Új privát üzeneted érkezett!

szilcsi: a betörésekre szrintem felkészülhettek :cry: többen úgy csinálják, hogy kiírják az ajtóra: ne feszigesd, nyitva van! hogy legalább a zárat ne tegyék tönkre :evil: Mit mondtak az orvosok, meddig kell Lalinak diétáznia?

Karmen: én a Csongrádin levő Pingvinben vettem a Sanatopic-ot, ott nem kellett rendelni.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Ilcsi :)
Betörés... :( :( :( Milyen prasnya állatok vannak! :x
Nekünk nagy szerencsénk, hogy viszonylag szem előtt van a nyaraló, talán kisebb az esély, hogy hozzánk be mernek mászni. :roll:
Ha jó idő lesz végre, és lesz időm is, akkor megyek majd ki takarítani, legalább a földszintet, hogy a gyerekek tudjanak játszani kint végre!

Elhiszem, hogy most nyeli a pénzt a nyaraló! De meglátod, nyáron jó lesz nagyon! :wink:

Majd szólsz, amikor már tudsz jönni hozzám a kozmetikába! :D
Rendbe tesszük a bőrödet, és pihensz is egy jót! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Nóra, a zárat nem bántották, egyszerűen leemelték a kaput a sarokpántokról és mellétámasztották. Diéta: egy hét fokozatos diéta, és még egy hét tejmentes, szóval jövő héttől már a tejest kivéve kaphat óvatosan rendes kaját. Most becsaptam kicsit, párolt répa-krumplit összeturmixoltam csirkemellsonkával, rákentem sk kenyérre, és az volt a "melegszendvics", jóízűt evett belőle. :wink: Holnap meg cserépedényben párolt pulykamell+csirkecomb lesz sok-sok zöldséggel, gombával (Lalinak csak répa-krumplival) és óvatos húsleves. Az a baj ezzel a diétával, hogy eleget pacsmagolok Lalinak minden nap a kajákkal, nincs már erőm/kedvem magunknak is külön csinálni mást, így apa a városban ebédel, én meg gyakice sehol, max péksütit meg szendvicset már hetek óta, a kórházban is csak bekaptam egy-egy banánt vagy kakaós csigát és már nagyon vékony vagyok... :roll: :oops:

Zitus, ma voltunk kint délelőtt, tök jó volt! :D Elültettem életem első virágját, egy tő liliomot, Lali locsolta, ha kihajt, ültetünk még mellé többet is. :lol: Viszont családilag belenyúltunk egy adag macskarakásba... :roll: :x :twisted:

Karmen, itt mifelénk a Pingvinben is van Sanatopic, tudod, ahol egyszer összefutottunk a Kereszttöltés utcában.

Anett, csak nincs valami baj Málnával??? :shock: :(

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Örülök,hogy Lali jobban van!
Nincs baj szerintem, csak biztonságból,hátha kell!
20140113113746

Üdv.

Szilcsi, örülök, hogy javul Lali!
Macskakaka: legalább szerencsétek lesz! Betörés miatt :( , mondjuk érdekesek voltak (már amit elvittek és amit csináltak).

Ági és
KépKép
exdeus

szilcsi, Zituska: a nyaraló a Sárgán engem is foglalkoztatott egy időben (nagyon szeretjük a Tiszát meg azt a környéket is), de én tartanék attól, hogy feszt elönti a víz áradáskor. A tiétek lábakon áll, nem tesz tönkre semmit a víz, ha áradás van? :roll: Párszor voltunk arra a nyáron, irigykedtem azokra, akik a nyaralókban ténykedtek gyerkőcökkel :oops: , nyáron tényleg nagyon jó lehet!

szilcsi: ezek jó kaják, amiket adsz Lalinak, apátok nem szereti? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra, ha lesz kedvetek, szívesen látunk titeket majd nyáron, jöhettek garázdálkodni! :wink: Lesz addigra homokozó és kismedence is, a nagyoknak pedig hintaágy és kerti tusoló hőség ellen. :wink: Hátha kedvet kaptok ti is a vásárláshoz, mint mi tavaly Zitusék után. :lol:
Tényleg, lehet majd jönni talira is hozzánk, nappal gyerkőccel és este csajos buliba is!
A házikó lábakon áll, de be van építve az alja, ott van a konyha, a tusoló és a szerszámoskamra. A mostani nagy víz nem jött fel odáig, előttünk állt meg pont.
Apánk szereti ezeket a kajákat, de hát nem túl változatos sajna... Majd holnaptól már próbálkozom kicsit bővíteni a repertoárt, ma már csak 2 kaka volt. :D

Zitus, látom szüleid is szépen haladnak, voltunk ma is lent. Mi jövő hétvégén tervezünk festeni, ha anyuék bevállalják Lalit.

Kép
szilcsi

Nóri :)
Mi viszonylag szerencsések vagyunk, mert a Sárga szinte legmagasabb részén van az üdülőnk (Öreg Körössyvel szemben), és a csárdák még védekeznek homokzsákokkal is árvíz idején, így csak tényleg nagy víz - 7 m felett kb - jön be hozzánk.
Nálunk is lent van konyha, kamra wc, de onnan mindig kipakolunk télire, a falak csak simán meszelve vannak, könnyű javítani száradás után, ill. a konyha csempézett, de azt is viszonylag könnyű kitakarítani.
De lekopogom, a 2006-os nagy árvíz óta hozzánk nem jött be a víz.
Mi imádunk kint lenni, nyáron kiköltözünk, csak szept. végén jövünk haza! :D A gyerekek reggeltől estig a levegőn vannak, közben én is tudom csinálni a dolgom, ez így nagyon jó!

Ilcsi :)
Igen, Apumék nagyon haladnak, mert ezt a nyarat már az új üdülőben szeretnék Ők is tölteni, meg Anyukám lesz nyáron a bébisintér, mikor dolgozom, szóval sietni kell! :D
Örülök, hogy javul Lali! Kitartás a diétához! Tudom, hogy nehéz, anno a hányós fosós után sírtam a boldogságtól, mikor 3 hét után végre Noéminek nem folyt ki a pelenkából a cucc. :roll:
Protexint mindenképp vegyél!! A Normaflore halottnak a csók...

Kép
Kép
zituska28

Kedves Mindenki!

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy remek programot.

