Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de két éve velem teljesen ugyanaz történt, mint Diával (én sem válaszolok a csengőre), sőt, nálunk van elkerített rész, ami csak mihozzánk tartozik (panelben lakunk), és a külső ajtón már be is jutott a szemét, és a belsőn próbálkozott, amikor kiszóltam. Én utána kihívtam a rendőröket, akik sajnálkoztak egy keveset, aztán azt mondták, hogy semmit nem tehetnek, mert nem történt semmi.Kép Köszi szépen, legközelebb megvárom, hogy bejöjjön a betörő, hogy intézkedjenek.Kép Dia, tudom, hogy mit érzel, bennem még mindig megvan ez az érzés, bár már jóval kevésbé. Mi is kicseréltettük a zárakat, két hevederzár van, összesen a két ajtón 6! zár (ebből kettő megmaradt a régi gagyi, a többi nagyon jó). Azért idővel javul a dolog. Amiért végül is írtam, az az, hogy elmondjam, próbálj arra gondolni, hogy ezek után azért nem törnek be hozzátok, mert a berkeikben elterjed, hogy te nem válaszolsz a csengetésre, így nem tudják, hogy otthon vagy-e vagy sem, ezért nem fog senki kockáztatni. Próbálj megnyugodni a baba miatt is!

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Képzeljétek! Éjjel háromszor arra ébredtem, hogy begörcsöl a hasam. Harmadszor már nem is bírtam visszaaludni, mert jött a többi görcs. Előszőr 10-15 percenként, most pedig már 5 percenként fájok! Hívtam a dokit, de azt mondta, hogy szedjem ma is rendesen a gyógyszereket, hátha elmúlik, de ha ennek ellenére is megindul, akkor mehetek be szülni! Fél 8-kor bevettem a Magne B-t, meg a Nospát, de még semmi nem változott. Mindjárt beveszem az erős gyogyimat, aztán meglátom, hogy az mit tud tenni. Kicsit parázok, de a babuci mocorog rendesen! Lehet, hogy ki akar jönni és a gyógyszer sem fogja megállítani!!!!
Most várok! Majd jelentkezek! Ha más nem akkor a Giginek üzenek!

Puszi mindenkinek
Györesz 36+0

Kép
Kép
györesz

Györesz, a legjobbakat Neked és Babának!

Dia, utólag boldog szülinapot, és szerintem sem jönnek vissza. Viszont miért nem mész ki a csöngetésre? Vagy a kaputelefon? Mert akkor lehet, hogy meg se próbálnák, szerintem nem szeretik a konfliktusokat, afféle besurranók lehettek.
Rendőrségre beköthető riasztÓ?

sofka
sofka

Sziasztok!Kép
Köszönöm mindenkinek az aggódást!KépMár tegnap akartam írni,de nem tudtam feljönni a babanetre.

Saxi!Kép
Amint a Zsizsa is írta,nem csináltak volna semmit a rendőrök,ezért nem hívtam őket.

Zsizsa!
Köszi,megnyugtattál az utolsó mondatoddal.KépÉn is arra gondoltam,hogy talán megjegyezték,hogy ha nem nyitom ki az ajtót a csengetésre,attól még van itthon valaki.

Gigi!Kép
A tegnapi rosszulét remélem nem azt jelenti,hogy ITT AZ IDŐ!KépPihenj sokat.Kép

Györesz!Kép
Hú,nagyon szorítok neked!KépLehet,hogy ma már babázol?KépNagyon,nagyon szorítok és várom a fejleményeket.KépPuszi Nektek,Dia 29+2

Kép
Kép
lldicsi

Györesz, lehet hogy nemsokára megszületik az első babánk? Kitartás. Már nem lehet semmi gond, ha megszületik sem. Kép
Anikó 34+0
pancsa2

Sofka!Kép
A kaputelefonnal úgy sem tudom kinyitni a kaput,mert dupla kapu van.Én pedig a szórólaposoknak stb nem megyek le a 6.-ról.Az ajtót pedig azért nem nyitom ki,mert félek,amint látni nem alaptalanul.KépTudod,vidéki vagyok,ahol mindenki ismer mindenkit.De itt?A ház fele lakóját nem ismerem.KépDe most a riasztón is gondolkodunk.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Györesz!Kép

Lehet,hogy itt a nagy nap?Ha most megszületik már nem lehet semmi baj,ne idegeskedj,pihenj sokat és mérd a fájásokat milyen sűrűek.Nagyon szorítok neked,biztos ügyes leszel.
Sok puszi,Saxi.
saxi

Györesz!

