Új privát üzeneted érkezett!

Köszi mindenkinek a jó szavakat :wink:
Milyen, tudod, hogy én nem vagyok olyan, hogy bármit bántásnak vegyek :lol: abból már kinőttem :lol: nem olyan könnyű dolog engem megbántani :lol:
Nnna de a lényeg: nem azzal van bajom, hogy új kezelések, meg még nem tettem magam túl, egyszerűen elkapott az, hogy elegem van az álandó szarokból, hogy miért nem kapjuk már meg, amit oly sokan, oly könnyedén....legalábbis a nagyobb része...nnna értitek mire gondolok ezzel.
Hogy nem kellene akkor állandóan számolgatnom a ciklusomat, 2 naponta UH hasba szuri, szatyor gyogyi....szal ha ezeket lehetne, kizárnám már végleg az életemből....jah, na meg a sok pénz....ez a másik dolog, ami szar...na mindegy, tényleg nem siránkozok, csak tegnap valami volt velem, biztos az időváltozás....ma már sokkal jobb :wink:

Puszika mindenkinek, szeretlek benneteket :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Bri, de örülök, végre apival lehetsz! Ide a bökőt, hogy elsírod magad!
De jóóóóóóóóóó!!!!

Lujzi, most már minden rendben lesz, ne aggódj, tényleg új korszak kezdődik, itt álltok a kapuban! juj, de izgi!

Betty, remélem, hogy tényleg csak ennyi volt a baj, de lehet, hogy tényleg nem a legjobb ötlet belevágni, látod, most is azt írod, hogy nyűg az egész. Sokan örülnek, hogy végre kezdhetnek. :roll:

Milyen, Puszi, Csibuc, Babi, puszka, meg mindenkinek.

chrissy81

Betty: teljesen átérzem a dolgot, amit írtál.

Chrissy: először rám gondoljatok holnap, megyek 9:30ra nődokihoz

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Sziasztok!

Lujzi: Remélem kiderül mizu veled. Lehet hogy úgy jössz haza, hogy baba van a pocidban. :wink: Azóta egyébként mizu a menzivel? Etűz a totyi haláli. Nem is gondoltam volna hogy egy nyuszó ennyire játékos. Holnap én is lefényképezem a macskalányaimat. Az egyiknek már akkora a hasa, hogy majd el gurul.

Bridget: Nagyon szupi hétvégéd lesz! :wink: Megértjük, ha most nem jössz. :D

Betty: Nem ismerek rád. ÚúÚÚ 11 nap? Remélem addigra jobb lesz a kedved.

Velem semmi különös. Telnek a napok, fáradt vagyok. Jövőhéten meg 2 osztály is jön szerenádozni, úgyhogy ez most leköti az időmet. Holnapra nagy takarítást tervezek.
Nemsokára osztálykirándulás is lesz (2 napos), már előre parázok, remélem éppségben hazajövünk. :oops: :)

Kép
babicsek

Lujzi:Miket írtam neked: Szóval az egyik mondatom így szól: Hát ez a Totyi haláli. Én meg béna vagyok. :oops:

Kép
babicsek

Babi: olyan jó, hogy van nekem ez a nyúl, állandó öröm.... Pedig nem minden nyuszinak ilyen a jelleme,de nekem szerencsém van. Pedig akkor nem volt ám ilyen vidám, amikor megkapta szerdán az oltást, remegett egész délután meg ment a hasa miatta. De amint rendbe jött, már rosszalkodott ismét. Sokszor azon jár az agyam, irigylésre méltó. Mert a nyusziknál nincsen hóközi peteérés, mint más emlős állatnál, hanem az aktuskor. Ergo angy valószínűséggel teherbe esik, hacsak nincs valami baja. Ja és ezmiatt nem is menstruálnak. Hát nem jó nekik?

lujzedli

Hellóka Mindenki!

