Sziasztok!
Döglött volt a bnet szerver tegnap este, de mint látom Ti is tapasztaltátok. lelkesen töltögettem volna fel a képeket este, de állandóan elszállt még az irásom is, nemhogy a képek. Alig voltam mérges
megpróbálom összeszedni gondolataimat ismét
A találkozó remekül sikerült, én nagyonnagyon jól éreztem magam - asszem petike nevében is nyilatkozhatom ezt
Jó volt végre mindenkit látni, mindenkivel beszélni pár szót - jó lett volna többet is
A babáktól egyenesen el vagyok ragadtatva, mindenki olyan gyönyörű, és nagyon ügyes! A képeimet most kicsinyitgetem és felteszem a talis topicunkba.
Léna
A keresztelős képek nekem is nagyon tetszettek, Sára igazi királylány abban a ruhában. Fotogén mivoltáról pedig a találkozón meggyőzött, ime máris egy kép Neked
Tündi
Jó kis helyzet a körforgalom kellős közepén lefulladni az autóval. Brr!!!! Remélem azért nem vagytok kegyetlenek és a kisautó nem irta alá a halálos ítéletét ezzel?
Humi
Most, hogy végre élőben láttam Kópékát, hát egyáltalán nem úgy fest, mint akinek bármi baja is lenne
De a drukk természetesen megy mindaddig, mig minden negativ leletet be nem gyűjtesz
Krizsót pedig felvettem a Gyorsan Gyógyulók Táborába, már ami az Őkelme Ölbenbabaságát illeti
Nekünk tegnap este 7-től 8-ig megintcsak Ölbenbaba időszakunk volt: Petike tüneményes gurgulázó kacajjal jutalmazta, amikor gyömködtük Őt, ám jött az E-EE-EEEEE, ha otthagytuk.
Moncsi
Bölcs vagy már? Fáj még a fogacska? És Levinek? A következő találkozóra biztosan megoldódik ez a fogas kérdés és ottlesztek!
Biztatlak, hogy ird meg a történetet, még frissek az élmények. És ha esetleg publikálható, szerintem valamennyien szivesen olvasnánk, ha úgy gondolod. De, hogy mennyire nem vagy egyedül
a múlt héten kezdtem el jómagam is gépre vetni Petike történetét. Még töprengek honnan is kezdődjön, az elhatározástól, hogy "kéne egy baba, olyanunk még nincs", vagy pedig a pozitiv teszt láttán történt első meghökkenésünktől?
Hadd mosolyogjon majd Ő is a lökött szülei gyermekváró históriáján, illetve hadd lássák majd leendő anyukák, hogy bizony szülni jó!
Karmen
Nagy örömmel olvastam, hogy azért vannak segitőkész emberek is. Tényleg, megtaláltad a Bimbó utat?
Ági
Fél órát aludt Matykó? Az is valami azért. Petinek is sok volt az élmény tegnap, nem akart uzsizni Ritánál, végül este 6-kor tömtem meg egy kis péppel, persze ettől meg nem volt éhes 1/2 8-kor... Matyikától elleste a mászás tudományát , egyre több lépést tesz immár nem kúszva. Viszont felállni ülésből próbál, ennek egyenlőre huppanás a vége. Képzeld, nem akarják elhinni nekem, hogy a 7 hónapos baba villámgyorsan mászik és feláll, lépeget!
Asszem Matykó ezzel egyedülÁLLÓ!
No, most ebédke (valami lájtos hideg), utána foglalkozom a képekkel. Ja, és a postára is elsétálok.
Mariannnnnn, annak az isteni tonhalsalinak ird le lécci-lécci a receptjét, milyen zöldségek, az öntet (oliva, mustár és főtt tojássárga?), stb. Hétvégén elkésziteném...
Sziasztok!
Szilvus és a már félórája alvó Petike