Nagyon drukkolok neked! Remélem minden OK lesz!
Kép Kép Kép
Nem lehet, hogy a Gigi is azért van ennyire eltűnve, mert már babázik?
Dia nem tudsz dobni neki egy sms-t?
Kezd izgi lenni a dolog!
Személy szerint már én is elég nyűgös vagyok. Már sehogy se akar menni az alvás. Állandóan arra ébredek, hogy elzsibbad az oldalam és állítólag nyöszörgök álmomban. Kép Az álmaimról nem is beszélve, összevissza minden hülyeséget álmodok.
Már levegőt is nehezen kapok. Jön a Dart Vödör időszak! Kép A pocakom meg feszül, mint a lufi!
Hát ennyit a panaszkodásról!
Azt hiszem Ficánka megfordult fejállásba, mert ha csuklik azt a nunimnál érzem. Remélem ez azt jelenti!
Már én is nagyon sokat gondolkodom azon, hogy milyen is lesz ha majd megszületik. Olyan kiváncsi vagyok! Még azért minimum 6 hétig bírja ki odabent, utána mehet a menet.

Pusza
Barbara
babar

Dia!Kép

Azért elég szomorú,hogy a rendőrség nem csinál semmit,bezzeg mikor 50 helyett 60-nnal mész rögtön előkerülnek.Inkább ilyen helyzetekben végeznék a dolgukat.Méghogy"Szolgálunk és védünk",ugyan kit,a betörőt nehogy dutyiba kerüljön?Na mindegy ez már nem változtat a helyzeten,azért egy gázspray lehet,hogy jól jönne.Na nem dumálok többet,a lényeg,hogy nagyon vigyázz magadra.
Sok puszi,Saxi.
saxi

Gigi!Kép

Hol vagy?Már nagyon izgulok érted,csaknem beindult a dolog?Milyen érdekes lenne ha Györesszel egy napon szülnétek.Várom a híreket.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Írtam Giginek de még nem válaszolt.Majd jelentkezem.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Barbara!Kép

Én is nagyon rosszul alszom,nem azért mert zsibbadok,hanem mindíg éjjel indul be mocorogni a baba.Ha lepihenek azonnal ficánkol,a bordáimat teljesen szétrúgta.Nekem két hete fordult lefelé,és hát mitne mondjak piszkosul fájt ahogy helyezkedett.Attol kezdve én is lent érzem,ha csuklik.Szóval kitartás,nekünk is eljön a nagy nap.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Szia Marica!Kép

Neked is köszi a babakocsi tippet,ha hétvégén engedi az idő,kitakarítom.Anyuéknál van egy üres szoba ott kap helyet a baba születéséig.
Köszönöm,hogy beírtad a nevet a táblázatba,fiúnév még mindíg nincs,de majdcsak találunk valamit,végülis még van egy kis időnk.Minden jót neked.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Lányok!Kép
Most írt Gigi,hogy takarít és nem tud írni a netre.Tegnap én is így voltam.KépLehet,hogy már a fészekrakási ösztön jött elő nála?KépAzt mondják ezután már a szülés jön.KépHajrá Gigi!KépKépNa és persze HAJRÁ GYÖRESZ!KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Remélem ma már jobban vagy, és elmúlt a tegnapi izgalom. Kép Ilyet ne is írjál, hogy megölnének! Még olvasni is rossz! Kép Azért biztos, ami biztos szerintem is tetessetek föl riasztót, vagy rácsot. Vagy szerezzetek be egy kutyát. Kép

Györesz
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Kép Biztos már kíváncsi a baba, hogy mi van itt kint. Kép Aztán írjál, ha kibujt! Kép Jujj, de izgi!

Tudnátok nekem segíteni? Mennyi most a kb-i tarifa, amit orvosnak és szülésznőnek "kell" adni. Először gondoltam, hogy megkérdezem a dokimat, de az olyan béna lenne.
Segítsetek légyszi!