Tegnap rohangálós napunk volt.enm értem ide.
Reggel 8-ra vittem gyermeket főpróbálni,mert este az osztállyal szerepeltek. Utána bedobtam egy régi vendégemnek pár fodrászos cuccot, majd 9-re elvittem a férjemet dolgozni. Ezek után sprint a DM-be, kicsi shopping, majd gyors pisi a szüleimnél, vissza a gyermekért. Onnan tépés az auchanba, bevásárlás, délben ebéd a férjemmel a munkahelyén. Majd haza gyermekkel. Épp lepihentem, mikor 2-kor hívott a férjem, indulhatok vissza érte,mert levizsgázott (pont lefeküdtem egy kicsit).Na ezek után aludtam egy órácskát,majd indulhattunk a szereplésre,ami fél 9-ig tartott. :roll:

Bridget

A kókuszmatrac kókuszrostokból van préselve,nem szivacs.Keményebb és "lélegző",ha nedves lesz is gyorsan szárad.

Gondolom már nagy a boldogság, ünnepeljetek csak !!! Te is indulsz majd vissza már amerikába?

Betty

Értelek én....mit gondolsz,nem segítene egy jó kineziológus???

Chrissy

Jól látom? Új hónapod kezdődött? :(

Babi

Mit tanítasz?

Lujzi

Majd írj ám doki után!!!

Többieknek szép hétvégét!!
Vendég

Sziasztok!

Gondolom,emlékeztek, Bri nemrég meg is kérdezte ismét, milyen lh -fsh arányom volt az utolsó vérvételnél. Na ez most feltűnt a dokinak magánrendelésen, anno a kórhzin azt mondták,ezek az arányok nem érdekesek, és megnézte alaposan az Uh-gal a petefészkeimet,azt mondta, hogy egyértelmű pcos-em van, és 3,5mm-es a méhnyálkahártyám,vékony.Egyenlőre azt mondta, fogynom kell, mozogjak sokat, és 3hónap múlva norbi eredményeivel együtt menjek vissza.

lujzedli

Lujzikám, akkor a jelek szerint kezet foghatunk! Tudod, hogy nálam is ez a helyzet. :?
Amit ajánlanék: www.mensmentis.hu illetve www.pco-szindroma.hu. Én azonnal csináltatnék egy 3 pontos terheléses inzulinvizsgálatot, ez az alapja mindennek. És szükséged lesz egy jó endokrinológusra is, aki rendbe rakja a hormonjaidat. Nekem is vékonyka volt a méhnyálkahártya, mióta szedem a metet egyértelmű javulás van.
Nem elkeseredni, ez kezelhető! És legalább tudod, hogy mi a probléma.
Ja, mozogni kell és ch diétát tartani, nem lesz gond!
Puszillak.

Milyen, igen új ciklust kezdtem. :?

chrissy81

Chrissy: mi az a ch diéta? A sport ok, azt tudom. Az endokrinológushoz nőgyógyász beutalása kell?

lujzedli

Lujzi, a ch= szénhidrát. Magyarul kerülnöd kell a fehér lisztes és fehér cukros dolgokat, ez a lgfontosabb. Helyettesítsd bármilyen más kenyérrel, amit szeretsz, illetve édesítőszerrel stb. Jóval összetettebb ennél, de az első lépés tutira ez kell, hogy legyen.
Endokrinológiára szerintem a háziorvosod vagy talán a nőgyógyászod is beutalhat, bár ebben nem vagyok biztos. :roll: Az endokrinológus globálban kezeli a hormonokat, ő összességében nézi a dolgokat, nem úgy, mint egy nőgyógyász, aki csak a nőgyógyászati hormonokat nézi, de pl nem foglalkozik az inzulinnal vagy a pajzsmirigy ideális értékével. Itt a bneten a Pcos-ok teherbeesési nehézségei topikban a lányok nagy szakértők, olvasgasd vagy bátran kérdezz is, nagyon fontos, hogy képbe kerülj a betegséggel kapcsolatban, mert csak akkor fogod tudni kezelni!
Az Pco-sok nagy részénél fennáll az inzulinrezisztencia, ez azt jelenti, hogy amikor megitatnak egy 75 mg-os szőlőcukoroldattal éhgyomorra, akkor a szervezeted elkezdi azt lebontani, de az inzulinrezisztenseknél (=IR) ez a lebontási folyamat nem úgy megy, ahogy kellene és ez az inzulin fokozott termelését okozza. Mivel az inzulin egy hormon, így ez hatással van a többi hormonodra is... Na, itt segít az endokrinológus. Egy ilyen terheléses inzulinra a háziorvosod is el tud küldeni. Hány kg vagy? És hány centi? Cukroddal volt valaha problémád?

chrissy81

174 venti vagyok, 74 kiló. cukrom 6,5 volt utolsó vv-nél. A súlyom 2,5 éve 58kiló volt.

lujzedli

Na, majd jön Csibuc, ő is elmondja a véleményét. Addig is olvasgasd a honlapot, amit mondtam, nagyon hasznos infok vannak rajta!

chrissy81

Jó,köszi

lujzedli

Merre vagytok lányok?

