Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt!Kép

A.HajniKép, Tied az arany!!! Utcahosszal nyertel! Kuldj kepet a szobarol, jo munkat!

Mar mi is talpon, Bazso 3/4 9-tol 3/4 6-ig aludt.Kép Es meg utana is egy oracskat. Apa element, reggeliztunk, lassan nekiallunk osszepakolni a hazat, mert szalad...

BoriKép
Ez osszesen 7 ehes szaj (a tesomek 2 gyerekkel+mi+Anyu), de neha Anyu atjon es besegit. Van, amikor idegesit, mert idore kell meglenni(a gyerekek jonnek ovibol ehesen), magunknak raernek d.u 5-re megcsinalni, azelott sosem er haza Apa.
Hja, nekem nagy szerencsem van, hogy Bazsi ilyen jo fiu, az elso 6 hetben en sem igy gondoltam, de olyan szepen beallt, hogy nem felek a masodiktol.Ha nehez lett volna vele, akkor biztosan maskepp akarnam.

LindaKép
Merre jarsz? Illetve, mit csinalsz?

Kepzeljetek, tegnaptol ujra ferjnel vagyok!!!Kép Fel tudtam huzni a gyuruket az ujjamra, azt hiszem 6 honaposan tettem le oket!

Itt szepen sut a napocska,remelem mindenutt! Menjetek setalni!
szoszi
szoszi

LinoKép
Fogyozni probaltal? Gondolod, hogy azert hizott kevesebbet? Mert eppen elkezdtem kacerkodni a gondolattal en is, hogy salatazok kicsit.Akkor nem merem megkockaztatni. Meg egy-ket felulesre is gondoltam, de akkor inkabb nem...
Mar akaratam mondani, hogy kedves toletek, hogy kifestitek a hazat mire megyek, de igazan nem kellett volna...Kép
Tied az ezust, pedig mikor irni kezdtem meg magamnak gondoltam!
szoszi
szoszi

Szöszi!

Hajtom is apát hogy kész legyünk mire jössz Kép Balázs nem láthatja akármilyen környezetben Katát! Kép

Nem tudom mitől nem hízott Katica, de mióta rendesen eszem, azóta hízik. Nem ettem semmilyen kenyérfélét, édességet, ilyesmiket. Fogyni persze nem fogytam, de legalább nem híztam Kép Ahogy szoktam szoptatás alatt. Szerintem nyugodtan kipróbálhatod a salátázást, bár nekem a dokinéni azt mondta, hogy inkább egyek rendesen, amíg csak anyatejet kap Kata. Felülés? Jó, ha az ágyból ki bírok kelni Kép

Szilvi
lino

Balazs most, alvas helyett...
Kép
szoszi

Sziasztok!

Hetvegen nem volt idom netezni, mert Szombaton keszulodes volt a keresztelore, takaritas+fozes. Vasarnap meg keresztelo. Kép Jol sikerult. Es szerencsere jo idonk volt. Lili nagyon jol viselte a keresztelot. Vegig aludt a templomban, kiveve akkor amikor a fejere ontottek 2 dc szentelt vizet. Hat akkor felebredt es uvoltott. :-)) De utana visszaaludt. :-)) Lili minden nap elbuvol a mosolyaval es a fejlodesevel. Mar probal mindent megfogni 2 kezzel ha eleje nyujtod. Nagyon ugyes, csak meg nem fog korrektul, de altalaban sikerul es akkor gyomszolne a szajaba. Kép Hihetetlenul jol tud oldalra fordulni hatrol, es annyira elvezi, hogy szinte mindig ugy van. Kép
Nekem nagyon rossz napjaim voltak. Kép Szombaton nagyon lebetegedtem. Nyelni nem tudtam, iszonyatosan fajt a torkom, razott a hideg es fajt minden izmom. Feltem, hogy belazasodok, de mertem a hom folyamatosan es 37.8 fole szerencsere nem ment. Szombatrol Vasarnap hajnalban semmit se aludtam. Ugy fajt a torkom es a fejem, hogy nem tudtam aludni. Kép A tegnapi napot ugy ahogy atveszeltem. Amugy Lilire szerencsere nem volt semmilyen kihatassal a lelkiiallapotom. Ma ejjel nagyon jol aludtam, ugyhogy teljesen kipihent vagyok. Kép

Szoszi: En is szeretnek fogyozni, de valahogy en se merek. Pedig nekem nagyon sokat kene leadnom. Kép

Szilvi: Orulok, hogy jobban hizik Kata. Kép Kakagyar. Kép Lili minden nap minimum 3-at gyart. Kép

Kinga azert nem sikerult, mert a kep kodja elejerol letorolted a \ jelet. Ha ezt odarakod mukodik.

Na egy par kep a keresztelorol.

Sziasztok Rita

Kép

A keresztanyaval:
Kép

Kép

Kép
Kép
trita

Igy furdik Lili:
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Edináék ma 8 körül keltek, de fáradt lehet a lelkem, mert már szunyál! Most cumival...

Kép

Tegnap alog aludt, így pótolni valója bőven van!

ZSófi nagyon élvezte a tegnapi Állatkertet! Végül csak estefele jött haza... Anyósomtól persze, nem az Állatkertből!
Volt esemény is, mert tegnap éjjel cumi nélkül aludt! Mondjuk volt 11 óra, mire végül elmyomta az álom, de ment! Nem tudom, mi volt helyette a szájában!
MA ovi, és az első kajanap. MAjd meglátjuk! Már reggel tiltakozott!

Vali: képek Kép Tiszta felnőttek ezek a gyerekek! Kép

Orsi: képek Kép Az első valóban tuti Kép
A rugi is nagyon helyes!
Nyugi, én sem mindig tudom, mi baja van éppen Edinának! Erre jó példa volt a tegnapi nap!

Anita Kép
Már nagyon hiányoztál!
Bár megértelek, 2 gyerekkel sokkal nehezebb!
Szemed Kép Remélem a fáradtsága is javul!
Éjjel nem eszik Edina! Amúgy nem mérem meg pl. este! Akkor már nem zaklatom! Elég napi 4X. ÉS nem gondol a gerincemre az ebadta! Kép

Annikó: nagyon szép babátok van!
A szopi nehéz téma, de kevés a segítség is a csecsemősök részéről, ez tény! A családban, rokonságban, barátok között nem akadt senki, aki segített volna???
Remélem már probláma azért nem volt a kórházzal!
Allergia Kép Ha szereti a kisasszony ezt a tápszert, és jól fejlődik, akkor kész siker! Kép

Zita - Tyúkanyó: te ilyen témában is befogható vagy? Bár ikreket köszi nem!!!
Hogy van a fiacskátok lába?
Férjem: ő hivatásos fényképész! Ezt tanulta, csak nem ebből él! Azaz elsősorban nem ebből! De volt időszakja az életének, amikor csak fotózott! HA érdekel ez a <a href="http://www.gehring.hu" target=_top>honlapja</a>.

Amatőr HAjni: van az Andrássy úton egy chicco szaküzlet! Andrássy út 13. Tel: 06-1-268-0458.
Vagy: http://www.infofil.hu/infofil/?x=2&NodeID=896

Szöszi: és a musttól nem fájt Bazsó pocija???
A kérdéseket passzolom!
Kép Kép NAgyon helyes!!!