Köszi,

Zsófi
mzsx

Dia,
ebbe meg belegondolni is szornyu! Kép De legkozelebb biztos nem mennek feletek, most beijedhettek elegge. Kép

Gigi,
takaritas. Kép Feszekrakasi oszton? Kép

Györesz,
Nagy nagy drukk! Ugyes legyel! Kép

Marica,
Momonak mar megszuletett a kislanya, Emesenek hivjak es gyonyoru. KépKépKép

Most mar engem is utolert az "ejszaka nem birok aludni" korszak. Mar egy honapja minden ejjel 1-2x pisilnem kell, de ma ejjel mar egyaltalan nem jott alom a szememre. Gorcsoltem, fajtam, zsibbadtam. Kép Ferjem szerint, mikor megvegre elaludtam, ugy horkoltam, mint egy .....Kép nnnna mindegy, ez mar ugyis a veghajra. Kép
Hetfon vervetel, elso CTG, latogatas a dokimnal, aztan a valasztott szulesznonel....jo kis nap lesz. Kép

Mindenkinek tovabbi jo pocakosodast e skitartast! Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok lányok! Képtelenség visszaolvasni (régen voltam), ezért próbálok kapcsolódni. Hogy vagytok?
agi74

Szia Zsófi!Kép
Köszi már jobban vagyok.KépIntézkedni fogunk,hogy nagyobb biztonságban legyünk.KépKutya szóba se jöhet itt a panelban.KépTarifa:Én személy szerint 50000ft-ot gondoltam a Dokimnak,és 20000ft-ot a szülésznőnek.A védőnőnek és gyerekdokinak 5-5 eft-ot,a csecsemősöknek pedig 1-1 bonbont és 1-1 cs. kávét.Különben én megkérdeztem a dokimat,és azt mondta,hogy amennyit gondolok.Hát akkor legyen ennyi elég.Ugye?
Lányok!
Az jutott eszembe,hogy valaki ért-e az asztrológiához?Mert lehet,hogy nem véletlenül van olyan sok rossz mostanában velem?1975.09.30 este 19.30 Eger.Kell még más adat hozzá?Aki tud kérem segítsen!Köszi.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Zsófi!
Én pont tegnap szántam rá magam, hogy rákérdezzek a dokinál. Nagyon rendes volt. Azt mondta, hogy ő nem mond árat, mert senkinek a pénztárcájában sem akar turkálni, és egyébként is mindenkinek más az anyagi körülménye. Azért körülbelüli árat is megnevezett. 50e Ft. Azt mondta, hogy a kollégák is így szoktak "kapni".
Dia!
Próbáld meg az elixir.hu-n a horoszkópot. A kezdő oldalon van rá lehetőség. Nem is rossz.
Flo
flo

Szia Saxi!
Remélem, hogy nem sértelek meg, de szerintem felesleges ilyen esetben a rendöröket szidni, hiszen jogszabályok alapján dolgoznak, és azt nem ök hozzák, hanem akik sokkal feljebb ülnek, mint az utcai kisrendörök.
Amúgy bocs, hogy nem a témához kapcsolódóan írtam.
Vackor
vackor

Sziasztok!
Még itt vagyok!
Nemrég lezuhanyoztam jó meleg vizzel, hátha menni kell és azóta ritkultak a fájások. Most úgy 15 percenként jönnek! Lehet, hogy mégis el fog múlni, de azért vasárnap (akkor ügyeletes a dokim) bemegyek, hogy megnézze a méhszájamat.
Viszont mostmár nem vagyok biztos benne, hogy ha el is múlik, akkor sokáig húzom! Azért nem bánnám, ha még legalább egy hétig bent maradna, persze ha jönni akar, akkor jöjjön, de talán jobb lenne neki odabent még egy picikét!!!!
Megyek vissza feküdni! Majd jelentkezek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok csajokKép

GyöreszKép
Na jól felpezsdítetted itt az életet!!! Aztán a csajok már engem is elküldtek szülniKép Én tegnap éreztem, hogy itt a vég. Állandóan keményedtem és amikor megnéztem az órát, elképedve láttam,hogy negyed óránként csinálja. De aztán elmúlt szerencsére a derék fájásommal együtt. De szerintem te nagyon hamarosan Norbi szemeibe fogsz nézniKépKépKép Már nagyon izgi!! Majd küldj sms-t és értesítem a csajokat!