Lujzi, doki azért mondott valamit a PCO-ról? Ezt az inzulin vizsgálatot nem javasolta?

chrissy81

Chrissy: nem kimondottan, mert azt mondta, akkor menjek vissza, ha kezemben vannak norbi eredményei. Nem tudom, miért nem akarnak velem addig foglalkozni? Annyit mondott, hogy fogyjak le, nyáron úgysem nehéz,meg írt fel fogigátlót,azt monsta, rám bízza, szedem-e,amíg Norbi lábadozik. Semmi mást,egyenlőre. De majd szerdán megyek a házidokihoz, és beszélek vele ezügyben.

lujzedli

Kép

lujzedli

Milyen
húúúúúú, jó rohangálós napjaid vannak :shock: nem ám valami bajod lesz a sok futkosástól...
Kineziológus nekeeeem :?: :lol: Mmminek :?: :lol: :lol:
Egyébként a pillanatnyi "bajom" elmúlt, nemtudom mi volt az magam sem, mint ahogy írtam is.....csak azt tudom, hogy tele volt a tököm mindennel...de szó szerint mindennel :lol: :lol: :oops:

Chrissy
francba pirivel megen :x Elmehetne már jó messzire :!:

Lujzikám
akkor az új élet kezdetéhez hajrá hajrá :!: :!: :!:
Kiderült a probléma, amin lehet segíteni, nagyon drukkolok nektek :!:

Bri
remélem jól érzitek magatokat Apival :wink:

Babi
és hova mentek osztálykirándulásra :?:

Puszi :?:

Mindenkinek további szép hétvégét :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Lányok, van valaki? Légyszi,légyszi?

lujzedli

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, sok a program mostanában, ez van, mondjuk nem bánom. :)

Chrissy: sajnálom pirit,... nekem is megjött,... :(

Lujzi: sokat gondoltam Rátok a napokban!!!!!

Milyen: azokat a fotókat nagyon várom ám!!!

Csibuc: Ti hogy vagytok?

Bri: :D :D :D :D :D

Betty: örülök, hogy már jól vagy! Puszillak!

Igyekszem gyakrabban jönni,.... :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hello lányok!

Élek, minden ok, kint voltunk ma egész nap, szép idő volt.
Lujzi, mesélj mizu?

chrissy81

Sziasztok!

Elnézést az ismételt eltűnésekért :(

Bri: nagggyon jó, akkor már együtt vagytok apácskával. Utólag is happy birthday neki!
Vonalzimat levettem, mert a megkattant a link ahonnan betöltöttem, és megragadt a számláló 19 hét 4 napnál. Lsuta voltam még újat csinálni, de megteszem holnap-holnapután.

betty: a kineziológus nekem is sokat segített, felszínre hozza az esetleges rejtett gátlásokat. Először csak röhögtem én is, hogy mi a francnak egy lélekkurkász nekem, de tényleg bejött ;) Örülök, hogy egyébként jobb a kedved.

chrissy: Veled mizu? ;) Gratulálok a szép vizsgaeredményhez, majd msn-en kereslek.

puszi: köszönöm megvagyunk, rohanunk milyenékhez hasonlóan, vadásszuk a babacuccokat... Látom Ti sem unatkoztok ;)

babi: csupa irigy vagyok a szép kertedre :D Ma hoztam anyóséktól egy nagy csokor frissen kinyílt orgonát, nagyon jó illat lett tőle a konyhámban. Bárcsak nekünk is lehetne már saját kertünk ;)

milyen: jó volt ma végre személyesen is találkozni, kicsit karót nyelt voltam, de nézd ezt el nekem kérlek... A többit meg majd msn-en kitárgyaljuk :)
A rohanós nap nem semmi, még egy pocak nélküli nőcinek is becsületére válna, de így meg aztán tényleg le a kalappal.