II. Zafír Gyógyító napok
2010. április 17. szombat 10.00-18.00

Több 100 éve működő természetes gyógymódok 1 helyen
Köpölyözés, fényadás, hajgyógyászat, hangterápia, holt tengeri termékek, fűben-fában orvosság, masszázs, oxigénterápia... és som minden más ami segíthet, ha egészségre vágyik.

Előadások és termékismertetők a színpadon:
Dr HAmer féle Germán új Medícina
Varga Péterné Ilona kutató feltaláló termékismertetője
Az élő vércsepp analízis mint preventív szűrővizsgálat
Dr Nona készítmények-termékismertető
Etka Jóga, magától Etka Anyótól
Oxigénterápia - Oxigén szifon bemutatása, oxigénes víz kóstolása

Belépő: 300 Ft/fő

Helyszín: Zafír Rendezvényközpont
(Szeged Szatymazi u 2/b, A Rókusi Obi mellett)

Oxigénterápiáról, kóstolásról, a szifonról bővebb felvilágosítás tudok adni, vagy gyere el és győződj meg magad a frissítő, regeneráló hatásáról.

Várunk szeretettel

brbetti
brbetti

Sziasztok!

Van esetleg valakinek felesleges liberó kódja? Mert ha igen, akkor érdekelne...
Köszi előre is.
szerika

II. Zafír Gyógyító Napok
2010. április 17. 10:00-18:00

Több 100 éve működő természetes gyógymódok egy helyen

"Mindaz, amit Önök egyénileg tesznek az egészségükért, többet fog érni az egészség fenntartásában, mint a világ összeg egészségügyi ellátása"
(Dr. H. Mahler az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója)

Mindenki, még ha csak titkon is, egészségre és hosszú életre vágyik. Azonban csak kevesen tudják, hogy mi fán terem ez az egészséges életmód dolog. Ez a rendezvény segít eligazodni a kusza útvesztőben. Nálunk megtalál mindent, ami az egészséges életmódhoz elengedhetetlen, vagy szükséges.

Előadások és termékismertetők a színpadon

Izelítő:
Dr. Hamer féle Germán Új Medícina (GNM)
Dr. Nona készítmények – A Holt-tenger, egészségünk kulcsa
Varga Péterné Ilona kutató feltaláló termékismertetője
Az élő vércsepp alalízis, mint preventív szűrővizsgálat - Tátrai Attila
Eka Jóga – Bárki kipróbálhatja, a bemutatót maga Etka Anyó tartja
Fűben-fában orvosság - Varga Péterné

Kiállítóink ajánlatából:
A masszázs, köpölyözés hatása szervezetünkre
Alga élettani szerepe
Oxigénnel az egészségünkért
Zepter egészségsziget
Bioptron fényterápiás kezelés
Biolabor a gyógyszermentes gyógyulásért
Az Anion jótékony hatása szervezetünkre
Aloe, mint a természet csodája
Oriflame termékekkel a szépségünkért
Élő Vércsepp Analízis
Ingyenes vérnyomásmérés, életmód tanácsadás
Bach virágterápia
Computeres Állapotfelmérés (térítéses)
Ingyenes Candida és HPV szűrés
Ételeink tárolása
Egészséges táplálkozás, örök frissesség -Tupperware
Fénnyel gyógyulás
Hajgyógyászat – minden problémánkra gyógyír
A HANG gyógyító ereje
Zafír termékekkel családunk egészségéért
A csírák élettani szerepe a mindennapokban
Herbalance – egészség, szépség
Dr. Hamer féle Germán Új Medícina (GNM)
Gyógynövényekkel az egészségünkért
Dr. Nona készítmények – A Holt-tenger, egészségünk kulcsa

Azon látogatóink, akik e-mail-ben visszaküldik az alábbi sorokat, és a rendezvényen a belépéskor regisztrálnak,az alábbi ajándékokkal kedveskedünk:
1 db ingyenes belépő a rendezvényre,
30 perc játéklehetőséget a Játékdzsungel Játszóházba,
1 db 5000 Ft-os Biolabor utalvány

Az alábbi szöveget kérjük visszaküldeni, a szükséges adatok megadásával, az info@zafirkozpont.hu e-mail címre:

EGÉSZSÉG=Testi+Lelki+Szociális jóllét
Név:
e-mail cím:

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Zafír Rendezvényközpont!

Zafír Rendezvényközpont
6724 Szeged, Szatymazi u. 2/b
Tel.: +36/62 555-322
Fax: +36/62 555-323
Mobil: +36/30 279-8965
E-mail: info@zafirkozpont.hu
www.zafirkozpont.hu

brbetti
brbetti

Sziasztok!

Nincs nagyon idom mostanaban netezni, regen olvastam mar a topikotokat. Szoval most csak onzo erdekek hajtanak, ha tudtok, legyszi segitsetek. Kozos kepviselot keresnenk, mert a mostani nemigen csinal semmit, meg a kozgyulest sem hivta ossze legutobb, hiaba kertuk irasban. Tud vki egy megbizhatot? Nem kell semmi extra, csak a dolgat vegezze.

Ha vki tud ajanlani egyet, nagyon megkoszonnem, legyszi irjatok privit. Koszike!!!

Tamara

Kép
Kép
-macsek-

Csajok,nem szervezünk egy kis anyukás bulis talit????
Nagyon rám férne,egy kicsit streccses vagyok,semmi komoly,de nagyon rám férne............... :wink: :wink:

Kép
bibi226

szilcsi: nagyon aranyos vagy, hogy invitálsz minket! Remélem, eljutunk a nyáron, kíváncsi lennék a nyaralótokra! :wink: Meg úgy is lottózok, ha nyerek, és nincs mire költeni, itt egy remek ötlet! :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi:
Jaj, de örülök, hogy jobban van Lali annyit gondoltam rátok :wink:
Kész voltam, mikor olvastam mi történt :cry:
Én elvesztem teljesen, rutin vizsgáztam vezetésből mostmár jön a város mindenki fedezékbe :D
Nyaralótokra mi is kíváncsiak leszünk, főleg a homokozóra :lol:

Jégvirág:
Levinek boldog szülcsinapot kívánunk utólag is!
Ti hova szoktatok menni játszóra? Összefuthatnánk ha jó az idő:-)
Ma felétek jártunk gondoltam rádcsörgök, de elkezdett esni az eső :(

Anikó
Kép
zsivicz

Nóra, igazán nincs mit, bárkit szívesen látunk majd a nyáron, akinek van kedve eljönni hozzánk. :wink: Sajna pénz az kell, most főleg az elején, amíg felújítunk, sok olyan dolog van, amit nem láttunk előre, és így már nem is ér annyit a nyaraló szerintem, amennyiért vettük. :? Pl. most a héten eltört a vízvezetékcső, ha nincs elzárva a víz a főcsapnál, akkor folyik szanaszéjjel a víz... :roll: Gondok vannak a derítővel, a festés sem lesz egyszerű, nagyon igénytelenül volt megcsinálva, látszik, hogy összecsapták és nem fektettek bele túl sok energiát... Éveken át csak kenték és kenték az újabb rétegeket rá, mindenféle színben, közben alul el van rozsdásodva a korlát... Szóval jó sok meló van vele, a hétvégén festünk ezerrel, tesómék is jönnek segíteni.

