Katlina, én is úgy érzem (gondolom) hogy vagy ma vagy holnap megszületik a picid
Egyébként nekem is így volt hogy beindultak a fájások szombat este, egész éjjel 10percesek voltak, aztán reggelre elmúlt minden. Vasárnap este ugyanez, és végül hétfőn du. elfolyt a víz. Úgyhogy szerintem ezzel jelez hogy elindult, és akár már ma este is kibújhat!!
Írj ha tudsz még!! És esetleg mielőtt indulni kell majd, előtte is!
Hátha ez a rossz idő is kedvez nektek, frontok jönnek-mennek
Engem kiakaszt ez az idő, nem igaz hogy pont hétvégére romlott el ennyire
Nem mintha hétköznap nem itthon lennénk, de apa csak most. És nem lehet semmit csinálni
A bugyizás is visszaesett persze, mert tegnap du. Jázmin kétszer is bepisilt, egyszer nem is szólt, és mikor észrevettem azt mondta hogy ne szóljál nekem ilyet
Mármint hogy legközelebb menjen a bilire...
Utána pedig a szemem közé nézett és közölte hogy most bepisilek. És be is pisilt a nappali közepén
Ezután szépen felvettük a pelenkát, mert mentünk ki a kertbe, semmi kedvem nem volt 10percenként öltöztetni
Ma pedig egyáltalán nem volt hajlandó bugyit venni... Viszont minden egyes pisinél megkérdezi hogy bugyi vagy pelenka van-e rajta.
Hát így állunk. Majd hétfőtől folytatom, mert akkor talán könnyebb ha csak ketten vagyunk és én is csak rá tudok figyelni
Ja
Katlina, szerintem
Andira gondoltál, ő írta hogy volt egy idő mikor Maja idegen helyen nem vécézett. Nálunk ilyen nem volt, csak a bugyiba kakálás Bencénél, elég sokáig...
BalwinJudit, tökügyi Hunor hogy már áll
Nekem ez mindig korai, ha az enyémeket nézem
Szerintem amúgy ha valamilyen módon kúszott is, és ha csak egy napot is, akkor már nem maradt ki
A lényeg úgy tudom a mászás, az fontosabb mint a kúszás.
Ti vágattatok már Lucus hajából? Néha úgy érzem kéne frissíteni a végét, de mikor frissen van mosva akkor meg olyan szép Jázmin haja.
FREI: nekem a szerda esték nem jók, akkor Á. későn jár haza, egyébként bármelyik este 8tól mondjuk. Vagy hétvége, de most lesz a börze, meg az Alma, ez biztos sokaknak nem jó időpont.