Kia!
Munka éjjel - nem lehet túl jó, de örülök, hogy Levi aránylag jól bírja!
Bölcsit sajnálom, úgylátszik vége az újdonság erejének, ez valami átmeneti időszak lehet az új/érdekes, s a mindennapok között, reméljük, ügyesen veszi ezt az akadályt is. Bilibe/wc-be pisilés: remélem, hogy nálunk is "eltanulja" majd a többitől...Igazgatónő szerint úgyis azt "kell" csinálnunk amit ők, így nincs mese
Mi május 3-án kezdünk, már most rosszul vagyok, de tudom, hogy vele szúrnék ki, ha most nem, mert akkor szeptemberben nem tudom, s akkor már majdnem 4 lenne, mire közösségbe kerül, s itthon sem lesz már olyan érdekes...így egy kicsit játszik/tanulja a nyelvet, egyebeket is megtanul talán....magamat nyugtatom
Edit!
Köszi, aranyos vagy, hogy követsz minket! Nem reménykedek, de persze akkor lesz 100%, ha kibújik,.....lánynevem mindig van egy-kettő tartalékban, ha meglepi lenne
de egyébként volt ott dudor a két lábikója között
s jelen anatómiai ismeretem szerint ez nagy eséllyel fiú jelent
LÁnyok szépek nagyon!!! S 30 éveddel psssztt!!
én 38 múltam, s nem mondom, hogy nem volt/van/lesz a korom miatt lehangolt napjaim, de azt kell mondjam, hogy nem olyan vészes....Te még nagyon messze vagy az öregedéstől!!! Csak optimistán, ahogy szoktál
Titti!
Drukkok mennek! Gyere majd, hogy mi volt, vagy írj sms-t! Számom megvan még??
Rékus!
Hajrá bölcsi! Örülökm, hogy rendben vagytok!
Mi jól, néha a pocim fájdogál, most a derekam csípődött be, már három napja mozdulni is nehéz...babó remélem jól van, mert mozogni még nagyon ritkán érzem...pocim is van, de még mindig nem egyértelmű nekem....azaz a fene sem tudja...este már jó nagy..híztam már 4 kilót, ennek nem örülök...de nem bírom ki, hogy ne egyek, olyan éhségrohamaim vannak...persze igyekszem odafigyelni...majd szombaton megyek újra dokihoz, akkor biztos, hogy ismét jelenktezem, meg persze olvasok, figyelek, hogy MIKOR JÖN MÁR A HÍR LENKÉRŐL
Gem?? Te jól vagy?? HOgy álltok az utazással, felújítással? Anyud ott van?? írj valamiit!
Pusz Mindenkinek!