Kinga: albuma saja nincs! Kép <a href="http://www.gehring.hu" target=_top>Honlapja van!</a> Ne hagyd a szopiról leszokni Bendit!

Nalika: LAevolac Kép
Nálunk múltkor kúppal lett kata közel 5 naptra, majd tegnap magától 1 napra rá. MA még nem volt.

Lino: felfordulás Kép HAmarosan végetér! LEhet, hogy emiatt nem alszik Kata? VAgy amúgy sem?
Amúgy Edina sem viszi túlzásba sajna... Kép
Szóval nem ettél??? Ejnye! Tessék enni anyuka!
A szuriért holnap szurkolok!
MA indul ZSófinak az eszem-nem eszem project!

Edina fent, így most el a grafomán cím bitorlója... Kép

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa: Edina nagyon edes. Lili is most cumival alszik. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Gyorsnak kell lennem, mert Gergő éppen alszik és megpróbálom megcsinálni ez alatt az ebédet, ami nem biztos, hogy sikerülni fog.

Örülök, hogy mindenkinek ennyire tetszett az első fotónk!Kép Ezért tettem fel, amúgy szoktak rólunk még ilyen "lökött-család fotók" készülni.Kép

Írtam Nektek, hogy nem tudom mi baja lehet Gergőnek esténként, hát tegnap elkezdtem gyanakodni, hogy talán már fáradt olyankor. Így fél órával hamarabbra hoztuk a fürdést is és az utolsó kajcsiját és utána szépen elaludt. Viszont éjjel így fél órával hamarabb felkelt, ami így fél 3. Aztán sajnos altatni is kellett, de miután ez sikerült aludt reggel 8-ig.Kép Úgyhogy most nem igazán tudom, hogy legyen, valószínűleg ma este is a tegnapit csináljuk, aztán meglátjuk.
Egyre többször kell Neki 2 cicit adnom, de már nincs bennem az a hülye érzés, hogy tartalékolnom kellene, így rendben vagyunk.

Ma megyek a 6 hetes kontrollra, nagyon kíváncsi vagyok!

Bori
Én vagyok a nagyon kezdő?Kép Meg a nagyon aggódó?Kép De azért nem röhögsz ki nagyon, ugye?Kép

Lino
Aranyos vagy, hogy megpróbáltad, akkor majd megpróbálunk elmenni. Vagy bekukkantok ide Fótra, hátha itt is van.

Rita
Gratulálok a keresztelőhöz!
Édesek a fürdős képek, nagyon tetszik a kád! Hol vettétek?

Most gyorsan megyek a konyha felé, remélem ma még tudok jönni!

Puszika mindenkinekKép

avocado

Az aláírásom jól lemaradtKép

OrsiKép

avocado

Sziasztok,
enyém kislányka már 2 és 3/4 órája szunyál. Így nagyon könnyű volt ebédet készíteni, elmosogatni, bank-netezni, stbKép Még titeket is végigolvastalakKépJa, és jutott idő kedvenc konyhaújságaimra isKépKépKép Hát igen, nagygyerek oviban van...

Orsi,
remélem, tudod, hogy eszembe sem jut "kinevetni" téged!!! De muszáJ mosolyognom néha, annyira szeretem, ahogyan mindenben szeretnéd a legjobbat adni KismókusnakKép Ügyes vagy, és szerintem is az esti nyűglődésnek szinte mindig a fáradtság az oka! Ezért hoztuk mi is előre a fürdést mostmár 1/4 9-re, így szinte pontban 1/2 9-kor eszünk minden este, 9-kor pedig szunya van...Ma is 6.45-ig aludt Dorka. Ez a mostani alvása már a második nagy alvás maKép
Azt gondoltuk ki, ha a héten Dorci átalussza az éjeket, akkor megy Danihoz, "próbaútra".
Mi volt a kontrollon? Lesz ma pezsgőkád vagy sarokkád vagy mi a csuda? És egyéb?!Kép

Linó,
sajnálom, hogy így összejött a hétvégétek...Kép
Nóra már teljesen jól is van? Ez szuperKép
Kata vajon a házi munkálatok miatt nem alszik mostanában? Majd a Nagy Talin rábeszélem, hogy aludjon napközben is egy jó nagyot, oké?
Teszt?! Hűűű...
A holnapi oltáshoz drukkolokKép

Szöszi,
7 ember, az már elég nagy fazekat igényel...És ezt most évekre bevállaltad?
Én évente 2-3 alkalommal főzök a nagycsaládi ebédeken, ez 15-16 ember, kicsiket nem beleszámolvaKép Imádom, mert akkora sikerélményem van mindigKép
Karikagyűrű...Az enyém végig fent voltKép Én már tudom, milyen, ha levágják a gyűrűt az ujjamrólKép
FotóKépKépKépKépKép

Rita,
sajnálom, hogy ilyen állapotban kellett végigcsinálnod a keresztelőtKép Gyógyulj hamar meg!
FotókKépKépKép A kádasak különösenKépKépKép

Zsuzsa,
te címbitorlóKép
cummogós fotóKépKépKép
És Zsófival hogy történt az eset? "Elveszett" az a cumi...? Vagy elhatározta?
Kíváncsi vagyok, éhen maradt-e ma az oviban?

Zita,
megvolt a vizit? Sántikálva?

Swen,
asszem, tegnap sem olvastalak, vagy mégis...?

A.Hajni,
lesz majd fotó nekünk a szobácskáról?Kép

Kátolyi, Kika, Kisdió, Jerry aránylag régen voltak, nem?

Most elköszönök, este még jönnékKép
Puszi
Anitabori
tévét nézünk
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Bori: jól mutatnak! Egymáshoz öltöztek??? Kép
Edina is szereti bámulni a TV-t!
Nem veszett el, és nem mondott le róla (cumi). Egy éjszaka volt csupán,...
Evés: 2 falat tízórai lett! Egy az Irénke néni kedvéért, és egy az Irma néniért! Még jó, hogy 2-en vannak! Kép Azóta éhségsztrájk!

Orsi: akkor alakultok! Kép
Kontroll hogy sikerült???

Rita: képek Kép Komoly hajzatja van a lányotoknak!
Remléem hamar meggyógyulsz!

Most el... ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Itt vagyok csak nem jutottam géphez eddig. Hétvégén vendég hegyek voltak nálunk, ma délelőtt meg controllon voltunk.

A doktornéni nagyon meg volt elégedve velünk ugyanis 30 dekát hízott Noémi 6 nap alatt!!! Ez nálunk nagy teljesítmény és tök boldogok vagyunk, reméljük ez már így is marad. Kép Így nem kell befeküdni és nem csinálják meg a többi vizsgálatot. 1 hét múlva már csak telcsiznem kell, hogy mi van velünk és legközelebb október végén kell mennünk, akkor a további gyógyszerezést is meg kell beszélni. Ha jól haladunk akkor az egyik gyógyszert már el lehet hagyni! Kép Na de ne rohanjunk annyira előre.

Oltást még mindig nem kaphat, majd talán jövő héten de nem is bánom!