Anikó, hú már itt tartasz a vezetésben!!! :shock: De ügyes vagy!!! Irigykedek kicsit, jó lett volna együtt csinálni...

Bibi, én benne vagyok a csajos buliban, de nem szervezem meg... Hajrá!!!

Kezdjük lassan feladni a diétát, nagyon jól bírja Lali pocakja, bár óvatos vagyok, de jó az étvágya, kerekedik a pocakja is vissza. :D Már egyedül alszik újra, kezd a kis lelke is rendbejönni. :D Vettem Protexint is, egy hétig adtam neki, már abbahagytuk, rendben van a kaki is. Ja és ismét elkezdett bilizni!!! :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Voltunk ma tanácsadáson, Grétinek 5 éves, Levinek 2 éves státusz.
Minden oké velük, látszólag, remélem amúgy is. Levi fütyije is teljesen rendben. Doktornő hátrahúzta neki a bőrt, lehetett, rendesen, ahogy kell, nem volt vele gond szerencsére, azt mondta
most már mi is húzzuk hátra neki fürdéskor, hogy tisztuljon. Úgyhogy a fiús anyukák egyik nagy aggódása nálunk kipipálva szerencsére. :) Örülök neki nagyon :)
Gréti mehet közösségbe, tök fölöslegesen tartottam itthon a héten, mert köhögött :( Aztán szerdán bevittem néptáncra, hát minden gyerek pont úgy köhögött és jártak oviba.
Ja, vicces volt ma tanácsadáson. A védőnőnknek mindig szoktak lenni kis védőnő tanoncai. most is volt egy, és olyan ismerős volt, de nem tudtam hova rakni :) Aztán leszólított, kiderült Kisteleken tanítottam 6 éve, be is ugrott rögtön ki ő :) Kicsi a világ.

Van az emeletes ágyunk mellett egy polc a falon. Na, Levit délután onnan szüreteltem le :shock: :o :shock: Ott csüngött rajta, és nem volt elég neki, hogy a polcon lóg, még ment volna fel a polc tetejére....nem sikerült neki, ekkor kezdett el virnyákolni, hogy anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja persze Gréti ott volt vele a kisszobában. Mikor bementem, olyan vicces látvány volt, a gyerek
a polcon, hogy nem tudtam hirtelen sírjak vagy röhögjek.
Még jó, hogy nem szakadt le polc és Levi egyszerre!
Hát ilyenek történnek nálunk :roll:

Szilcsi: Betörés nagyon kész van...
Annak örülök, hogy Lali javul!
Taliban benne vagyok, ha találunk alkalmas időpontot.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi!
Írtam neked fontos üzenetet az iwiwen.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali csak gyors életjel!

Zazinak pénteken eltört a lába. Anyukám tolta (nem tekerte tolta!!!) a kerékpáron, bekapta a küllő a lábát és szétnyílt a bojában az egyik csont. :cry: Most gipszbe van a lába, elég jól viseli.... Holnap viszem vissza kontrollra!
Holnap délelőtt megyek Viusért is. Sűrű a program :) Remélem nem egy fél napot kell a sebészeten töltenünk Zazival..... Egyébként 2 kemény napot feküdt, azóta le se lehet állítani, megy mint akit kilőttek, a fekvőgipszel kopog végig a lakásban.... 8) Nem tudom nem fáj az neki ha rálép?? Na mindegy, majd holnap mondanak valamit a zokosok.....

Amúgy jól minden oké, egy visszafogott buliban én is benne lennék nem drága és nem nyugdíjas helyen :D

Ilcsi: Örülök hogy rendeződik Lali egészsége! Nagyon drukkolok, hogy továbbra is ilyen ütemben gyógyuljon :)

Zsivicz: Ügyi vagy csak így tovább, fedezékbe vonultunk 8)

Yo8!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

A múlt héten ígertem nektek szülinapi képeket Matyiról, most végre sikerült feltennem őket! A többi témában bocs, de off leszek, mert majdnem éjfél van, és holnap elutazunk 1 hétre Dobogómajorba (Hévíz mellé) pihenni 8) :), pakolok, ennyire van kapacitásom! Utána jelentkezem!

Enikő! Szegény Zaza! :( A gipsz elég borzasztó lehet egy örökmozgónak! :( Jobbulást kívánunk!

Matyika ilyen volt:
Kép

Ilyen most:
Kép

Az imádott nagytesóval:
Kép

És a szülinapi almatortával:
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hali!

Zsuzsi nagyon édesek Matyi milyen nagyfiú, és gyönyörűűűűűűűűűűűűű :D :D :D Látom a puklik azért neki is ott díszelegnek a homlokán :) Hát ez az a kor....... Isten éltesse Matyit. Nektek meg kellemes kikapcsolódást! 8)

Voltunk ma kontrollon még 3 hét gipsz, hát nem vagyok feldobva. :cry: Szerintem Zaza se, ha tudná...... :roll:

Ma Vius már 2 esett el úgy, hogy hideg kanállal nyomtam vissza a puklit... :( Eszméletlen mekkorákat tud esni, és gyakorlatilag a semmibe :shock: :shock: :shock:
Pusza

ceniko
Szeged

Nóri! Én is igy vagyok ezzel, félek hogy nagy viz idején beázna és tönkremenne pár dolog (v sok).

Zita! Ha befolyik a viz, és a fal utána kiszárad akkor le is veritek a vakolatot belül v csak simán átfestitek és elég az?

Macsek! Privi ment.