TakarításKép Hát ez most nem a fészek rakási ösztön volt, hanem mert meg akartam kérni a szomszédasszonyt, hogy varrja meg a gyerekszobába a függönyt. És nem akartam beégni, hogy dzsuva van.Kép Na erre nem vállalta. Kép Meg holnap jön a drága mama azzal a felkíáltással, hogy segít. De szegény olyan bénán takarít, hogy ma inkább megcsinálok mindent.Kép Legalább tisztaság lesz. Majd elküldöm a férjemmel egy nagybevásárlásra. Ahhoz már úgy sincs kedvem.
(mondjuk a takarítástól sem vagyok happy.)
Ide hozzánk visszatért a nyár. Úgyhogy őrűlt mosásba is kezdtem.Kép
Na most megyek, lemérem a karnist és elmegyek megvarratni a függönyt, mert ha így megy tovább, az életbe nem lesz kész.

Puszi, Gigi 36

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia
Köszi a tarifákat, szerintem ez bőven elég lesz nekik! A dokinak én is 50-et gondoltam, csak a szülésznőben nem voltam biztos, de szerintem is 20 e, az teljesen jó...bár állítólag ő foglalkozik többet az ember lányával. Kép De a doki, azért csak doki. Elég furin jönne ki, ha a szülésznőnek adnék többet. Kép

Flo
Köszi, amit írtál, lehet, hogy én is megkérdezem a dokimat...biztos, ami biztos. Csak én kis naiv, úgy gondoltam, hogy nem hozom zavarba. Kép Kép

Györesz
Te meg pancsikolsz, amikor mi már babáztatunk téged???? Kép

Zsófi
mzsx

Sziasztok lanyok!

Nem tudom, hogy a kerdesemmel jo helyen jarok-e, de hatha tudtok nekem segiteni.

Kislanyom vasarnap lesz 6 honapos. Mar nagyon regota vegigaludta az ejszakat, egeszen kb. 2 hettel ezelottig. Mostanaig arra gyanakodtam, hogy esetleg fazhat, mert nalunk meg mindig nincsen futes, de arra jottem ra, hogy talan inkabb ehes lehet. Vacsorara probaltam szopizas utan megtobb lefejt tejet adni, persze, ha volt, annak remenyeben, hogy csak reggel kel fel enni. Nem sok sikerrel jartam. A csecsemoorvos felirt egy Sinlac rizs-es szentjanoskenyermag-alapu pepet, hogy ezt adjam neki estere szopizas utan. Egyreszt ezzel az a bajom, hogy tapszer (ettol ugyanis tartok), masreszt pedig a javasolt adagolas szerint kevesebb vizzel, de ugyanannyi porral is csak leves lett belole, nem pedig pep. Raadasul kislanyom is csak par kanallal evett belole.

Van koztetek olyan anyuka, akinek keves a teje es potolni kell valamivel? Ha van ilyen koztetek, irjatok le legyszi', mivel es hogyan potoltok, foleg vacsoranal.

Segitsegeteket elore is koszonom!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Megint jelentkezek!

Még mindig változatlan a helyzet. 10-15 percenként jön a fájás, elég kellemetlen. Olyan mint egy nagyon erős mensi fájdalom, nyilalással párosulva, ami kisugárzik a combtőbe, derékba és kb. 30-40 másodpercig tart. Az előbb voltam wc-n és egy kis barna trutyi is távozott belőlem.
Várakozó állasponton vagyok!
De van egy olyan érzésem, hogy ha el is múlik, akkor éjjel amikor kimegy a gyógyszer belőlem akkor újra rákezd!
Ja és a babó nagyon aktív a hasamba!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Sly,

A babócád most érte el az ugrásszerű fejlődés következő lépcsőfokátKép Ami a lényeg, hogy tényleg több kaját kíván, és ugye neki már lassan nem elég csak az anyatej, hanem vmi "töményebbet" akar, ezért is írnak ilyenkor föl pépes kaját nekik. Ha még nem szokattad hozzá egyéb ízekhez (krumpli, alma), akkor marad a doki szerinti, bár a kaverési arányt sokszor tényleg nem jól adják meg, még a sima tejpépeknél sem.. szóval nekem annó ilyenkor már főzeléket kapott a babóca sűrítésnek, vagy a gluténmentes tejpépek közül valamelyiket.

Györesz,
Barna trutyi? Hajajj, az már a nyákdugó is lehetett.. te tényleg szülni fogsz lassan..Kép
Kérdezd mega dokidat, hogy nem kellene-e bemenned, vagy szerinte már mehet a dolog. Mert még most talán infúzióval tudnak segíteni, nameg a baba tüdejére is kell gondolni.

