Sziasztok!
Reggel irtam egy egész litániát, aztán eltünt!
Nem irom le ujból az egészet, csak ami hirtelen eszembe jut.
Barbi: gondolom már tükön ülsz, mert én igen! Már nagyon várom a NAGY NAPOT, persze még jó lenne, ha kitartana cca. 4 hetet! Feltétlen értesits bennünket, ha valami fejlemény van! Sajnos ez a pár hét - ami az egészhez képest nagyon rövid - tünik a leghosszabbnak. Ilyenkor már a kutya sem fekszik jó helyen!
Motiotról tudsz valamit? Ha tartjátok a kapcsolatot, akkor lécci küld már erre felénk!
Sly, Mica: Köszi a pelus-tippeket! Megvárom a szegedi kiruccanásunkat, ahol próbálok beszélni egy szülésznővel, majd utána bevásárolok!
Dia: a BPD a halántékok közti távolság (fejátmérő) ha jól tudom. De semmi pánik, ezt már én is megfigyeltem, hogy az egyik uh-n tul nagynak tünik a feje, rövid a lába, aztán a következőn már a combja hosszabb, mint azt a korához képest elvárnám. Be van osztva, mikor mit növeszt!
Próbálj meg lenyugodni, ha nem akarsz befeküdni! Inkább egész nap pihizz otthon, nehogy felmenjen (ill. fenn maradjon) a vérnyomásod! Majd szoritok, hogy minden oké legyen!
Én is ma voltam tanácsadáson, szerencsére ott volt a védőnőm, igy meg tudtunk beszélni 1-2 dolgot. A vérnyomásom (miután felhúztam magam, mert majd elütöttem egy idióta pasit, aki az út közepén biciklizett és nem akart lentebb húzódni és még ő dumált!) 100/60 volt. Persze lehet, hogy lenyugodtam mire beértem. A doki bácsi megnézte a szivhangot, meg rákérdeztem, hogy szerinte fiú-é, vagy lányka. (Robi kedvéért firtatom folyton!) Hát a popsikája nagyon a méhfalnál volt, igy hiába leskelődött nem tudott biztosat mondani, csak annyit, hogy semmi fiúra utaló jelet nem lát!
Aztán, mivel mondtam, hogy soxor keményedik a hasam, javasolta, hogy holnap v. holnapután délelőtt menjek be fájásmérésre. Nem lesz abból baj, ha pl. szerdán is meg pénteken is (Szegeden) csinálnak CTG-t? Bár ettől mi baj lehetne? Ja és azt mondta (+ irta), hogy II. fejvégü fekvés. A fejvégüt értem
, de mit jelenthet a II.?
Zsófi: az én tippem a gyomorsavra: ALMA. Nekem eddig bejött, érdemes kipróbálni, még ha első hallásra hihetetlen is. (a gyomorban lúgos lesz, ezzel semlegesíti a savat). De a Renie állitólag szedhető terhesség alatt is. Van hogy ha nincs otthon alma és lefekvés után nagyon macerál a sav, akkor iszok egy kis tejet. Ez nem tudom hat-e, mert mindig gyorsan elalszok utána!
Ja, és próbálj a bal oldaladon feküdni, mivel a gyomorszáj a jobb oldalra hajlik. Igy nem tud (annyira) visszajönni a sav! Én sajnos szinte az első harmadtól küszködök ezzel, de pl. hányingerem talán egyszer sem volt! Kire mit mér ki a sors!
Marica