet legalább jól megtanulják egy év alatt, aztán már könnyebben megy majd a tanulás. Az enyémeken pl. látom, hogy magyarul tudja mondjuk a számokat, de angolul vagy spanyolul még ki kell számolnia a kezén, pl. ha mutatják a 8-ast, akkor magyarul tudja, de angulul kell válaszolni és akkor elkezdi számolgatni az ujjain, hogy one-two... és így persze sokal lassabb mint a többi gyerek.Persze ez Csengére igaz, Pepe szinte osztályelső. Van is vele bajom, mert folyton pofákat vág mikor Csengével gyakorolnék itthon, meg beszólogat neki, hogy pl. akkor jöhetsz játszótérre, ha megtanultad végre a számokat, le tudod írni anya nevét, stb.
Borzasztó, hogy ennyire különbözik a két gyerek, és foglamam sincs , hogy hogy kezeljem, mert Csengét rettentően frusztrálja
Neki pl. még nagyon kellett volna az otthoni ovi, ők még ősszel lennének nagycsoportosok ha maradunk.
Detti!
Kitartást a felújításhoz, annyira jó utána ha kész van!
Nettke!
Mindenképpen vigyétek el Sárit fülészetre, valószínű, hogy egyszerűen egy kis fülzsír csinál egy dugót, semmi komoly, de mindenképpen nézzék meg, nehogy más legyen. Nati remélem már jobban van!
Mi megszívtuk a repülővel, vasárnap mentünk volna, de Ferihegy le volt zárva, így nem mertünk várni, kocsiba ültünk és lenyomtunk majdnem 3 ezer kilometert
Szombaton mind a ketten ügyeltünk, nem volt nagy élmény 32 órát utazni
A franciáknak nagyon tetszettünk, 4x is lefotózott a trafi az autópályán, de gondolom úgysem találnak meg...
De a vége azért jó lett a dolognak, eladva a ház, meg ha már otthon volt akkor a kocsi is.
Most itt alkudozom egy házra, csak még egy mérnököt kell szereznem akivel meg akarom nézetni mielőtt megvesszük.
A következő részt a férjek ne olvassák, mert nagyon ki fognak akadni, szóval csak kemény idegzetűeknek:
A hétvégén Barcelonában voltam egy konferencián, ami alapból tök jó volt, csak nekem keresztbetett egy Barcelona meccs... A szállodánkban lakott pár focista és a többiek totál meg voltak veszve, hogy látni kell őket. Így aztán volt, hogy mondjuk valahová indulás előtt egy órát ültünk a portánál, hogy majd biztos itt fog kimenni XY. Hűha. Sosem tudtam megérteni az ilyen jellegű rajongást, ő is csak egy ember, nem? Ja, és totál ki voltak akadva, mikor azt hittem, hogy Messi Forma 1-es versenyző (felhomályosítottak, hogy az Massa
) Leszólították az első utunkba akadó kb. 5 éves spanyol gyereket, hogy tudja-e ki az a Messi. Szerintetek? ... Hát, beégtem
A gyógyszerügynök srácot aki velünk volt amúgy jól megizzasztották, mert pár kollégának volt jegye a meccsre, a többiek meg akartak. Persze az utolsó pillanatban. Úgyhogy a srác egy fél órát telefonálgatott mire valahogy feketén sikerült annyi jegyet szereznie ahány kellett.
Mi vagy hárman csajok elmentünk várost nézni, a gyógyszerügynök srác jött velünk, mondván, hogy őt nem érdekli a meccs, mert ő Real Madrid fun. Oké. Ehhez képest elég érdekesen alakult a dolog: taxiba be, utat végigszurkol a rádió mellett, Sagrada Familianal ki, két fotó katt kívülről (bemenni sok idő), aztán taxival tovább, Ramblán végigszáguldás, Kolumbusz szobor megtekintése - hátulról, mert épp jön egy taxi, intsük le és akkor pont viszaérünk a szállodába a meccs végére, még épp láthatja. Hmmm, még jó, hogy nem Barcelona szurkoló
De azért értékeltem, hogy igyekezett a kedvünkben járni
Szép napot mindenkinek!