Puszi,
Mica
mica

Györesz!Kép
Szerintem is a nyákdugó lehetett.KépKocsonyás szerű volt?Juj de izgi!KépNagyon drukkolok nektek!KépKépIzgulsz??Startra készen álltok?KépSzerintem ma,de legkésőbb holnap ebből babuci lesz.KépKitartást!Jaj ma egész nap rád fogok gondolni.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz! Kép Ez már szerintem is kezd hasonlitani a szülés megindulásához. Persze a nyákdugó távozása még nem feltétlen jelenti, hogy futás...!
Legjobb lesz szerintem, ha megnézeted magad a dokiddal, lehet, hogy még 1-2 hétig vissza tudják tartani a kisfiadat! Neki is jobb bent! Kép Nagyon szoritok, hogy minden jól menjen!!!!

Én a csipőmmel küszködök, teljesen szét van csúszva! Egyre jobban fájnak a forgóim! Remélem ezzel jól előkészül az út a buksinak és nem kell sokat szenvednem! Kép
Alvás: hát én ellenkező eset vagyok, most is majd el alszom! Reggel is (6-kor ébredek, reggeli a távozóknak, 7-fél 8 fenn vagyok) visszafeküdtem és 9-ig durmoltam. De utána is csak azért keltem fel, mert mennem kellett 10-re az okmányirodába. Tudjátok, névváltozás miatt új személyi, lakcimkártya, ha ezek megvannak új TB- és adókártya! Kép
Szóval ugy érzem, hogy nemsokára ismét alszom egy nagyot. Kép

Gigi: ugye nem akarsz létrára állni? Csak óvatosan! Én nagyon szivesen megvarrnám Neked a függönyt, szaladj át vele! Közben meg egy jót dumcsizunk! Kép

Gombóc: be is irtam Momot a babásokhoz, csak a másikról elfelejtettem levenni! Kép
Mi majd együtt finiselünk, igaz? Nagyon bizom Majácskámban, hogy nov. 1-én (az már csak EGY HÓNAP!) bemutatkozik nekünk! Kép Ugy érzem, hogy nehéz lesz ez a kb. 5 hét, már most is ugy mozgok, mint egy 100 éves teknős! Szegény párom meg minden nyögésemre riadtan reagál, hogy csak nem indulni kell? Kép
A jövő hetet már én is várom, kedden tanácsadás (az nem túl érdekes), pénteken meg CTG, UH + doki! Az már jobban érdekel!

Zsófi: én azt a jó tanácsot kaptam, hogy ne kérdezzem meg a dokimat a hálapénzt illetően, hanem adjak amennyit gondolok, vagy tudok. Nem a pénzre esküdnek fel, hanem az orvosi hivatásukra. Sajnos nekünk biztosan nem lesz annyi zsetonunk, hogy 50e-t adjunk neki! A szegedieket kérdezgettem (ott szülök) pár hónapja, ők 20-100-ig hallottak fizetni a dokinak, szülésznőnek 8-15.

Marica
34+4
marica69

MaricaKép

Vinném én hozzád a függönyt, csak elég messze vagyKépKép A szomszéd nő nem vállalta, úgyhogy elmentem itt helyben egy függönyöshöz, aki azt mondta, hogy minimum három hét. Na az nekem már nem jó. Úgyhogy majd elviszi a férjem a Brico Store-ba, úgyis ott vettük az anyagot. Nem áltam létrára, azért annyira diló mégsem vagyokKép
A teknős hasonlat rám is illik.Kép Állandóan lihegek. A férjem meg árgus szemekkel néz, hogy hátha menni kell. Meg kérdezgeti, hogy szerintem mikor fog megszületni?!Kép Mintha olyan rutinos lennékKép

A hálapénz nálunk is úgy oszlik meg, hogy 50-20. A férjem rákérdezett a dokinál. Mint tegnap felhomályosított a barátnőm, ez még nem is sok!!!

GyöreszKép
Sokat gondolok rád!!!Kép Egy csúny beelőzés készülődikKépKépKép Mondtam én, hogy te hamarabb szülszKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Marica!Kép
Ha érdekel,akkor a szülészetek csak regisztráltaknak oldalon van halapénz topik.Azon belül az utolsó előtti levélben van egy cím.Arra rákattintasz,és mész lefelé és lesz olyan,hogy Páciensek által szolgáltatott infó.Azon belül van sok kórház orvosokkal,összegekkel és van Szeged is.

