Sziasztok!
Györesz!
Ez már szerintem is kezd hasonlitani a szülés megindulásához. Persze a nyákdugó távozása még nem feltétlen jelenti, hogy futás...!
Legjobb lesz szerintem, ha megnézeted magad a dokiddal, lehet, hogy még 1-2 hétig vissza tudják tartani a kisfiadat! Neki is jobb bent!
Nagyon szoritok, hogy minden jól menjen!!!!
Én a csipőmmel küszködök, teljesen szét van csúszva! Egyre jobban fájnak a forgóim! Remélem ezzel jól előkészül az út a buksinak és nem kell sokat szenvednem!
Alvás: hát én ellenkező eset vagyok, most is majd el alszom! Reggel is (6-kor ébredek, reggeli a távozóknak, 7-fél 8 fenn vagyok) visszafeküdtem és 9-ig durmoltam. De utána is csak azért keltem fel, mert mennem kellett 10-re az okmányirodába. Tudjátok, névváltozás miatt új személyi, lakcimkártya, ha ezek megvannak új TB- és adókártya!
Szóval ugy érzem, hogy nemsokára ismét alszom egy nagyot.
Gigi: ugye nem akarsz létrára állni? Csak óvatosan! Én nagyon szivesen megvarrnám Neked a függönyt, szaladj át vele! Közben meg egy jót dumcsizunk!
Gombóc: be is irtam Momot a babásokhoz, csak a másikról elfelejtettem levenni!
Mi majd együtt finiselünk, igaz? Nagyon bizom Majácskámban, hogy nov. 1-én (az már csak EGY HÓNAP!) bemutatkozik nekünk!
Ugy érzem, hogy nehéz lesz ez a kb. 5 hét, már most is ugy mozgok, mint egy 100 éves teknős! Szegény párom meg minden nyögésemre riadtan reagál, hogy csak nem indulni kell?
A jövő hetet már én is várom, kedden tanácsadás (az nem túl érdekes), pénteken meg CTG, UH + doki! Az már jobban érdekel!
Zsófi: én azt a jó tanácsot kaptam, hogy ne kérdezzem meg a dokimat a hálapénzt illetően, hanem adjak amennyit gondolok, vagy tudok. Nem a pénzre esküdnek fel, hanem az orvosi hivatásukra. Sajnos nekünk biztosan nem lesz annyi zsetonunk, hogy 50e-t adjunk neki! A szegedieket kérdezgettem (ott szülök) pár hónapja, ők 20-100-ig hallottak fizetni a dokinak, szülésznőnek 8-15.
Marica
34+4