Sziasztok!
Én is csatlakozom Hozzátok!Mi is lombikozunk,2008 májusában volt az első,minden rendben ment végig,csak az eredményhírdetésnél csalódtunk egy óriást
Nálunk férjemnél minden rendben,nekem pedig egy petevezetékem volt csak,mikor lombikozni kezdtünk,mert 2006-ban volt egy méhen kívüli terhességem,és kioperálták a jobb oldali petevezetékemet,és a bal oldali is sajnos teljesen el volt záródva.Ezen kívül semmi más problémáról nem tudtam.De mint írtam a megtapadás nem sikerült
2008 szeptemberében újra nekivágtunk,itt is minden rendben volt,viszont szintén rossz hírt kaptunk.ennél a 2.lombiknál lett 2 fagyasztott embrikénk is.
Úgy döntöttünk akkor hogy kicsit pihenünk,kikapcsolódunk,aztán majd 2009ben folytatjuk.Viszont decemberben nem jött meg a mensim,teszteltem,és pozitív lett.Majd ki ugrottam a bőrömből annyira boldog voltam.Viszont nem tartott sokáig az örömünk,mivel ez a baba is méhen kívül ágyazódott be.Szerencsém volt mert egyik napról a másikra csökkenni kezdett a HCG-m így műtét nélkül megúsztam.Az uh-on kiderült hogy van egy 5centis miómám a méhfalban,és minden doki erre fogta hogy ez miatt nem sikerült a babáknak megtapadniuk.Azt nem engedtem hogy megműtsenek,elmentem Pécsre mióma embolizációra 2009 márciusában és augusztusra teljesen el is múlt a miómám.Szeptemberben visszamentem a debreceni Kaáliba a fagyibabáinkért.Olyan kis ügyesek voltak,mindketten felébredtek,osztódtak és bekerültek a pocimba.Viszont 2 hét elteltével ismét rossz hírt kaptam
Nem sikerült,megint nem tapadtak meg.....Elmentem mindenféle vizygálatokra:genetikai,immunológiai,terheléses cukor,inzulin vizsgálatra,TORCH szűrésre,minden eredményem tökélete lett.Ezeket januárban elintéztem,februárban kezdeni szerettük volna a lombikot,már vártam hogy piri jöjjön,de nem jött
.Csináltam egy tesztet,ami pozitív lett
Viszont mint kiderült ismét méhen kívül tapadt meg a baba
Totál kibuktam...és most a bal oldaliban tapadt meg,sajnos most nem úsztam meg műtét nélkül:-((Sőt azt az egy petevezetékemet is kioperálták:-((Akkor eléggé megvislet,ma már ezen túl vagyok,örülök hogy a petefészkeim jól működnek,örülök hogy a szurikra jól reagálok,és bízok benne hogyegyszer nekünk is sikerül!!!Mert sikerülnie kell!!!!!!!!!!Soha de soha nem adom fel.Bár most szünetelünk,érzem lelkileg szükségem van egy kis változásra,elkezdtem egy pár hónapos tanfolyamot.De még ebben az évben újra fogunk próbálkozni,ez 100%!!!!Addig még olvasgatok,keresgetek választ a kérdésemre!MI LEHET A BAJ??????????????Vagy csak tényleg nem jött még el a mi időnk
Nem tudom
Egyet tudok,gyereket akarok én is a férjem is és mindent meg is teszünk érte
Bri,örülök hogy látlak
És örülök hogy szerencsésen kiértél!!!!!!
krisz,szóval itt is csak széttárják a kezüket az orvosok,sajnos magyarázatot nem tudnak adni:-(Az én dokim(akit egyébként imádok)azt mondta az a baj hogy azt a 2 hetet amíg mi otthon vagyunk beülti után,sajnos nem lehet nyomon követni:-((
Puszi,Betty,sok sok drukk Nektek!!!
És persze mindannyiónak akik ugyanebben a cipőben vagyunk!!!!!!!!!!!
(Bocsánat ha hosszúra sikeredett az írásom
)
Szép 7végét mindenkinek!