Gigi!Kép
Jól vagy?Ne fárazd ki magad!KépAnyóssal pucoltasd meg az ablakokat.KépKépPuszi,majd jelentkezz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Vackor!

Nem vagyok sértődős, leírtam az én véleményemet Diának címezve!Nem volt benne semmi bántó szándék!!
Üdv,Saxi.
saxi

Györesz!Kép

Nagyon szorítok,egyre jobban közeledik a dolog.Ezekkel a vigyorgókkal küldök egy kis energiát,kitartás.KépKépKépKépKépKépKép
Sok puszi,Saxi.
saxi

DiaKép

Jól vagyok, kösziKép Már én is gondoltam,hogy a tetőtéri ablakokat megpucoltatom a drága mamával. Ahhoz úgy sincs kedvem.
Remélem,hogy a tegnapi izgalmakat kipihented!!! Csak azt tudom tanácsolni, hogy ha valaki csönget vagy kaputelefonozik akkor valamit reagálj rá!
A horoszkópokban én már nem hiszek, mióta elmentem egy nőhöz és megcsináltattam vele a sajátomat. Közölte, hogy négy-őt éven belül (ez tavaly ősszel volt) ő nem lát semmiféle gyereket, ja és a semmiről beszélt fél órán keresztül. Mindezt 6 ezer Ft-ért. Nem tudom,hogy mit szólna ha felhívnám és elmondanám, hogy milyen fantasztikusan tehetséges!!!Kép Sajnos vannak az embernek rossz periódusai, amit át kell vészelni. Na most ezzel megnyugtattalak, mi??!!!Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép

Én is szivesen megvarrom a függönyöd,ha erre jársz a kismamabusszal,ne felejtsd otthon.KépBeugrassz hozzám egy kávéra én meg addig gyorsan megvarrom.A barátnőm is így jár hozzám nadrágot felvarratni.

Puszi,Saxi.
saxi

Lányok!

Egy kicsit betojtam,olvasva a hálapénz összegét.Remélem nálunk,szolidabb a tarifa,mert ha ennyi akkor mehetek a bankba hitelért.Utánajártam a dolgoknak,és amig meg nem szülök nem kapok juttatást csak a csal.potlékot.Addig marad a férjem keresete,szóval ebből nem tudok 50-ezreket csak a dokinak adni.Mondjuk nekem sem mondott konkrét összeget.
Üdv,saxi.
saxi

SaxiKép

Nagyon rendi vagy, hogy megvarrnád a függönyömetKép Sajnos a busz menetrendje nincs elöttem, úgyhogy majd később értesítelekKépKép
Ja tényleg a gatyámat is fel kéne varrniKépKép
Azért az elég elkeserítő,hogy a hálapénz már ilyen méreteket ölt. Hogy egy kismamának azon kell aggódnia,hogy milyen pénzből fog "hálákodni". Ha nem mondott konkrét összeget akkor még az a jobbik eset. Legalább így annyit adsz amennyit rá tudsz szánni.

Györesz már egy ideje hallgatKép Gyanúsan nagy a csendKépKép

Puszi, Gigi

Tegnap óta iszom a málnalevél teát! Nagggggggyon fincsiKép

KépKép
gigi28

Jajj, olyan jót aludtam! Kép Mint a bunda! Lehet, hogy már érzem, hogy nem sokáig lehet igy lustálkodnom? Kép

Dia: megyek és megnézem az ajánlott topikot! Csak úgy elrettentés képpen! Kép Köszi!

Gigi: Te is riogatsz itt a fiiinom teával! Pedig a jövő hét végén én is ráállok! Kép

Györesz: mi a helyzet? Két fájás közt üzenhetnél nekünk valamit! Kép

Ja, a báránybőrre nem tudtok semmit ajánlani? (Tegnapi hozzászólásom)

Marica
marica69

Marica!Kép

Egészségedre,örülök,hogy legalább te tudsz aludni.
Báránybőr:
Nekem van a kiságyban és a mózesben is,a Boginál is nagyon jó szolgálatot tett,főleg amikor csikart a pocija,hassal ráfektettem és nagyon jó volt mert kellemesen melegítette őt.Ez egy teljesen természetes anyag nem allergizál,gondolj az antiallergén gyapjú ágynemüűre.Szóval szerintem nagyon jó,nálunk még a gyerekorvos is ajánlja az anyukáknak.De ha nem vagy benne biztos kérdezd meg a védőnőt is.