Megpróbálom elolvasni a hétvégi termést!

chello
chello

Bori, Zsuzsa, úgy látszik a mai babák szeretik bámulni a tv-t! Kép Noémi is mindig arra fordítja a fejét és nézi a tv-t!

Bori, édesek a képen!!! Kép Így könnyű ha ennyit alszik a leányzó! Jó én sem panaszkodom, az enyém is alszik már 2 órája. Remélem még alszik egy keveset.

10-25 deka között kell híznunk hetente de ezt egyelőre túlteljesítettük!!! A gyógyszereket elfogadja Noncsi, nem lehet rossz ízük mert nem grimaszol mint pl. a Konakionnál.

Orsi, szerintem is jó ötlet ha korábban fürdetitek, hátha nem lesz annyira fáradt. Mi volt a kontrollon? Gergő cuki a képeken! Kép

Mucska, puszi és várom a képeket Annáról! Már régen láttam. Kép

Zsuzsa, nagyon édes a cumis-alvós kép! Éjszakák jól alakulnak, nem mindig van éjféli etetés. Valamelyik nap jól jött ki mert nagyon korán fürdettünk és szopi közben bealudt, nem sokat evett. Férjem éjfélkor felébresztette és 190-et evett !! Csak azt nem értem miért nem ébred fel magától ha tényleg éhes mert tuti éhes volt ha ennyit kajált.

Rita, aranyosak a képek, nekem főleg a fürcsis képek tetszenek!Kép Jó látni, hogy ennyire élvezi a pancsolást. Sajnálom, hogy így lebetegedtél, remélem már jobban vagy.

Szöszi, Balázska is nagyon édi ahogy mosolyog, meg lehet zabálni! Kép
Felülés: Szilvinek igaza van, én is örülök ha fel bírok kelni pedig jó lenne már a kockás hasamat látni a labda helyett ami most van. Kép

Második gyerek? Nekem még csak eszembe sem jutott!

Amatőr Hajni, hogy álltok a gyerekszobával? Gondolom jó fáradtak vagytok! Babó jobban van? Ismerős a babakocsiban való sírás, nálunk is ez volt eddig. Szinte nem is volt kedvem lemenni sétálni mert végig üvöltötte az utat. Kép

Hajni, köszönjük kérdésed, jól vagyunk. Éjjel sikerült aludnom is egy kicsit mert Apa megint elvállalta az éjféli etetést. Persze hajnalban keltem fejni de addigra már mindenem csupa tej volt, betét, pizsi és még a lepedő is átázott. Kép

Örülök, hogy magától megoldódott a kaki ügy! Gratula a 2 hónaphoz! Kép

Zita, milyen volt a párod vacsija? Ádám lába?

Annikó, édes a lányod! Ezek szerint nektek is van mit behoznotok? Nekünk is! De tudod, utolsókból lesznek az elsők. Nagyon szép nevet választottatok. Nem igazán értem miért nem akart felírni tápszert a doktornéni?

Vali, az olvasós kép eszméletlen jó! Kép Noémi is nyügös volt szombaton délután alig bírtunk vele, tényleg front lehetett.

Kinga, jól áll az a 10 kiló! Neked aztán nem kell fogyózni. Bendi nagyon édes! Kép
Lábkörömgomba: Kép
Popsikrém: tényleg húzós ára van. Nekünk a doktornéni írja fel és gyógyszertári kenőcs, úgy keverik de szuper jó. Soha nem volt piros a popsija &#8211; csak a kórházban mert ott nem engedték használni &#8211; és nagyon olcsó.

Bendi bukása csak úgy elmaradt? Milyen szerencse.Kép

Maci, megvettétek a dadoot? Gyerkőc szereti?

Linda, jobban van Dani?

Süncsi, örülök, hogy Andrisnak semmi baja. Nem csodálom, hogy megijedtetek. Édes a képen ahogy nézelődik. Kép

Melinda, remélem kiűztétek a bacikat. Mikor lesz az oltás?

Szilvi, remélem Kata többet aludt hétvégén mint pénteken. Olyankor nyűgös is vagy elvan magában?

Lánykám még mindig alszik, milyen rendes volt, hogy hagyott gépezni! De most már ébresztenem kell a gyógyszer miatt.

Valamikor majd én is teszek fel képeket.

chello
chello

PZiza- ezek szerint majd találkozunk, de Te gondolom tovább leszel otthon. Gyerkőcökkel lesz mit csinálnod!

Chello- örülök, hogy jobban vagytok! Dadoo beszerzés elmaradt, mert az Auchan-ba mentünk a Cora helyett.

Borikám- számodat köszi! Más nem is jön a börzére csak mi ketten???
Nálam a párom lesz a málhás... szegény.

Zsuzsa
Szilvi-
köszönöm már jobban vagyunk. Bevezettem az anyai szigort! Csak 3 óránként adok neki enni, akkor is ha belekékül a sírásba, így aztán jól bekajál és alszik vagy nézelődik ügyesen. néha nehezen bírom ki, legszívesebben már adnám neki a cicit, mert úgy sajnálom szegényt.

Maci
maci2

Haliho!
Mintha hazajottem volna,ujra itt vagyok!
Vegre van net itthon!
Most mennem kell,holnap jovok,es irok......

NANDA
Nagyon hianyoztatok!
nanda

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak hétvégén családlátogattunk, meg volt egy winchester csere így nem tudtam jönni. De mindent elolvastam derekasan, csak jegyzetelni nem volt erőm, így bocsi a tőszavas reakciókért.

Lino! Köszi mégegyszer az aggódást nagyon jól esett!Kép Hát akkor ez nem a ti hétvégétek volt, de hidd el most már csak csoda jó dolgok fognak történni veletek!Kép Lehetk egy kicsit önző? Remélem Katica 23-án is sztrájkol, s így csak eljöttök a talira!Kép

Linda! remélem szép estétek volt, meg éjszakátok! S itt most nem Gerire meg Danira gondoltam...Kép

Bori! Lehet, hogy tegnap olvastál, de az max. egy pénteki üzim lehetett.Kép Azért örülök, hogy eszedbe jutottam!KépA kúpos módszereddel szerintem semmi baj, egyszerűen én voltam béna meg tapasztalatlan, meg féltem is tőle.Kép

Chello! Annyit gondoltam rátok, s úgy örülök, hogy minden oké! Annyira de annyira megérdemlitek már!!!Kép

Mucska! Most már ne hitegess ezzel a visszatérekkel, mert lassan el kezdem írni a Mucskára várva című drámát!Kép

Annikó! Édes a lányod! de hogy egy kórházban hagyták éhezni?! Döbbenet!Kép Jó, hogy túl vagytok rajta!

Kinga! Annyira jól nézel ki a képeken, a picúr meg gyönyörű! de láthatunk majd egy egész alakos közeli képet is Bendéről?

Orsi! Tök jók a képek!Kép PókKép Nyugi, ezek a háztáji pókok én úgy tudom nem csípnek.KépMókuskád annyira ügyi!Kép

Vali! Képek.Kép

Zsuzsa! kakügyileg ráálltunk a 3-4 naponkénti rendszerre. De akkor aztán olyan nagy az adag, hogy ha elfogy ez a csomag pelus újabb méretet váltunk!Kép KÖzben meg nem szenved szerencsére, bizots így jó a szervezetének, s szerintem rajta most szaporodnak a hurkák is.KépFérjed képei szuperek!

