Sziasztok!
Legalább délutánra megint kisütött a nap! Reggel egész szép idő volt, de így sem mertem babakocsival elindulni, inkább kenguruztunk ma Bogival és így utólag jó döntés volt. És egész hétre ilyen időt mondanak...
Nagyon köszönöm a sok jókívánságot, ma a doki úgy engedett haza, hogy már nem kell menem többet.
Millye, köszönöm, jegyzem a bogyókat. Szerdán nem tudtam adni Chamomillát Boginak, mert ugyan volt itthon, de nekem meg a sebkötözés miatt eléggé felborult a napom. Kétnaponta hívott vissza a doki, persze Bogit valakire rá kellett bízni, szóval kicsit zaklatott volt a napirendünk, de estére már jobban volt, másnapra meg már nyoma sem volt a szurinak.
Nagyon helyesek a képek. Láttam ilyen kendőket és nekem is nagyon tetszik, de ezek még nagyok Boginak.
Jaspis, a XI. kerületben laktok, hogy ennyit jártok a Kopaszi-gátra? Mi itt lakunk, nekem még gyalog is elérhető távolságban van. Tényleg, a találkozót, amiről beszéltünk, tarthatnánk itt. Mit szóltok?
nszoke, én is csak december óta vagyok aktív tagja a fórumnak, írj bátran Te is ide, ez nem zárt fórum!
De örülök, hogy Neked is így bejött Szuromi doki. Van, aki nem bírja az őszinte stílusát, de másképp hogy alakulhatna ki a bizalom? Azon egy kicsit sem csodálkozom, hogy a terhességed hosszáról így nyilatkozott, nekem is megmondta, hogy szinte semmi esélyem a normális szülésre, de aztán mindent elkövetett, hogy a baba biztonságát nem kockáztatva a rendes szülést végigcsináljuk. Profi kezekben vagy, ha kell befektet, de a babák bent lesznek, amíg csak lehet!
A homeós bogyókról pedig annyit, hogy nekem a terhesség végéig semmi probléma nem volt, csak a szokásos rosszullétek, kellemetlenségek. A gátmetszést megúsztam és 2 héttel a szülés után elállt a vérzésem. Nem vagyok benne biztos, hogy minden ilyen simán ment volna, ha nem szedem a bogyókat. Persze lehet, hogy ilyen szerencsés alkat vagyok, de a két lány, akikkel jógára járunk, néhány hete még panaszkodtak, hogy véreznek... És a Chamomilla igenis, kicsit csillapítja Bogit. A jutalék dolog már ott megdől, hogy nem a dokitól veszed a bogyókat és nem is írhatja fel...
Kubu, OK, most a régi ruhák Nálad igazán nem játszanak. Mi is hamar szeretnénk kistesót, szóval lehet, hogy a csini ruhák még éveket várnak a szekrényben.
Naptejezem mindkettőnket. Bogi 50 faktorost kap, de magamra is kenek minden séta előtt , mivel már megkapott kicsit a nap. A legviccesebb az volt, amikor még csak a kézfejem volt lebarnulva...
Sajnálom Marcit, de jó,hogy jobban van már.
Nekünk ajánlotta a doki néni a kullancs elleni védőoltást, azt mondta, bármikor be lehet adatni.
Zizi, gratula Flóra hirtelen javulásához, nagyon ügyes!
Claire, boldog szülinapot! Aranyos lehetett a kis család!
Mulan, szegény Lili, bújósság elmúlt már? A lépcsőrácsot tényleg érdemes teszveszen vagy vaterán megnézni, biztos találsz majd olcsón.
Lili totyogás éljen!
Vonatozás? Nagyon izgalmasan hangzik!
Boginak beszereztünk néhány vagány és csini rucit, a kedvenc új bodyjáról felteszek képet, de találtam neki AC/DC-s pólót is. A zenei nevelést, ugye, nem lehet elég korán kezdeni!
Köszönjük a sok dícséretet, a páromnak mondtam, mennyire tetszett Nektek, ahol együtt alszanak.
Bogi most az ülést gyakorolja, imád az ölemben ücsörögni. Időnként előre dülöngél kicsit és már teljesen egyedül meg tudja magát tartani, csak kicsit billeg. Szóval azért tartom a hátát, vagy oldalról kitámasztom, de pár másodpercekre szoktam hagyni, had próbálgassa magát.
Nagyon aranyos, ahogy koncentrál.
Mindent megfog, ami a keze ügyébe kerül és a szájába tömi.
Most egyre sűrűbben bukik és volt 2 napunk, amikor rákapott a cicire, aztán sírva, kiabálva elfordult.
Szerencsére ma már rendesen evett, de ma meg sokat bukott.
Egyébként mi mindkét nap babázni voltunk kerti partikon. Még a gyerekek is oda vannak a mi kis törpinkért. A kis unokahúgom ragaszkodott hozzá, hogy ő is ölbe vehesse. Persze Bogi akkora, mint egy játékbaba, szóval ez érthető.
Szép estét Mindenkinek!
Kati