Sziasztok!
Úgy látom megint mindenki jól el van tűnve
Tünde: na eljutottál azóta UH-ra?
Móni: rendeződtél a múltkori óta??
Tegnap anyukáméknál Benedek napoztunk. Dinós Lego Duplot kapott a kis trónörökös. Ma reggel pedig ahogy felkelt, az első szava a dínó volt
Nagyon bejött neki
A kicsi dinót bele tenni a tojásba, azt is pakolgatja szépen. Mutattam neki, hogy a dinóanyuka megpuszilja a dinóbabát, és aztán ő is cuppogott
Végre megjött az igazi jó idő. Eddig Benedek csak kendőben vagy babakocsiban élvezhette a kint étet. Tegnap végre udvaroztunk is, hintával, játékmotorral (ez nem nagyon megy még neki), labdával.
Remélem ma is hasonlóan szép napunk lesz
Dávidról pedig nem is meséltem, hogy legutóbb a szemészeten az egyik szemével már egy híján le tudta olvasni a táblát, a másik szeme viszont gyengébb lett, mint volt. Most tehát az a megoldás, hogy napközben szemtakarót visel az erősebb szemén. Nagyon szépen viseli. Bár első alkalommal le akarta szedni magáról - akkor pont az optikában voltunk, és az optikus ígért neki sütit, ha marad a szemtakaró
(mármint sütit a végén én vettem) de a módszer bejött
Csütörtökön este sikerült megint eljutni a cirkuszba. Ezúttal már Benedek is végignézte az előadást (majd 2 óra!) Az állatok tetszettek neki a legjobban, mindig nyújtogatta a kis kezét, meg akarta simogatni őket
Azért nyüfizés esetére volt kéznél ropi, na meg egyszer-egyszer elbújt szopizni is, azt hittem el fog aludni, mert úgy bekuckózott, de aztán a kíváncsiság erősebb volt és nézte tovább a műsort.
Na egyszerre ennyi belőlünk...
Írjatok ti is!!!!!!! Ne vesszetek el, jó????