Zita! Köszi a cikket!Kép

Rita! Gratulálok a kis keresztényhez! Nagyon édes a lányka továbbra is!Kép

Szöszi! Ez a mosoly tüneményes!Kép

Nanda! de jó, hogy tudsz jönni újra!Kép

Panó! Te is hiányzol ám nagyon, no meg Anikó,Zsuzsi---tényleg írt Zsuzsinak végül is valaki???

S most leírom mennyire büszke vagyok a kicsi fiamra.Kép Már írtam, hogy nálunk az esti fektetés úgy zajlott, hogy addig volt cicin, amíg el nem aludt. Ez kb. nyolctól kilencig tartott, s akkor már letehettem a kiságyába. na az utóbbi két napban a cicn való cumizás már két óra hosszásra is kinyúlt, úgyhogy tegnap megelégeltem, s gondoltam még ébren beteszem a kiságyba, majd meglátjuk mi lesz. Szépen betakargattam, s melléültem. Először nézett rám a nagy szemeivel a paplan alól, majd akkorákat vigyorgott, hogy gondoltam azt hiszi játszunk, s majd mindjárt eltörik a mécses. De nem, elkezdte nézegetni a palan mintáit. Gondoltam kimegyek, elmosogatok, mert ha sír majd visszajövök. Két perc múlva apa tudósított, hogy a csemet a falnak fordulva az ujját szopizza, majd öt perc múlva már aludt!!! Egy hang nélkül!!! S ma ugyanezt megismételtük!!!KépKépKép Hát ilyen ügyes az én kicsi fiacskám!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Sajnos elég nehéz esténk van, nem tudom mi lehet Gergővel, de nagyon úgy néz ki, mint akinek a hasa fáj.Kép Nem igazán tudott normálisan szopcsizni sem, pedig 3 óra eltelt az utolsó óta, de szinte végig vergődött, meg nyöszörgött.Kép azt hittem a cicim ürült ki, mert az előző szopcsinál kiürítette mind a kettőt, de a másik cicin ugyanezt csinálta, akkor már a hasára gynakodtam. Most apucija vállán sír, meg nyög, meg minden, annyira sajnálom szegényt!Kép Rég nem volt már ilyenünk.Kép

Kontrollon minden ok volt, fel vagyunk oldozva, mától mindent szabad, ahogy a doki mondta.Kép De ha ez az este ilyen lesz, akkor halasztva lesz a lepedőgyűrés!Kép

Borikám
Látod milyen jó, hogy észben tartod nekem a dolgokat? A sarokkádazást már el is felejtettem, de Te eszembe juttattad, úgyhogy ha Gergő Mókus elaludt el is merülök a habokban!Kép
Kép nagyon jó!Kép Gergő is rögtön a tv-t nézi, ha úgy fordulunk véletlenül, de próbáljuk nem hagyni neki. Mondjuk én egész nap be se kapcsolom, csak Karcsi mikor itthon van. Én teljesen leszoktam róla, pedig nagyon nagy tévéző voltam régen.

Nanda
Végre előkerültél!!!Kép Remélem most már leszel itt megint! Nagyon hiányoztál mindenkinek!
Vannak új tagok is, majd megismered Őket, aranyosak mind!Kép Puszika!Kép

Most megyek, átveszem kis nyekergőnket.

Puszi és jó éjt mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszönöm az olvasós képekre a gratulációkat.

Most szeretném megmutatni mitől jönnek extázisba a gyerekeim. Egy hete kezdték el, ha a kezükbe adjuk a zenélő játék egy figuráját folyamatosan mozgatják az egészet, majd várnak nézik mi történik, beszélnek, kacagnak neki. Egyébként felfelé maguktól még ritkán nyúlnak, főleg a kiságy oldalára tekert játékokkal játszanak egyedül, az apjukkal azon filózunk mikor fog leamortizálódni a sok rángatás miatt a játékuk.
Kép

Kép

Ma egész jó napunk volt. Alina reggel 5-kor, Tomika fél 7-kor ébred fel először és mind a ketten 9 óráig aludtak tovább, sajnos én is visszaaludtam, ami azért baj, mert utána mindig fáradtabbnak érzem magam, mint az első felébredés után. Utána is jó babát játszottak, biztos most pihenték ki a hétvége és az injekció fáradalmait. Azt hiszem tényleg jó babáink vannak.

Kaja után még mindig ennénk:
Kép

Hajni: Nálunk is sírt Tomika az utóbbi két sétánkon a babakocsiban. Én arra eddig nem is gondoltam, hogy ki szeretne látni. Lehet, hogy igazad van. Nem korai még őket ültetni??

Szöszi: Két hónaposak múltak, amikor összezárt kezekkel csapkodták a kiságy szélére tekert játékaikat (a képen látod) és rá két-három hétre fogták meg és kezdték el huzigálni. Lehet, hogy ezért fognak olyan jól.

Nalika/Hajni: Előbb-utóbb sikerülni fog a találkánk. Fél 11-ig alusztok? Az jó!! Én ma olyan 12 körül voltam lent velük sétálni.

LinoSzilvi: Remélem már van meleg vizetek, mert őszintén meg tudlak érteni. Biztos hamar túl lesztek a felújításon. Jó, hogy a lánykáid rendbe jöttek.

Trita: Keresztelő. Szupi, hogy már jobban érzed magad.

Zsuzsa: Edina édi, és a férjed képei is csuda jók!

Anitabori: A lánykád nagyon szépen kiemeli a fejét! Mennyi idős is?

Chello: Nagyon jó, hogy rendbe jöttetek. Szurkolok nektek, hogy folytatódjon ez a széria.

Mára ennyit.

Sziasztok, jó éjszakát!

Vali
cvali

Orsi: Remélem hamar rendbe jön a Kismókusod.

Swen: Ügyes a babád!! Kép, ja és a kakiban akkor még mindig mi vezetünk a 7 napunkkal?

Vali
cvali

Na, itt vagyok megint, szerencsére nem volt hosszú keletű a baj. Meg az is szerencse, hogy Gergő nem az Apucija vállán aludt el, amiről elég nehezen győztem meg a páromat, de végül sikerült. Gondoltam azért még adok Mókuskámnak egy kis nyugtató cicit, amin szépen el is aludt, de annyira, hogy a mi szobánkból az övébe úgy vittem át, mintha tálcán lenne, tehát nem vettem fel. És aludt közben.Kép Most még .....

Na, ezt kb.fél órája írtam.Kép Azt akartam írni, hogy majd még hasra kell fordítanom, de közben felébredt a hasfájás okozójára, egy jókora adag kakira. És következett az altatás, ami idáig eltartott. Valószínűleg a habokba merülést holnapra halasztom, gyorsan zuhizok és irány az ágy!

Jó éjt megint.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Jo reggelt!Kép

Apa megint koran ment el, es ugy mozog ilyenkor, mint elefant a porcelanboltban...Kép De Bazsi meg alszik, 6-kor kelt eloszor a kis tunder, negyed orankent tolja ki a hajnali kajat.