lujzi: szándékosan a végére hagytalak. Chrissy szinte mindent leírt, a fogyás és a sport önmagában kevés, mert a PCOS egy nagyon összetett kórkép. Nőgyógyász+endokrinológus kell hogy együtt, kézenfogva felállítsák a diagnózist. Nőgyógyász egyébként sem diagnosztizálhat PCO szindrómát, hivatalosan csak endokrinológus mondhatja ki. Mensmentis és a pcos honlap a két biblia, aztán rengeteg fórum, sorstárs van akik tudnak segíteni. Ha kérdésed van nyugodtan keress, msn-en is tudunk beszélni, de a 2 hónapot, ami előttetek áll ne várd végig tétlenül. ;) Drukkolok Nektek!

Ma milyennel együtt voltunk a bababörzén kint, igaz pont váltottuk egymást, de azért egy kis beszélgetésre volt idő ;)
Vettünk tüneményes kiscsaj rucikat és célirányosan az egyik skandináv babakocsi gyártó standját kerestük, mert nagyon tetszik az egyik modelljük. Szerencsénk volt, mert volt akció, ha minden jól megy elvileg holnap meg is nézzük a boltban a raktáron lévő modelleket.
Lakás alakulgat, még ezer meló van, mert a gardrób szekrényünket pl. át kell szabatni, de totál boldogok vagyunk, hogy itthon lehetünk a saját megszokott kis fészkünkben.
Hát (egy nagyobb) dióhéjban ennyi történt :)
Vendég

Chrissy: Depis vagyok, holnap műtét. Apa már bent van a kórházban. Akartak neki kanült tenni a kezére, de nem találják a vénáját, holnap reggel az aneszteziológus keres neki. Ha jól megy, akkor csütörötökön jöhet haza.

Csibuc: jövő héten egyeztetek időpontot egy magán endokrinológussal, és majd meglátjuk, ő mit mond. Semmiképpen nem vártam volna annyit, csak nehéz úgy, hogy nem tudom, merre tovább, itt sokminden nem úgy működik, mint kellene.

Puszi: köszönöm.

lujzedli

Lujzi, fel a fejjel, minden rendben lesz!
Gyere majd és mesélj, öntsd ki a szíved! És nagyon kíváncsi vagyok, h mit fog mondani az endokrinológus. Nagyon remélem, hogy részletesen elmagyarázza a dolgokat, de Neked is sokat kell tájékozódni ám! Minél többet tudsz, annál hamarabb érhetsz el eredményeket! Állj hozzá úgy, hogy ez egy kezelhető probléma, szép eredményeket lehet elérni, szóval nincs ok az elkeseredésre. Férjednek nagyon drukkolunk.
Nőgyógyász miért akar fogigátlót szedni? Nem értem.

Mindenkit puszilok, nem írok külön, ne haragudjatok, Lujzi most fontosabb volt. Na nem megbántódni, én mindenkit szeretek! :wink:

chrissy81

Chrissy: nem a nődoki szedné a fogigátlót,hanem én. Mert szerinte legalább arra a 3hónapra rendben lenne a ciklusom. De nem tudom, mg nem váltottam ki. Jövök majd jelenteni, puszi neked, emg mindenkinek.

Bri: Happy Birthday you're friend! Bocs, ha nem voltam helyes, angolul nem tanultam.

lujzedli

Csajok csak egy gyors bekukk :oops: Tegnap megtortent eletem egyik nagy csodaja :arrow: Kép

Kimondhatatlanul boldog vgyok :D
Most marha gyors leszek mert kozben mennem kene :oops: Kutyafuttaban olvastam :oops: Szulcsinapos koszonteseket koszonojuk!!!! :D Ugy nez ki en vasarnap ismet magyar honba repulok mert inteznem kell a papirokat a hazassaghoz 8) :P

Betty
Hogy vgy?Azota nem jottel :roll:

Lujzi
Apacskadnak drukkolunk a pco meg nem jo hir dehat ezt mi mar tudtuk :roll:

Chrissy,Puszi
Sajnalom pirit...nekem most lesznek termekeny napjaim mar alig varom bar most az egyszer nem erdekel es nem gorcsolok ra :roll:

Milyen,Csibuc
Egyutt csaviztatok?Legkozelebb ha mentek es otthon leszek en is lemegyek mert a bmv-tol 5percre lakom kb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drukkok mennek es remelhetoleg kesobb tobbet is tudok jonni :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es Chrissy ugy latom eleg jol ismersz mar :oops: :oops: nana,hogy elbogtem magam :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, de jó!!! 8) :D
Nagyon boldog vagyok! Örülök nektek! Írtam Neked msn-en is, remélem jövő héten tudunk találkozni és elmeséled a részleteket! :wink: De jóóóóóóóó! Jól indul a hét!

