Sziasztok!
Jó sokat termeltetek, ami természetesen nagy öröm.
Kvikinek először is gratulálok, mert gondolom már rég a karjában tarthatta a babáját, most pedig pihennek mindketten egy kicsit. Remélem minden rendben volt, sok örömöt és boldogságot kívánok nektek.
Jó hogy ti már "túl" vagytok rajta. Kicsit irigylésre méltó. Bár előbb-utóbb nálam is eljön az idő, de remélem utóbb.
Nagyjából írogatok csak amire emlékszem:
Tünci, te simán szülted Bátort? Elvileg egészségügyi okai voltak a császárnak? Mert írtad, hogy nálatok adnak lapot, de mégsem volt rá szükséged.
Nálunk nem tudom, hogy divat e beleírni, a császárt, de gondolom nagyjából egyformán gondolkodnak a dokik, s ha az egyik úgy látja, hogy jobb lenne így, akkor nagy valószínűséggel a másik is így látja majd. Kivéve ha csak nem valami olyan hiper szuper doki aki nagy természetesség híve. Bár szerintem ez ma már ritka. Sajnos. Nekem pl.még az sincs beleírva, hogy mikor jön a baba... Mert eleinte 2héttel le volt maradva a menseshez képest, most pénteki uh szerint meg pont jó. Tehát hivatalosan tegnap léptem a 21.hétbe, pedig a 23.ba léptem kedden...
Ma kérdeztem a dokit hogy mi van, mikor ki határozza meg majd hogy elvileg mikor szülessen, hát majd ő...de hogy mikor arra nem tért ki. Szóval azt sem tudom mikor szülök, pedig nekem elég fontos lenne tudni, mert nem mindegy hogy 21 vagy 23hetes. Nekem ez plusz 2hét remény... Nem mindegy, hogy a 30.hétig 9 vagy csak 7hét kell már...
Babával minden rendben, engem nem érti az sztk-s doki, hogy múlt héten miért nem tartottak bent. Szerinte kórházba kéne feküdjek (lehet hogy csak a felelősséget akarja levenni a válláról?) de most hetente kell mennem. Így minden csütörtök terhesgondozás, ha panasz van előbb. Jan.7-én mentem először orvoshoz, de idén többet voltam, mint életemben összesen nőgyógynál
Ja és kb.5-6hét után, mert 12hetes körül voltam amikor rákérdeztem, hogy vállalna-e, azóta mindig hárított, múlt. csütörtökön mondta, hogy nem mert szabin lesz egész augusztusban
De már nem bánom, csak vállaljon el a Szuromi, vagy más aki legalább olyan jó mint ő. Holnap hívom fel a magánját. És jövőhéten már megy Zsebi oviba, így eltudok menni a Jánosba feltérképezni a terhesgondozót, meg hogy vállalna e valaki. Remélem egy doki csak megszán. Azért tartom fontosnak, ezt a legyen dokim problémát, mert jó lenne, ha lenne valaki akihez tudom hogy most mennem kell és szülünk. Per pillanat nem tudom kihez, hova és miért mennék szülni, ha most idő lenne
Harmadik gyerek téma??? Mi szerettünk volna 3-at, de ma már anyagilag sem feltétlenül egyszerű, de leginkább eü. okok miatt. Zsebi után 5évbe került mire terhes lettem és örültem neki, hogy ő egészséges lett, nem maradt semmilyen fogyatékossága (egy érdaganatot kivéve-de ez kezelhető) viszont most fohászkodom a jóéghez, hogy egészséges, élő babánk legyen, meg velem se legyen semmi. Sokat játszom a gondolattal, hogy mi lesz ha... valami nem úgy lesz ahogy a nagykönyvben meg van írva...
Igazából ehhez kapcsólodóan köszönöm nektek hogy itt vagytok, és segítetetek, meg mindent elmondhatok bár gondolom már néha fárasztó vagy unalmas vagyok, de sajnos mostanában a minél tovább, épségben kihúzni a legnagyobb gondolatom. E körül forog minden.
Kupis, fáradt kismama, anyuka...én rendmániás vagyok, bár nálunk elég nehéz ezt fentartani, mivel 4generáció!!! lakik együtt. A nagyimmal gyakran nem egyszerű, anyum nagyon rendben van, a gyerekem meg olyan mint a többi. Kettő meg biztos még olyanabb lesz. Rendet próbálok tartani, de néha elég hiányos már, főleg most hogy tényleg igyekszem pihenni, viszont magammal pont most kezdtem én is törődni, de addigra mire belejöttem volna terhes lettem és újra a régi(gázos kismami) vagyok. De én is hulla vagyok mire magammal kéne törődni. És nem igazán érdekel.
De eldöntöttem két gyerek után fogyás, szépség, rend, fittség minden ami kell...főleg hogy tuti 3.baba nem lesz.
Egyenlőre ennyit, és bocs hogy túl hosszú lettem
Puszi mindenkinek. Pocakosoknak kitartást, kisbabásoknak sok erőt és mindenkinek szép napot.