Sziasztok,
írtam egy jó hosszút és elszállt, ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Detti,
jó, hogy jöttél! Minden rendben lesz, hidd el neked is hamarosan gömbölyödni fog az a pocak! Jól látod, most vagyok 58 kiló, ami azt jelenti, hogy eddig 3 kilót híztam, ugyanis 55 kilóról indultam. 170 cm vagyok amúgy, így az alapsúlyom is teljesen rendben van, a pocakomon és a cicimen kívül máshova nem is jött rám semmi. Az arcomon se látszik semmi, döbbennek is le sorban az emberek pl. az oviban, hogy lekerült rólam a nagykabát és nicsak egy helyes kis pocak gömbölyödik alatta
, az arcomon, fenekemen senki nem vett észre semmit
. Szerencsés alkat vagyok, jó géneket örököltem. Abban bízom, hogy mint Ilanggal a szüléssel le is megy majd minden, vele így volt, sőt a szoptatás első 6 hónapjában további 4 kilót "adtam le", na nem szándékosan. A neheze még hátravan, majd csak most fog igazán, hízni, nőni a babóca, így gondolom egy 8-10 kilós hízást azért el fogok érni.
Edit,
nem biztos, hogy újra le tudom úgy írni a dolgokat, ahogy az előbb de megpróbálom
.
Üdv itt, gyere írj, igyekszünk válaszolni. Itt mindenki vagy szedi, vagy szedte a bromót, így segítünk amiben tudunk.
Én is szedtem a baba előtt, illetve a terhességem elején, mert nekem is nagyon magas volt a prolaktin szinten, sőt volt microadenomám is, de szerencsére rendbejöttem. A ciklusom nekem 22 és 35 nap között jött, kaotikusan, azt nagyjából beállította, és az egyéb kellemetlen tüneteimet is megszüntette, úgymint fejfájás, álmatlanság, ingerlékenység, izzadás.
Szóval ne félj a vizsgálatoktól, az MR-től se, én is kaptam kontraszt anyagot. Nem fáj, max. hangos a gép és eltart vagy 20 percig a vizsgálat, de utána megnyugszol, azért mert nincs semmi, vagy azért mert tudod, hogy mi a bibi és tudod, hogy mit kell kezelni. Ne aggódj, ez nem olyan daganat, sokkal inkább hívják adenómának, mert ez egy jóindulatú elváltozás, és a bromó nagyon nagy százalékban megoldja a teljes összezsugorodását és felszívódását. Nekem is elmúlt, látod baba is lett, szóval ne félj, veled is minden rendben lesz. Én hosszú utat jártam végig, sokat szenvedtem, de tudtam, hogy meg akarok gyógyulni. Először azért, mert nagyon nem éreztem jól magam a bőrőmben, másodszor meg azért, mert tudtam, hogy amíg nem vagyok jól, a baba sem fog jönni, és nem is jött
. Szóval fel a fejjel, hajrá vizsgálatok, bromó, és jöhet a baba!
Rodi,
talán te kérdezted korábban a betöltött hetet, hogy számoljuk. Én most a 23. hétben vagyok, azaz betöltött 22. hétben. Holnap töltöm be a 23. hetet és kezdem a 24. hetet. Remélem segítettem, ha nem kérdezz bátran! Az AFP-nél lesz jelentősége, hogy a betöltött 16. hét után, azaz már a megkezdett 17. héten vegyék le, de semmiképpen se betöltött 17. hét után..
Ilangomnak tegnap megvolt a néptánc fellépése, nagyon ügyes volt, büszkültünk ám
.
Na megyek, mert barátnőzik, lassan hazahozom, meg szegény Apa egyedül kertezik, jól bentragadtam a házban.
Vigyázzatokmagatokra!