Kinga! E-mail ment. Remélem, meg is kaptad. Ugyanis kétszer visszadobta a freemailos szerver.
Nalika-Hajni! Ádám nevében is köszönöm a ránk gondolást. Sokkal okosabbak nem lettünk, mert azt mondták, hogy ez még simán beleférhet a gipsz levétel utáni egy hetes státuszba. Mehetünk egy hét múlva. Kíváncsi leszek.
A mi napunk is későn kezdődik. Ádámnak nagyon jó az alvókája. És mivel nincs mi miatt kelltenem (Ovira gondoltam.), így hagyni szoktam.
Bori! Tetszett, hogy készültök Danihoz próbaútra vinni Dorkát. Eredményekről majd számolj be!
Ádám is már szinte teljesen jól van.
Tegnap vettem hat pár zoknit. 2-2 mindenkinek. Mind TOPP. A honlapot is megnéztem, de az elég szegényes.
A Konyhaújságokat én is szeretem.
Amatőr-Hajni! Milyen lett a gyerekszoba?
Lino! Hétvégétek.
Azt hiszem ez tipikusan a baj nem jár egyedül esete. De innen már csak javulhat a helyzet.
Kata nappali nem alvása.
De legalább nagyobb az esélyünk hogy jöttök a talira.
Bocs, hogy ilyen kis önző vagyok.
Rékát is utolérte a kór. Megjegyzem nem csoda, mert a két nagyobb minden tiltás ellenére időnként körbeszeretgette. De két orrszívásban, meg egy kicsit nehezebb esti elalvásban kimerült a bonyodalom vele. Jókedvű. Úgy tűnik az övé a legenyhébb verzió.
Linda! Ádi érkezése látom elcsábított a gép mellől. Remélem, azért hamarosan visszatérsz.
Szöszi! Ha a gyűrű hordásával számít csak a férjnél lét, akkor én kb egy napig voltam férjnél. Ugyanis nem tudok gyűrűt megtűrni a kezemen hosszú távon. Így a jegygyűrűnk csücsül a dobozában időtlen idők óta.
7 emberre főzni nap, mint nap, az azért nem semmi.
Írtad a felüléseket. Ez egy érdekes dolog. Nekem mindig több tejem lesz, mikor elkezdek tornázni. Van akinek kicsit apad. Persze nem őrült erős tornára járok.
Utánna nézzünk a net-en, hogy hátha valahol szerelnének neked km-órát a babakocsira?
Az én hasam egyébként inkább a kelttésztára hasonlít, de a márványminta itt is megvan.
Rita! Hogy áll a betegséged? Remélem, már jól vagy.
Zsuzsa! Ma készülök egy e-mailt írni. Remélem, sikerül. Ugyanis kicsit hosszabb lélegzetű és időbe telik.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: Igen, befogható vagyok és voltam gyerekvigyázásra is. Szegedi egyetemi éveim alatt napi hat órában vigyáztam egy kislányra. Aztán itt ismertem meg a már említett később ikres családot. Ott is segítettem az ikrek érkezése után néhány hónapig. És volt olyan is, hogy a nyári ráérő időmben a gyerekklinika onkológiai osztályán segédápolóskodtam.
Párod honlapját megnéztük. A párom is oda van. Szeret fényképezni, és szeretne sok mindent megtanulni még ezzel kapcsolatban. Ha nem zavarná a férjedet, akkor esetleg néha megbombázhatja néhány e-mailos kérdéssel?
Zsófi evése. Még néhány nénit be kell szerezni, és akkor már talán elég sokat eszik. Egyébként az éhségsztrájkot hogy csinálja? Ilyenkor itthon sem eszik?
Orsi! Nehéz este.
Szörnyűek ezek a kakamanók.
Chello! Meglásd legközelebb az lesz a baj, hogy sokat hízik Noémi.
A párom vacsija egyszerű volt és finom. Csak melegszendvicset csinált. Egyébként tud főzni, és nem is rosszul. Főleg azt szereti, ha jó sok embernek kell. Úgyhogy most például jól jönne Szösziéknél.
Maci! Akkor tényleg lehet, hogy találkozunk majd. Én a három évet itthon szeretném tölteni. Te mikor akarsz visszamenni? Az hogy a gyerekek oviját illetve Ádámnak akkor már iskoláját, hogy fogjuk tudni megoldani, az még számomra is egy nagy kérdés.
Nanda! Üdv újra itt. Bár mi még nem találkoztunk.
Swen! Nagyon ügyes Botond az elalvással.
Vali! Nálunk nagyon gyorsan leamortizálódott az ugyanilyen fajta forgós izé. Nem bírta, ahogy Ádám rángatta. Az a hajlított műanyag tört el.
Panó! Nálam is átkozottul sokáig szokott tartani, mire a fényképező meg a számítógép összeköttetésbe kerül. Nem tudom miért. Mert egyébként fél perc lenne,míg áttöltöm a képeket. De valahogy olyan nehezen fogok neki.
Annikó! Nagyon köszönöm a Szabolcs utcás beszámolódat. Tovább küldtem a barátnőmnek. Ő is nagyon megköszönte. Mondta, hogy így már tudja mire figyeljen jobban. Mivel náluk rengeteg az allergiás, így náluk fokozottan rosszul jönne a tápszerpótlás, főleg indokolatlanul az orvosi tiltás ellenére. De szerintem az egész hozzáállás felháborító. Még egyszer köszönöm, hogy megírtad.
Anikó! Merre jársz?
Szép napot mindenkinek! (Nálunk még olyan köd van, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy itt még ma nap is fog sütni, pedig a meteorológusok azt mondták.)
Zita