Lujzi, +++++++++++++++++++++++ óriási, mega-giga drukkokat küldök a férjednek, rendben lesz minden!

Puszi

chrissy81

Lujzi üzent, férje túl van a műtéten, lábadozik :wink:
Gyógyulás drukkok mennek+++++++++++++++++ :wink:

Bri
már nincs semmi, olyan a kedvem, mint azelőtt, nem tudom, mi volt.
És itt is nagyon nagyon örülök nektek, és hatalmas gratulációmat küldöm :D :D :D

betty615

Sziasztok!

Bri Drága:itt is szívből gratulálok!!! Sok boldogságot!!!
Kép

Lujzi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chrissy: jó munkát Drága!

Milyen, Csibuc: dejóóóóó, hogy együtt bababörzésztetek!!! :D

Babi: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek,hogy gondoltatok Ránk. Apa már túl van a műtéten. Eredetileg gerincbe kapta volna az érzéstelenítést,de 8szori kísérletezgetés után sem sikerült,ezért altatták. Most is alszik,néha megébred,aztán újra elálmosodik. Nem akarja,hogy 6óránál előbb hazamenjek. Csak ülök mellette,itatgatom. Meg nektek írok.

Úgy van eddig,hogy a héten nem dolgozom. Nekem is el kéne mennem orvoshoz. Van valamelyikőtöknek izületi problémája? Nekem a csípőm szúr nagyon,hónapról hónapra egyre jobban. Szerintem az a baj,hogy ülőmunkát végzek,és sajnos kevés idő jut mozgásra.

lujzedli

Bri:

Kép

lujzedli

Lujzi, na örülök, hogy rendben mentek a dolgok! Ápolgasd apácskát, a nehezén túl vagytok.
Ízületi gondom nincs.

chrissy81

Sziasztok!

lujzi: apácskának jobbulást kívánok, ápolgasd szorgalmasan :)

Bri: ez aztán a nagy hír, gratulálok! :D Akkor nemsokára megint itthon leszel :)

Ma megvettük a babakocsit pár tartozékkal együtt. Nem akarok reklámozni, a blogomra felteszem 1-2 napon belül a válsztott típus fotóját. A tegnapi bababörzével nagy szerencsénk volt, elég nagy kedvezményt (súlyos tízezrekben mérhető) kaptunk a börzei akció keretében, így a kiegészítőkkel együtt került a kocsi annyiba, amennyit eredetileg szántunk rá (és még egy légzésfigyelő-bébiőr kombináció is belefért).
Vonalzimat nem tom visszarakni :(
További szép estét mindenkinek!
Vendég

Lujzi, most olvasom csak mekkora hülyeséget kérdeztem: azt akartam kérdezni, hogy miért akar a nőgyógyász fogigátlót szedetni? Nem szedni, szedetni! :lol:
Nincs Neked semmi baj a ciklusoddal, nem? Vagy tévedek?

Csibuc,
ez aztán a jó hír! Nem semmi, ügyesek vagytok, jól jártatok, így kell ezt csinálni!

Én jól vagyok, szalonnasütésen voltam, nagyon jó volt, most értem haza.

Többiek merre csavarogtok?
Puszi

chrissy81

sziasztok!

Chrissy:azért akar szedetni velem,mert akkor 28napos lenne a ciklusom.

lujzedli

lujzi én aztán nem akarok beleszólni, de a helyedben nem szedném a fogigátlót. Csak elnyomja a PCOS tüneteket, de nem oldja meg őket. Oltári gáz, hogy a legtöbb orvos még mindig itt tart.
Vendég

Csibuc: A doki is azt mondta, amit te írtál, hogy nem javít a PCOS tüneteken, de arra a 3hóra normális lenne a ciklusom. De nem váltottam ki,minek?

lujzedli

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantás.

Lujzi:mielőbbi javulást a férjednek!

