Sziasztok!
Elnézést az ismételt eltűnésekért
Bri: nagggyon jó, akkor már együtt vagytok apácskával. Utólag is happy birthday neki!
Vonalzimat levettem, mert a megkattant a link ahonnan betöltöttem, és megragadt a számláló 19 hét 4 napnál. Lsuta voltam még újat csinálni, de megteszem holnap-holnapután.
betty: a kineziológus nekem is sokat segített, felszínre hozza az esetleges rejtett gátlásokat. Először csak röhögtem én is, hogy mi a francnak egy lélekkurkász nekem, de tényleg bejött
Örülök, hogy egyébként jobb a kedved.
chrissy: Veled mizu?
Gratulálok a szép vizsgaeredményhez, majd msn-en kereslek.
puszi: köszönöm megvagyunk, rohanunk milyenékhez hasonlóan, vadásszuk a babacuccokat... Látom Ti sem unatkoztok
babi: csupa irigy vagyok a szép kertedre
Ma hoztam anyóséktól egy nagy csokor frissen kinyílt orgonát, nagyon jó illat lett tőle a konyhámban. Bárcsak nekünk is lehetne már saját kertünk
milyen: jó volt ma végre személyesen is találkozni, kicsit karót nyelt voltam, de nézd ezt el nekem kérlek... A többit meg majd msn-en kitárgyaljuk
A rohanós nap nem semmi, még egy pocak nélküli nőcinek is becsületére válna, de így meg aztán tényleg le a kalappal.
lujzi: szándékosan a végére hagytalak. Chrissy szinte mindent leírt, a fogyás és a sport önmagában kevés, mert a PCOS egy nagyon összetett kórkép. Nőgyógyász+endokrinológus kell hogy együtt, kézenfogva felállítsák a diagnózist. Nőgyógyász egyébként sem diagnosztizálhat PCO szindrómát, hivatalosan csak endokrinológus mondhatja ki. Mensmentis és a pcos honlap a két biblia, aztán rengeteg fórum, sorstárs van akik tudnak segíteni. Ha kérdésed van nyugodtan keress, msn-en is tudunk beszélni, de a 2 hónapot, ami előttetek áll ne várd végig tétlenül.
Drukkolok Nektek!
Ma milyennel együtt voltunk a bababörzén kint, igaz pont váltottuk egymást, de azért egy kis beszélgetésre volt idő
Vettünk tüneményes kiscsaj rucikat és célirányosan az egyik skandináv babakocsi gyártó standját kerestük, mert nagyon tetszik az egyik modelljük. Szerencsénk volt, mert volt akció, ha minden jól megy elvileg holnap meg is nézzük a boltban a raktáron lévő modelleket.
Lakás alakulgat, még ezer meló van, mert a gardrób szekrényünket pl. át kell szabatni, de totál boldogok vagyunk, hogy itthon lehetünk a saját megszokott kis fészkünkben.
Hát (egy nagyobb) dióhéjban ennyi történt