ValiKép
Nagyon ranyos az oldalso jatekuk is, ilyet meg nem is lattam.Bazsi meg nem utoget semmit, olyan lusta ez a gyerek, mindent kesobb csinal, mint a tobbiek.Kép
Viszont mar o is nezeget a kocsibol, mert azokat a reszeket szereti, ahol a faagak behajolnak a kocsi fole, ha kimegyunk alola reklamal...

SwenKép
JO, hogy megkerultel,latod, mennyi ermet gyujtottem a hetvegen???
Botond egyre ugyesebb!Bazsi meg ujabban cicin alszik el, de nem tart fel oranal tovabb az esti szopi.

BoriKép
Nem valaszoltal, hogy melyik nap es hanytol hanyig van a Borze?Es hol?

NandaKép
Szia, de jo, hogy megkerultel! Gyorsan kepet Maximrol!!!!

MucskaKép
Most mar tenyleg itt az osz, akarhogy vesszuk, lassan kovalyogjatok haza!

ChelloKép
Nem kell izgulni, en is csak gondolatban csinalok feluleseket.Kép Es nekem sosem volt kockas a hasam. Viszont most van egy kiurult reklamszatyim itt elol, szep marvanymintaval...Kép

Megyek teat fozni reggelihez...Megint szep napunk lesz, km orat kellene szereljek a babakocsira, erdekes eredmenyei lennenek.

szoszi
szoszi

Jó reggelt lányok!
Szorgalmasan olvaslak titeket,de jegyzetelni nem mindig tudok közben. Bocs, ha nem válaszolok mindenkinek. Képek mindenkiről nagyon aranyosak.

Bori!
Nekem is itthon van Peti péntek óta és a héten már nem is megy oviba, pedig neki nincs már semmi baja, de nem viszem vissza a skarlátjárványba.
A Susanne újságot nem ismerem, de nagyon érdekelne. Főleg a karácsonyi. El tudnád hozni nekem a midi-talira megmutatni?
Miért kellett levágni a gyűrűdet?

Orsi!
Családi kép Kép

Linda!
Remélem Ádi tegnap még nem dolgozott, azért nem jöttél!

Zsuzsa!
Párod képei nagyon klasszak.

Swen!
Örülök, hogy Botond már ilyen ügyesen alszik egyedül!

Nanda!
Akkor ma várunk! Alvásgondok megoldódtak Mayával?

Szöszi!
Van már madzagom a fényképezőhöz, csak időm nincs, hogy bedugjam a számítógépbe. De majd megeröltetem magam.

Mi ma megyünk oltásra, Beni tegnap volt 2 hónapos. Hogy repül az idő! Pedig most én se várom, hogy nőjön már meg, mert nálunk is ő az utolsó baba.

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Szöszi!
Ez nem ér, hogy már megint megelőztél egy perccel!

Panó
panó

PanoKép
Ugyes vagyok, ugye?Kép
Szoritok az oltashoz (mernek is?azt is ird meg) es igen,eroltesd meg magad, nagyon regota tartozol vele...
Puszi!
szoszi

Sziasztok!

Szöszi! Igen elfelejtettem gratulálni a rengeteg dobogós helyezésedhez, így utólag megteszem!KépEgyébként ez a kézhasználat nálunk is érdekesen alakult, ugyanis múlt hét vasárnap még csak bizonytalan nyúlkálások voltak a játékok felé, aztán egyik napról a másikra elkezdte tekergetni a hengert a Dadoo oldalán, s most meg már megfog mindent ami a keze ügyébe kerül. De tényleg egyik napról a másikra. Egyébként Bazsó nincs lemaradva semmiről! A mosolya pedig annyira édes.KépJa és én már túl vagyok a reggelin!Kép

Vali! Nekem is nagyon tetszenek a játőkok, én is extázisba jönnék tőlük!Kép bevallom én úgy imádom, ha Botond kap valami újat, azzal mindig én játszom legelőször, persze ez egy szigorú próba, hogy odaadhatom-e neki. Egy szülői fogysztóvédelmi felülvizsgálat, amúgy nem is élvezem.KépKépKép

Panó! Tényleg tehetnél már fel képeket, már meg sem ismerjük a kislegényt!KépKép Gratula a két hónaphoz!!!!

Erről jut eszembe, valaki kérdezte a kor számítását. Én -mivel Botond szerdán született- így szerdánként számolom a heteket, s minden hónap 30-án van a hónapforduló. A kettő ugye nem esik egybe, mert például most voltunk szeptember 30-án három hónaposak és akkor Botond 13 és fél hetes volt. Most megyek meggyomrozom a kis kiabálósomat.Kép

Szép napot mindenkinek!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Most visszaaludtak egy kicsit a csibészkék. Ilyenkor egy kiságyba szoktam őket tenni, elég nyugodtak még ahhoz, hogy egymással is foglalkozzanak, de úgy tünik most inkább alszanak még egy kicsit.

Úgy tűnik jó időnk lesz, így ki tudom őket vinni egy kicsit dél körül.

Panó! Én is várom a képeket.

Swen! Játék mustra Kép. Én tegnap a rágógákat kóstolgattam meg. Elég sz@r ízük van. Nem tudom miből gondolják, hogy a gyerekek szeretni fogják.

Orsi! Jobb már a babának? Milyen volt az éjszaka?

Vali
cvali

Vali!

Rágóka-rágcsaKép

Botond is visszaaltatta magát a kiságyában, tök egyedül! El vagyok ájulva, mintha nem is az én fiam lenne! Igaza volt a tapasztalt anyukáknak, hogy így három hónaposan milyen változás történik náluk!Kép Mi is a 11 órás szopcsi után megyünk csavarogni egyet, addig meg végre elkezdtem már a naplóját megírni a terhességről, születéséről, fejlődéséről. Te írod még?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kinga! E-mail ment. Remélem, meg is kaptad. Ugyanis kétszer visszadobta a freemailos szerver.

Nalika-Hajni! Ádám nevében is köszönöm a ránk gondolást. Sokkal okosabbak nem lettünk, mert azt mondták, hogy ez még simán beleférhet a gipsz levétel utáni egy hetes státuszba. Mehetünk egy hét múlva. Kíváncsi leszek.
A mi napunk is későn kezdődik. Ádámnak nagyon jó az alvókája. És mivel nincs mi miatt kelltenem (Ovira gondoltam.), így hagyni szoktam.

Bori! Tetszett, hogy készültök Danihoz próbaútra vinni Dorkát. Eredményekről majd számolj be!
Ádám is már szinte teljesen jól van.
Tegnap vettem hat pár zoknit. 2-2 mindenkinek. Mind TOPP. A honlapot is megnéztem, de az elég szegényes.
A Konyhaújságokat én is szeretem.

Amatőr-Hajni! Milyen lett a gyerekszoba?

