Sziasztoook
Csak azert jottem,hogy nem tudom mitol de vegre megtapadt aminek megkellett es a 4.stimus lombikom utan vegre ugy nez ki en is babas vgyok
2baba is megtapadt a 3bol ugyhogy csak neztem en is bamban,hogy vajom most mi hozta meg a sikert es nem tudok ra valaszt adni....sajna azert mert most rengeteg mindent mashogy csinaltam
Fekudni nem szabad sokat mert e mehnek kell a foyamatos verkeringes ha az edmber fekszik akkor lelassul...en beulti napjan csk pihengettem vezettem barinomhoz mentem ott vizszintben fekudtem hazavezettem otthon is vizszintbe dobtam magam....masnap egesz nap viszont fekudtem mert nem mentem sehova nem volt kedvem szal nem akarattam
azonkivul semmit nem fekudtem dokim meg azt is mondta teniszezhetek is nyugodtan tovabb
-januarban voltam egy orosz nonel akupunkturan nagy hatassal volt ram
energiat is adott es vett el
-a mostani lombik elott szedtem a japan csodaszereimet egeszen a beulti napjaig
-hanyagoltam a cola-t max hetvegenkent ittam amugy meg ezt a nem is tom mi a neve vizet ittam ami oxigennel dusitott narancsos valtozatat mert nekem a sima viz nem megy...na ebbol 3lement naponta eleg draga viz
-teniszezni jartam es aerobikra (elotte sose sportoltam)
-ferjhez mentem ugye ami nagy lelkibeket hozott a szamomra es semmi de semmi nem erdekelt
ezaltal ugy altam neki a mostani lombiknak,hogy lesz ami lesz nem erdekel nem erdekel hany peti lesz hany embrio meg bese telefonaltam masnap mert ugysem az a mervado csak harmadnap amikor is mondtak 3man vannak mehetek ertuk holnap
nem erdekelt sikerul-e mert ugy voltam vele ha nem most akkor majd megyek tovabb es ugyis addig probalkozom amig nem lesz eredmeny...
-beultitol szedtem szteroidod 2*2 2dobozzal meg szurtam a trombozis elleni szurit 20napig napi 1et
ez a ketto a baba megtapadasat segiti elo ez nem volt multkor
-evesben nem hiszem hogy jeleskedtem volna a feherjebevitel teren
-hcg szurit is kaptam beultikor 5000ml aztan meg 3szor 2naponta 2500ml
Valahogy ugy erzem ezek kozul barmelyik segithetett de sajnos nem tudom pontosan melyik is segitett
de teny es valo 2baba is megtapadt nekem akinek azt mondtak 1% esely,hogy egyaltalan lombikkal babas lehetek
jo a 2.nem marad meg vgy lehet nem de ezek csodanak szamitanak....es hat a buvos 4-es nekem a 4.lombikom volt allitolag minden 4.sikerul
ugyhogy en abban biztam,hogy en leszek a statisztika
es mikor a doki mondta hogy majd 2het mulva dobjak ra egy sms-t a pozi tesztrol mondtam,hogy ugy lesz mert annyira ereztem hogy ez most sikerulni fog
Az elso tesztet is csak azert csinaltam mert egy olya n erzes keritett hatalmaba hogy ugy ereztem lojjek el egyet ET+9-en voltam nem vettem teszteket sem mert nem akartam tesztelni meg jo hogy maradt itthon meg multkorrol
Ma vgyok elmeletben 7+2 kovetkezo uhu 30-an lesz.
Kivel mi tortent miota nem voltam????
Egyeb johirek?
Csoki udv itt is
mindenkinek sok szerencset hogy nalatok is megtapadjanak a kiscsodak