Sziasztok!
Voltatok szavazni?
Kb. ez a nap erről szól/t/. Bárki ismerőssel találkoztunk az utcán sétánk alkalmával ez volt az első kérdés.
Babusok, Szonce: akkor a csíkok örökké velem maradnak már. No, nem baj, eddig sem tettem ki a pocit a ruhámból, mert úszógumis voltam, ezután sem fogom. Egy azért zavar, hogy kedves párom lesütött szemmel, halkan suttogja: szegény, nejecském, hogy néz ki a poci?!
Tenából a supert vettem meg 1 csomaggal, de ezek szerint szükségem is lesz rá. Legalábbis, bármikor eddig megműtöttek, utána nagyon véreztem.
Azt hiszem nem sokan vannak eleresztve anyagilag a mai világban. Én már amióta táppénzen vagyok jóformán semmi extrát nem vettem magamnak. Páromat szoktam öltöztetni én is inkább. Végül is tényleg ő az aki hozza haza a pénzt, meg munkahelyen nem mindegy hogyan is néz ki.
Egy kicsit dühös vagyok. Tudjátok csüt.-ön taliztam szülésznővel és kérte, hogy ma hívjam fel időpont egyeztetés véget, hogy jövő héten mikor találkozzunk? Hívtam és tök nem tudtam miért keresem!!
Azt hitte szülési fájdalmai vannak.
Végül is próbáltam felidézni a múltkori beszélgetésünket és akkor hosszas gondolkodás után azt kérte, hogy 20-án menjek be hozzá.
Nem vagyok benne biztos, hogy ő tudja, hogy én miért megyek be hozzá.
Ez annyira bosszant, hogy megint nem vesznek komolyan, hülyítik az embert!