Én most azt sem tudom mit csináljak, mert csütörtökön 2 osztály is jön szerenádozni, készülök, pakolok.

Bri: gratula! :D

Most mennem kell!

Puszi nektek!

Kép
babicsek

Babi:
Köszönöm, holnap már jöhet haza, bár este hőemelkedése vlt, de ha reggel nem lesz láza, akkor jöhet.
Szerenád: jaj, de szeretnék. Mármint szerenádot adni. Én nem adhattam. Sem általánosban,sem középiskolában, mert mindkét esteben az skola legelevenebb osztályának tagja voltam, és ez volt a bünti a tanárok részéről... :( Persze én Jógyerek voltam, máramennyire jónak kellett lennem. Lehet hogy írtad, de mit is tanítassz?

lujzedli

Tegnap meg az elozo topiknal tartottam mikor jol lefagyott a gepem nem is tudtam se ott befejezni az iromanyom se ide jonni :x
Apacska folyamatos papirok beszerzese mission-on van....epp most is megy Yokohama-ba felvenni valamit :oops: en meg lustulok mert ngyon szarul alszom :oops: Ma vacsizunk egyutt baratok az egyik kedvenc helyemen Sabu-sabu-t fogunk enni majd csinalok fotot 8)

Chrissy
Olvastam msn-en utana 8) szeeepet irtal :D Pentekenkent meg meg a suliba?Mert akkor a talink letudva 8) Orulok,hogy jol inditottam a hetedet :P Szalonna sutes fuuu de szeretem azt 8) az az igazi jo kis szalonna meg hagyma csurogtatni a kenyerre 8) hmm nyami nyami :lol:

Betty
Koszi itt is 8) 8) 8) Figyu ma meg mindig nem irtad le mi a baj a kaalival? :roll:

Puszi
Koszonom legkozelebb amikor 3masban talizunk akkor mar en is majdnem asszonyka leszek :lol: :lol: Igy mar mas lesz a helyzet :wink: :P Nincs tobb "my boyfriend" :twisted: :lol: :lol: :lol: Koszonom a kepet szeeeeep :D Merre tekeregsz mostansag?oribefogi hogy halad?

Lujzi
Apacskadnak jobulast es lassan nektek is babara fel!!!Mikor is mesz dokihoz?Vgy meg nincs meg kihez menj? :? Es neked is koszonom a kepet...csak nem sajat kep? :shock: En nedm tudom hol van az hogy fogigatlot akar veled szedetni a doki de az pco-ra minek? :shock: Nan akkor 28napos lenne a ciklusod de akkor baba sem jonne eees a gyogyszerrel meghozott verzesek nem menstruacio csak egy mestersegen eloidezett verzes semmi koze a menstruaciohoz...en ezt nem ertem de itt egy klipp errol marmint a fogigatlorol :arrow: http://videoklinika.hu/videok/dr._czeiz ... t_sejtbank Izuleti dolgokra apacska ugye szinten ulomunkas o akupunkturara szokott jarni en mindenre mindenkinek azt ajanlom!!!Apacska otthon van mar? 8)

Csibuc
Igen otthon de igy mar mas erzes lesz otthon lenni :wink: es remelem most mar te is eltudsz jonni a talira!! :) Kocsit rekalmozhattad volna sokan felteszik a kepeket ez nem a televizio itt lehet :lol:

Babicsek
Merre tekeregsz te is? 8) koszonom!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri: feltettem a blogomra a kocsi fotóját, ott meg lehet kuksizni :) Tegnap kibontottuk, atomjaira szedtük, majd összeraktuk, kipróbáltuk, anyóséknak bemutatót tartottunk, minden szuperül funkcionál. A kocsiban is kipróbáltuk az isofix-es rögzítést, na az is remekül illeszkedett, nem is reméltük, hogy minden klappol majd :)Taliban benne vagyok :)

lujzi: szerintem a kövi 2-3 hónap alatt keress fel egy jó orvos, szerintem kéne csináltatnod egy korrekt UH-t és egy terheléses cukorvizsgálatot, ahol nem csak az éhgyomri hanem az 1 és 2 órás terhelt cukrot és inzulint is nézik. Mert hiába lesz 28 napos a ciklusod a fogigátlóval, PÉ-d nem lesz és utána még jobban kilenghet a ciklus hossza, ha abbahagyod a gyógyszert. Viszont ha gyorsan meg lennének ezek a vizsgálatok, mire a férjed rendbe jön, lehet Te is baba-fogadókész lennél ;) Ahogy olvastam nem kellene sokat fogynod, pikk-pakk lemennek ezek a kilók korrekt kezelés mellett.