Szilcsi! Örülök hogy Lali jobban van már! Megkérdezhetem, ha akarod ird meg priviben, hogy kb mennyire jön majd ki igy az üdülő amit most még költötök rá azzal? Csak mert fogalmam sincs kb nagyságrendileg milyen árak vannak, lennének.

Enikö! Jesszum már megint történt valami! Szegény Zaza, nem a pedálom volt a lába? De a kerék is elörébb v hátrébb van a gyerekbringákon. Vagy felnött bicajon ült hátul? Én mindig mondom nekik, söt bekapcsolom a lábukat, akkor is ha tudom sosem vennék ki, a gyerekülésbe pont ezért hogy ne tegye rossz helyre. :(

Zsuzsi! Matyi milyen nagy már, boldog szülinapot neki! (lehet már irtam, de biztos nem vagyok benne.). Nagyon helyesek a srácok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő :)
Basszus, szegény Zaza.... :( :(

Zsuzsi :)
Gyönyörűek a gyerekek!! :)
Matyinak boldog szülinapot kívánunk utólag! :D

Karmen :)
Neeem, nem kell leverni a vakolatot!, Csak símán festeni kell, és slussz! Úgy látszik, jól meg lett anno csinálva! :D
Hát igen, mi is imádkozunk minden évben, hogy ne menjen be a víz, mert kicsit macerás, de a nyáron ott töltött idő mindent kárpótol szerintem! És mivel semmit nem hagyunk lent, ezért nem is megy tönkre semmi! :wink:
De hozzáteszem, a mi üdülőnk viszonylag magasan van, így ritkán löttyen be a víz.
Van ahová minden évben befolyik. Na az bosszantana engem is. 8)

Kép
Kép
zituska28

Enikő: szegény Zalán :cry: Add neki az Arnica golyókat, attól gyorsabban forr össze. Ha van mágneses ketyere a közelben, az is nagymértékben gyorsítja. (Ex-sógorom nemrég motorral törte össze a bokáját darabokra, kezelték vele és extra gyorsan gyógyult.)

klzsuzsi: mi is voltunk Dobogómajorban tavaly nyáron, nagyon szép! Jó pihenést!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nálunk ismét Kalici "vendégeskedik". :( :( :(
Noémi hányt szerda éjjel, de csak 2x, reggelre kutyabaja sem volt, és nem fosizott egyáltalán. Azt gondoltam, elrontotta a gyomrát, mert hihetetlen mennyit képes enni. :shock:
Aztán szombatra anyósom let kész, és mivel Boti pénteken egésznap náluk volt, már "vártam", hogy Ő is... Úgy is lett, szombat éjjel 20 percenként hányt reggelig, a végén már nem volt mit, csak öklődött szegény...
Tegnap délután már jobban érezte magát, csak nagyon gyenge volt, de mára kutya baja.
Ma én purcantam ki, ráadásul a kozmetikában... :roll: Kicsit se volt égő a vendégek mellett rohanni hányni.. :oops:
Pont egy doktornő volt nálam, Ő mondta, hogy egyértelműen Kalici, és vigyázzak a gyerekekre, mert aki át is esett rajta, az is csak 3 napig immunis a vírusra, utána ugyanúgy megfertőződhet, mintha el se kapta vona soha. :(
Most karantén, és fertőtlenítés ezerrel, remélem nem fogunk pinpongozni megint hetekig. :roll:
Tökömkivan.... :evil:

Kép
Kép
zituska28

Karmen: A nagy bicóra ültette. :cry:

Zituska: bakter szegények sajnálom, gyógyulást :cry: :cry:

Ma a sebészeten (MIVEL MIDNEN NAP ODA JÁRUNK :shock: :evil: ) beszélgettem egy házaspárral és mesélik, hogy az ikreik, tavaly év vége óta ovisok, a kisfiú eddig 3 azaz három napot volt oviba, mert azóta feszt beteg.... és mesélte, hogy a kórházba kapta el a rota vírust épp amikor haza akarták engedni őket a pulmonológiáról...na mondom Szilcsiék is dettó.... A kisfiú is hol lázas aztán láztalan, aztán hurutos, aztán a torka, aztána füle.... orrmandula műtétre készülnek....

Levették a gipszet Zaziról, mivel teljesen szétjárta, tákolták ugye fadarabbal, amit már aznap lejárt, aztán a tákolmányt is tákolták, aztán újra....és tegnap leszedte a sebész doki a gipszet és kérte Zazit álljon lábra! Na gipsz nélkül nem mert 8) Úgyhogy maradt gipsz nélkül, mert úgy fájt neki a lábraállás. Na tegnap még feküdt, mászva közlekdett vagy cipeltette a seggét, ma reggel már sétált. :evil:
A Tornyos doki volt ma bent, mondta vgyünk neki magas szárú cipőt ami tartja a bokáját, úgyse lehet ágyban tartani.... na vettünk egy szandált, meg egy zárt cipőt, hogy legyen egy benti meg egy kinti. Úgyhogy most cipőben dzsesszel itthon, megy mint a veszedelem, eszméletlen, hogy már 2 napos törött bokával szaladt! :roll:

ceniko
Szeged

Zituska!
jobbulást,
hú asszem mi a héten kihagyjuk a bölcsit, még egy kalicis akciót nem bírok ki :roll: remélem kikerül minket.
megkaptam a privit, köszi. válaszoltam is, csak nem ment el, és nem volt kedvem újra írni, majd írok.

Enikő!
jobbulást nektek is.
Vendég

Sziasztok!
Minden betegnek és sérültnek jobbulást! :wink:

Képzeljétek, tegnap beirattam Szandit az oviba! :wink:
Egyébként is beakartam, mert májusi, igy ha még itthon maradok esetleg jövö májusig vele, nincs értelme pár hónapig bölcsizni, aztám meg az ovi. Akkor kezdje egyből az ovival. :wink:
De a lényeg!
Mondta a vezetőnő, hogy még nincs irásba adva, de telefonon szóltak Neki, hogy 2,5 éves kort ha betölti a gyerek és szobatiszta, egyedül eszik, akkor fel lehet venni az oviba!
Szóval ugy egyeztünk meg, hogy ha minden oké lesz, januárba megy majd. :wink: Választottunk jelet is! :wink:
Volt tegnap délután nyilt nap az oviban, persze Szandi volt a legkisebb, de ő volt az egyik legbátrabb. Főzőcskézett, hintalóvazott..Mindenhová felmászott, a tornaszobába is, szóval nem lesz szerintem gond. :lol:
Ez jó pár anyukát érint itt is(Zituska, Szilcsi, Szilde, Bea), gondoltam tudjatok róla!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zitus, ó bakker már megint a kalici... :( Nagyon-nagyon gyorsan gyógyuljatok most már!!! A bölcsiből hoztátok megint haza? Ez hogy terjed? Én úgy tudtam, fertőzött vízzel, de biztos rosszul tudom, levegőben is terjedhet? :shock: Jobban vagytok mára?

