Sziasztok!
Hogy milyen ronda idő van ma! Az ember inkább az ágyban maradna egész nap! Ha belegondolok, Boginak milyen jó dolga van!
Jaspis, köszi, megnyugtató, amit írtál. A sze-para most nem hangzik olyan vészesen, de majd akkor véleményezem, amikor beköszönt nálunk is.
Gratula az alváshoz és a sétához, nagyon ügyes Marci.
Zizi, megfázás, arcüreggyulladás? Remélem, idén tavaszra megvoltak a betegségek és már nem kapsz el semmit!
Flóra a popóján csúszkálva nagyon édi lehet!
Mulan, gratula Lili méreteihez és remélem, marad Nálatok a jó alvás.
Millye, köszönöm, a csípőm bal oldalt már egész jó, bár néhány gyakorlat nem megy jógán. Viszont, most meg a másik csípőmet erőltettem meg szombaton, így most a jobb oldalam fáj, de szerencsére ez csak egy kicsit, egyáltalán nem olyan vészes, mint a múltkor. Úgy látszik, mozognak a csontok...
Köszi a dícséretet. Ha lesz tali és el tudunk menni, akkor ígérem, megdajkálhatod Bogit!
Sajnálom a balesetet, remélem, hamar elmúlnak András sebei, meg persze a pöttyök is!
fofo, Bollobás dokit nem ismerem, de általánosságban azt lehet mondani, hogy nagyon jó a gárda a Jánosban. Én nem választottam szülésznőt, de szerintem mindegyikkel találkoztam, mivel előbb befektettek és naponta 3x jártam fel a szülőszobára CTG-re. Minegyik kedves, türelmes, hozzáértő, nem hiszem, hogy választok majd szülésznőt a következő szüléshez. Tényleg mindegy, kihez kerülsz.
Zita, gratula Julcsi lépéseihez! Gondolom most már bátrabb lett azóta! A babakocsis baleset nem hangzik jól! Ne rágd magad, sajnos, ezek a balesetek elkerülhetetlenek. Emlékszem, hányszor nyaltuk fel az aszfaltot a tesómmal! Persze én is félek, mi lesz, ha Bogi már tud helyet változtatni, de próbálom lelkileg felkészíteni magam, hogy sajnos lesznek nagy esések.
Kubu, olyan jó volt ez a készülődés, most kicsit irigyellek, de csak kicsit!
Köszönöm, a következő oltásnál lehet, hogy beszerzem a Thujá-t, hátha még hőemelkedése sem lesz Boginak.
A képek annyira jók! Eszembe juttatja, amikor még csak így láttuk mi is Bogit! Gratula Lizához, szépen fejlődik odabent!
És szép nevet választottatok neki.
Reni, köszönjük. Az a kép egy kicsit olyan, mint az Anne Geddes babafotók. Nagyon szeretem.
De jó, hogy ilyen szép időszakotok van! Tényleg nagyon tökéletesnek és idillinek hangzik, amit írsz. A találka jó ötlet, ha tudunk mi is szívesen megyünk.
Tatyi, nagyon-nagyon nagy gratula a költözéshez! Jó olvasni a leveledet, remélem, most már minden rendben lesz és nagyon drukkolunk,hogy megkapjátok a lakást!
Nszoke, sajnálom, hogy ilyen nehéz volt az előző terhességed és nagyon drukkolok, hogy most ne így alakuljon. Csak azt tudom írni Neked is, mint fofo-nak. Nagyon jó a csapat a Jánosban, ha nem tudsz dokit választani, akkor is jó kezekben leszel. Az én dokim vegyesen hív a kórházba és magánrendelésre és nincs "tarifája" nála a szülésnek, de nagyon figyelmes, hozzáértő és türelmes. Én januárban szültem, a szülőszobák szépek, felújítottak, és a szülészeten a kórtermek is nagyrészt rendbe lettek hozva. Mondjuk én a szülés előtt egy 5 ágyas szobában voltam, azt még nem újították fel és a közös fürdő, wc is hagy maga után kívánnivalókat, szóval a szülés után átkértem magam egy fizetős szobába. Az is igaz, hogy én 1 hetet voltam bent. Normál körülmények között nem biztos, hogy kértem volna fizetős szobát.
Szilvi, nem lehet egyszerű, de olyan jó, hogy minden rendben! Nagyon szorítunk és várjuk a genetikai uh eredményeket!
Szegény Boti! A pofija meggyógyult már?
Veronikusz, én nagyon tudom ajánlani Szuromi Andrást, nem pénzéhes, a terhesgondozás alatt kb. fele-fele arányban hívott a kórházba és magánrendelésre, nagyon odafigyel, lelkiismeretes és homeopata, nem töm gyógyszerekkel meg vitaminokkal és nem vág, csak ha tényleg nincs más megoldás. Engem más már valószínűleg rég császározott volna, de vele végigcsináltuk a szülést és még gátmetszésem sem volt! Normál nőgyógyászati rendelése viszont nincs a kórházban, csak a magánrendelőben.