Lino! Hétvégétek. Kép Azt hiszem ez tipikusan a baj nem jár egyedül esete. De innen már csak javulhat a helyzet.
Kata nappali nem alvása. Kép De legalább nagyobb az esélyünk hogy jöttök a talira. Kép Bocs, hogy ilyen kis önző vagyok.
Rékát is utolérte a kór. Megjegyzem nem csoda, mert a két nagyobb minden tiltás ellenére időnként körbeszeretgette. De két orrszívásban, meg egy kicsit nehezebb esti elalvásban kimerült a bonyodalom vele. Jókedvű. Úgy tűnik az övé a legenyhébb verzió.

Linda! Ádi érkezése látom elcsábított a gép mellől. Remélem, azért hamarosan visszatérsz.

Szöszi! Ha a gyűrű hordásával számít csak a férjnél lét, akkor én kb egy napig voltam férjnél. Ugyanis nem tudok gyűrűt megtűrni a kezemen hosszú távon. Így a jegygyűrűnk csücsül a dobozában időtlen idők óta.
7 emberre főzni nap, mint nap, az azért nem semmi.
Írtad a felüléseket. Ez egy érdekes dolog. Nekem mindig több tejem lesz, mikor elkezdek tornázni. Van akinek kicsit apad. Persze nem őrült erős tornára járok.
Utánna nézzünk a net-en, hogy hátha valahol szerelnének neked km-órát a babakocsira? Kép
Az én hasam egyébként inkább a kelttésztára hasonlít, de a márványminta itt is megvan.

Rita! Hogy áll a betegséged? Remélem, már jól vagy.

Zsuzsa! Ma készülök egy e-mailt írni. Remélem, sikerül. Ugyanis kicsit hosszabb lélegzetű és időbe telik.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: Igen, befogható vagyok és voltam gyerekvigyázásra is. Szegedi egyetemi éveim alatt napi hat órában vigyáztam egy kislányra. Aztán itt ismertem meg a már említett később ikres családot. Ott is segítettem az ikrek érkezése után néhány hónapig. És volt olyan is, hogy a nyári ráérő időmben a gyerekklinika onkológiai osztályán segédápolóskodtam.
Párod honlapját megnéztük. A párom is oda van. Szeret fényképezni, és szeretne sok mindent megtanulni még ezzel kapcsolatban. Ha nem zavarná a férjedet, akkor esetleg néha megbombázhatja néhány e-mailos kérdéssel?
Zsófi evése. Még néhány nénit be kell szerezni, és akkor már talán elég sokat eszik. Egyébként az éhségsztrájkot hogy csinálja? Ilyenkor itthon sem eszik?

Orsi! Nehéz este. Kép Szörnyűek ezek a kakamanók.

Chello! Meglásd legközelebb az lesz a baj, hogy sokat hízik Noémi.
A párom vacsija egyszerű volt és finom. Csak melegszendvicset csinált. Egyébként tud főzni, és nem is rosszul. Főleg azt szereti, ha jó sok embernek kell. Úgyhogy most például jól jönne Szösziéknél.

Maci! Akkor tényleg lehet, hogy találkozunk majd. Én a három évet itthon szeretném tölteni. Te mikor akarsz visszamenni? Az hogy a gyerekek oviját illetve Ádámnak akkor már iskoláját, hogy fogjuk tudni megoldani, az még számomra is egy nagy kérdés.

Nanda! Üdv újra itt. Bár mi még nem találkoztunk.

Swen! Nagyon ügyes Botond az elalvással.

Vali! Nálunk nagyon gyorsan leamortizálódott az ugyanilyen fajta forgós izé. Nem bírta, ahogy Ádám rángatta. Az a hajlított műanyag tört el.

Panó! Nálam is átkozottul sokáig szokott tartani, mire a fényképező meg a számítógép összeköttetésbe kerül. Nem tudom miért. Mert egyébként fél perc lenne,míg áttöltöm a képeket. De valahogy olyan nehezen fogok neki.

Annikó! Nagyon köszönöm a Szabolcs utcás beszámolódat. Tovább küldtem a barátnőmnek. Ő is nagyon megköszönte. Mondta, hogy így már tudja mire figyeljen jobban. Mivel náluk rengeteg az allergiás, így náluk fokozottan rosszul jönne a tápszerpótlás, főleg indokolatlanul az orvosi tiltás ellenére. De szerintem az egész hozzáállás felháborító. Még egyszer köszönöm, hogy megírtad.

Anikó! Merre jársz?

Szép napot mindenkinek! (Nálunk még olyan köd van, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy itt még ma nap is fog sütni, pedig a meteorológusok azt mondták.)

Zita
pzita

Jó reggelt!

Ma már rengeteget melóztam, végre alszik Edina, így most pihenek Kép

Mindenkitől köszi a dícséretet a férjem nevében! Kép (Bori: amit meséltél tegnap, az meglepett! )

Anita: melyik volt?
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/531/965Z_g_v_z_keret.jpg" target=_top>kép1</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/531/965Erdei_utakon_5_keret.jpg" target=_top> kép2</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/531/965Szalajka_IX.jpg" target=_top> kép3</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/531/965Sodr_sban_III.jpg" target=_top> kép4</a>
<a href="http://www.fotohaz.hu/fotoarena/data/508/965Sodr_sban.jpg" target=_top> kép5</a>

Orsi: elárulom, sok olyan este lesz még, hogy az alvást választod a lepedőakrobatika helyett! Kép

Vali: jó gyerekek Kép
Valóban nem veszélytelen ez a rángatás!
7 nap? Azóta is hetente kakil a fiatok?

Swen: vigyázz! Edina is így kezdte! Eleinte csak tekergette a Dadoot, de már súlyzózik vele, magára rántja, és ledobja az ágyról! CSak hogy tudd! Edina még reggel szereti szorongatni az ágyrácsokat! Tegnap meg úgy elhajította a csörgőjét, hogy csak lestem!
Új játék: most még örülsz, 2 év múlva meg költöztök majd miatta! Kép
Ti is beléptek a BNHFC-ba? A Baromi Nagy Hurkák Fun Clubba??? Kép
Edina ma reggel 7700g volt! Itt vannak hurkák!!! Kép
A reggeli kaja után meg ez volt!

Kép

Esti alvás Kép Én sem altatom már Edinát egy bő hete se nappal, se este!

MAci: és segít az anyai szigor? NEm tart ám soká, hamarosan türelmesebb lesz a fiacskátok!

Chello: gyarapodás Kép Dobtak egy hátast a dokik? Jó, hogy már csak telcsizni kell. REmélem a gyógyszer módosításnál sem kell már bevonulnotok!
Éjszaka Kép Éhesen is lehet ám aludni!!! De jó, hogy már ilyen nagyokat eszik Noémi! És hogy áll a bukással?

Nanda: de jó, hogy vagy! Hiányoztál ám! Most van mit pótolnod, gyere gyakran, és mesélj! MAjáról és Maximról egyaránt! Ovi???

Panó: képet akarunk!!! Gratula a 2 hóhoz! Akkor ti is kezditek a szurikat!
Skarlát? Jujj! Kép

Zita-Tyúkanyó: 2 napja minden oké! Kép MAjd írok!!!

Mi lehet Melindával? Remélem nem a kórházba kötöttek ki!

Szép napot mindenkinek. Itt lassan ébredés...

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Szerettem volna írni,de amint bejött a net,felébredt Bendisüni.Mindenesetre:magkaptuk a tápszert és végre ALUDT!!!!