Enikő, azt mondták nekem (orvos mondta), hogy ha valaki a kórházban szedi össze a rotát, akkor hiába is volt beoltva ellene, a kórházi roták (és más kórházi vírusok is) sokkal-sokkal ellenállóbbak, mint a "hazaiak", amiket nem kórházban szednek össze a kölkök. :roll: Zazinak jobbulást, akkor most már nem is lesz rajta gipsz? Mert valamelyik nap még úgy volt, még 3 hét gipsz... Akkor most törött lábbal van gipsz nélkül? :shock:
Bocsi, hogy reggel átirányítottalak apának, de nekem a keddem halálos nap, gyakszin vagyok fél nap, ez ilyenkor rohanás... :roll:

Zita, én is voltam ma reggel beíratni Lalit, de sokan voltak, és nem volt időm kivárni a sort, hogy ne késsek le a gyakorlatomról, így majd ha Lali felébredt, visszamegyünk, vagy holnap reggel, ha sokáig alszik. Én is hallottam, hogy aki február 28-ig betölti a 3. életévét és szobatiszta, az mehet előző év szeptemberétől oviba, na de persze értelemszerűen azokkal töltik fel a létszámot az ovik, akik szpetembertől kezdve betöltik a hármat. Okos rendelet szerintem, csak nincs végiggondolva, mert hiába jobb ez a szülőknek, attól még nem lesz több férőhely az ovikban, hogy több gyerek járhat oviba... :roll: Én szeretném, ha csak januártól menne Lali, nem akarom, hogy ő legyen a legkisebb az oviban. Ha a kiszemelt oviban nem veszik fel így, akkor marad az egyetemi, ott biztosan mehet januártól is. Ja és nálunk nem volt feltétel az önálló evés.

Zsuzsi, döbbenet, mekkora Matyi. :shock: :lol: És a jóság jelei a homlokán... :lol: Nagyon aranyos!

Karmen, majd írok privit a nyaralóval kapcsolatban. Nagy szívás egyébként, egész hétvégén hiába dolgoztunk, előkészítettük a festést, csiszoltunk, aztán kiderült, hogy le kell szedni az egész lambériát az emeleten, mert be van rohadva alatta... :roll: Most Enikő párja csinálja a vakolást, mert katasztrofálisan nézett ki az egész és büdös-penészes volt az egész helyiség. :roll: Od ameg gyereket nem lehet vinni... :roll: De az is hülye volt, aki árterületre lambériát rakott fel... :roll:

Kép
szilcsi

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Szilcsi!
Lali már bölcsizik??Még nem láttam, igaz korán járunk most. És végül melyik oviba irattad be?A Gyertyámosba?
20140113113746

Zituska: 3 nap, az nem sok, de fura.... :shock: Jobbulást! Tényleg, hogy terjed?

Enikő: nincs olyan gipsz, amin járhat, ha már bír? :shock:

szilcsi: a beíratás kezdetén mindig sokan vannak, nekünk 2 éve azt mondták, menjünk oda korán, és nehogy otthagyjuk a sort, mert az se mindegy, melyik nap mentél… Idén szerencsére akár utoljára is mehetünk már, ma ott is hatalmas sor volt. Én se vinném 3év alatt őket, ha nem muszáj (Dórit se, hiába szobatiszta, eszik egyedül és beszél régesrég), bár attól, hogy januártól megy Lali, ugyanúgy legkisebb lesz a csoportban, mint ha már szeptembertől járna, nem?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi!
Én is azt akartam irni, mint Norus, hogy attól még Ő lesz a legkisebb, nem? Ha visznek majd februárban is gyereket, majd akkor nem. :wink:

Norus!
Miért nem vinnéd? Betegségek miatt? Bölcsibe is ugyanugy elkapják.Bár gondolom te bölcsibe se adnád akkor.
Csak hát az a 27 ezer forint gyes!!!! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi! Fontos üzenetem vár az iwiwen!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsi,nagyon édik a fiúk,milyen nagyok már!!!4

Zituska,nagyon sajnálom a calicit,de a lényeg hogy nem kellett fertőzőre menni.....................

Enikő,szegény Zaza!!!! :cry: :cry:

Barninak megint tüszős mandulagyulladása volt,1 hónapon belül,már másodszor,(bár most annyira nem viselte meg,)úgyhogy tuti a mandula műtét.,csak azt nem tudom hogy elég az orr,vagy a torok mandula is kell majd!!!
Jövőhéten megyünk a Bellához,kíváncsi vagyok mit mond!
Valakinek valami tapasztalat???
Egyáltalán mennyibe kerül egy ilyen műtét??
Jöhet privibe is!!!!

Nem tud valaki valaki valami jó munkát??
Kezd a f..... is teleleni bent.............
8) :shock:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Mára kutya bajom, mintha misem történt volna! :shock:
A gyerekek is jól vannak, remélem, nem fertőztem vissza egyiket sem.

Szerintem fertőzött széklet és hányás által terjed, meg gondolom cseppfertőzéssel...
Azért gondolom, mert sztem Noémi hozta haza a büliből, ott meg ugye mindent összenyalnak még... Aztán anyósom kapta el, aki ugye puszilgatja a kölköket, majd Boti, akivel szintén puszilkodik állandóan Noémi, és én, aki meg ugye a kakiban hányásban nyúlkál. :roll:
Meg tegnap a doktornő is mondta, hogy addig fertőz, mig hányás fosi van. Fertőtleníteni kell ezerrel, és elkülöníteni a beteget.
Brutál vírus, hirtelen jön, durva míg tart, de legalább gyorsan távozik....legalábbis nálunk így volt szerencsére.