Minden jót,puszi,Saxi.
saxi

Saxi: Kép Köszi, megnyugtattál! Szivesen használnám én is, mert jókat hallottam róla, csak egy kicsit felzaklatott az ismerősöm. De azért kiteszem majd a fagyra, biztos, ami biztos! Kép

Dia: nem mertem megnyitni a topikot, mert igy is örülök, hogy tudok netezni, nehogy valami nyavalyát összeszedjen a gépünk! De azért köszi!

Többiek, merre vagytok?

Marica
marica69

Sziasztok!Kép
Aludtam egy kicsit hangos tv mellett,hogy a betörőket elriassza.KépFelkeltem,és azon rötyögök,hogy Domihoz beszélek,hogy gyere kisfiam megnézük,hogy Györesz néni megszült e már.KépLányok délután kimostam a plüs állatkákat és az elefánt elhagyta az egyik szemét.KépSzegényke.

Gigi!Kép
Igazad van megnéztem a horoszkópot és bár ír igazságot is,de a kérdésemre nem kaptam választ.Mostanában egyre ritkábban írsz.Ez gyanús nekem!KépMég hétfő,kedd kérlek ne szülj mert Tamás ürít és nem tudok bemenni hozzád.KépAnyós megérkezet?Meddig marad?Majd írd meg,hogy mit hozott Olivérnek.KépPuszi,pihenj sokat.KépDIA

Kata te merre csavarogsz??Kép

Kép
Kép
lldicsi

MaricaKép

Én is úgy tudom, hogy jó a bürkeKép Én a babakocsiba csináltattam (vagyis az anyósom, miután lemértem a kocsit)gyapjú takarót. Hiába nem érintkezik a baba a szövettel, akkor is biztos jól esik majd neki a jó meleg alulról. Meg ugyanebből az anyagból takaró is készül. Ezek a természetes anyagok szerintem nem ártanak. De mindig vannak olyan babák akik érzékenyek és allergiásak. Én úgy állok hozzá, hogy az enyém nem lesz az!!!Kép
Minket példáúl mindenki riogat a padlószőnyeg miatt, meg kajánúl mondják, hogy majd milyen szép lesz benne a szétkent túrórudi. De bármily furcsa én nem a szobában akarom a gyereket kajáltatni. (most nem a szopiról beszélek) Mi is felnöttünk úgy a tesómmal, hogy asztalnál ettünk az étkezőben és nem össze-vissza. Lehet, hogy sok elvemet fel fogom adni, de ezt nem vagyok hajlandó. Főleg, hogy látom a sógoroméknál, hogy a két gyerek teljesen lepusztította a lakást. Falra firkálnak, a vadi új kanapén mászkálnak cipőben miközben épp csokoládét esznek. És senki nem szól rájuk.Kép
Jobb is ha nem nyitogatsz semmit a neten, nehogy megint eltünjél, aztán lemaradjál Györesz szüléséről. Szerintem azért nem ír nekünk!Kép
Még mielött nyáron eltüntél volna, kérted valamelyikünk emil címét. Ha gondolod leírom és magadhatnánk egymásnak a mobil számunkat, mert ha szülsz, nem fogunk tudni róla. Persze nem muszályKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

DiaKép

Most látom csak, hogy írtál!!
Szerinted aki nem tudja, hogy mit dolgozik a férjed, annak mi jut eszébe erről a modatról: Tamás ürit??????!KépKépKépKépKépKépKép
Azért ma már elég sokat írtam.Kép Tegnap haldokoltam, elötte meg két napig okosodtam a tanfolyáson. Gondolod, hogy a szófosásom és a szülésem időpontja között van valami összefüggés?Kép Azt mondta a szomszéd asszony, hogy nincs leszállva a hasam, úgyhogy szerinte mostanság nem lesz action.
Anyósom csak villám látogatást tesz. Nem alszik itt. Viktor bemegy érte Pestre és kihozza délelött. Aztán majd este visszaviszi.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Tényleg eszembe se jutott,hogy az ürítést félre lehet érteni.KépNincs is annál jobb amikor az anyós csak villám látogatásra jön.KépJa,van.Amikor egyáltalán nem jön.KépHú de gonosz vagyok.KépFirkálás:Tegnap közölte velem telefonon Panna,hogy szoba Panna vijág szép.A nővérem fordította,hogy a nappali falát kidekorálta ami Panna szerint szép virág lenne.KépÉn is ilyen voltam.Sőt kb:5 lehettem amikor már letudtam írni a nevem,és a falon gyakoroltam.Amerre ment az ember a házban mindenhol ott virított,hogy Bíró Diána.KépKép"Biztos azt hittem,hogy híres leszek és gyakoroltam a dedikálást.KépPuszi,Dia