Jövövk majd,puszi,KInga
nyinike

Kinga: milyen tápszert kaptatok? Mit jelent az aludtatok???
zerko

Szia Csajok!

Köszike, hogy vártok vissza. Valószinű két hét múlva meg is érkezünk ebbe a nyamvadt panelba.
Akkor lesz mit visszaolvasnom rendesen, hogy képbe legyek mindenkivel kapcsolatban.

Nálunk szuper minden. Anna épp alszik. NAgyon jó kislány ma is. Holnap megyünk a 4 hónapos oltásra. Már égnek áll a hajam tőle előre annyira sajnálom a babát.
Ilyenkor mikor beszaladok olyan rossz, hogy nem tudok írni személyesen mindenkinek, mert nincs időm olvani. Most is átutalások közben pötyögöm a levelet, hogy Laca észre ne vegye, mert utál itt lenni és mindig hajt, hogy igyekezzek. De nagyon hiányoztok.
Majd gyorsan kicsinnyitek képet a kisasszonyról és rakok fel.
Most pusza, mert bejött a "góré" a szobába és ugye munkahelyen nem lehet internetezni Kép)))))
NA jövök nemsoká a képekkel.
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Anna és a sütőtök:

Kép

Anna útrakészen:
Kép

Anna pancsikál:
Kép

Andi
Kép
mucska

Szia Mindenki!

Képtelen vagyok visszaolvasni ennyit, így elnézést kérek mindenkitől, de most ego leszek!

Jöttem, mert hiányoztatok már, de nálunk semmi változás, úgyhogy néha biztos el fogok tűnni.

Inkább csak Pankáról írok pár szót: imádja a hangját és élvezi, hogy mindenkinek tetszik. Visszaszokott a hajnali szopizásra, de este 9 körül már alszik, így viszonylag ki tudom pihenni magam 4-ig. Nagyon kiegyensúlyozott baba és rettentő rugalmasan kezeli a mi felfokozott életritmusunkat. Mindenhova viszem magammal, amit persze nagyon jól tolerál. Imád az autóban aludni, már gondoltam is rá, hogy a szokásos esti sírást megelőzendő, elviszem kicsit kocsikázni. Kép
Napi 8-10-re nőtt a szopizások száma, ugyanis nem akar hízni. Nem bukik, nem hány, mindig óriásira gömbölyödik a pocija egy-egy evés után, de egyszerűen alig nő a súlya. A doki már kiakaszt, azt hiszi, hazudok és nincs elég tejem, de ha nem lenne, akkor a súlyán kívül más jelek is lennének, amikből egyértelműen lejönne, hogy alultáplált. De nem az. Nem értem, hogy miért nem lehet azt felfogni, hogy van, aki ilyen alkat! A férjem egy magas, vékony pasi, aki hiába 95 kiló, akkor sem látszik rajta. A baba pedig pont olyan alkatú, mint ő. Na, mindegy! Úgyhogy most engedtem a nagyik nyomásának és tegnap adtam neki először almát. Nem hiszem, hogy ettől hízni fog, de hátha. Tápszert tuti, hogy nem fogok neki adni! Vicces lenne! A tejet meg dobjam ki!?
Most mennünk kell majd vérvételre meg pisit is kell vinni és a doktornő szerint ebből majd kiderül, hogy mi van. Szerintem semmi, de azért az érdekelne, hogy miért nem nézette már meg a vérképét a legelején? Szerintem ezzel kellett volna kezdeni. Helyette az enyémet nézette meg,amire azt mondták, hogy szoptatás mellett ilyen jó vérkép nagyon ritka. Egy kis gyulladás van a szervezetemben, de a babynek fontos összetevők mennyisége tökéletes. Na, majd megírom, mi lett az eredmény a picinél!
Most meg van fázva szegény, tőlem kapta el, de szerencsére láza nincs. Viszont a 3 hónapos oltás így már második hete tolódik. Vettünk porszívós orrszívót. Hát, ha tudtam volna, hogy ilyen szuper, rögtön ezzel kezdem! Nagyon jó és semmi hiszti orrszívás közben!
Járunk baba-mama tornára. Nagyon jó, Anna is rettentően élvezi! Azóta annyit erősödött, hogy már hanyatt fekvésben is fel tudja emelni a fejét és úgy tartja, mint aki fel akar ülni!
Mindent és mindenkit megnéz, nagyon kíváncsi mindenre! Apjával szoktak meséket nézni dvd-n és imádja. A tükör teljesen lenyűgözi, van olyan, hogy fél órán keresztül képes nézni magát, "beszélgetni", grimaszolni, nevetgélni.
Röviden ennyi, ami most eszembe jutott, viszont már fel is ébredt, úgyhogy most mennem kell. Majd próbálok feltenni képet.

Puszi mindenkinek!
Mariann
marcsababa

Mariann!

Örülök, hogy megint itt vagy. Tudom, hogy nem egyszerű, de gyere minél gyakrabban! Hiányzol nekünk.

Mucska!

Nagyon szigorú főnököd van. Kép

Üdv:

Zita
pzita

Drága Zita!

Igen, nagyon szigorú a drága férjecském. Ő utál a panelban lenni, így próbálja elérni, hogy a lehető legrövidebb időt töltsük bent.
Viszont nekem nagyon hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Gyors leszek, mert Gergő alszik és a védőnéni rámparancsolt, hogy délután is aludjak egy kicsit. Nem tiltakozom, mindjárt megyek is.

Etse 11-re sikerült Gergőnek elaludnia, végül is nem volt több kaka, de azért bánthatta a pociját.Kép Kapott még egy kis altató-cicit is, aztán cumival a szájában aludt el a kiságyban.

Swen, Szöszi
Érdekes, Gergőnél meg a cumi játszik most komoly szerepet az elalvásban, ma például nap közben is kellett neki, azzal rögtön csukta is be a szemét, az eddigi hátsimi, stb. már nem olyan jó neki, most a cumi a nyerő.

Ma megpróbáljuk még előbbre hozni a fürdést, csak még azt nem tudom hogyan, mert most evett fél 1-kor és elég nehéz lesz összehozni, hogy 8-fél 9-re jöjjön ki a fürdés-szopcsi. Valószínűleg később megyek vele sétálni és megpróbálom kihúzni a dolgot és aztán már fürdés után az utolsó szopcsija lesz, meglátjuk mikor ébred. A védőnéni szerint már eléggé beállt nála éjszakára a fél 3-3, úgyhogy ha hamarabb eszik is ki fogja bírni. Kíváncsi vagyok!Kép Mindenesetre most alszom egy kicsit, ha úgy alakulna éjjel, legyen energiám.Kép

Mariann, Mucska
Gyertek minél többet!Kép Mindig jó hallani felőletekKép

Puszika mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezes. Jol vagyok, natham meg megvan, de nincs lazam es a torkom se faj.
Kepzeljetek ma eloszor fordult meg a hasarol a hatara Lili. Kép Nagyokat csodalkozott o is, mikor megfordult. Kép

Orsi: A kadat nem vettuk, hanem kaptuk kolcson, de szerintem, barmelyik nagyobb babaaruhazban lehet kapni.