Én is beírattam Noémit az oviba.
Nekem azt mondta a vezető óvónő, hogy az új törvény szerint az a gyerek, aki dec 31-ig betölti a 3 évet, kezdhet szeptemberben. Mivel Noémi január végi, így ő január elején kezdhet.
De nekünk jól van ez így is. :)

Bibi :)
Én azt hittem, már megműtötték a Barnit!
Nem tudom, mennyibe kerülhet egy ilyen műtét..
Bellánál mi is voltunk múlthéten, Botinak külső hallójárat gyulladása volt. Sajnos ekcémás a fülén a bőr - endogén ekcéma, öröklött - , és ez miatt gyulladt be a hallójárat.
Boti nem enged más dokit a füléhez nyúlni csak "Zsolti bácsit".
Hamarosan megint megyünk, mert füldugót kell csináltatnunk az uszodába Neki.

Kép
Kép
zituska28

sztem. nagyon gáz h. ilyen picik is mehetnek oviba, majd küzdhetnek az ovónők, pedig a "babusgatásra" a bölcsi van kitalálva. amint láttam nincsenek oda a gyönyörtől, megértem őket.
a 3éves is picike, ilyen korban még nagyon sokat számít fél év.
a vegyescsoportokban biztos szívás lesz a nagyobbaknak (mint nálunk is)
(remélem sikerül 3évesekből feltölteni a csoportot... a mi csoportunkban)

Zituska!
a tünetek előtt és utána is fertőz, mi anno ráhúztunk 1hetet, mert mondta a gy.orvosunk h. ne vigyük már sehová a vírust, + újra visszafertőződhet mindenki, érdekes ezek a dokik nem ugyanazt tanulták?
amúgy én a neten is ezt olvastam.
Vendég

Na most én is bajban vagyok az ovival kapcsolatban. Ma voltunk beíratkozni, és azt mondta az igazgatónő, hogy ha felveszik, akkor szeptember 1-jétől kezdhet Lali. De én kicsinek tartom hozzá még... Azért a 4 hónap is nagyon sokat számít, én azt szerettem volna, hogy csak januárban kezdjen. :roll: Nem tudom, miért nem lehet a gyereknek legjobb megoldást megtalálni, mikor az olyan egyszerű lenne... Így meg sehogy se jó, se úgy, hogy szeptemberben kezd, se úgy, hogy jövő szeptemberben majd' 4 évesen... :roll: :x

Zitus, ez nem igaz, Noémi is kezdhetne idén szeptembertől, akkor neked rosszul mondták, de ha nektek jobb így, akkor okés. Örülök, hogy jól vagytok!!!

Bibi, sajna melót nem tudok, ennyire rossz a helyzet? :(

Zozo, igazat adok neked, de látod, akinek meg ilyen "hülye" időpontban született a gyereke, az meg szívja a fogát, mert sehogy sem jó az ovikezdés... :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Zita: Mi meg épp ma voltunk Levivel a bölcsiben nyílt napon. :) Nem szeretném oviba íratni bölcsi helyett. Ha már közösségbe kell járjon, szerintem inkább bölcsi, ott "csak" 8 gyerek van 1 gondozónőre, és babusgatósabb, tutujgatósabb mint az ovi. Szóval ha már mindenképp közösségbe kell járjon, akkor bölcsi, amíg lehet.
Bár mondjuk én ugyanígy vagyok ovi-suli kapcsán is. Amíg lehet ovi, ráér a suli :)

Szilcsi: Na most akkor nem értem. Ha kezdhetne szeptembertől, akkor miért nem jó a januári kezdés?!?!?! Nálunk voltak így! Sőt, olyan is volt, aki a mieinkhez képest 1 évvel később kezdte az ovit (2009 szeptembertől), de a csoport névsorában 2008 szeptemberétől szerepelt!!!

Zituska: Rémes lehet ez a calici :( Remélem már jól vagytok!

Bibi: Munka nekem is jöhet. :)

Szóval aki hall valami melóról, amit egy matek-informatika szakos középiskolai tanár is el tud végezni az szóljon léci :) Nem feltétlen tanári állás kell.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ovi: én zozo-val értek egyet, szerintem is túl kicsik még 2,5 évesen ilyen nagy létszámú csoportokba bekerülni. ATZita: nem a betegségek miatt nem vinném (oviban is elkapja úgyis, a kicsinek meg hazahozza a nagy), hanem mert úgy látom jónak, ha egy ilyen kicsi gyerek az anyukájával van még naphosszat. Mi megtehettük, hogy nekem ne kelljen dolgoznom a gyes helyett/mellett, de teljesen megértem, hogy sokan vannak, akik egyszerűen nem tehetik meg, mert kell a pénz, vagy elveszíti a munkáját, ha nem megy vissza. Azt viszont kevésbé értem meg, hogy azért megy vissza valaki dolgozni, mert emberek közé vágyik, unja a kisvakondot, a homokozást, a tökegyforma napokat stbstbstb, és ezt azért tudom teljes átérzéssel mondani, mert ez rám is vonatkozik, mégis maradok itthon Dórival, mert tudom, hogy neki így jobb.

Zituska: akkor érthető, valószínűleg csak kaki és hányás útján terjed, végülis logikus, mert egy emésztőrendszerben garázdálkodó vírus nem cseppfertőzéssel terjed, hiszen nem légúti. A dec. 31. az ovikban eddig is így volt, ehhez képest van idéntől változás, nem? :roll:

szilcsi: Szerintem nagyon egyszerű, nem jártok januárig, és kész. Ha felvették, megvan a helye, nem? :roll: Mondjuk szerintem semmi baj nem lenne a majdnem 4 éves ovikezdéssel, de ha azt nem szeretnéd, akkor így.

Marcsit kiírták valami enyhe szemgyulladás-félével (nem váladékozik, csak piros kicsit, oka ismeretlen) a hétre, és már ma délben elegem lett a hétből. :evil:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

zozo :)
hát ezek szerint nem egyet tanulnak a dokik...
Pedig aki mondta nekem, még ráadásul hipochonder is......

Norus :)
Eddig nem így volt az oviban, mert csak az kezdhette szept-ben, aki aug 31-ig (vagy máj 31-ig???) betöltötte a 3 évet. Boti ezért lkezdhetett csak januárban (hivatalosan (dec 22-én) mért dec 21-én töltötte a 3-at.
A Fő fasori oviba (és még több másikba) csak köv. év szeptemberétől vették volna fel..

