hát nem semmi ami nálatok van!
hol kezdjem, kinél?
megyek ahogy tudok...
szonce: csőtörés meg minden? jajj, az bosszantó, hogy szabin lenne apucitok, erre meg javítgathat.
a nelli szülinapjára vagy csak úgy valamire én is akarok oylan fotókjönyvet. már össze eis szedtem a képeket, csak éppen még nem raktam össze a fotolab-bal...
lady: örülök, hogy megint itt vagy közöttünk. hát egyik szemem sír a másik meg kicsit "örül". szóval annak nem örülök, hogy talált valamit a doki a ctg-n, de végülis annak meg igen, hogy talált valamit. jajj ne érts félre, csak legalább van valami kiindulópontjuk a Csengénél.
Charlott: jajj nálad már az utolsó hónap van? az nagyon jó, főleg mikor kell menni ctg-re, én azokat imádtam, a 4-5 ctg-ből kettőnél tüntetet a kiscsaj, leküldtek a büfébe mert akkor pont ramaty idő volt, és úgy döntött, hogy döglik a hasamban nem mocorog.
kuncogva mentem le a büfébe csokit enni...
babusok: jujj még mindig betegecske vagy? ha valami kell a gógyszertárból, akkor rikkants, emrt hozhatok neked valamit, és az nekem nem kerülő, szívesen hozok, még akár a boltból is valamit ha kell. csak RIKKANTS!!!!!! hátha itt lenn meghallom......
a férjem egyszer kérdezte, hogy tudunk-e nektek morzézni valahol, de nem egymás alatt lakunk, mert ha így lenne, akkor kiabálgatnék a wc-ben, az viszi a hangot nagyon