chrissy: szalonnasütés, nyamma :D Hétvégén oltári jó idő lesz, tervezem én is, hogy jó volna egy nagyot bográcsolni. Egy jó kis gyulásleves vagy pöri (alkoholmentes) sörrel - már nagyon beleéltem magam...

milyen: Te merre csavarogsz béjbi?
betty: Téged is hiányollak mostanság ;)

babi: jó készülődést a szerenádra! :)

puszi: köszi jól vagyunk, minden OK, ma megyünk dokihoz párommal. Manó nagyokat kalimpál odabent :D Nálatok mizu?
Vendég

gyuláslevest írtam gulyás helyett :D Megzakkantam teljesen :)
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkra van időm megint :oops: , meló, háztartás, ide-oda menés van,....

Bri: a taliban is benne vagyok!

Milyen: lassan finish!!! :wink:

Lujzi: Apa hogy van?

Chrissy: voltál postán? :oops:

Betty: :?:

Babi: szerenád? Dejóóóó!!!

Csibuc: este megkukkantom én is a kocsitokat! 8)

Jók legyetek! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Apa már itthon van, ét is kötöztem a műtéti varratot. Hát cirka 12centis :?

Bri: a galambok az én esküvői tortámon voltak. És boldogásot hoztak nekünk, úgyhogy azért is fotóztam le neked, mert szerencsét, életre szóló szerelmet küldenek felétek.

CSibuc: igyekszem orvoshoz menni, egyenlőre más problémám van, angyon fáj a csípőm.........Arra igyekszem kitalálni valamit. :shock:

Mindenkinek köszi az aggódást a férjem iránt, kérdezte is, hogy a fórumra írtál rólam valamit? Mondtam hogy igen, és mindenki gondolt rád. Csak vigyorgott :D

lujzedli

Sziasztok lányok!

Este jövök, csak nagy rohanás van, nem voltam itthon 2 napot, most sok mindent kell pótolni...
Örülök, hogy mindenki jól van.

Betty, Te miért nem jössz?

chrissy81

Hol vagytok Lányok?

Én melózom, úgyhogy csak belestem. :shock:

Szép napot és írjatok!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Szép jó napot!

Bridget

Gratulálok!Mesélj a tervekről! Hh most ilyen sokáig itthon leszel?

Lujzi

Örülök,h a férjed jól van! Szerintem fogadd meg Csibuc tanácsát!

Puszi

Hát közeleg a nagy nap... :) :) Öribaba ügyben mik a hírek?

Chrissy

Szalonnasütés jóóó! Tavaly nyár óta akarjuk felavatni a kerti grillünket...talán majd idén! :lol: Pont erre lesz időm....

Csibuc

Klassz a kocsi,fazonra hasonlít a mi teutoniánkhoz!Olvastam msn-en, h már fél kg a nőci?? Gyere mesélj!!

Bettyke

Merre kujtorogsz???

ritkábban jövök,mert már nyűgös vagyok, na meg rajtam van egyre jobban ez a "fészekrakó" ösztön,de jelentem összes babacucc vasalva,így nem sokára a szoba is fotózható állapotban lesz!! 8) 8)
Vendég

Sziasztok!

Én is elvagyogatok, ma délután fél 1-ig alukáltam, mert annyira kidőltem. Lehet hogy az idő teszi :))

milyen: a csajszi tényleg fél kilós már, el sem hiszem :D Tegnap mérte a dokker, egészen pontosan 526 gr a becsült súlya. Megint azt mondta, hogy jó hosszú combja lesz, mert a korához képest az megint nagyobbnak tűnt :) Egyébként meg tagnap a füleit mutogatta, szegénykém eléggé elálló fülekkel jön a világra ha ez így marad :lol: Még annyit mondott a dokibácsi, hogy olyannyira lánynak tűnik az UH-n, hogy ha nem az lesz, akkor ő maga sk. festi kék színűre a hálószobánkat :)

Egyébként velünk minden ok, semmi nem történik, nem nagyon tudok miről írni.
Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?