Én lehet, hogy "maradi" vagyok, de sztem gyereknek gyerek a társasága..
Én a sajátjaimon ezt látom, és hiszem, hogy jól döntöttem, mikotr bölcsibe adtam Őket, negyed annyit nem unatkoznak, mint itthon velem - egyedül.
Én akár fejen is állhattam, akkor sem játszott velem olyan jót, mint a bölcsiben - és Boti később az oviban a pajtásaival.
Ráadásul Botinak kifejezetten jót tesz a rendszer az óvodában.
Kiegyensúlyozott, és tudja a határokat.
Mondjuk itthon is nálunk rendszer van a napjainkban
Véleményem szerint ez fontos.
Én több példát is tudnék mondani, hogy mennyire nem volt jó, hogy a gyerek rögtön az ovit kezdte, és nem járt előtte közösségbe, bölcsődébe.

Nekem a munka mellett szólt a pénz is, meg az is, hogy felnőtt társaságra vágytam.
Sztem jobb így, hogy délután örömmel találkozunk ovi/bölcsi munka után, Ők is teli élményekkel, plussz a saját játékai is újra érdekesek, mert nem egésznap azok között volt.
Én sokszor voltam türelmetlen velük, és frusztrát az is, hogy asaját dolgaimmal nem haladtam, úgy ahogy kellett vona.
Szóval lehet kövezni, sztem ez így jobb! 8)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Hát ez az ovi téma megint olyan, hogy mindenkinek másképp jobb.
Én is unom már, hogy lassan 6 éve ittthon vagyok. És látom azt is, hogy Szandi unatkozik velem itthon, ha nincs itt Márk. :roll:
És nyáron mikor nincs akkora gázszámla még lehet, hogy kijövünk igy is anyagilag, de télen felfüteni egy magánházat! :roll:
Szóval szerintem ha lesz megfelelő munka, akkor Szandi majd megy közösségbe. Márk is volt bölcsis, semmi baja, az oviba való beszokást röhögve vette.
:wink: Második naptól ott aludt. :wink:

Bea!
Nálunk az a baj, hogy 30 ezer forint a családi napközi, sima bölcsi Szatymazon nincs.És ha az oviba relative ingyen mehet, azért nem mindegy. :wink:
Múlthéten a Délmagyarban többször is olvastam, hogy gimnáziumba kerestek mindenféle szakos tanárokat. :wink:

Norus!
Megértem az álláspontod!
Fele részben igazat is adok, mert én is azt gondolom, hogy velem van a legjobb helyen. De a másik részben ugy érzem, ahogy Zituska irta! :wink:

Zozo!
Lehet, hogy picik, de például Szandi is bátrabb, határozottabb, merészebb volt mint sok 3 éves. És abszolute nem lógot rajtam.
Nálunk nagyon látszik, hogy Szandinak van egy nagyobb testvére, és nem olyan kis félős, meg megszeppent.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Nóra, akkor Dóri nem megy most ősztől oviba, csak jövőre?
Én meg tudlak érteni, de Zitussal is egyet értek. Én felvállalom, hogy felnőtt társaságra vágytam, hogy untam a homokozást, de ha CSAK ez lett volna a baj, nem adom bölcsibe Lalit, hiszen nem az én szempontjaim az elsődlegesen fontosak. Viszont én is úgy láttam Lalin, hogy kell neki a társaság és nagyon jól be is jött a bölcsi - a sok betegeskedést leszámítva, de ha nem most, akkor ovis korában esik át ezen a sok mindenen. Szóval én hiszem, hogy jól döntöttem, mindkettőnknek jót tettem azzal, hogy beadtam bölcsibe - de hangsúlyozom, mindenkinek más az igénye, minden gyerek más nevelést kíván.
És azt is vedd figyelembe, hogy neked pl van segítséged, ott vannak a szüleid, a párod... Nekem sokszor egy bevásárlás is gondot okoz, ha mondjuk szakad az eső vagy extra szar idő van, amikor nem szívesen mozdulsz ki gyerekkel, vagy beteg és a gyógyszertárból kéne valami, de tök lázas és nem okos cipelni magaddal... Nagyon sok olyan helyzet van, amikor egyedül iszonyú nehéz megoldani dolgokat, gondolom, ez is besegít, hogy az embernek hamarabb tele lesz a hócipője és vágyik vissza emberek közé. Hogy egy fodrász vagy akármi baromi nehéz szervezést igényel, vagy pl tanítok a főiskolán, és a heti két órámat hétről hétre gondot jelent megtartani, mert nem tudom kire bízni Lalit... Edzésre, a saját örömömre sehová nem jutok el, mert nem nagyon van rá lehetőségem.
A szomszédnőmmel épp a napokban beszélgettünk erről, náluk a 2 éves mellett most van egy 3 hónapos pici tesó, és ő is csak azért merte vállalni, mert az édesanyja már nyugdíjas éa naponta itt van segíteni.

Bea, épp az a gondom, hogy nem kezdhet Lali januárban valami miatt, nem tudom, miért, erre nem kaptam választ... Vagy most ősszel, vagy jövő ősszel - nekünk egyik sem túl jó megoldás.

Kép
szilcsi

Sziasztok Lányok!

Nagyon hosszú idő után csak egy gyors bejelentkezés: egy hírt szeretnék megosztani azokkal, akik még esetleg emlékeznek ránk:) (Jégvirág Bea, Cenikő, Timi, Exi Ági és még néhányan - elnézést a nem nevesítésért :oops: )

2010. április 5-én nagyon nagy örömünkre hajnali 1.15 perckor megszületett kisfiunk Gabika 3500 grammal és 52 cm-rel. (Bár papír szerint április 22-re voltam kiírva, Kismanó úgy gondolta, hogy Őt a húsvéti nyuszinak kell hoznia:))

Puszi Mindenkinek:

Mónika, Dórika és Gabika

vesm

Vesm!
Gratula!
Miért nem irtál pocakosan? :wink:

Szilcsi!
Nem értem miért nem mehet Lali januártól! Ilyen szabály nincs! :shock:
Hiszen Szandi is évközben fog menni, meg Zituska irta, hogy Boti is ugy ment.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zituska: aha, értem, de akkor mi lehet ez a 2,5 év? :roll: Mert ha így lenne, a február 28-at érteném, aki addig született, azt tölti be a 2,5-et előző év szeptember 1-ig. Eddig úgy volt, legalábbis a mi ovinkban, hogy az íratkozhatott be áprilisban, aki betölti a 3-at dec. 31-ig, és az kezdhet szept. 1-én, aki szept. 30-ig betölti, ezt onnan tudom biztosan, mert Marcsi unokatesója szept 29-én született, tehát éppen elkezdhette 1-én, ahogy a nagy többség. Teljesen egyetértek veled az unatkozással, gyerektársaság jó hatásával kapcsolatban, én is türelmetlen vagyok és idegesít, hogy nem haladok - mégis… Számomra az anyaság tele van feloldhatatlan kettősségekkel. :lol:

ATZIta: azzal is egyetértek, hogy gyereke válogatja, Dóri is érettebb sokkal lelkileg a közösségre, mint sok 3 éves, pl. mint a nővére volt.

szilcsi: Dóri idén július végén betölti a 3-at, megy oviba szeptemberben. Várom is, meg nem is, lásd fent. Amit írsz a segítségről, az 200%-osan igaz, nagyon kevés intéznivalóba vágok bele még 1 gyerekkel is, minden tiszteletem azoké, akik egyedül nevelnek fel több gyereket. És bele se merek gondolni abba, milyen idegállapotban lennék, ha nem lenne segítségem. Mondjuk akkor lehet, hogy 2. gyerekem se lenne. :roll: Ovi: én sem értem, miért ne mehetne januártól Lali! Bólogass az oviban, hogy perszepersze, ha felvették, akkor meg akkor viszed, amikor akarod! Legvégső esetben intézel valami orvosi igazolást. Tényleg, ha felveszik az oviba, akkor a bölcsiben már nem maradhat, ugye? Ha nem akarod vinni szeptembertől dec-ig oviba, akkor hol lesz? És most hogy van a fitatalúr? :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vesm, gratulálok Nektek! Jó egészséget kívánok az egész családnak!

SzNAnna, veletek mi van???

Nóra, apa is ezt mondta, hogy akkor ráfogjuk, hogy még nem szobatiszta Lali és csak januárra lesz az, idézőjelben... De ha meg felveszik szeptembertől oviba, akkor gondolom, a bölcsi nem tartja neki a helyet, mindenképpen menni kell, és nem tudom hova tenni, nekem dolgoznom kell, 4 hónapra nem jöhetek el csak úgy a munkából. :roll: Fogalmam sincs, mi lesz... Nagyon idegesít ez, egész nap ezen rágódom. Apa szerint a normatíva miatt van ez, mert csak akkor kapnak pénzt utána, ha felveszik és nem akarják tartani a helyet januárig, mert akkor nem járna pénz vagy valami ilyesmi... :roll:
Köszi kérdésed, nagyon jól vagyunk. :lol: Rosszalkodik, tele van energiával, jó az étvágya, elkezdett szépen visszahízni, bámulatosan gyorsan szedi vissza, amit lefogyott. :lol: Az éjszakák még rosszak, már napi sok kávénál tartok, hogy valahogy bírjam, pedig én sosem kávéztam. :roll: :oops: Sokszor ébred, felsír, és csak engem akar, sokszor ki sem tudok jönni a szobájából, elalszom vele melegítőben, ahogy vagyok itthon napközben, mert nem tudok eljönni tőle, mert rögtön ébred és sír. Vagy kiosonok és 5 perc múlva már kiabál... Extra anyás, kicsit félek is tőle, mi lesz hétfőn a bölcsiben, mennyire fog elkeseredni (vagy egyáltalán nem fog...).

Anett, még nem jár bölcsibe Lali, majd jövő héttől fog. Hogy sikerült a fotózás?

Enikő, hogy van Zaza lába?

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Nem tudja valaki hefe email címét vagy telószámát?
Veszek egy kiságyat tőle és egyeztetnünuk kéne sürgősen időpontot vele :p

köszi
zita

Kép
Kép
zita79

Szilcsi!

Nagyon szép képek lettek, tök jó össze hasonlítani, hogy a novemberi fotózás óta mennyit változott. Csaj sajna majd mindegyik képen görbül a szája,nem tetszett neki, hogy férfi volt a fotós :D Amúgy van olyan,amire rá van írva, hogy Boldog Anyák napját meg Mamának címszó is, van amin virágot fognak a kezükben meg amin egy lufit,szép sárga narancsos a háttér. Ma rendelem meg őket . Csütörtökön lesz anyák napi ünneplés a bölcsiben fél 4-től, a mi meg a ti csoportotoknak egyben a nagy teremben, csináltak vmi kis ajándékot meg gondolom vmit énekelnek, de azt mondta Heni, hogy nem szoktak megszólalni olyankor. Ja, és első sorban az anyukákat várják, másodszor a mamákat, szóval finom célzás, hogy apa nem jöjjön (mondjuk nekem nem jutott volna eszembe apát hívni anyák napjára) Kedden meg szülői értekezlet lesz fél 5-től!Ennyi infóm van.
20140113113746

Hali!

Vesm: Isten hozta Gabikát :) Soksok boldogságot, jó egészséget Nektek! Ahhoz képest, hogy azért 2-3 héttel előbb jött a béjb, jó súlyban van a drága :) Kis kerek, nagyon szép, tehetnél egy nagyobb képet amin jobban látszik!

Jól van Zaza köszönjük, minden rendben vele.

Csajok megint lesz 100%-os gyümölcslé. Aki kér az a hétvégéig szóljon!

ceniko
Szeged

100%-os gyümölcs tartalmú ALMALÉ és "KOKTÉL", 5 literes csapolható kiszerelésben. Garantáltan eredeti, a legjobb magyar minőség*, kunsági termelőktől.
Összetétel: 5 féle almából van ebből 3 édes. Hozzáadott CUKOR és TARTÓSÍTÓSZER MENTES!

Csapolható, légmentesen zárt, 5 literes tasakban:
almalé (100%) = 1200Ft - (240Ft/liter)
almalé (75%) + őszilé (25%) = 1400Ft - (280Ft/liter)
almalé (80%) + meggylé (20%) = 1400Ft - (280Ft/liter)

Fogj össze a családdal, barátokkal! - 5 db-tól (Szegeden) házhoz viszem! Első alkalommal célszerű hozzá venni egy 200Ft-os tároló dobozt, mely segítségével könnyebb a töltés.

* - Az agrár-környezetgazdálkodásban meghatározott, az általános gazdálkodásnál korlátozottabb (zöld és sárga) vegyszerhasználat mellett termelt és ellenőrzötten szermaradvány mentes alapanyagból készült.

Kép

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?