Györesz igazán írhatnál,hogy mi van veled!KépMindenki itt izgul!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia: Giginek igaza van, én is csak néztem, hogy mit is csinál Tamás??? Kép De hát Ti tudjátok, hogy jó Neki! Kép

Gigi: nálunk is padlószőnyeg van a gyerekszobában, és sajnos most nem is tudjuk parkettára kicserélni, de nem olyan szuper, hogy sajnáljam, ha bármi baja esik! De a szobában evés nálunk sem divat, nem is lesz! Maximum egy kis gyurma vagy ilyesmi kenődhet a szőnyegbe, na de mikor lesz az még? Addigra lehet, hogy már parkettás lesz, vagy nem is itt lakunk, hanem egy szép nagy társasházban! Kép Csak optimistán!
Az jó lesz, ha megadod a cimed, meg a telefonszámod! Igaz Robi jelzi majd, ha lesz esemény, de a nagy izgalomban nem biztos, hogy naprakész lesz! Kép

Jelentem: elkészült a kiságy! Fehér volt, a végén piros betéttel, és fehér müanyaggal bevont rácsokkal. Na, most rá sem lehet ismerni! AZ összes rácsról lehántotta Robi a müa-ot, lecsiszolt mindent és lekente páccal. A piros betét helyett fenyő szinüt kapott, csudi szép lett! Tenni kellett rá egy kis lakkot is, remélem az nem lesz baj! Kb. 2 hét múlva hozzuk haza, akkor lesz összeállitva. Most anyuéknál van helytakarékosság miatt!
Most jöhet a pelenkázó renoválása, de azon már nem lesz ennyi meló, csak egy pici. Alakulnak a dolgok! Legalább Robi is lefoglalja magát, kevesebbet izgul miattunk! Meg szivesen is barkácsol, igy ez dupla öröm!

Györeszről senki sem tud semmit? Biztos bennt fogták a kórházban! Az a legbiztosabb! Ha szerencséje van, akkor még hátha kihúzza 1-2 hétig. De ha megszül, akkor sem lehet semmi gáz, a baba már elég szép nagy! Kép Szoritok nekik nagyon!

Marica
marica69

Marica!Kép
De jó nektek,hogy már kész a kiságy!KépNekünk még nincs is megvéve.KépIgaz,nekünk még több időnk van.KépMi a szőnyegeket a nyáron cseréltük le padlóra, mert már mindenhol porszagot éreztem pedig volt porszívózva.Azóta még a bútor se porosodik annyira.

Gigi!Kép
Légyszi eresz meg egy sms-t Györesznek,hogy mi van vele.KépKöszike.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Nem akarom zargatni a Györeszt. Ha bármi van úgyis értesít. Most már én is megyek aludni.

MaricaKép
Itt az emil címem: tillygigi@freemail.hu

Jó éj gyerekekKép

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok!!

Vissza kellett jönnöm mert kaptam egy sms-t! Na kitől???????
GYÖRESZ MEGSZÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Íme:
21 órakkor megérkeztem. 2550 g és 52 cm vagyok. Norbert Péternek hívnak. Anyu és Apu nagyon boldog!

KépKépKépKépKépKépKép

Most küldte az sms-t és azóta csak vigyorogni tudok!!!! Mondtam én nektek, hogy túl nagy a csend körülötte!Kép
Kép

Írtam neki, hogy mindannyian nagyon pusziljuk és gratulálunk neki!!!

Nagyon jó éjt mindenkinek!! Most befejezem mert mindjárt bőgők!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Györesz!Kép
Nagy,nagy gratula nektek!KépÜgyes voltál.Később majd szüléstörténetet kérünk.Sok tejcsit és jó egészséget kivánok nektek!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz, ez hihetetlen!!!! Egész nap a fejemben jártál, és tessék. A legjobbakat az új földlakónak, meg a casládjának!
sofka

Györesz!
GRATULALOK! SOK SOK BOLDOGSAGOT es JO EGESZSEGET KIVANOK MINDANNYIOTOKNAK! KépKépKépKépKépKépKép
Gombóc
gombóc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?