Sziasztok!
Nekem is át kellene állni a későbbi fürdetés+szopira,mert így kicsit be fogok dilizni.Bendi 2 napja eszik éjfélkor is,3/4-ed 3-kor is,meg 6-kor is.Ráadásul sír szopi után,én meg nem bírom eldönteni,hogy vajon a tejem kevés(most tényleg) vagy csak cicizni akar.
Tegnap játszottunk a kiskutyákkal(5 született augusztus végén,én fialtattam,mert Anyáék Horvátországban voltak
),és a Bendi imádja őket.
Ja,a legújabb játékunk:az ágya fölé lógatok egy nagy sárga lufit,ő meg rúgja,mint egy kis Ronaldo,és közben veszettül visítozik.Ezzel a játékkal azért 20-25 perc alatt elfárad,mert nagyon jár keze-lába,de imádja
Swen,kúpmester lettél?Nem négykézlábazik a Bendolino,csak kúszik egyelőre.Főleg hason van,felemeli a fejét és a két kis alkarjára támaszkodva,a lábával lökdösi magát és folyton belegabalyodik a rácsba(már körbe rácsvédőztem az ágyikót).Tegnap viszont megemelte a hátát,háton fekvésből,de leintettem,hogy felülnie még bőven nem kell,fogja vissza magát.
Rita,szegény Lili
Orsi,Anyáékkal lakom,fele héten meg Kispapával.Úgy látszik,én képtelen vagyok elszabni a virtuális köldökzsinóromat...
Linda,köszi,most asszem ennyi elég
Remélem jövök!Jól alszik a Gergő,kezdek irigykedni...Különben,Anyukám szülinapján született.
Zsuzsa,azért bagoly,mert én folyton aggódom,most meg neked azt írom,hogy ne tedd...
Fél hetet a Csabánál töltjük mostantól,eddig meg jött,amint volt ideje.Ez nem volt rendszeres,mert kitolódott a szezonja és még egy hete is hajnal 5-től este 8-9-ig repült.Akkor is repült a nyomi,amikor szültem.Hú,de cseréltem volna vele.
Aha,az utolsó másfél hónapban nagyon sokat híztam,de nem víz volt.Talán amiatt is,hogy vége lett a sulinak.Meglepően tetszik a pasiknak.Én csak azt utálom,amikor nagyon megbámulnak,vagy még meg is szólítanak.Könyörgöm,nem látják,hogy egy kisbabával vagyok?Ez olyan visszataszító.
Nagybencével semmi,még Bendi születése után jött párszor,de sikerült megbeszélni vele,hogy én ezt így nem akarom.
Szoptatás:kövezzetek meg nyugodtan,de én nem szeretem különösebben.Sokkal nyugisabb lennék,ha látnám,mennyit eszik.Meg fáraszt is.Bocsi,ez csak az én véleményem.
Védőnyanya:az a típus,akitől én sikongva menekülök.Áradozik,mindig hibát keres,ha nem talál,akkor is talál.Á,nemtom,csak legszívesebben hajamat tépném,annyira idegesít.
Süncsi,szia!Remélem,jobb lesz most Andriska!
Vali,neked is szia!Láttam,milyen nagyra sikerült növeszteni a babócákat!Grat!
Anitabori,segítenek Anyáék,jóformán bárhová mehetnék,mert állandóan a bendivel akarnak lenni.Csak én meg a Bendit is vinni akarom.Persze,igénybe veszem néha a segítségüket,múltkor így aludtam kicsit,meg vásárolgatni is voltam.Sőt,a húgaim is sokat cipelik mindenfelé hétvégénként.
Nagyon jól érzem magam,nem is hittem volna,hogy valaha ilyen harmóniában leszek magammal,meg a világgal.Ez tényleg hihetetlen.
Dadoo,aha,van neki ilyenje,a nagybátyáméktól kapta.Ti hol szereztétek be,mert ennek a színe nem annyira tetszik(nekem)?MuszáJ
Én a fiút nem tudtam,hogy hosszú ú-e...
Á,miniszoknya most nem megy,de azért térd felett érőt hordok,színes harisnyával
Éppen kidobáltam a 34-es,36-os rucikat,ezeket szerintem az életben nem tudom már felvenni,de nem is baj.
Chello,nemtom,mi baja volt Noncsinak,de mindenképpen jó,hogy már javul a helyzet!Láttam,mégsem vártatok 13-ig szülésileg,de erről csak tegnap szereztem tudomást.
Most visszabújok az ágyikóba és pihizek még egy kicsit.Bocs,hogy mindig ennyit írok,de tényleg nincs időm napközben jönni,mert akkor a Bendi folyamatosan játszizik és bár elvan a játékaival,igényli,hogy én is gagyogjak neki közben.
Puszi mindenkinek,annak is,akinek nem írtam külön!
Kinga