Mucska, Mariann udv ujra koztunk. Kép

Mindenkinek edesek a kepei. Kép

Maci: szerintitek baj az, ha valakinek van egy kedvenc macija es napkozben jol el tud aludni vele? Lilinek van am. De nem merem nagyon raszoktatni. Este nem igenyli. Es vegul is napkozben sem mindig csak neha magahoz huzza.

Igy alszik macival:
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,
megint elszállt a majdnem kész levelemKépKépKép
De megint nem Word-ben íromKép

Zsuzsa,
jó volt beszélgetni tegnap, bocs, hogy le kellett tennemKép De ha eljönnél...
Mérleges fotóKép
Az a bizonyos kép nincs a felsorolásban, majd megkérdem Karcsit, honnan vadászta.
Volt cumi éjjel?

Chello,
30 dkg/6 nap, az mindenkinél nagy teljesítményKép Ügyesek vagytok! Drukkolok, hogy egyre jobb legyenKép

Hajnimaci,
akkor megismerem MacipapátKép

Nanda,
SZIA!!! GYERE!!!

Swen,
jó, hogy előkerültélKép DrámaKép
Ügyes a kisfiad, majd mesélj, meddig lesz ilyen jó dolgod az elaltatás terénKép

Vali,
fotók KépKépKép
Dorka 3 nappal idősebb a Czakó-csibészeknélKép

Szöszi,
bocsánatKép
Börze október 24-én, vasárnap, BNV-n, 8-14 -ig lesz.
Babakocsizás: mi azt találtuk ki Dorkánk legnagyobb örömére, hogy beletesszük a hordozót a babakocsiba, és így tökéletesen lát mindent. Így voltunk sétálni vasárnap is a belvárosban. Szerencsére az ülésünk olyan, hogy nem derékszögben ül benne a bébi, hanem eléggé fekszikKép Próbáld kiKép

most ez gyorsan elküldöm
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Lányok!

Még egy kérdés!
Tegnap óta megint üresnek, félig telinek érzem a melleimet! És ami furcsa, hogy e közben állandóan folyik a tej belőle, napjában többször is és sokszor érzem a teljeadó reflexet is! Zuhany közben pedig, mikor már törölközöm állandóan elkezd spriccelni a tejcsi! Ugy kell lefognom a bimbóimat, hogy abbahagyja!
Normális ez? Nem lesz kevesebb a tejem? Mostanában 2 szopcsi között nem telik meg olyan jól, mint régebben! Persze, tudom, hogy ez normális, de közben meg Gergőnek így már nem elég 1 cici, nem lehet, hogy ezért?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Maxi megszuletett:Kép
nanda

És még...Kép
nanda

Rita
Kép édes nagyon!Kép
Miért lenne baj, hogy a macijával alszik el? Én tuti nem izgulnék ezen, ha Neki ez megnyugtató, bújjon csak hozzá!Kép

Bori
Pedig én mondtam, hogy Word-ben írd!Kép Majd legközelebb.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Nanda
Nagyon jók a képek!Kép Írj is magatokról, olyan kíváncsiak vagyunk!

PuszKép

Orsi

avocado

HazajövetelKép
nanda

Még Maxika...Kép
nanda

Sziasztok mamákok,
Egy kis ízelítő,majd jön a többi,mert,az én kispasim már lassan 3 hónapos.
Aki nem hallotta volna,2OO4.július 19-én,18:55-kor,2 és fél órával az elsö fájások után,és 2 héttel a kiírtnál késöbb megszületett Pacziga Maxim,36OOg,58 cm,35 fejkörf.-tal.A részleteket szívesen megírom annak aki kíváncsi rá,most nem akarok senkit untatni...(Most már 62OOg)

Még nem nagyon sikerült visszaolvasnom,de lassan pótolom azt is.
De ezúton is GRATULÁLOK MINDEN BOLDOG 1,2,3,gyerköcös anyukának.Látom újak is vannak,remélem mindenkit hamar megismerek.

Nixiröl,még biztos emlékeztek rá...
Neki is 2 hetes késéssel született a babája ,és 2 napos szerencsétlen,és eredménytelen vajúdás után császározták.A baba az Aisa,Zelina nevet kapta,pontos adatokat nem tudok,de majd megkérdezem.Az elözetes megkérdezése nélkül nem is akarok részleteket írni,de ugyanannál a dokinál szültünk,és ö nagyot csalodott.

Most ennyi fért bele,bocsi,hogy személyesen még nem tudtam írni senkinek,de majd pótolom.Linóval,Mucskával,SMS-ben értekeztem,és Ildikó is írt,hogy jól vannak.
Most megyek a Mayáért az oviba.

Sok puszi,NANDA
nanda

sziasztok!

Barack papinak hála megvan a mai kaka is! Amióta minden nap kap, azóta megvan a napi kaka így koradélután. NEm annyira sok, de kijön, és Edina utána sokkal jobban van! Kép

ZSófi ma állítólag tízóraira megevett egy fél szelet kuglófot! Slussz! Ebédet nem evett!

Nanda: nagyon helyes kisbaba Maxim, és te is jól nézel ki! Én is kíváncsi lennék a mindennapjaitokra is! Kép

Orsi: Az én melleim sem kemények napközben, csak reggel, mert én éjjel nem etetek 10 órán keresztül! Bocs, de azt te ki sem bírnád most! Nappal puhák, és mégis belecsúszik Edinába 160-240 ml kaja! Persze 2 mellből!!!
Ez a folyik a tejem szerintem normális, és csak arra vall, hogy van!!! Én pl. mindig szopi után fürdök, hogy ne follyon! Amúgy az, hogy nem elég egy cici, nem arra vall, hogy kevés a tejed, hanem arra, hogy ritkábban eszik Gergő, és nő emiatt az egyszeri fogyasztása! Etess csak szépen 2 ciciből, és ha lefogy belőle, akkor majd termelődik másik! Szépen fejlődik az a kisfiú, és csak ez a lényeg! Amúgy a védőnéninek igaza van, pihengess, amikor Gergő alszik, napközben is!

Anita: semmi harag... Azért jó volt beszélni...
Kíváncsi vagyok, melyiket szedte le Karcsi!

Mucska: Eza férj! Kép De megértem...
VAn ott nektek fűtés? Nem fázik meg Anna? Látom megy a papi! Jó színe van ennek a sütőtöknek! Moshatsz utána Kép
Képek Kép Mosoly Kép
Remélem hamar elszalad ez a 2 hét, és jössz!

MAriann: valóban hiányzol! GYere, és beszélgess velünk, ha teheted!
Hízás: nagy talány, mi lehet az oka, de ha a baba jól van amúgy, ne hagyd magad! Kíváncsi vagyok, mit talál ki a gyerekdoki!
Az jó, hogy neked kuta bajod!
Kitartást a nehézségekhez!

Rita: a maci nem baj szerintem sem, csak mosd ki néha, és figyelj, hogy kapjon levegőt!

MA du nincs segítégem, így most el, mert csapkodnak a hullámok...

Bellana: ugye rendben hazaért Ádi???

Jerry, Anikó, BEllana,...???

Zsuzsa
zerko

Kaptam:

Kép
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?